debil13 09.12.08, 10:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hotei Dalajlama XIV jest już we Wrocławiu 09.12.08, 12:07 wasza swietobliwosc, moze piwko w mleczarni po zwiedzaniu? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
nrr Wejściówki do Hali na spotkanie z Dalajlamą 09.12.08, 17:48 Spor z nich poszło do młodocianych aktywistów z tej całej jego Polski XXI. Mówiłem, że na promocję jego partii i ewentualny sukces w wyborach prezydenckich będzie pracować całe miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: to jakiś nie smaczny POlityczny żart 10.12.08, 11:19 ja jestem zamurowany żywcem we Wrocławiu 12 rok, Zarząd miasta do tego wyrwał oświetlenie, prąd, ogrzewanie. Jak ojciec główny najemca sie zorientowal to go zamordowali. Sąsiednie mieszkanie też wchłonęła ta sama rodzinka a sąsiadka dziwnie nagle też zmarła do mojego mieszkanoia tez się wmeldowali. Sądy z Prokuraturą i Bankiem BZWBK rynek 9 poszli na maxa PO mniue fałszywa firmą ale prawdziwymi odsetkami rocznymi 182,5% rocznie kopiąc się we własna kret yńska głowę. To była moja zemsta i wyrównanie rachunków na temidzie wrockowej. Dalej Jama tym samym POgrążył Tybet na maxa Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki idź do lekarza, zanim zrobisz 11.12.08, 00:14 komuś albo sobie krzywdę. poważnie radzę. Odpowiedz Link Zgłoś
szulgan Dalajlama XIV jest już we Wrocławiu - relacja 09.12.08, 13:44 przecież on nie jest obywatelem Wrocławia, on nawet nie jest obywatelem Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
jozub Re: Dalajlama XIV jest już we Wrocławiu - relacja 09.12.08, 20:10 ''przecież on nie jest obywatelem Wrocławia, on nawet nie jest obywatelem Polski''. Curuś Bachleda jest honorową obywatelką jednego z miast w Meksyku - czy to komus przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
niestaly_czytelnik Bachleda-Curuś jest mężczyzną! 09.12.08, 22:12 > Curuś Bachleda jest honorową obywatelką jednego z miast w Meksyku - > czy to komus przeszkadza? HonorowYM obywatelEM - b. burmistrz Zakopanego jest mężczyzną! Odpowiedz Link Zgłoś
konstanty52 Re: Bachleda-Curuś jest mężczyzną! 10.12.08, 09:28 Andrzej Curuś-Bachleda, osławiony ABC, nie jest mężczyzną - jest d..pkiem :-). Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss szal(encza) wymiana 09.12.08, 13:52 "Podarowali Dalajlamie tradycyjny tybetański biały szal." Bo Dalajlama wlasnie trafil... do Tybetu. Odpowiedz Link Zgłoś
przchy Re: szal(encza) wymiana 09.12.08, 14:53 tez sie uśmiałam, w zamian Dalajlama powinien podarować Dutkiewiczowi szalik Śląska Wrocław :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Dalajlama XIV jest już we Wrocławiu 09.12.08, 18:16 I ja tam byłem. Obserwowałem zachowanie tłumu. Doszedłem do wniosku po tym, że większość przyszła tam nie po doznania duchowe, lecz zwyczajnie nażreć się chleba ze smalcem sprzedawanego w pierwszym kręgu Hali. Ci, którzy nie dostali się do wnętrza marzli na zewnątrz, wpatrując się w święte oblicze widoczne na ustawionym dla nich telebimie. Zachodziłem w głowę, po co sobie to robią. Po co biegną do Dalajlamy z książką, próbując bezskutecznie przebić się przez ciasny kordon BOR-u. Przecież Dalajlama to taki sam człowiek jak i oni, przypadkiem zupełnym ogłoszony kolejną inkarnacją. Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 testis unus, testis nullus 09.12.08, 19:06 skoro doktorat z prawa mam robić Odpowiedz Link Zgłoś
konstanty52 Re: testis unus, testis nullus 10.12.08, 09:30 Poprawnie: unus testis - nullus testis. W tej formie starczy ci na habilitację ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: testis unus, testis nullus 10.12.08, 11:21 czekałem na to. To jest z googli. I masz temat na doktorat. Mnie sie też wydawało tak jak Ty napisałeś Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: Dalajlama dal sie wkręcić w numer 09.12.08, 19:03 reklamy ludzi wrocłaskich POlitykow robiących szwidle na maxa. Tybet zapłaci za jego głuPOte albo brak rozPOznania w co go montują. Ale jaja? Cesarz JaPOni to super gość i super wywiad. ZaimPOnował mnie oj zaimPOnował. Odpowiedz Link Zgłoś
