Dodaj do ulubionych

Zarząd PO o Palikocie: nagana i usunięcie z kom...

13.01.09, 18:58
i tak oto facet bez kręgosłupa ukarał faceta z jajami - hiPOkryci pieprzeni.
Obserwuj wątek
    • czan-dra Zarząd PO o Palikocie: nagana i usunięcie z kom... 13.01.09, 18:59
      A jednak ukarali :))) ...
      • cezary_futerko A prezydium odrzuci 13.01.09, 19:01
        Janusz! Trzymaj sie! Cala Polska za Toba!
        • hrabia-monte-christo ----hanba!!! PO broni prostackiego chama Palikota- 13.01.09, 19:08
          wstyd i zenada dla PO-szkodnikow
          • expert_spod_mostu_kierbedzia pokierowa zagrywka, po co być szefem od czegóś co 13.01.09, 19:22
            nie istnieje - vide: Przyjazne Państwo .. równie dobrze może się to
            nazywać - Kumisja od Walenia Głową w Mur ...
            • kralik111 Re: pokierowa zagrywka, po co być szefem od czeg 13.01.09, 19:25
              expert_spod_mostu_kierbedzia napisał:

> nie istnieje - vide: Przyjazne Państwo .. równie dobrze może się to
              > nazywać - Kumisja od Walenia Głową w Mur ...

Zdziwilbys sie jakbys poczytal trocha na ten temat, podaje ci link do strony
              Sejmu RP, zwroc uwage na ustawy jakie zostaly uchwalone i zawetowane, moze
              przestaniesz sie kompromitowac...;DDDDDDDD

www.sejm.gov.pl/prace/prace.html
              • shithead Re: pokierowa zagrywka, po co być szefem od czeg 13.01.09, 19:55
                Jesli go ukaraja za prawde, PO I Tusk maja przeje...bane u mnie i wszystkich
                moich znajomych.
                • kralik111 Re: pokierowa zagrywka, po co być szefem od czeg 13.01.09, 20:02
                  shithead napisał:

> Jesli go ukaraja za prawde, PO I Tusk maja przeje...bane u mnie i wszystkich
                  > moich znajomych.

Ukaraja go bo musza, zrozum to, ze polityk nie moze wyreczac prasy brukowej,
                  nawet w przypadku gdy walczy o prawde...;DDD

Osobiscie tez jestem w...ny na wladze PO za taka reakcje, ale rozumiem ich punkt
                  widzenia.
                  • poszeklu Teraz ruch Palikota, zaraz pierdyknie czyms w kogo 13.01.09, 20:09
                    A ja sie powaznie martwie o to ze w takiej porzadnej PO
                    taki wspanialy polityk zostal po raz kolejny ukarany!!!
                    Wrusza mnie jak slysze takie dialogi:

kralik111 napisał:

> shithead napisał:
                    >
                    > > Jesli go ukaraja za prawde, PO I Tusk maja przeje...bane u mnie
                    i wszystk
                    > ich
                    > > moich znajomych.
                    >
                    > Ukaraja go bo musza, zrozum to, ze polityk nie moze wyreczac prasy
                    brukowej,
                    > nawet w przypadku gdy walczy o prawde...;DDD
                    >
                    > Osobiscie tez jestem w...ny na wladze PO za taka reakcje, ale
                    rozumiem ich punk
                    > t
                    > widzenia.
                    • kralik111 Re: Teraz ruch Palikota, zaraz pierdyknie czyms w 13.01.09, 20:12
                      poszeklu napisał:

> A ja sie powaznie martwie o to ze w takiej porzadnej PO
                      > taki wspanialy polityk zostal po raz kolejny ukarany!!!
                      > Wrusza mnie jak slysze takie dialogi:
                      >

Bo to jest wlasnie roznica pomiedzy uczciwoscia a podloscia, ty uczciwosci nigdy
                      nie zrozumiesz i zawsze bedziesz na nia reagowal "wzruszeniem"...;DDDDDDDDDDDDDDD
                      • poszeklu Re: Teraz ruch Palikota, zaraz pierdyknie czyms w 13.01.09, 20:23
                        kralik111 napisał:

> poszeklu napisał:
                        >
                        > > A ja sie powaznie martwie o to ze w takiej porzadnej PO
                        > > taki wspanialy polityk zostal po raz kolejny ukarany!!!
                        > > Wrusza mnie jak slysze takie dialogi:
                        > >
                        >
                        > Bo to jest wlasnie roznica pomiedzy uczciwoscia a podloscia,
                        > ty uczciwosci nigdy nie zrozumiesz i zawsze bedziesz na nia
                        > reagowal "wzruszeniem"...;DDDDDDDDDDDDD

Jak do tego doszedles? Zawsze myslalem, ze jak filmu nie
                        rozumiem to na nim nie placze. Kralik czytasz miedzy
                        wierszami myslisz miedzy ...
                        • kralik111 Re: Teraz ruch Palikota, zaraz pierdyknie czyms w 13.01.09, 20:28
                          poszeklu napisał:

> kralik111 napisał:
                          >
                          > > poszeklu napisał:
                          > >
                          > > > A ja sie powaznie martwie o to ze w takiej porzadnej PO
                          > > > taki wspanialy polityk zostal po raz kolejny ukarany!!!
                          > > > Wrusza mnie jak slysze takie dialogi:
                          > > >
                          > >
                          > > Bo to jest wlasnie roznica pomiedzy uczciwoscia a podloscia,
                          > > ty uczciwosci nigdy nie zrozumiesz i zawsze bedziesz na nia
                          > > reagowal "wzruszeniem"...;DDDDDDDDDDDDD
                          >
                          > Jak do tego doszedles? Zawsze myslalem, ze jak filmu nie
                          > rozumiem to na nim nie placze. Kralik czytasz miedzy
                          > wierszami myslisz miedzy ...

