amiauczynski Filipińska Lawka w Zielonym Gaju jak ze snów.. 21.11.08, 14:16 Taka specjalna dla wszystkich zasłuzonych inaczej... Byłoby ciekawie. A swoja drogą takich żeśmy wybrali filipińczyków -od prawego do lewego. Naśniadanie gorzała,na obiad skręcik,a na koniec dnia bo ciężko wytrzymać trudy dnia amfetaminy odrobinkę...i tak powstaną najlepsze ustawy. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Elżbieta Kruk w Sejmie: To proszę zbadać mnie a... 21.11.08, 14:16 Pisiorowskie moczymordy! Pijaki i niechluje! Ale wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
wacek13_9 Kobieta z jajami... 21.11.08, 14:18 Po wysłuchaniu wczoraj Tuska Donalda (wnusia Dziadziunia z Wehrmachtu) też wypiłem trzy sety. Czymaj się qruku. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Kobieta z jajami, czyli obojniak??? 21.11.08, 14:22 No, no a skąd ty tak dobrze znasz anatomiczne szczegóły pani poseł? Odpowiedz Link Zgłoś
wacek13_9 Re: Kobieta z jajami, czyli obojniak??? 21.11.08, 14:27 Użyłem popularnego określenia dla mocnych ludzi. Elżbieta Kruk mimo, że jest kobietą jest większą fajterką od tego pedalstwa z Platformy, które potrafi tylko dawać sobie w żyłę i ganiać się na golasa po Rynku w Poznaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
wacek13_9 Re: O tu jest. 21.11.08, 14:31 mikewodzowski napisał: > xxy.filmweb.pl/ a kim jest ten Alfred, czyżby nie Adolf? Odpowiedz Link Zgłoś
superdzikus Re: Kobieta z jajami... 21.11.08, 16:52 Jeśli wypiłeś tylko trzy sety, to nie jesteś prawdziwym Polaczkiem. Wypieprzaj do Francji delikatuśny chłopcze. Odpowiedz Link Zgłoś
wacek13_9 Re: Kobieta z jajami... 21.11.08, 17:54 Wiem - francuzi to dopiero potrafią wypić! Na przykład Serkozi może obalić trzy Pershingi pod dwa cukierki miętowe i jeszcze się ruha psiajucha! Superfacio un und jego kumela z wybiega... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne O 'pijanej' Kruk ludzie beda pamietac dzie, dwa___ 21.11.08, 14:23 natomiast o utracie emerytur pomostowych ludzie beda pamietac nawet kiedy beda oddawac glos w nastepnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 Re: O 'pijanej' Kruk ludzie beda pamietac dzie, d 21.11.08, 14:28 ..CO TU MAJĄ EMERYTURY POMOSTOWE..DO NAGMINNEGO ALKOHOLIZMU HOŁOTY PiS-BOLSZEWIEGO ŚCIERWA?../czytaj artykuł/ Odpowiedz Link Zgłoś
wacek13_9 Re: O 'pijanej' Kruk ludzie beda pamietac dzie, d 21.11.08, 14:34 Cnotka z Platformianego Klubu Narkomanów. Czekaj na podwyżkę - powodzenia (podziel się z biednymi)... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: O 'pijanej' Kruk ludzie beda pamietac dzie, d 21.11.08, 14:35 anakonda22 napisał: > ..CO TU MAJĄ EMERYTURY POMOSTOWE..DO NAGMINNEGO ALKOHOLIZMU HOŁOTY > PiS-BOLSZEWIEGO ŚCIERWA?../czytaj artykuł/ Pytanie powinno brzmiec: ..CO TU MA RZEKOMY STAN NIETRZEZWOSCI POSLANKI PIS EWY KRUK... DO UTRACONYCH PRZEZ CALE GRUPY ZAWODOWE EMERYTUR POMOSTOWYCH?../czytaj artykuł o tym nad czym pracowal Sejm/ Odpowiedz Link Zgłoś
wacek13_9 Re: O 'pijanej' Kruk ludzie beda pamietac dzie, d 21.11.08, 14:30 Wyje.ać masońskie ścierwa! Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski Nie przyjęli do Masonerii kolegi? 21.11.08, 14:50 Nie dziwie się. Na to trzeba zasłużyć. Z ulicy nie biorą, a z takim językiem to w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
