czan-dra 21.10.08, 18:01 Jak tak można naszego (P)rezydenta, potępiać, fuuuuj panowie, fuuuj nie zawacham się powtórzyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czan-dra Reporterzy bez Granic potępili zachowanie prezy... 21.10.08, 18:04 Z tej konfuzji napisałem "zawachać" za co przepraszam, powinno być oczywiśta oczywistość zawahać. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 Kaczor--Barbażyńca.... 21.10.08, 18:09 pl.youtube.com/watch?v=EQNmPuXC_h4&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: "Barbażyńco", dokończ naukę w podstawówce. 21.10.08, 18:34 Kiedyś agent nie musiał chodzić do szkół i był ceniony przez jego agenturalnych chlebodawców. Dzisiaj, gdy agentura zeszła częściowo do podziemia, nie można się "pierdocie6" denuncjować brakami w ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: "Barbażyńco", dokończ naukę w podstawówce. 21.10.08, 20:27 vitabravo napisał: > Kiedyś agent nie musiał chodzić do szkół i był ceniony > przez jego agenturalnych chlebodawców. > Dzisiaj, gdy agentura zeszła częściowo do podziemia, > nie można się "pierdocie6" denuncjować brakami w ortografii. Dlaczego drażni cię (drarzni) pisuarowa pisownia słowa "barbarzyńca", myślałem że sam jesteś członkiem (hihihi) z PiSuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
ada Re: Reporterzy bez Granic potępili zachowanie pre 21.10.08, 18:57 czan-dra napisał: > Z tej konfuzji napisałem "zawachać" A jesteś pewien, że nie z konfózji? > za co przepraszam Nie ma za co. Między nami wykształciuchami nie ma za co przepraszać doprawdy :) > powinno być oczywiśta > oczywistość zawahać. Oczywiśta, oczywiśta, chómanisto :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: Reporterzy bez Granic potępili zachowanie pre 21.10.08, 19:01 A coś na temat potrafisz, czy tylko nauczono Cię pisać poprawnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ada Re: Reporterzy bez Granic potępili zachowanie pre 21.10.08, 19:24 czan-dra napisał: > A coś na temat potrafisz No, przecież napisałam na temat. Sam poruszyłeś kwestię Twoich problemów emocjonalnych i ortograficznych. Zatem odpowiedziałam na temat. Usiłując Cię w dodatku pocieszyć, co - jak widzę, nie zostało przez Ciebie docenione .... chlippp.... Odchodzę zatem (chociaż pada deszcz) Odpowiedz Link Zgłoś
starod Re: Reporterzy bez Granic potępili zachowanie pre 21.10.08, 20:31 ada napisała: > czan-dra napisał: > > > A coś na temat potrafisz > > No, przecież napisałam na temat. Sam poruszyłeś kwestię Twoich > problemów emocjonalnych i ortograficznych. Zatem odpowiedziałam na > temat. Usiłując Cię w dodatku pocieszyć, co - jak widzę, nie > zostało przez Ciebie docenione .... chlippp.... > Odchodzę zatem (chociaż pada deszcz) Nie przejmuj się on napisał tak, aby być zrozumiałym przez członków i miłośników PiSuaru, to jest typowa ortografia "jenzyka" wolskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Agenci-dziennikarze z Agentura bez Granic ... 21.10.08, 20:35 ...potepią każdego, kto zwalcza agenturę w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online bezgraniczna mafia SB wziela 21.10.08, 18:27 SBcka ? pod ochrone tfuu: Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a A RbG nie potepil Baby z Magla za promowanie 21.10.08, 18:27 Kaczorka przez wiele lat ? Dlatego Lesiu Aleksander mowil do niej Stokrotko. Przedtem jej to nie przeszkadzalo ? A za wlazenie jej do psiej klatki by prowincjonalny pismak mogl bezkarnie opluwac ? A za "obraze uczuc religijnych" do Dziwisza jej nie potepili ? A za lekcewazenie i chamskie jej odzywki do rozmowcow ? itp Te RbG to ciekawa organizacja Odpowiedz Link Zgłoś
