do100jnik odczepcie się od PISu, nareszcie nowy standard 21.11.08, 21:24 PIS uchwala prawo po pijaku, to kolejna innowacja po wicepremierach AL i RP, brawo pis Odpowiedz Link Zgłoś
kriss_7 Ela, jestem z Tobą //xcalus 21.11.08, 21:24 Eluś, chcę się z Tobą umówić //serce odlej się na tych wszystkich zboków... ... bądź sobą... dawaj radę przeciw zboczonym przez Morozowskiego i Sekielskiego pseudo- łapiducho- dziennikarzom Eluś jestem z Tobą Odpowiedz Link Zgłoś
jedynymaria Elżbieta Kruk wyprowadzana z Sejmu: Czuję się ś... 21.11.08, 21:28 zamknac hotel sejmowy otworzyc izbe wytrzezwien i tym obciazyc podatnika,emeryta-renciste.Chetnie zaplacimy za leczenie imunitenowcow Odpowiedz Link Zgłoś
prosiaczek.0 Elżbieta Kruk wyprowadzana z Sejmu: Czuję się ś... 21.11.08, 21:31 Zamijcie sie praca a nie takimi pie...mi...kto z kim, jak i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
inmarco Elżbieta Kruk wyprowadzana z Sejmu: Czuję się ś... 21.11.08, 21:41 Już wyobrażam sobie sytuację, gdyby to któryś z posłów koalicji rządzącej bądź z SLD przyszedł w takim stanie do Sejmu. Oburzeniu PiS-ioraków nie byłoby końca. Odpowiedz Link Zgłoś
tulipano_0602 chora? ciekawe... jak by Palikot grzecznie zapytał 21.11.08, 21:45 Jak by Palikot grzecznie zapytał czy nie nadużywa, to pewnie też by się oburzyła jak pan K. PiS i jego członkowie są tak moralni, że nie nadużywają. Pewnie wódka w ich ustach zamienia się w wodę święconą. Może i pytania Palikota co do nadużywania przez pewną osobę nie były nieuzasadnone? Odpowiedz Link Zgłoś
matadore1 Elżbieta Kruk wypitny poseł 21.11.08, 21:48 Ma rację Edgar, Elżbieta Kruk to wypitny poseł! Odpowiedz Link Zgłoś
freeelance They tried to make me go to rehab 21.11.08, 22:00 but I said 'no, no, no' Yes I've been black but when I come back you'll know know know I ain't got the time and if my daddy thinks I'm fine He's tried to make me go to rehab but I won't go go go Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Elżbieta Krukbaum z Sejmu: Czuję się ś... 21.11.08, 22:12 mnie interesuje jedno,czy to byla koszerna? Odpowiedz Link Zgłoś
buk1999 Kruk: To zbadajcie mnie alkomatem 21.11.08, 23:12 wcale się nie dziwię że piła napeno z nudów bo przecież PIS nic innego nie robi tylko intrygi intrygi a to nudzi więc co miała robić W TYGODNIU PIĆ A W NIEDZIELĘ SIĘ MODLIĆ ja życzę pani KRUK zdrowia bo czas leci a PIS już jest na zakręcie aha pan GOSIEWSKI to wspaniały kolega bo po męsku się nią zaopiekował brawo!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pochodnia_nerona Re: Kruk: To zbadajcie mnie alkomatem 21.11.08, 23:21 A mnie całe to bicie piany wk...wia. Po pierwsze: skąd wiecie, że była pijana? Faktycznie, trzeba by najpierw przebadać alkomatem, żeby to stwierdzić. Po drugie: ja wcale nie słyszałam od niej bełkotu. To, że nie błyszczała intelektem, można złożyć na karb partii, z której się wywodzi, bo nikt normalny do PiS-u, moim zdaniem, nie idzie. Po trzecie: obrzydzenie mnie bierze na tych wszystkich, pożal się, Boże, dziennikarzy, którzy zareprezentowali poziom Fucktu, koczując w oczekiwaniu na może pawia Krukowej? może usłyszenia jej śpiewek pijackich? nie wiem, na co, ale to, jak się rzucili na nią, było poniżej wszelkiej krytyki. Zanim zobaczyłam materiał, myślałam, ze może zataczała się, albo gadała, jak co najmniej Gosiu w Radyju, ale nie! Ohyda. Jeżeli piła coś - dała się złapać. Może nie piła, badań nikt nie robił. Nic nie usprawiedliwia polskich paparazzi, którzy zrobili z tego temat number one. Syf, syf, syf - oto, czym jest dzisiejsze pseudodziennikarstwo w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Elżbieta Kruk wyprowadzana z Sejmu: Czuję się ś... 22.11.08, 00:35 czemu takie ku...sko pije za naszą kase i jaszcze sie wydupia.A to ku... jebana.Tylko pytanko kto toto chciał wyjebać? Odpowiedz Link Zgłoś