wacek13_9 Re: Nie przyjęli do Masonerii kolegi? 21.11.08, 15:34 Niestety nie - za słabo znałem martyrologię Dziadziunia z Wehrmachtu zmuszanego do rozstrzeliwania żołnierzy podziemia w Beneluxie w trakcie II Wojny Światowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski To nie ta organizacja. 21.11.08, 15:43 Oni sie tylko cyrklami bawią. Kółka robią. No wiesz, dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Z koleżką Lesiem sponiewierała się? 21.11.08, 14:24 Przypiła z Kartoflem, on tez za kołnierz nie wylewa. Niezłe chlory! Odpowiedz Link Zgłoś
remeq Kownacki dzisiaj w szpitalu wylądował 21.11.08, 14:35 Musiała być w nocy niezła popijawa w kancelarii. Odpowiedz Link Zgłoś
rafnal Kruk: To zbadajcie mnie alkomatem 21.11.08, 14:31 Edgar Gosiu też był nawalony!!! Jak nie, to z tego widać, że wszyscy w tej partii bełkocą bez sensu (z preziem na czele) Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec miejmy litośc dla pani Kruk 21.11.08, 14:33 jak ja bym był w Pisie to nie pił bym 2 dni jak pani Kruk a cały czas - ze wstydu Odpowiedz Link Zgłoś
wacek13_9 [...] 21.11.08, 14:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski Nie zapomnij o indyku. 21.11.08, 14:43 Trzeba go całować w kuper. Tak jak niektórzy całują kaczątka. Odpowiedz Link Zgłoś
mstebelski Elżbieta Kruk w Sejmie: To proszę zbadać mnie a... 21.11.08, 14:37 Bydło.... Odpowiedz Link Zgłoś
agent_mosiadu_sikor-sztajn Tusk_Po_Pijaku_Walnął_w_Drzewo__ :o))))))))))))))) 21.11.08, 14:48 DRZEWIECKI PO PIJAKU POBIŁ ŻONĘ :) TUSK PO PIJAKU WALNĄ AUTEM W DRZEWO :) ....................................................................... Wprost 2008-11-18 06:39 Drzewiecki byl zatrzymany za pobicie zony Reporterzy programu przedstawili dokumenty, wedlug których Drzewiecki trafil na policyjny komisariat na Florydzie, oskarzony o pobicie zony; reszte Sylwestra spedzil w stanowym areszcie, wyszedl z niego po wplaceniu kaucji. "Janina Drzewiecka powiedziala mi, ze jej maz chwycil ja za szyje i rzucil na ziemie. Te wersje potwierdzili swiadkowie. Od obojga czulem bardzo mocna won alkoholu" - w ten sposób oficer policji z Miami opisywal sytuacje z 31 grudnia 1999 roku. Notatka - cytowana w programie "Teraz My" - znajduje sie w policyjnym archiwum w Miami. GWno kabluje: Dochnald TŁuk: Nie sądzę, aby miało to większe znaczenie dla funkcjonowania ministra. .......................................................................................................................... Jaki pan taki kram :)))) czyli przykład idzie z góry :))) DZIENNIK 2007-08-20 15:27 Hojarska: Tusk w młodości bił żonę To nie PiS, a LiS szuka haków na Donalda Tuska - twierdzi "Wprost". Według tygodnika, posłanka Danuta Hojarska zdradziła dziennikarzom, że w młodości lider PO bił żonę. Po pijanemu wjechał też w drzewo - twierdzi posłanka. "To było jeszcze za komuny. Jak Tusk mieszkał z żoną w akademiku, to policja dwa razy dziennie do niego wyjeżdżała. Znam byłego milicjanta, który ma odpowiednie dokumenty, ale