myturn XXI skorzysta na tym !!!!! 09.12.08, 20:37 Sam Rafał się z tym nie kryje. W TV mówił, że "więcej osób zna Dalajlamę niż nasze miasto". Jest świadomy tego, że gdy się z nim pokazuje zyskuje sojuszników za granicą. Widzą go także ludzie w innych miastach, województwach, itd. Później gdy słyszą że ich starosta, burmistrz, wójt, czy nawet sołtys wstępuje do (NIE OSZUKUJMY SIĘ) PARTII RAFAŁA, głosują na niego, a siłą rzeczy na XXI. => odbierają elektorat Pisiorom => obalą kaczorów, a Rafał będzie się liczył w kraju. Ma realne szanse na uzyskanie w wyborach prezydenckich 10-15%, a XXI w parlamentarnych spokojnie 20. Odpowiedz Link Zgłoś
myturn Chamstwo i materialiści 09.12.08, 20:44 Wejściówki u koników po 100 -200 ??? Zapisywali się po to by na "wykładzie moralnym" skosić kasę??? Ja miałem dwie wejściówki. Jedną sam wykorzystałem, jedną oddałem przy wejściu anglojęzycznej turystce. Proponowała że odkupi ale uznałem że handel jest nie na miejscu. Oddałem ku zdziwieniu napierającego tłumu za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
lk1982 Re: Chamstwo i materialiści 10.12.08, 08:59 Pozdrawiam serdecznie za ten czyn. To sztuka być "oryginalnym" (poprawnym) w środku tłumu baranów. Odpowiedz Link Zgłoś
positum To nie forum 09.12.08, 20:45 - to psychiatryk. Nie będę jednak stawiał szczegółowych diagnoz. Aby do wiosny, może się niektórym polepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
eo13303 Re: To nie forum 09.12.08, 22:52 > - to psychiatryk. Nie będę jednak stawiał szczegółowych diagnoz. Aby do wiosny, > może się niektórym polepszy. marne szanse widzę. W ogóle D.L. sprawia wrażenie sympatycznego człowieczka. Zdaje się, że to jego świta mijała mój tramwaj 20. na sygnale, przeciskając się przez korek na Powstańców tak coś koło 9 rano. Dzieciarnia z wycieczki szkolnej, jadąca tym samym tramwajem, miała z tego radochę, którą wyrażali jeszcze przez dwa przystanki. Ot, warto sobie wspomnieć, że można się cieszyć sprawami małymi :) Odpowiedz Link Zgłoś
blatny Wrażenia 09.12.08, 21:21 Bardzo ładna scenografia, organizacja w miarę, dalajlama mimo wysiłków nie zdołał chyba jednak do końca spuścić powietrza z nabożnie spiętego tłumu i oficjeli. Złota czcionka idzie do prowadzącego spotkanie Gonery: "... jeden z największych żyjących ludzi na ziemi..towarzyszący Jego Świątobliwości dalajlamie... Rafał Dutkiewicz" Odpowiedz Link Zgłoś
membrum_virile Re: Wrażenia 10.12.08, 06:23 Do Gonery? Aktorzyna ten gubił się wyraźnie, zwłaszcza kiedy wszyscy oczekiwali wejścia gościa do Hali. Brakowało mu słów, nie miał zielonego pojęcia, o czym mówić, jak zająć publiczność. Odpowiedz Link Zgłoś
wstuff_kartofle_1 Re: Wrażenia 10.12.08, 07:35 mistrzem drugiego planu był tłumacz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki ...i tak się znacznie poprawił, w stosunku do 10.12.08, 08:24 tego co było w krakowie ;> bidak skrócił sobie życie o kilka miesięcy z powodu stresu, jaki przeżył. a na poważnie, to Dalajlama jest jednym z nielicznych, jeśli nie jedynym AUTENTYCZNYM człowiekiem jakiego znam. takim, który rzeczywiście robi to o czym mówi. reszta tylko gada... Odpowiedz Link Zgłoś
mirakao Re: ...i tak się znacznie poprawił, w stosunku do 10.12.08, 10:35 Nie mam nic do Dalajlamy, ale niech mi ktoś wytłumaczy, co w nim takiego wyjątkowego? Mówi o pokoju, tolerancji, że podział świata na my i oni jest nieaktualny (niech to powie w Jerozolimie albo w Strefie Gazy), podlizuje się młodym. I co? Co z tego? Na czym polega wyjątkowość jego przekazu? Jak zachwyca skoro nie zachwyca? Odpowiedz Link Zgłoś
pissglowki nie zrozumiesz. 11.12.08, 00:11 TO się widzi i rozumie albo nie. nie bój, wiele lat przed tobą, masz szansę by doznać kensio :] Odpowiedz Link Zgłoś
kociasek Re: Wrażenia 10.12.08, 12:13 Chyba złote usta, a nie złota czcionka ;-) Ale fakt, Gonera jako konferansjer jest beznadziejny, pamiętam jak się plątał, dukał i przynudzał na wrocławskim pokazie lotniczym pod koniec sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss wyklad 10.12.08, 14:02 Nie wiem jak dlugo mowil. Jednak pismacy nie chca przekazac porzadnie tresci wykladu, lepiej emocjonowac sie cenami wejsciowek. Odpowiedz Link Zgłoś
patrzyciel Bo walczy o wolność chociaż mogą go zabić!!! 10.12.08, 17:10 Dla tych którzy wychowali się na grach. Bo walczy o WOLNOŚĆ innych - chociarz mogą go zabić. Dla tego jest wielki!!! A Ty zadając pytania najpierw pomyśl Odpowiedz Link Zgłoś