attina3 Kruk: To zbadajcie mnie alkomatem 22.11.08, 06:27 Kruk sie "bardzo dobrze" poczuje, kiedy otrzwieje. Pewnie pojedzie na Hel, gdzie bedzie pouczana przez jednojajowca, co w przyszlosci ma pic. Najlepiej winko gruzinskie, powie gospodarz, a on (kaczor mniejszy) jest ekspertem jak to wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan Gosia też za kołnierz nie wylewa 22.11.08, 09:17 <<W związku z tym, że co? Że miałam urodziny dwa dni temu >> lol, co za masakra :D Kiedyś miałem taką sąsiadkę, przychodziła czasami pożyczyć na jedzenie (pewnie później kupowała za to jedzenie w płynie). Tylko że ona była przesunięta na tzw. margines społeczny, a tutaj, proszę, ten sam sposób bycia, ta sama elokwencja, również alkoholowo-bełkotliwa, u steru Rzeczpospolitej... Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Elżbieta Kruk: Czuję się świetnie?! 22.11.08, 09:25 Ja jak "se walne", też się czuję znakomicie. Tyle, że zaraz po "walnięciu" idę spać, a nie do Sejmu! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Elżbieta Kruk: Czuję się świetnie?! 22.11.08, 11:20 michalparadowski napisał: > Ja jak "se walne", też się czuję znakomicie. > Tyle, że zaraz po "walnięciu" idę spać, a nie do Sejmu! "Jeśli jeden człowiek powie ci, że jesteś pijany - zignoruj go. Jeś dwóch ludzi powie ci, że jesteś pijany - zastanów się. Jeśli powie ci to trzech - nie kłóć się; idź spać" (Talmud) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: eti.gda 22.11.08, 15:10 eti.gda napisał: > michalparadowski napisał: > > Ja jak "se walne", też się czuję znakomicie. > > Tyle, że zaraz po "walnięciu" idę spać, a nie do Sejmu! > "Jeśli jeden człowiek powie ci, że jesteś pijany - zignoruj go. Jeś > dwóch ludzi powie ci, że jesteś pijany - zastanów się. Jeśli powie > ci to trzech - nie kłóć się; idź spać" (Talmud) Jesli ktos ci mowi aby go zbadac alkomatem to sie go bada. Szarganie opinii bez zbadania alkomatem jest skonczonym swinstwem. A tak wlasnie z Kruk postapiono. Odpowiedz Link Zgłoś
dgrey Elżbieta Kruk wyprowadzana z Sejmu: Czuję się ś... 22.11.08, 14:53 Skoro ,w obliczu podejrzeń o spożycie alkoholu, można zbadać i aresztować lekarza, który ma wpływ na losy kilku ludzi w danej chwili, to jak postąpić, w takiej samej sytuacji, w przypadku posła, który kształtuje przyszłość 40 mln??? Odpowiedz Link Zgłoś
tulipan50 Elżbieta Kruk wyprowadzana z Sejmu: Czuję się ś... 23.11.08, 07:03 W SEJMIE ZAMIAST PRACOWAC TO CHLEJA I SIE SMIEJA (NIEKTORZY)...JA ZA TAKI WYSTEP ZOSTALABYM ZWOLNIONA DYSCYPLINARNIE ...TYLKO W NASZYM KRAJU ALKOCHOLIK JEST POD OCHRONA ....I JEST OTOCZONY TROSKLIWA OPIEKA,NAWET MAJA ZAPOMOGI STALE ...A DZIECI CHODZA GLODNE ....ZENUJACE!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 To wina dziennikarzy?! 23.11.08, 11:28 Oczywiście, politycy już winią dziennikarzy za rozpętanie gigantycznej afery wokół marnej sprawy pijanej pani Kruk. To prawda, wokół innych pijaczków tego tak nie było, ale, ale proszę przypomnieć sobie nienawiść p.Kruk do redaktorów i stacji tv kiedy rządziła w Krajowej Radzie!!! To rewanż za tamte czasy, a WY politycy pamiętajcie o przysłowiu: "nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: azeta7 i tulipam50 23.11.08, 15:02 Jestescie bezmyslni, wypisujecie obrazliwe glupoty - i to na dodatek z podstawowtmi bledami ortograficznymi! Przede wszystkim, dziennikarze zachowali sie jak gromada tendencyjnych wieprzow. Kobiety nie zbadano alkomatem, mimo ze tego chciala. Natomiast wyciagnieto wnioski bez jakiegokolwiek uzasadnienia. Tak postepuja tylko tendencyjne szmaty zatrudnione do obrzucania PiSu lajnem i blotem! Odpowiedz Link Zgłoś
wordsinvaders77 Elżbieta Kruk wyprowadzana z Sejmu: Czuję się ś... 12.02.09, 12:14 wordsinvaders.pl/nie-calkiem-zgubne-skutki-picia-wodki Odpowiedz Link Zgłoś