Przeczytaj kilka swoich postow to zrozumiesz jak do tego
                          doszedlem...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                          • poszeklu Re: Teraz ruch Palikota, zaraz pierdyknie czyms w 13.01.09, 20:59
                            Ja Ci tego nie zyczylem, ale i sam miec nie chce.
                            • kralik111 Re: Teraz ruch Palikota, zaraz pierdyknie czyms w 13.01.09, 21:43
                              poszeklu napisał:

> Ja Ci tego nie zyczylem, ale i sam miec nie chce.

Czego poszeklu, przeczytana twoich wlasnuch postow, az tak nisko sie cenisz...?

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                              • matka_kralika111 Re: Teraz ruch Palikota, zaraz pierdyknie czyms w 13.01.09, 22:42
                                Kralik nie rób wstydu rodzinie :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                wszyscy wiemy że głosowałeś na samoobronę
                                (kralik111 - statystyczny wyborca samoobrony udający zwolennika donalda tuska
                                :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)
          • kralik111 Re: ----hanba!!! PO broni prostackiego chama Pali 13.01.09, 19:22
            hrabia-monte-christo napisał:

> wstyd i zenada dla PO-szkodnikow

Naucz sie czytac zanim ponownie otworzysz PiStekczka w panicznym PiSku rozpaczy,
            PO ukaralo Palikota za to, ze ten w niezbyt kulturalny sposob zareagowal na
            podle klamstwa pani nieroba z zerowym dorobkiem swojej pracy. Dorn bedac
            wplywowa figura w PiS nazwal dziennikarke "klamliwa bura suka", uwazsz
            PiSglowku, ze klamliwa bura suka jest bardziej adekwatnym okresleniem pani bylej
            minister Gesickiej...?

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
            • krajmar Re: ----hanba!!! PO broni prostackiego chama Pali 13.01.09, 19:27
              > > wstyd i zenada dla PO-szkodnikow
              >
              > Naucz sie czytac zanim ponownie otworzysz PiStekczka w panicznym PiSku rozpaczy

ciekawe zjawisko, jak ktoś krytykuje PO, jest za PiSem (kto nie z nami, ten
              przeciw nam), jeśli PO dostałą 41 % w 2007, tzn że pis dostał 59 %, więc czemu
              rządzi PO? :)))
              • kralik111 Re: ----hanba!!! PO broni prostackiego chama Pali 13.01.09, 19:32
                krajmar napisał:

> > > wstyd i zenada dla PO-szkodnikow
                > >
                > > Naucz sie czytac zanim ponownie otworzysz PiStekczka w panicznym PiSku ro
                > zpaczy
                >
                > ciekawe zjawisko, jak ktoś krytykuje PO, jest za PiSem (kto nie z nami, ten
                > przeciw nam), jeśli PO dostałą 41 % w 2007, tzn że pis dostał 59 %, więc czemu
                > rządzi PO? :)))

Glupi jestes, ale to twoja sprawa i twoj problem, mimo wszystko glupota nie
                usprawiedliwia cie od manipulacji, jezeli bedziesz na tyle uczciwy i przytoczysz
                caly tekst postu przekonasz sie, ze nie o krytyke chodzi jak utrzymujesz, lecz o
                manipulacje, bo poprzednik oskarza PO o to, ze chroni Palikota, jezeli ty tez
                jak twoj przedmowca tak rozumie tekst pisany, to znaczy zes glupi, ale jezeli
                rozumiesz go dobrze i wiesz co tresc artykulu zawiera, tos lajdak, bo lajdakiem
                nazywa sie osobe manipulujaca i klamiaca z prezedytacja...;DDD
                • fxvi a świnia Olejnik dalej go nagłaśnia... 13.01.09, 19:37

• fxvi a świnia Romanowski dalej go nagłaśnia!!!! 13.01.09, 19:38
                    • poszeklu Kto przeciw Palikotu, ten swinia, proste jak PO 13.01.09, 20:19
                      hrabia-monte-christo napisal:
                      > hanba!!! PO broni prostackiego chama Palikota

A ja mysle, ze PO kocha Palikota, ale musi mu dac klapsa.
                      Lza im sie w oku kreci, ze musza skarcic najwalecznieszego
                      za zbyt dalekie wybieganie w szeregi przeciwnika.
                      Toz to samo i jeszcze gorzej Donaldu powtarza w domu,
                      ale nie robi tego w Sejmie bo ciotka Merkelowa by sie
                      pogniewala.
                      • keeslaff Re: Kto przeciw Palikotu, ten swinia, proste jak 13.01.09, 21:32
                        poszeklu napisał:
                        > A ja mysle,[...]