harbour5 Reporterzy bez Granic potępili zachowanie .. 21.10.08, 18:29 Oczywiście. Pan K. pierdnął, pomachał ręką i uważa, że już nie smierdzi. Panie K. - śmierdzi i to jeszcze jak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Plus dla prezydenta - potrafi przeprosić! 21.10.08, 18:43 Jeśli coś tu śmierdzi, to chyba śmierdząca "stokrotka". Agenturalna wtyczka w TVN ma fizjonomię Olejnik. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekus a ja potepiam reporterow....bez granic! 21.10.08, 18:31 ...media polskie to rynsztok,a reporterzy to, to co w rynsztoku plywa.. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman wolna prasa w Togo, Mauretanii, Mali, Benienie 21.10.08, 22:03 według tej organizacyjki więcej wolności ma prasa w Togo, Mauretanii, Mali, Beninie i Tanzanii niż w Polsce i to już jest wystarczający powód aby wyrzucać wszelkie oświadczenia organizacyjki do śmietnika - bez czytania kłamstwo w imię i dla wolności prasy Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Re: a ja potepiam reporterow....bez granic! 21.10.08, 20:44 kropekus napisał: > ...media polskie to rynsztok,a reporterzy to, to co w rynsztoku > plywa.. masz całkowitą rację Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Reporterzy bez Granic znaleźli się na krótkiej 21.10.08, 18:31 Reporterzy bez Granic znaleźli się na krótkiej liście :))) Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: agenturalna sieć bez granic 21.10.08, 18:36 Skrzyknęła chłopców do działania. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: agenturalna sieć bez granic 21.10.08, 18:38 Tobie przydaliby się psychiatrzy bez granic. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: agenturalna sieć bez granic 21.10.08, 18:47 Tobie miotła do odśnieżania i delegacja na Alaske. > Czy muszę udowadniać istnienie sieci KGB w Rosji, Stasi w NRD, SB-ecja w Polsce itd, wszystko połączone w jedną agenturalną sieć sterowaną z Moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: agenturalna sieć bez granic 21.10.08, 18:57 Czegoś na swój temat rzeczywiście nie musisz już udowadniać - każdy widzi czego, ale nie napiszę, bo byłoby to sprzeczne regulaminem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Zenek ty sie lepiej do odsnierzania przygotuj 21.10.08, 19:25 a powazne tematy zostaw madrzejszym. "... nie czas Zenek na amory, wstawaj Zenek czys ty chory?, spac to moga dyrektory ... " spokojny.zenek napisał: > Czegoś na swój temat rzeczywiście nie musisz już udowadniać - każdy widzi czego > , > ale nie napiszę, bo byłoby to sprzeczne regulaminem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: agenturalna sieć bez granic 21.10.08, 20:37 vitabravo napisał: > Tobie miotła do odśnieżania i delegacja na Alaske. No ale przeciez kazdy genetyczny patriota wie, ze na miotle fruwa zona pana prezydenta...;DDD > > > Czy muszę udowadniać istnienie sieci KGB w Rosji, > Stasi w NRD, SB-ecja w Polsce itd, wszystko połączone > w jedną agenturalną sieć sterowaną z Moskwy. Ciekawe, bo jeszcze 3 lata temu bracia kaczynscy utrzymywali, ze sa w posiadaniu niezbitych dowodow na to, iz ojciec rydzyk jest moskiewskim agentem GRU. Chcesz tutaj oficjanie oskarzyc Prawo i Sprawiedliwosc (wlasnosc braci kaczynskich chroniacych agenta)o agenturalna prace dla Moskwy...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: agenturalna sieć bez granic 21.10.08, 20:57 Coś ci się pomyliło karliku. To agenci tak twierdzili, że Kaczor tak utrzymywał, a to zwykła blaga. Nikt tak dobrze nie chroni agentów jak rząd Tuska i PO. Poprzednio lepiej chronił ich interesy tylko prezydent Wałęsa i prezydent Kwach. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: agenturalna sieć bez granic 21.10.08, 21:02 vitabravo napisał: > Coś ci się pomyliło karliku. To agenci tak twierdzili, > że Kaczor tak utrzymywał, a to zwykła blaga. > Nikt tak dobrze nie chroni agentów jak rząd Tuska i PO. > Poprzednio lepiej chronił ich interesy tylko prezydent > Wałęsa i prezydent Kwach. Zgadza sie glupku, agenci tak twierdzili, czyli breacia kaczynscy,twierzili takwwielokrotnie przed kamerami telewizyjnymi i przez ponad 2 lata mieli te twierdzenia na swojej stronie internetowej, o dziwo sciagneli te twierdzenia dopiero po przegranych wyborach...:DDD Rzad PO nie mianuje bylych oficerow SB na szefow policji w calym kraju, zrobil to rzad jaroslawa kaczynskiego...:DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: agenturalna sieć bez granic 21.10.08, 21:07 Mam tylko jedną radę dla ciebie: Nie przejmuj się tym, co głoszą agenturalne tuby TVN, Polsat, TVP1, TVP2, TV Polonia i inne media w służbie agentury. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: agenturalna sieć bez granic 21.10.08, 21:11 vitabravo napisał: > Mam tylko jedną radę dla ciebie: Nie przejmuj się tym, > co głoszą agenturalne tuby TVN, Polsat, TVP1, TVP2, > TV Polonia i inne media w służbie agentury. Ja nie przejmuje sie tym co twierdza te stacje, ja przejmuje sie tym co twierdza lecha i jaroslaw kaczynski, i co wielokrotnie czytalem na stronie internetowej Prawa i Sprawiedliwosci, ty tego nie pamietasz, bo 3 lata temu jeszcze do gory sikales, ale ja pamietam i pamieta to jakies 30 mln Polakow...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: agenturalna sieć bez granic 21.10.08, 20:33 vitabravo napisał: > Skrzyknęła chłopców do działania. Szkoda, ze jestes za glupi i za tani, by miec tutaj cokolwiek do powiedzenia...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 To zwykłe bicie piany 21.10.08, 18:41 Historyjka z Olejnikową to zwykłe bicie piany. Sprzeczne relacje obu stron sporu i żadnych dowodów. A Reporterzy bez Granic zamiast stokrotkami i głupotami powinni zająć się raczej wsadzaniem dziennikarzy do więzień przez aktualną władzę. W dramatycznej sprawie redaktora Wojciechai Sumlińskiego ta sama organizacja chowała głowę w piasek Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek odezwał sie żurnalista 21.10.08, 18:42 conrad11 napisał: > Historyjka z Olejnikową to zwykłe bicie piany. Sprzeczne relacje obu stron > sporu i żadnych dowodów. Nie było kilkunastu świadków??? > W dramatycznej sprawie redaktora Wojciechai Sumlińskiego ta > sama organizacja chowała głowę w piasek Aha, jeżeli ktoś jest dziennikarzem, to z racji tego powinien być bezkarny a nawet nie można podjąć wobec niego żadnych czynności procesowych? Niedoczekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Re: to zwykłe bicie piany 21.10.08, 18:57 spokojny.zenek napisał: Nie było kilkunastu świadków??? A wypowiadał się jakiś pod nazwiskiem? Według relacji pani Kublik z GW: "Świadkami tej sceny było kilkanaście osób: dziennikarze TVN 24 i belgijscy producenci programu. Stali oniemiali." Tiaaaa zwłaszcza ci "belgijscy producenci" stali oniemiali, bo pewnie nic nie rozumieli. Absurdalność wersji Kublikowej jest porażająca Redaktor Sumliński został szykowany i uwieziony właśnie DLATEGO, że jest dziennikarzem. Warto przypomnieć choćby niewyjaśnione do dziś pwoiązania między marszałkiem Sejmu a prowokatorem z WSI. Takimi sprawami winni zająć się Reportrzey bez Granic Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: to zwykłe bicie piany 21.10.08, 18:59 conrad11 napisał: > Redaktor Sumliński został szykowany i uwieziony właśnie DLATEGO, że jest > dziennikarzem. Ładnie to tak kłamać? Warto przypomnieć choćby niewyjaśnione do dziś pwoiązania między > marszałkiem Sejmu a prowokatorem z WSI. O! Każda okazja do odgrzania tych samym łgarstw i insynuacji dobra, prawda? Nawet bez jakiegokolwiek związku z tematem? Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: "spokojny.zenek" z agenturalnym spokojem ... 21.10.08, 20:52 ... wypełnia swoje agenturalne zadania na forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
inv28 Reporterzy bez Granic potępili zachowanie prezy... 21.10.08, 18:44 Lech Kaczyńskiprzecież powiedział, że już przeprosił i ze swej strony sprawę uważa za zamkniętą i ma nadzieję, że pani redaktor również uważa sprawę za zamkniętą. W przeciwnym wypadku natychmiast umieściłby ją na swojej długiej liście i.... Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowy_rozsadek78 A gdzie byli ci obrońcy bez granic... 21.10.08, 18:44 Gdy aresztowano Sumlińskiego ? Reporterzy bez granic pewnie trafnie uznali, że WSI też nie zna granic i profilaktycznie woleli się nie wychylać. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Reporterzy bez Granic potępili zachowanie prezy... 21.10.08, 18:46 panie prezydencie pan się oburza, że są zwyrodnialcy, którzy obrażają pana i pana brata a pomyślał pan, że jest ktoś kto obraża (w kraju i zagranicą) godność Prezydenta Rzeczypospolitej Polski, obraża swoich wyborców, obraża Obywateli Polski Odpowiedz Link Zgłoś
imagistyk Reporterzy bez Granic potępili zachowanie prezy... 21.10.08, 18:55 Już towarzysze z IPN-u (pod osobistym nadzorem towarzysza Kurtyki ) pracują nad tą komunistyczną organizacją : Reporterzy Bez Granic , którą oczywiście finansuje Moskwa. Wyniki ogłosi oczywiście "Linia Specjalna" i "Gazeta Polska". Odpowiedz Link Zgłoś
enfer Akurat Gazeta Polska nic nie zrobi 21.10.08, 19:29 ... bo RbG pomogli Sakiewiczowi unikąć siedzenia w ciupie! Ale może Misja... Odpowiedz Link Zgłoś
asd616 Re: Reporterzy bez Granic potępili zachowanie pre 21.10.08, 19:03 Jestem ciekawy czy powiedzą dziś o tym w TVP. (Nie)stety nie mam teraz TV, więc jeśli będzie ktoś na tyle uprzejmy to niech napisze po Wiadomościach czy napomknęli coś na ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
z_apomnialem Re: Reporterzy bez Granic potępili zachowanie pre 21.10.08, 19:45 nic od kilku dni w TVP panuje cisza na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
zetorg Re: Reporterzy bez Granic potępili zachowanie pre 21.10.08, 19:07 to bezczelny atak niepolskich mediow na polskiego prezydenta. na dodatek nieslusznie. to na pewno zagraniczny odlam UKLADu ! Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Reporterzy bez Granic potępili zachowanie pre 21.10.08, 19:21 zetorg napisał: > to bezczelny atak niepolskich mediow na polskiego prezydenta. na > dodatek nieslusznie. to na pewno zagraniczny odlam UKLADu ! Taaaa, za granica tak lubią i szanują pana K ze pan K odwołuje słynny bal z powodu braku gości. www.dziennik.pl/polityka/article254288/Prezydent_odwolal_bal_bo_goscie_nie_dopisali.html Przypomnij sobie jak było w Wiśle z szczytem pana K, ilu zaproszonych przez pana K potraktowało zaproszenie tego pana poważnie. Pan K zrobił z siebie obiekt spotu, drwin i śmiechu w świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 olejnik powinna ukryc sie u urbana 21.10.08, 19:09 ten zawsze mial slabosc do tej 'niezaleznej' dziennikarki Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Jak widze WildSchweina to odechciewa mi sie Pyjasa 21.10.08, 19:37 a i Maleszka jest sympatyczniejszy niz knurowaty Bronek. zg13 napisał: > ten zawsze mial slabosc do tej 'niezaleznej' dziennikarki > Odpowiedz Link Zgłoś
zg13 Re: Jak widze WildSchweina to odechciewa mi sie P 21.10.08, 19:47 scierwa maja do siebie slabosc, wiec twoje sympatie sa oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak Reporterzy bez Granic to Rosjanie 21.10.08, 19:49 Z niemieckim kapitałem Odpowiedz Link Zgłoś
cat_1 niepoczytalny prezydent 21.10.08, 21:23 niestety Palikot miał rację , ciemny lud wybrał wariata na prezydenta... przerażające! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Reporterzy bez Granic potępili zachowanie prezy... 21.10.08, 19:49 a o czym tu gadać? cały ten wysyp antykaczorowych wystąpień czy to w mediach jak GW, czy tzw. społeczeństwa, jak to w bodajże Lublinie służy jednemu: Tusek d... dał, słupki spadły więc usłużne media wyciągają to i owo, niekonieczne zgodne z prawdą. A wykształciuchy (oj, przepraszam - młodzi prężni wykształceni z wielkich miast) łykną wszystko, byle tylko w wiodących mediach napisano, bo inaczej nie będą uważani za inteligentów. Smutne. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Kryzys też bez granic, a w Polsce rządy Tuska. 21.10.08, 20:26 Kryzys na całaym świecie, a w Polsce nawet gorzej niż kryzys - my mamy rządy Tuska z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kryzys też bez granic, a w Polsce rządy Tuska 21.10.08, 20:39 vitabravo napisał: > Kryzys na całaym świecie, a w Polsce nawet gorzej > niż kryzys - my mamy rządy Tuska z PO. Widzisz glupku, na calym swiecie kryzys, w Polsce kryzys, a glowa panstwa siedzi i pierdzi w stolek...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Kryzys też bez granic, a w Polsce rządy Tuska 21.10.08, 20:59 Głowa państwa zawetuje ustawę PO dotyczącą kręcenia lodów w służbie zdrowia. Więc jednak coś robi. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kryzys też bez granic, a w Polsce rządy Tuska 21.10.08, 21:09 vitabravo napisał: > Głowa państwa zawetuje ustawę PO dotyczącą kręcenia > lodów w służbie zdrowia. Więc jednak coś robi. Glowa panstwo oraz koalicjant glowy panstwa SLD, czyli dawna PZPR...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Powtorze jeszcze raz, na swiecie kryzys, w Polsce kryzys, a glowa panstwa siedzi i pierdzi w stolek, wytlumacz to nierobstwo tego smierdzacego lenia...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kodem_pl ja to widze inaczej 21.10.08, 21:04 Przyfarcilo PiSowi na szczycie, bo Tusk w koncu sie ugial. Ale prezio ma talent, potrafi zepsuc nawet filizanke kawy i z idealnej sytuacji zrobil kryzys. Mogl sie zachowywac po swinsku z ministrami, jakos to przeszlo. Ale z dziennikarka?! I jeszcze pozniejsze klamstwa jego przydupasa... Co tu jest niekoniecznie zgodne z prawda? Czlowieku, wyslal jej kwiaty, przepraszal... za cos, czego nie bylo?! I komentarz, ze 'nie wszystkie stwierdzenia zostaly wypowiedziane'. Ty wiesz co to oznacza w ustach polityka? Ze nie powiedzial, ze zapisal ja na krotka liste, ale ze znalazla sie na jego krotkiej liscie. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma czegokolwiek bracia Kaczyńscy się dotkną 21.10.08, 20:06 to spieprzą ! Cieszę się, że nareszcie wyborcom zaczynają "otwierać się oczy". Nawet jesli Bolek to "Bolek", a Stokrotka "Stokrotka" te psychodeliczne gnomy pójdą na śmietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Czy Reporterzy bez Granic 21.10.08, 20:07 potępiają też stronniczość i manipulacje w mediach? Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda zycze preziowi wolakow zeby znalazl sie na krotkie 21.10.08, 20:09 j liscie Putina - niech zobaczy jak to smakuje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Reporterzy bez Granic potępili zachowanie prezy... 21.10.08, 20:10 Nie słyszałem aby reporterzy bez granic ujeli się za dziennikarzem Sumlińskim zaszczutym przez służby specjalne "ludego lenia",ani oburzenia dziennikarzy-tych oczywiście słusznych. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Agentura bez Granic 21.10.08, 20:31 > Nie słyszałem aby reporterzy bez granic ujeli się za > dziennikarzem Sumlińskim zaszczutym przez służby specjalne > "ludego lenia",ani oburzenia dziennikarzy-tych oczywiście > słusznych. > Sumliński deptał po piętach agentom, jak więc można oczekiwać, że agentura się za nim ujmie. Agentura ujmie sie tylko za swoimi jak sierotka "stokrotka", Meleszka, "Bolek", itp.itd. Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Reporterzy bez Granic potępili zachowanie prezy... 21.10.08, 20:23 Zostało napisane"według relacji Moniki Olejnik".Ponieważ w życiu nie widziałem i nie słyszałem poprawnie merytorycznego,obiektywnego i zgodnego z sztuką dziennikarską[oprócz reportażu z punktu skupu butelek w stanie wojennym a to tez wątpliwe] dzieła tej zootechniczki [a może ktoś słyszał o jej znajomości języków obcych]programu śmiem wątpić w prawdziwość jej relacji,jeśli chodzi o szczegóły,bo nie wątpię że Kaczor ja opie...l za powatarzanie kłamstw i to świadome o pakiecie klimatycznym[Kownacki jej przeczytał na wizji dokument przeczący kłamstwom tuska i olejnik i całej tej dziennikarskiej bandy].Jak będę widział dowody to wtedy powiem,że i tak to zbyt laskawie potraktowal tego trnwestytę-maszkarona. Odpowiedz Link Zgłoś
bokassa Reporterzy bez Granic potępili zachowanie prezy... 21.10.08, 20:34 Patrząc na to babopodobne nic z przerażeniem konstatuję,że zaczynam rozumieć gejów. Co za maska,Frankestein w spódnicy.Taki brak estetyki jest oznaką braku kultury,podobnie jak niedomyta szyja,zreszta szyję i całą rasztę ma jakby niedoprasowaną.A fuj,fuj...... Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: tzw.Dziennikarze-agenci bez Granic potępili 21.10.08, 20:38 Dodatkowe pytanie, bo nie oglądam TVN. Czy małpa była w czerwonym? To mogło rozsierdzić Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: tzw.Dziennikarze-agenci bez Granic potępili 21.10.08, 20:41 vitabravo napisał: > Dodatkowe pytanie, bo nie oglądam TVN. > Czy małpa była w czerwonym? > To mogło rozsierdzić Prezydenta. Czyli przyznajesz racje, ze prezydent jest chorym psychicznie maniakiem, ktorego rozsierdzic moze malpa w czerwonym...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Wytluacz mi, dlaczego robisz z siebie jeszcze wiekszego glupka od prezydetna??? Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: tzw.Dziennikarze-agenci bez Granic potępili 21.10.08, 20:47 Nasz (twój i mój) prezydent nie jest głupkiem !!! - to po pierwsze. Widok czerwonej małpy powtarzającej plotki każdego mógłby zdenerwować - to po drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: tzw.Dziennikarze-agenci bez Granic potępili 21.10.08, 21:14 vitabravo napisał: > Nasz (twój i mój) prezydent nie jest głupkiem !!! > - to po pierwsze. > Widok czerwonej małpy powtarzającej plotki każdego > mógłby zdenerwować - to po drugie. To ty stwierdziles, ze nasz, twoj i moj prezydent jest glupkiem twierdzac, ze prezydent widzac kobiete noszaca czerwona sukienke, dopatruje sie w niej malpy i na dodatek bardzo go to rozsierdza...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
tak_slucham_radia_maryja znów się eurokołchoz wtrąca w nieswoje sprawy! 21.10.08, 20:36 Jest ktośkto watpi, że to sprawa polityczna? Odpowiedz Link Zgłoś
petelczyc kobiety.... 21.10.08, 20:43 Kobiety takie sa i mysla ze jak naszczekaja to nikt im nic nie zrobi bo sa kobietami a to blad bo niejdnokrotnie moga dostac w pape i to mocno Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: kobiety....doprawdy złota myśl ! 21.10.08, 20:49 petelczyc napisał: > Kobiety takie sa i mysla ze jak naszczekaja to nikt im > nic nie zrobi bo sa kobietami a to blad bo niejdnokrotnie > moga dostac w pape i to mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
petelczyc Re: kobiety....doprawdy złota myśl ! 21.10.08, 20:54 dziekuje bardzo za zrozumienie, czekam teraz na jakas ksiezniczke feministke najlepiej chora nauczycieleczke albo wszystkowiedzaca dziennikarke i pozdrawiam, tak na marginesie kiedys pracowalem w tym biznesie: reporterzy ha, ha narkomani alkoholicy i kur.... to sa reporterzy Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: kobiety....doprawdy złota myśl ! 21.10.08, 21:20 petelczyc napisał: > dziekuje bardzo za zrozumienie, czekam teraz na jakas ksiezniczke > feministke najlepiej chora nauczycieleczke albo wszystkowiedzaca > dziennikarke i pozdrawiam, tak na marginesie kiedys pracowalem w tym > biznesie: reporterzy ha, ha narkomani alkoholicy i kur.... to sa > reporterzy Ty jestes jeszcze wieksza kur...a. bo tak nazywa sie facio bijacy kobiety...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: kobiety....doprawdy złota myśl ! 21.10.08, 21:17 vitabravo napisał: > petelczyc napisał: > > > Kobiety takie sa i mysla ze jak naszczekaja to nikt im > > nic nie zrobi bo sa kobietami a to blad bo niejdnokrotnie > > moga dostac w pape i to mocno. PiSia mysl, nikczemna mysl, tchorzliwa mysl...:DDDDDDDDD A wiesz jak nazywa sie facio bijacy kobiete ? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: kobiety.... 21.10.08, 21:16 petelczyc napisał: > Kobiety takie sa i mysla ze jak naszczekaja to nikt im nic nie zrobi > bo sa kobietami a to blad bo niejdnokrotnie moga dostac w pape i to > mocno Jestes prawdziwym "mezczyzna" o PiSiej odwadze i kaczym honorze, w pape bedziesz bil kobiete, bo kobieta prwwde ci w glupi pysk powie...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: kobiety....karlika aż poniosło 22.10.08, 21:47 Wypowiedż autora postu jest spostrzeżeniem i z tego wcale nie wynika, że to on bije kobiety. Taka jest jego obserwacja, a ponieważ nadał swojej myśli formę poetycką, to należy patrzeć na nią jak na metaforę. Ty Karlik jesteś jak drewniany kołek, nieczuły na świat poezji, a może nawet nie wiesz co to jest metafora. Leć do słownika. Odpowiedz Link Zgłoś
corne Re: kobiety.... 13.02.09, 12:35 ..hehe...ty petelczyc nie bądz taki "babski bokser"... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: znów się eurokołchoz wtrąca w nieswoje sprawy 21.10.08, 21:18 tak_slucham_radia_maryja napisał: > Jest ktośkto watpi, że to sprawa polityczna? A ty wykonczylbys ta Olejnik na miejscu prezydenta...? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Reporterzy bez Granic potępili zachowanie prezy.. 21.10.08, 20:38 Żygać mi się chce na was dziennikarze. Sami gnoicie kogo się da i wymyślacie kłamstwa Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Reporterzy bez Granic potępili zachowanie pre 21.10.08, 21:21 rokets_w napisał: > Żygać mi się chce na was dziennikarze. Sami gnoicie kogo się da i wymyślacie > kłamstwa Ale powiedz, ty osobiscie wykonczylbys Olejnik jakbys byl prezydentem ??? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś