wertyuiop9 01.12.08, 08:13 widać są przekonani, że to świat ma monopol na podłości wobec nich a tymczasem robią wszystko, aby tą nienawiść podgrzewać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
judith2 Tolerancja na grobach 01.12.08, 21:15 W Jedwabnem rzekomo nie mozna było przeprowadzić (a właściwie - dokończyć))ekshumacji, gdy okazalo się, że nic się nie zgadzało z terią hochsztaplera Grossa. Bo to rzekomo zakłuca spokój zmarłych. W innych miejscach Żydzi w Polsce sprzedają kirkuty na stacje bernzynowe czy supermarkety i to im spokoju nie zakłuca, bo leci kasa. Punkt widzenia zależy od płacenia... Odpowiedz Link Zgłoś
pantera01 Tolerancja na grobach 04.12.08, 06:02 Moj ulubiony skryba znowu w akcji. Niech mi ktos wytlumaczy co nas obchodza problemy z cmentarzem w jakims zapyzialym kraiku ktory ciagle zyje z datkow USA? Moze niech to sobie rozwiaza jak tam chca bez wplatywania calego swiata w ten problem. I kto placi temu skrybie za pisanie takich dupereli? Ja moge pisac podobne rzeczy za pol stawki! Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: Tolerancja na grobach 04.12.08, 06:17 Chyba jednak Cię obchodzą i to bardzo skoro jesteś do tej pory trzecią osobą (prócz mnie), która wypowiada się pod tym tematem. Jakby Cię to nie obchodziło nawet byś go nie przeczytał. Odpowiedz Link Zgłoś