To dowodzi tylko, że myślenie nie jest twoją najlepszą stroną.
                • fxvi a świnia Romanowski dalej go nagłaśnia... 13.01.09, 19:37

• tw_wielgus A Ty nazywasz porzadnych ludzi świniami.... 13.01.09, 20:03
                    słowem intelektualnie prostytuujesz się na tym forum.
                    • poszeklu Re: A Ty nazywasz porzadnych ludzi świniami.... 13.01.09, 20:26
                      tw_wielgus napisał:

> słowem intelektualnie prostytuujesz się na tym forum.
                      >

Uooou! Narodzil nam sie nowy Palikot! Brawo!
                      • kralik111 Re: A Ty nazywasz porzadnych ludzi świniami.... 13.01.09, 20:29
                        poszeklu napisał:

> tw_wielgus napisał:
                        >
                        > > słowem intelektualnie prostytuujesz się na tym forum.
                        > >
                        >
                        > Uooou! Narodzil nam sie nowy Palikot! Brawo!

Lepiej brzmi burosuczysz, prawda...?
                      • tw_wielgus Re: A Ty nazywasz porzadnych ludzi świniami.... 13.01.09, 20:29
                        Dzięki, Bóg zapłać za dobre słowo....
                • hbk Re: ----hanba!!! PO broni prostackiego chama Pali 13.01.09, 19:47
                  To ty kraliku glupi jestes (uzywajac twojego slownictwa), kazdego kto obraza po
                  uzywasz za pisowczyka i to jest twoj jedyny argument honorowy obywatelu
                  jasnogrodu. jak ktos mowi, ze palikot obrazil, to nei bo dorn bardziej, przeciez
                  to nie ma znaczenia co zrobil dorn, bo dorn jest z PISU, partii ciemnogrody i
                  debilakow. Wiesz co jest najzabawniejsze, ze miedzy PISem (ktorego tak nie
                  lubisz), a Po nie ma zadnej roznicy, funkcjonuja na tych samych zasadach i maja
                  takie same poglady (nawet na gospodarke, choc PIS ma ostatnio bardziej liberalne
                  [patrz: zawetowanie ustawy o pomostowkach, zabralo by wszystkim prawo, a tak to
                  paru darmozjado sie uchowa]). Kaczor wetuje i nie pozwala rzadzic? Kwachu tez
                  buzkowi wetowal i jakos fani AWS nie biegali i nie plakali po katach mowiac zly
                  prezydent. Wiec otrzasnij sie karpiku 11, ukoncz jakas szkole (mysle, ze
                  gimnazjum to maks twoich mozliwosci), a potem mozesz jakos dyskutowac, nie
                  obrazajac wszystkich naokolo.
                  • kralik111 Re: ----hanba!!! PO broni prostackiego chama Pali 13.01.09, 20:06
                    hbk napisał:

> To ty kraliku glupi jestes (uzywajac twojego slownictwa), kazdego kto obraza po
                    > uzywasz za pisowczyka i to jest twoj jedyny argument honorowy obywatelu
                    > jasnogrodu.

Jezeli twierdzisz, ze jestem glupi to pewnie masz razcje, nie wstydze sie tego,
                    ale prawda jest taka, ze odpowiedzialem czlowiekowi ktory oficjalnie afiszuje
                    sie do przynalznosci do PiS, wiec przemysl to jeszcze raz...;DDDDDDDDDDDd

Co do pogladow gospodarczych i podobienstwa PiSu do PO to ty tutaj kolego
                    zrobiles sam z siebie glupka nad glupkami i tego w zaden sposob udowadniac nie
                    trzeba...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                  • gajerek3 Re: ----hanba!!! PO broni prostackiego chama Pali 13.01.09, 20:18
                    Re: Do hbk - Piękną tyradę napisałeś do kralika, ale po jej przeczytaniu uważam,
                    że słownictwo którego używasz do polemoki, czyni cię ostatnim, który może
                    komukolwiek zwracać uwagę. Jak jesteś taki wrażliwy, to nie czytaj stare
                    roczniki "Przekroju" z wykładami prof Kamyczka, a nie bierz udziału w
                    internetowym forum. Ograniczony jesteś dzieląc nas na POpaprańców i PiSdzielców,
                    ja osobiście mam te obie opcje w dupie. Daj ludziom mówić i pisać co chcą
                    jaśnieoświecony neofito.
                    • kralik111 Re: ----hanba!!! PO broni prostackiego chama Pali 13.01.09, 20:19
                      gajerek3 napisał:

> Re: Do hbk - Piękną tyradę napisałeś do kralika, ale po jej przeczytaniu uważam
                      > ,
                      > że słownictwo którego używasz do polemoki, czyni cię ostatnim, który może
                      > komukolwiek zwracać uwagę. Jak jesteś taki wrażliwy, to nie czytaj stare
                      > roczniki "Przekroju" z wykładami prof Kamyczka, a nie bierz udziału w
                      > internetowym forum. Ograniczony jesteś dzieląc nas na POpaprańców i PiSdzielców
                      > ,
                      > ja osobiście mam te obie opcje w dupie. Daj ludziom mówić i pisać co chcą
                      > jaśnieoświecony neofito.

