barack_obama 17.12.08, 13:27 Jarek wezwał wsparcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elkoguto11 Kaczką w ślimaka?:-) 17.12.08, 13:46 Bardzo fajne zdjęcie i pomysł:-)Toż to cała armia kaczorów maszeruje polną trasą?Super fotka,i widok niecodzienny Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok a nie można naszego veto-kaczora oraz pis-kaczora 17.12.08, 14:20 tam wysłać. Pojadłyby sobie ślimaczków, zrobiłyby dla Malezji coś dobrego, możeby jaki medal dostały. I wreszcie w glorii i w chwale wróciłyby, po dobrze spełnionym obowiązku do ojczyzny. I Polacy i Malezyjczycy byliby z tego dumni! Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Re: a nie można naszego veto-kaczora oraz pis-kac 17.12.08, 17:37 1410_tenrok napisał: > tam wysłać. Pojadłyby sobie ślimaczków, zrobiłyby dla Malezji coś > dobrego, możeby jaki medal dostały. I wreszcie w glorii i w chwale > wróciłyby, po dobrze spełnionym obowiązku do ojczyzny. No, no! tylko bez przesady! Proponuję ten sam los co w przypadku reszty kaczek, gdy już plaga ślimaków nie będzie zagrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Kaczką w ślimaka 17.12.08, 15:07 Sympatyczne, PRAWDZIWE, nie popisowo, ekologiczne działanie. A komiczna jest jedynie reakcja odmóżdżonych, którym w pustej puszce mózgowej pozostała pozytywka: "Kaczu be, pfuj. Kaczu pupa. Kaczu jest kaczu! ...." i tak na KAŻDY temat. Naprawdę - na DOWOLNY temat! Spróbujmy! Anty-kaczu - napiszcie coś przeciw Kaczuchom po słowach, które Wam poddam. To będzie sprawdzian waszej sprawności i gotowości anty-kaczystowskiej! Oberek Kaczu są ......... Kozia pupa Kaczu są ......... E=mc2 Kaczu są ......... Wincenty poszedł do młyna Kaczu są ......... I nawzajem Kaczu są ......... Baronowa rzekła Kaczu są ......... sumie przyprostokątnych Kaczu są ......... Do boju Młodzi Ideowcy! Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: Kaczką w ślimaka 17.12.08, 19:24 A ja lubie tylko pieczone kaczki...TYLKO! Odpowiedz Link Zgłoś
walley a one jedzą śliniki luzytańskie? 17.12.08, 15:36 1. dlaczego do komentowania tak błachego artykułu trzeba się logowac? 2. a tak na poważnie: u nas wkrótce ten sam problem - kolejna ciepła zima i ślimaki bezskorupowe np. ślinik luzytański życ nam nie dadzą będziemy się o nie potykac wszędzie. tego lata u mnie w ogrodzie rekordowy okaz miał około 14cm długości.. i nie mają naturalnych wrogów - nic ich nie zjada.. Odpowiedz Link Zgłoś
baabcia Kaczką w ślimaka 17.12.08, 18:28 kolega szuka "vice versa" co by to nie miało znaczyć - fajny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta I nawet tutaj tuskomatoły jadą na ...Kaczyńskich 17.12.08, 19:16 Macie debile pojeb...w swoich pustych łbach na maksa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregor7502 Re: I nawet tutaj tuskomatoły jadą na ...Kaczyńsk 17.12.08, 21:39 amanasunta napisała: I nawet tutaj tuskomatoły jadą na ...Kaczyńsk Macie debile pojeb...w swoich pustych łbach na maksa :))) ......................................................... Dzięki że są tacy ludzie jak ty i piszą takie coś. Ale humor nam poprawiłaś,jeszcze się śmiejemy,napisz jeszcze coś zabawnego.Ach,no śmieszni jesteście z pisku, ale naprawde się uśmialiśmy,hehehahahihihaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
qasher Re: I nawet tutaj tuskomatoły jadą na ...Kaczyńsk 17.12.08, 21:57 kiedy w grę wchodzi ludzka głupota, można pozwolić sobie na ostrzejsze słowa - szkoda jedynie, że nie widzicie tego, co wasz "guru" czyni, ale co tam, przy Kaczyńskim jest on mężem stanu... choć sam również zerem jest szkoda mi was tylko, jak wszystkich hipokrytów, choć pewnie zjedziecie mnie za to ;) wytłumaczcie mi, gdzie widzicie winę kaczora, w republice ludowej chin, gdzie widzicie jego winę przy zamachu z 11 września, gdzie widzicie jego winę w unii europejskiej (co jak co, ale to nie on ratyfikował ten traktat)... te kaczki to też jego wina, bo przecież one robią źle i zjadają ślimaki, co innego jakby się zwały tusaczki, to by robiły dobrze i czyściły pole z robali :) Odpowiedz Link Zgłoś
szabepio Re: I nawet tutaj tuskomatoły jadą na ...Kaczyńsk 22.12.08, 21:41 to ty masz poje bane. Na razie tylko tobie te kaczki skojarzyly się z naszymi rodzimymi kaczorami. Z` tego powodu że te dwa kaczory są osobami publicznymi to nie miozna juz pisac o kaczkach? Sam widzisz, ze cie po jebalo. Ale jeszcze dwa`lata i kaczory przejda do wstydliwej i przemilczanej histori RP. Nikt nie bedzie ich wspominal, no chyba tylko jako odstraszajacy przyklad dla niegrzecznych dzieci... he, he... Aha wlasnie zjadam kaczkę w sosie kurkowym i jest bardzo mi smakuje, ale ty biedaku pewnie taka strawą bys sie zadlawił bo jak to mozna zjesc swojego wspanialego prezia.. he, he. Wiesz ty naprawde jestes po jebany. Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Może by im podesłać dwie nasze? 17.12.08, 21:48 Niech się zrehabilitują za wstyd jaki przyniosły i cały czas przynoszą krajowi. Odpowiedz Link Zgłoś
krusnik02 Re: Może by im podesłać dwie nasze? 18.12.08, 08:28 leszekes napisał: > Niech się zrehabilitują za wstyd jaki przyniosły i cały czas > przynoszą krajowi. To może wyślecie waszego Kaczora Donalda - otumani ślimaki wizją drugiej Irlandii i same opuszczą pola by żyło się lepiej. Wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekes Czy to są moherowe kaczki? Takie grzeczne i 17.12.08, 21:54 zorganizowane... Słabo widzę... czy na przedzie dwa białe kaczory zaiwaniają? Odpowiedz Link Zgłoś
szabepio Re: Czy to są moherowe kaczki? Takie grzeczne i 22.12.08, 21:45 Moherowe nie sa grzeczne. Grzesza w mowie mysli i uczynku. Moze jak sie najedza tych slimakow to odleca gdzies na alaske i bedzie spokoj. Niestety nasze rodzime mohery muszą same sie wykonczyc, swoją zlosliwoscia, nienawiscią - mam nadzieje ze to nie potrwa` dlugo... Odpowiedz Link Zgłoś
krusnik02 Kaczką w ślimaka 18.12.08, 08:26 U nas jest taka sama sytuacja - ślimaki (rząd PO - PSL) niszczą pola ryżu (Polskę)a kaczory(Prezydent + opozycyjny PiS)robią wszystko, żeby pozbyć się tej plagi, bo rolnicy (elektorat nieogłupiony wizjami cudu i drugiej Irlandii)nie chcą stosować chemii(jakaś mała rewolucja i obalenie rządu nie wchodzi w grę, bo Tusku zawoła na pomoc kolegę Putina i będziemy mieli drugą Czechosłowację, a to bardziej zaszkodzi Polsce niż rządy nieodpowiedzialnej koalicji bananowej. Przyznacie, że ta alegoria trafia w sedno - nie musiałem nawet stosować języka waszych trzech mędrców - Palikota, Niesiołowskiego i prof. Bartoszewskiego, drogi elektoracie PO :) Odpowiedz Link Zgłoś