boi się zemsty i prosi o anonimowość. On mówi też, że Tusk w drzewo uderzył autem kiedyś po pijanemu, ale to też zostało zatarte"- opowiada w rozmowie z "Wprost" Hojarska. Doniesienia, że Tuske to "Kieszonkowy Tyran" pojawiały się wielokrotnie w prasie przed wyborami 2005 Także sławne wypowiedzi żony Tuska: "mąż jest leniwy i nie lubi sie przemęczać !" A także wywiad Tuska z synem u Kuby Wojewódzkiego, kiedy to tuskowy syn zapytany czy był bity przez ojca odpowiedział "TAK" po czym wycofał się szybko gdy wyraźnie zły tusk skarcił go pytaniem "czy ja naprawdę cię biłem ?" ---------------------------------------------------------------------------- PS sprawa Bicia Żony Donalda Tłuka jest sprawą kluczową dla milionów Polaków ! Musi więc powstać Komisja do zbadania tej ponurej sprawy !!!!! Prokuratura musi w trybie pilnym podjąć śledztwo w sprawie mantretowania żony Tuska ! To jedna z najważniejszych spraw premiera Donalda Tłuka, której wyjasnienia chcą miliony Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l a kancelaria prezia handlowała koką 21.11.08, 15:01 różnica niewielka: twarde dragi na "własny" uzytek i rozwalenie auta Odpowiedz Link Zgłoś
cz27 Re: Kruk: To zbadajcie mnie alkomatem 21.11.08, 14:46 Bidulka nawalona jak stara ciężarówka. Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik55 poselska hołota nie rozumie że jest w pracy, że 21.11.08, 14:51 bierze pensje, że ma stawic się do pracy przygotowana a tym samym trzeźwa, nie łamie przepisów drogowych, swoim zachowaniem daje przykład społeczeństwu ale co tam wszyscy uśmiechnięci, co tam pijana, złamał przepisy, bił żonę, nie płaci alimentów na własne dzieci. Jeśli wszyscy myślicie że to nas wszystkich nie dotyka to się mylicie, żyjemy w toksycznym zadupiu, świecie gdzie otaczają cię takie właśnie standardy. idę rzygnąc Odpowiedz Link Zgłoś
leon1406 Kruk: To zbadajcie mnie alkomatem 21.11.08, 14:53 Chyba za to powinni zostac ukarani poslowie PO !!! No bo kto ? Zawsze za wszystko jest winne PO i to jest " oczywista oczywistosc "! Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 ŻENADA...przecież była w pracy....... 21.11.08, 14:55 Żaden immunitet nie powinien obowiązywać posłów ...zarówno w przypadku wykroczeń drogowych jak i w przypadku naruszenia Kodeksu Pracy... Pani "poseł" jest normalnym pracownikiem i straż marszałkowska powinna uniemożliwić jej pełnienie obowiązków w takim stanie...no i oczywiście zbadać jej "przydatność" promilową..... Wstyd...po prostu WSTYD.... Odpowiedz Link Zgłoś
marek.k72 normalne zachowanie zasczutej kobiety 21.11.08, 15:08 Naprawdę nie wyglądała na pijaną. A chamskie, bezczelne pytanie może każdego wyprowadzić z równowagi. A do gazeto-wyborczo-tvn-g...na mam ostatnie przesłanie - NIE KUPUJĘ, NIE ABONUJĘ, nie czytam, nie oglądam. Banda oszustów Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski Jak nie czytasz? 21.11.08, 15:18 To co tu robisz? Jak będziesz dalej zaprzeczał własnym czynom to zaprzeczysz tez własnej egzystencji. I znikniesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Kruk wyprowadzona z Sejmu ... 21.11.08, 15:09 ... kampanii obsrywania PiSu ciag dalszy. Ps - Dlaczego POpaprancy nie zbadali jej alkomatem ? Przeciez tego chciala. Kolejne swinstwo POpaprancowych Pomyj. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Kruk wyprowadzona z Sejmu ... 21.11.08, 16:50 Juz ci mówiłem, przy myciu arabskich i murzyńskich kibli zakładaj maske p-gaz. Co ciebie pobchodzą polskie sprawy, skoro juz dawno wyjechałes parobku z Polski i jesteś lokajem obcych. Nie widziałeś debilu, ze ta szmata jest pijana??? A tak na marginesie: pijanica pisowska przyszła do Sejmu. Czy nie powinna, gdyby miała odrobinę godnosci i ambicji złozyć mandatu poselskiego? Wiem - oksymoron doskonały: PiS i godność i honor. wet3 napisał: > ... kampanii obsrywania PiSu ciag dalszy. > Ps - Dlaczego POpaprancy nie zbadali jej alkomatem ? Przeciez tego > chciala. Kolejne swinstwo POpaprancowych Pomyj. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: akkj 23.11.08, 20:14 akkj napisał: > Juz ci mówiłem, przy myciu arabskich i murzyńskich kibli zakładaj > maske p-gaz. Co ciebie pobchodzą polskie sprawy, skoro juz dawno > wyjechałes parobku z Polski i jesteś lokajem obcych. Nie widziałeś > debilu, ze ta szmata jest pijana??? A tak na marginesie: pijanica > pisowska przyszła do Sejmu. Czy nie powinna, gdyby miała odrobinę > godnosci i ambicji złozyć mandatu poselskiego? > > Wiem - oksymoron doskonały: PiS i godność i honor. Podziwiam towj intelekt - zaslepiona czerwona gnido !!! Odpowiedz Link Zgłoś
arim Ona jest na skraju załamania nerwowego? 21.11.08, 15:13 Na moje oko, jak oglądałem ten wywiad z nią, to ona może być na skraju załamania nerwowego, mam wrażenie, że była na skraju płaczu. To może też tłumaczyć nadużywanie alkoholu - klasyczne zalewanie robala. Nawet mi jej żal. ...chociaż po namyśle, chyba jednak nie ;> Odpowiedz Link Zgłoś
lizak1969 Elżbieta Kruk wyprowadzona z Sejmu: Czuję się ś... 21.11.08, 15:17 a wg mnie gosiewski też był pod wpływem. ok 1 promila na oko. a poza tym - to skandal i sprawa dla prokuratora - baba była pijana w pracy. to przecież prokurator Odpowiedz Link Zgłoś
remeq Nie byli na tej popijawie u Kaczora 21.11.08, 15:32 więc trzeźwi do pracy przyszli. I nie zobaczysz ich na filmie. Wyrazy współczucia, pisiaczku. I wyślij Kaczorowi jakąś porządną flaszkę. Oni tam chyba już na metylak przeszli, Kownacki dziś w szpitalu. Ostawiam odtruwanie. Ciekawe, co z preziem? Odpowiedz Link Zgłoś
janina1_3 Z tego co wiem to 21.11.08, 15:21 piła z karpiniukiem - on spirytus z sokiem malinowym - ona wodę mineralną z sokiem porzeczkowym. Może Ukrainiec zamienił szklaneczki? Odpowiedz Link Zgłoś
tojamyszka Przyslowia madroscia narodów 21.11.08, 15:23 Jak bylo w przyslowiu ; " Kruk krukowi oka nie wykole " czy Kaczka krukowi krzywdy nie zrobi , ale juz nie odwrotnie ?... Sama nie wiem , Moze to ja jestem alkomatowa ? Jadlam dzis jabłka wiec wszystko jest mozliwe . Odpowiedz Link Zgłoś
stern82 junkier ? 21.11.08, 15:28 heh, nie ma się czym przejmować, wielu ludziom działa na nerwy swoimi wypowiedziami, obraża innych, jest jakimś maniakalnym szowinistą, uznaje siebie za najmądrzejszego i tylko on ma rację (trochę jak Jarek K.) a ja sobie tak myślę, a może to miły człowiek, rano mówi dzień dobry babuni z naprzeciwka, przechodzi na zielonym przez pasy, odbija bilet w tramwaju, heh nawet może jest zahukanym niezrozumianym poetą pokolenia '68 lub '81. Albo to po prostu dziennikarska prowokacja, 300 brutto do pensji za pisanie postów pod nickiem junkier dla szeregowego dziennikarza z GW. w każdym razie ja - lewak, żyd, adent mossadu, komuch, bolszewik, czarnuch, niemiec, rusek, eseldowiec, niepełnosprawny, lesbijka, staruch, ekolog, wegetarianin olewam Cię junkier kimkolwiek jesteś Libertynizm ponad wszystko. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
mikewodzowski O tak. 21.11.08, 15:32 > w każdym razie ja - lewak, żyd, adent mossadu, > komuch, bolszewik, czarnuch, niemiec, rusek, > eseldowiec, niepełnosprawny, lesbijka, > staruch, ekolog, wegetarianin To ja :) Dodam także iż jestem Masonem :) Odpowiedz Link Zgłoś
stern82 Re: O tak. 21.11.08, 15:35 głos rozsądku właśnie masonem tak tak ja jestem masonem cała rodzina to masoni jestem dumny że jestem masonem Balcerowicz i Jeziorański to moi idole. O właśnie to chciałem napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: O tak. 21.11.08, 18:50 mikewodzowski napisał: > > w każdym razie ja - lewak, żyd, adent mossadu, > > komuch, bolszewik, czarnuch, niemiec, rusek, > > eseldowiec, niepełnosprawny, lesbijka, > > staruch, ekolog, wegetarianin > To ja :) > Dodam także iż jestem Masonem :) Nie jesteś masonem! Mam książkę o masonerii. Napisano tam, że jeśli ktoś sam o sobie mówi, że jest masonem, to jedno jest pewne: nie jest nim. Masoni nie wybaczali zdrady. Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek Kruk odwraca uwage mendiow od sukcesow Tuska!? 21.11.08, 15:31 poziom mendialny = BildZeitung (gazeta dla niemieckich idiotow) Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Nie potrafię się jakoś cieszyć z czyjegoś ... 21.11.08, 15:32 Nie potrafię się jakoś cieszyć z czyjegoś nieszczęścia ... Życzę pani poseł Kruk aby się otrząsnęła, jest przecież faktycznie zdolną osobą, jedną z nielicznych w PiSie, której brak byłby w klubie poselskim odczuwalny. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Elżbieta Kruk wyprowadzona z Sejmu: Czuję się ś... 21.11.08, 15:34 Strasznie niekulturalny tytuł bo z treści wynika że w ogóle nie było tego tytułowego wyprowadzania Odpowiedz Link Zgłoś
pshemon Zaraz Kurski powie, 21.11.08, 15:42 że pani Kruk udając pijaną, chciała sprawdzić czujność dziennikarzy, czy dobrze wypełniają swoje obowiązki. Teraz chciałaby pogratulować dziennikarzom czujności. Widać, że nie obijają się w sejmie i dobrze spełniają swój dziennikarski obowiązek. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Elżbieta Kruk wyprowadzona z Sejmu: Czuję się ś... 21.11.08, 15:34 Czepiacie się biednej Krukowej.Przecież zachorowała na ptasią /kaczą/ grypę.Ta choroba dotyka ptaków!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
socca ___A może to były ruskie perfumy na spirytusie?___ 21.11.08, 15:36 Którymi się polała, miejmy nadzieję, że tak. W końcu to społeczeństwo składa się co miesiąc na sznapsa dla parlamentarzystów. Pis tonie...w wódzie? Niech ktoś zaprzeczy, błagam. Odpowiedz Link Zgłoś