Szacunek :)
                      • zigzaur Re: ----hanba!!! PO broni prostackiego chama Pali 13.01.09, 23:33
                        Nie było żadnego profesora Jana Kamyczka. Osoba pisząca w "Przekroju" pod
                        pseudonimem "Jan Kamyczek" była kobietą i nie miała tytułu profesora.
          • gajerek3 Re: ----hanba!!! PO broni prostackiego chama Pali 13.01.09, 19:58
            A pod którym kamieniem ukrywałaś się ty glisto?
          • tw_wielgus Re: ----Tiaaaa!!! 13.01.09, 20:01
            Rząd, który pozwalam sobie dzisiaj przedstawić Wysokiej Izbie,
            zwracając się o wotum zaufania, jest wspierany w parlamencie przez
            tę samą koalicję, która wspierała rząd Kazimierza Marcinkiewicza. Ma
            bardzo zbliżony skład, tylko dwóch nowych ministrów, no i nowy
            premier, ma przede wszystkim te same cele, ten sam kierunek
            działania. Jest więc rządem kontynuacji. Sądzę, że jest dzisiaj moim
            obowiązkiem, obowiązkiem, który wypełnię z radością, podziękować
            panu premierowi Marcinkiewiczowi. Pan premier Marcinkiewicz podjął
            się wypełnienia trudnej misji przewodzenia rządowi w sytuacji, w
            której przez dłuższy czas nie było większości parlamentarnej, w
            której było wiele politycznych zawirowań i wypełnił tę misję dobrze,
            szedł we właściwym kierunku. Powtarzam, należą mu się słowa
            podziękowania, szczerego podziękowania.
            ( fragment expose P. Kaczyńskiego)

.......................
            Mam wyrzuty sumienia, że zrobiliśmy Kazimierza Marcinkiewicza
            premierem. Zrobiliśmy mu krzywdę, bo ta funkcja była dla niego zbyt
            ciężka. Nie wytrzymał bycia premierem. On miał świetne tzw. eventy,
            znakomicie tańczył na kinderbalach, jeździł też quadem, ale inne
            rzeczy już mu nie wychodziły. No i nie wytrzymał także tego, że tym
            premierem przestał być."

/ fragment JK. wypowiedzi dla TVN24 /

Czy te oczy mogą kłamać 'chiba' nie
          • dachs Re: ----hanba!!! PO broni prostackiego chama Pali 13.01.09, 20:06
            hrabia-monte-christo napisał:

A co, zabić go mają, panie hrabio?
          • areabis [...] 13.01.09, 21:08
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • cleryka Re: ----hanba!!! PO broni prostackiego chama Pali 13.01.09, 21:35
            I kto teraz dosadnie nazywac odwazy sie po imieniu prostytuowanie
            się polityków? N o kto? Żal !
        • lwowiak5 Re: A prezydium odrzuci 13.01.09, 19:17
          cezary_futerko napisał:

> Janusz! Trzymaj sie! Cala Polska za Toba!Palikot oszczaj tych
          dupków,
          • shithead Re: A prezydium odrzuci 13.01.09, 19:23
            PO go and fuck yourself, jesli Palikotowi wlos z glowy spadnie. Dosyc tej
            pier...dolonej obludy.
            • cleryka Re: A prezydium odrzuci 13.01.09, 21:41
              shithead napisał:

> PO go and fuck yourself, jesli Palikotowi wlos z glowy spadnie.
              Dosyc tej
              > pier...dolonej obludy.
              > Obłudę słysze u Bugaja,Płażynskiego i innych dupków
        • wrojaz Re: A prezydium odrzuci 13.01.09, 20:51
          cezary_futerko napisał:
          Cala Polska za Toba!

Kretyni polscy łączcie się!
      • cleryka Re: Zarząd PO o Palikocie: nagana i usunięcie z k 13.01.09, 21:31
        np. Bugaj...zakłamany niedowartościowany nierób.
    • insto Zarząd PO o Palikocie: nagana i usunięcie z kom... 13.01.09, 19:00
      Platformo nie idz ta droga. 100% poparcia dla Janusza
      • mejlmi PO straci wyborcow 13.01.09, 21:50
        Jeśli usuną Palikota z kierownictwa "PP", ja wtedy przestaje głosować na
        Platformę, przysięgam.
        Nawet takie stwierdzenia, ze mogą to zrobić mnie już do platformy uprzedzają,
        choć glosuje na nią od jej powstania. Palikot mówi prawdę i robi dobrze.
        Standardy demokracji przekracza Kaczyński, nie Palikot, Palikot demokrację
        ugruntowuje!
    • eva15 Strasznie się wysilili 13.01.09, 19:04
      No rzeczyiwście, strasznie się wysilili. A już się wydawawło, że co za dużo, to
      świnia nie chce. Okazuje się, że jeszcze nie.
      • tuskomatolek Re: Strasznie się wysilili 13.01.09, 19:16
        winia o zwierze .Jak PO.Zre az zdechnie.
        • kralik111 Re: Strasznie się wysilili 13.01.09, 19:27
          tuskomatolek napisał:

> winia o zwierze .Jak PO.Zre az zdechnie.

Miej jaja esbeku i nie ukrywaj sie pod tuskomatolkiem, twoj analfabetyzm cie
          demaskuje, wajdzik...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
          • poszeklu Re: Strasznie się wysilili 13.01.09, 20:05
            Teraz eSBecja znow z Partia, wiec nie pluj do
            wlasnego talerza.

kralik111 napisał:
            > Miej jaja esbeku i nie ukrywaj sie
            • tw_wielgus Re: Strasznie się wysilili 13.01.09, 20:07
              A co odrodziła się chydra esbecji?
              Nie gadaj... masz jakiś cynk od kolegów z firmy?
              • kralik111 Re: Strasznie się wysilili 13.01.09, 20:11
                tw_wielgus napisał:

> A co odrodziła się chydra esbecji?
                > Nie gadaj... masz jakiś cynk od kolegów z firmy?

Witaj ;)

Nie zwrociles jeszcze uwagi na to, ze od samego poczatku istnienia PiS, ich
                taktyka jest przypisanie oponentowi ich wlasnych podlosci...? ;D
                • tw_wielgus Re: Strasznie się wysilili 13.01.09, 20:31
                  Witaj...
                  W rzeczy samej zauważyłem, to taki atak wyprzedzający, czysta
                  socjotechnika. Ale niektórzy się jeszcze na to łapią.
                  • kralik111 Re: Strasznie się wysilili 13.01.09, 20:39
                    tw_wielgus napisał:

> Witaj...
                    > W rzeczy samej zauważyłem, to taki atak wyprzedzający, czysta
                    > socjotechnika. Ale niektórzy się jeszcze na to łapią.

A wiedziales, ze wymyslil, opracowal i wdrozyl go w zycie (atak) sam Lenin ?!

:DDD
                    • matka_kralika111 Re: Strasznie się wysilili 13.01.09, 22:42
                      Kralik nie rób wstydu rodzinie :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                      wszyscy wiemy że głosowałeś na samoobronę
                      (kralik111 - statystyczny wyborca samoobrony udający zwolennika donalda tuska
                      :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD)
            • kralik111 Re: Strasznie się wysilili 13.01.09, 20:08
              poszeklu napisał:

> Teraz eSBecja znow z Partia, wiec nie pluj do
              > wlasnego talerza.
              >
              > kralik111 napisał:
              > > Miej jaja esbeku i nie ukrywaj sie

Poszczalklu, ja nie jestem z PiS zeby pluc do wlasnego
              talerza...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • lwowiak5 Re: Strasznie się wysilili 13.01.09, 19:19
        eva15 napisała:

> No rzeczyiwście, strasznie się wysilili. A już się wydawawło, że
        co za dużo, to
        > świnia nie chce. Okazuje się, że jeszcze nie.Pieprzysz mała,świnia
        wszystko trusia.
      • adas313 Re: Strasznie się wysilili 13.01.09, 19:58
        A prezydium dopiero za tydzień... a potem może jeszcze odwołanie... i tak do
        następnej okazji by komuś przywalić.
        • eva15 Kiedy będzie pora na zutylizowanie własnej świni? 14.01.09, 01:43
          Stworzono atmosferę, klimat politycznego i społecznego przyzwolenia dla takich
          palikotowych zachowań a nawet rechotliwego zachwytu nad nimi. Głupca ogłoszono
          inteligentem, chamskiego prowokatora wnikliwym obserwatorem, prymitywa
          salonowcem. Jakie społeczeństwo takie duchowieństwo; jakie politwzloty, takie
          palikoty.

Teraz, gdy zdawałoby się, że uczeń tak rozkwitł w tej atmosferze akceptacji, że
          osiągnięto wreszcie granicę, poza którą co za dużu to i świnia-matka już nie
          chce, okazuje się, to jeszcze nie to. Uczeń jeszcze oczekiwań mistrzów nie
          przerósł, więc cdn. nastąpi. Mistrz ceremonii - Tusk nie odbierze mu roli.
      • cleryka Re: Strasznie się wysilili 13.01.09, 21:44
        Okazuje sie,że i TVn tak jak inne media opluwają,podsycają atmosferę
        przeciwko Palikotowi już 4ty dzien! O zgrozo! Czy nic naprawde
        lepszego nie ma w naszym Kraju,wazniejszego dyskusji? Durne te media!
    • pierot9 Tylko nagana dla tego durnia? Standardy miłości w 13.01.09, 19:05
      PO?
      • mikolaj.plank Re: Tylko nagana dla tego durnia? Standardy miłoś 13.01.09, 19:08
        Tylko nagana? Aż nagana! Kurski jest ciągle pełnoprawnym członkiem (no) pisuaru.
      • dybko2 Re: Tylko nagana dla tego durnia? Standardy miłoś 13.01.09, 19:32
        pierot9 napisał:

> PO?
        Wybacz pierot9.Durniem to Ty jesteś.Trudno Ci pojąć co znaczy być
        człowiekiem który mówi to co ma na sercu.Nie owija w bawełne ,w
        piękne słowa.Nie kunktatorzy dla dobrego postrzegania, dla
        kasy .Ma kasę ,potrafił zarobić!NIE TO CO TA SIEROTA OD KOTA.Ma w
        dupie podlizywanie. Więcej takich osób i za parę lat będziemy
        normalnym krajem.Leń będzie dziadem.Pracowity będzie dobrze
        żył.Stocznia jak będzie przynosić straty,będzie bankrutem, i nikt z
        podatków innych nie będzie wypłacał odpraw. Bóg wie czemu ,skoro
        wiele innch zakładów skończyło działalność .Bez takich
        przywilejów.Wprowadzony będzie podatek na utrzymanie kościoła i
        utrzymywać go będą Ci co z niego korzystają.KUMASZ!!!!!!!!!!!!
    • kamill69 Wreszcie! 13.01.09, 19:05
      Może skończy się wreszcie ten show Jak widac publice się podoba, aczkolwiek sejm
      to nie BigBrother...
      • shithead Re: Wreszcie! 13.01.09, 19:27
        kamill69 napisał:

> Może skończy się wreszcie ten show Jak widac publice się podoba, aczkolwiek sej
        > m
        > to nie BigBrother...

...gorzej moronie, to burdel!!!
      • simon_r Re: Wreszcie! 13.01.09, 19:47
        Sejm to również nie miejsce dla kłamców i koninkturalistów. Palikot nazwa rzeczy
        po imieniu i dzięki temu ktokolwiek je zauważa. Któż zwróciłby uwagę na
        manipulacje Gęsickiej gdyby nie Palikot??..
      • maruda.r Re: Wreszcie! 13.01.09, 19:48
        kamill69 napisał:

> Może skończy się wreszcie ten show Jak widac publice się podoba, aczkolwiek sej
        > m
        > to nie BigBrother...

Kruk, Kurskiemu, Karskiemu, Zbonikowskiemu wszystko uchodzi płazem. Więc jednak
        BigBrother.

• adas313 Re: Wreszcie! 13.01.09, 20:03
          Niestety.
    • podkanclerzy nagana ? ale z wpisaniem do akt ? buhahahaaa 13.01.09, 19:06
      a nie wystarczyłaby reprymenda ustna ? zarząd po został
      najprawdopodobniej zaproszony na popijawę z tej okazji przez
      delikwenta. jak to bywa u nowobogackich POprosili wszystko z kart
      menu zarówno do picia jak i jedzenia.
    • pro-kat Z zawieszeniem na czas przyspawania do stolka. 13.01.09, 19:06
      Czy ktos w PO umie pisac?
    • nemenveuxpas Skandal 13.01.09, 19:07
      Pan premier Tusk powinien opowiedziec sie po stonie prawdy. Nie dla
      hipokryzji politykow i dziennikarzy! Nie dla karania Palikota!
      • macarthur Re: Skandal 13.01.09, 19:10
        ciekawe czy Kurskiego ktoś ukarał za jego świńską mordę, może mu
        darowali za to że się nigdy nie spóźnia
        • lwowiak5 Re: Skandal 13.01.09, 19:21
          macarthur napisał:

> ciekawe czy Kurskiego ktoś ukarał za jego świńską mordę, może mu
          > darowali za to że się nigdy nie spóźnia
          Kurski jest obrzezany,nie można robić mu krzywdy drugi raz.
    • tuskomatolek ..Kocham tuskomatolkow 13.01.09, 19:08
      Bo jak nie kochac zboczencow.
      • tuskomatolek Re: ..Kocham tuskomatolkow 13.01.09, 19:11
        Gdzie powinni byc zboczency?
        Tacy w rodzaju Palikota w zakladzie psychiatrycznym.Zreszta.Tuskowi PO dalo penisa w tylek.On obiecal ze go ukara a ukaral tylko swoj tylek.W PO sie smieja.Za duzo slonca pada na mozg Tuska, teraz Zbok Palikot zostanie Premierem.Zreszta.Niczym sie nie roznia.
        • tuskomatolek Re: ..Kocham tuskomatolkow 13.01.09, 19:15
          uskomatolek zwolnil drugiego Tuskomatolka z funkcji przewodniczacego komisji....gejow.Tam w tej komisji zostali same zboki z PO i SLD.
          • vaironix Re: ..Kocham tuskomatolkow 13.01.09, 19:18
            jestes jakims homofobem :P? czy chcesz sie dowartosciowac :P?
          • amdrzej.11 tuskomatolek ,monolog kaczymatoła z SB 13.01.09, 19:26
            i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg
          • tw_wielgus Re: ..Kocham tuskomatolkow 13.01.09, 20:06
            Może swoje miłosne wyznania zaczniesz gwoździem wyskrobywać na
            drzwiach toalety?
    • do100jnik kochane PO straciliście wyborcę 13.01.09, 19:08
      juz napieralski bardziej mi się podoba (nie znaczy to że w ogóle mi się podoba),
      ale już raz wpedziliście mnie w kanał wystawiając piskorskiego do parlamentu
      europejskiego, musiałem głosować na rosattiego, teraz tez wybiore sobie lepsze
      typy niż pani kochan, chlebowski, gowin czy temu podobni, a panu tuskowi
      doradzam najlepiej to mieć jaja
      • vaironix ... 13.01.09, 19:17
        juz wole Palikota i jego slownictwo niz Gorskiego i jego "kres ery bialego
        czlowieka"
    • emigrantka88 Zarząd PO o Palikocie: nagana i usunięcie z kom.. 13.01.09, 19:08
      W Platformie panuje ogromna hipokryzja!!! Wiekszosc popiera Palikota
      i mysli tak samo, ale przed kamerami wszyscy udaja swietych. Zgadzam
      sie z Kola: hiPOkryci pieprzeni.
    • bidifi Zarząd PO o Palikocie: nagana i usunięcie z kom... 13.01.09, 19:09
      ubodzy w kase ale jak zwykle ideowi pe-owcy z parlamentu siedzacy w
      kieszeni Palikota jako kare pogrozili paluszkami i .... zmniejszyli
      Palikotowi zakres obowiazkow !!! zeby Go nie
      przemeczac....dulszczyzna
      w czystej postaci.
      • testigo Palikot = poznaj siłę swoich pieniędzy 13.01.09, 19:16
        zywa emanacja slynnego hasla!

("Dziś mówię, że Janusz Palikot zostanie ukarany. I jeśli ja tak mówię, to tak
        będzie" - kto to powiedział, zgadnij koteczku?)

ależ go ukarrrrrrali, że ha!!! Wham-Bang-Wzzzzziu!!!

ten pan powienien sie przedstawiac: Janusz "LOL" Palikot
        wszystko sobie kupi?
    • tygrysio_misio Re: Zarząd PO o Palikocie: nagana i usunięcie z k 13.01.09, 19:10
      szkoda, ze zamias dbac o to czym jaja sie zajmowac...dbaja o jezyk jakiego uzywa
      ktos inny

przeciez ta prostytuujaca sie pani mogla zlozyc sprawe o sadu... kazdy sad by
      uniewinnil Palikota... i to byloby miarodajne,czy powiedzial zle czy dobrze...
    • vomitorium1 Zarząd PO o Palikocie: nagana i usunięcie z kom... 13.01.09, 19:15
      ja myślę, że wszyskiemu winien jast śp władysław kopaliński
      (i jego słownik)
      gdzie :
      "prostytuować bezcześcić, hańbić"
    • jacek230 Ja tam bym Palikota nie karal. Prawde mowi. 13.01.09, 19:17
      Jaroslawe Kaczynska raczej nalezaloby ukarac za to, ze oszukuje
      swoich nacjonal-socjalistycznych wyborcow.
    • spinaker206 Koniec Paliknota? 13.01.09, 19:17
      Mnie przede wszystkim interesowała jego działalność jako przewodniczącego
      sejmowej komisji "Przyjazne Państwo".
      • amdrzej.11 A co Z kłamstwami Gęsickiej ????????? 13.01.09, 19:21
        politbiuro.pl/politbiuro/1,85402,6148671,Kto_ma_racje__Gesicka_czy_Palikot__Sprawdzilismy.html
        azraelk.wordpress.com/2009/01/10/prostytuowanie-sie-dla-pis/
    • klassa Wiaderko wazeliny 13.01.09, 19:19
      Hipokryci ukarali kogoś,kto nazywał rzeczy po imieniu. Teraz wywalcie Pana
      Niesiołowskiego.Może się Kaczyński udobrucha.Teraz obłudnik Gowin będzie za
      gwiazdę PO robił. Przestaję popierać PO.
      • nemenveuxpas Re: Wiaderko wazeliny 13.01.09, 19:24
        Tusk powinien skonczyc z tymi gierkami i jasno opowiedziec sie po
        stronie Palikota. A jesli naprawde potepia jego zachowanie to niech
        go wyrzuci z partii. Przynajmniej bede wiedzial,zeby juz nie
        glosowac na PO.
    • sralimuchibedziewiosna cześć!cześć!częśc! Warszawa żegna wieś ! :) 13.01.09, 19:19
      .
      • obraza.uczuc.religijnych Re: cześć!cześć!częśc! Warszawa żegna wieś ! :) 13.01.09, 20:11
        Porażający jest ten brak kultury w środowiskach prawdziwie inteligenckich,
        niezależnych i patriotycznych. Dlaczego gardzisz wsią?
    • alfa146 Zarząd PO o Palikocie: nagana i usunięcie z kom.. 13.01.09, 19:20
      Szkoda Janusza, przecież mowił prawdę i to w naszym, obywateli imieniu.
      Że język ma cięty to tylko pozwala dotrzeć do wiekszości wyborców i to nie tylko
      z PO. Z Janusz mówi jak prawie każdy Polak.
      Jak Polakowi ukradną samochód to mówi : kurw. chu.. zajeb.. mi samochód. Czy nie
      jest tak?
      Jak pokrywka z pis kłamie to aż takie słowa niestety się cisną na usta.
      Taki lajf! Janusz, trzymaj się i nie daj się!!!
    • tuskomatolek ..Kocham Palikota..... 13.01.09, 19:20
      Prosba.Niech ogoli klatke piersiowa i usunie penisa.
      • amdrzej.11 [...] 13.01.09, 19:22
        • tuskomatolek Re: tuskomatolek, wczoraj mówiłeś to o Jarosławie 13.01.09, 19:25
          amdrzej.11 napisał:
          Klamiesz.Moj nik jest od dzisiaj.Sprawdz a nie klam.
          > bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg
          • amdrzej.11 Re: tuskomatolek, wczoraj mówiłeś to o Jarosławie 13.01.09, 19:27
            kaczymatole, pisałeś pod innym nickiem...
            • tuskomatolek Re: tuskomatolek, wczoraj mówiłeś to o Jarosławie 13.01.09, 19:28
              Nie.Pisalem na onet.Zobaczylem ze tam zaczyna powracac rozum, przeszedlem do Trybuny Ludu-zeby zbokom dac szanse na powrot do normalnosci.
              • kralik111 Re: tuskomatolek, wczoraj mówiłeś to o Jarosławie 13.01.09, 20:17
                tuskomatolek napisał:

> Nie.Pisalem na onet.Zobaczylem ze tam zaczyna powracac rozum, przeszedlem do Tr
                > ybuny Ludu-zeby zbokom dac szanse na powrot do normalnosci.

Juz cie prosilem i zachecalem do tego bys uczciwie pisal jak do tej pory pod
                nickiem presentation1, chowanie sie pod nickiem tuskomatolek nie zmieni faktu,
                ze nie znasz jezyka polskiego na podstawie czego, kazdy forumowicz cie
                rozpoznaje, to nie po mesku leslawie...;DDDDDDDDDDDDDDDDDddd
        • kralik111 [...] 13.01.09, 19:43
          • tuskomatolek Re: tuskomatolek, wczoraj mówiłeś to o Jarosławie 13.01.09, 19:46
            Qrwa.Znowu mialbym byc kims, niz nie jestem?To w Gazecie esbeckiej specjalnosc.Co do szkol.Polecam monitorowanie przed zboczencem przed szkolami.Polecam te zdjecie zawiesic przed kazda szkola.
            ogrodwolnosci.pl/images/stories/news/palikot-dildos.jpg
      • lwowiak5 Re: ..Kocham Palikota..... 13.01.09, 19:27
        tuskomatolek napisał:

> Prosba.Niech ogoli klatke piersiowa i usunie penisa.Chciałbyś aby
        tego penisa dał temu małemu gudłajowi,toż to pedalisko flejtowaty.
        • tuskomatolek Re:.Kocham Palikota. 13.01.09, 19:32
          Mozliwe ze Palikot zabiera sie za dzieci.Prosze polskie szkoly o uwage.Gdy przed wasza szkola pojawi sie typ-typu Palikot , uwazajcie na dzieci.Ten facet z PO ma fantazje .
          Wyglada tak.
          ogrodwolnosci.pl/images/stories/news/palikot-dildos.jpg
          Zwracam sie takze do Policji.Uwaga na zboczenca przed szkola
    • alfa146 Zarząd PO o Palikocie: nagana i usunięcie z kom.. 13.01.09, 19:21
      A Jarosławie Kaczyńskiej to już nic nie pomoże.
      • jwoj Re: Zarząd PO o Palikocie: nagana i usunięcie z k 13.01.09, 19:40
        to jest trochę bardziej skomplikowane.Palikot to człowiek niezależny,nie musi
        pobierać oszukańczej diety 300 zł jak Kaczyński.Dlatego trochę przesadza,PO ma
        różne frakcje,partii to szkodzi bo elektorat konserwatywny jest
        duży,powiedziałbym że PO podkradła PiS-owi trochę umiarkowanych moherów (frakcja
        Gowina)
        Gdyby poparcie dla PO rzeczywiście wynosiło 50-60 % to wybory odbyłyby się
        natychmiast,każdy wie że to jest fikcyjne poparcie.
        W Polsce jest ogromne zakłamanie,zaczynając od zwykłego szaraka Polaka który
        kłamie na kogo będzie głosował.Bo taki szaraczek boi się,pamiętając czasy
        komuny,wiadomo to kto pyta i gdzie to później wędruje? Trochę uderzam w PO,ale
        to nie wina PO,całe społeczeństwo jeszcze mentalnie tkwi w komunie

• arahat1 czas na akcje: wysylac wazelina do PO aby latwiej 13.01.09, 19:24
      im bylo wchodzic...usuniecie palikota to smierc PO....sygnal ze przyspawani do
      koryta pojada na kazda akcje aby tylko nie oderwac ich od michy...
    • jankbh Hipokryzja 13.01.09, 19:24
      Klamstwo tryumfuje i ma pelne poparcie wladz panstwowych i
      partyjnych.
    • eat.pussy Mam nadzieje, ze klub nie poslucha 13.01.09, 19:24
      bo bylaby to bardzo glupia decyzja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka