superpolak 21.01.09, 12:20 bezstresowe wychowywanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nett1980 Re: Policjanci wyrwali dziewczynę z rąk gwałcicie 21.01.09, 12:23 No przeciez gwalciciele to wynalazek stary jak swiat. Nie ma bezstresowego wychowania, jest wychowywanie niekonsekwetne. Odpowiedz Link Zgłoś
and192 Policjanci wyrwali dziewczynę z rąk gwałciciela 21.01.09, 12:25 Po co przecinek po słowie "mężczyzna" w zdaniu "Mężczyzna, trafił do policyjnego aresztu"? Nie rozdziela się przecinkiem podmiotu i orzeczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
senta.fa To prawda 21.01.09, 15:08 To prawda, tylko żeby to wiedzieć, trzeba mieć maturę. Niestety, żaden z zatrudnionych w tym portalu "redaktorów internetu" (nie żartuję, to stanowisko naprawdę tak się nazywa) nie może się pochwalić wykształceniem ponadgimnazjalnym. Jaki jest efekt? Gazeta.pl używa specjalnego programu, który losowo wstawia znaki przestankowe do portalowych tekstów - program popełnia mniej błędów niż redaktorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
e7th04sh Re: To prawda 21.01.09, 15:17 żarty żartami, ale ja jestem na mat-fiz w maturalnej i nie robiętak tragicznych błędów stylistycznych jak "zatrzymali gwałciciela bo jechał bsamochodem takim samym jak samochód gwałciciela"... skazali go pewnie też dlatego, że zrobił rzeczy takie same jak zrobił gwałciciel Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 robiętak 21.01.09, 15:50 Co to jest "robiętak"? To tak a propos błedów :) Odpowiedz Link Zgłoś
13xm a "bsamochodem"? 21.01.09, 16:01 Psem? Chodem?..kurcze, trzeba się domyślać ;) A tak na marginesie, to musicie się podbudowywać wytykając komuś PRZECINEK? ..to już na zboczenie zakrawa. Odpowiedz Link Zgłoś
e7th04sh Re: a "bsamochodem"? 22.01.09, 00:27 trzeba mieć nie po kolei, żeby literówkę w komentarzu porównywać z rażąco posiekanym błedami stylistycznymi artykułem to jest zupełnie bez związku - to że nacisnę dodatkowy klawisz i nie chce mi się popraiwac, bo wiem, że i tak każdy zrozumie co piszę, nie świadczy nijak o tym, czy pisałbym lepsze artykuły... zabieram się niedługo do tworzenia własnego bloga, i gdy skończę, zacznę pisać artykuły - jeśli ktoś z państwa wątpi w moje stylistyczne możliwości na podstawie literówki, to adres mojego przyszłego bloga... pozostanie mu nieznany, bo jeszcze komentarze o podobnej wartości będę musiał czyścić u siebie :] Odpowiedz Link Zgłoś
4v sk... i naiwna. to zawsze był zgrany duet 21.01.09, 12:33 faceci nie są wychowywani w ogole, przecież samo to to też się uchowa. kobiety wychowywane są na naiwne istoty, bo taka przecież prędzej sobie kogoś znajdzie. a że przy okazji prędzej zostanie porzucona (czy to przez zdradę, czy dosłownie, w lesie) to przecież nie ma znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Policjanci wyrwali dziewczynę z rąk gwałcicie 21.01.09, 12:34 Sukces ministra Ziobro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
s_allegro maluch = charakterystyczny samochod 21.01.09, 12:34 "Ostrowscy policjanci poszukiwali od tej pory charakterystycznego samochodu" - i pomyśleć, że kiedyś mówiono o nim, że jest popularny a teraz jest juz charakterystyczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
zalobanarodowa Policjanci wyrwali dziewczynę z rąk gwałciciela 21.01.09, 12:37 12 lat za pojechanie w inną strone? jak mu udowodnia ze chcial zgwalcic? moze chcial ja zabrac na pizze? Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Policjanci wyrwali dziewczynę z rąk gwałcicie 21.01.09, 12:41 Poprzedniczki nie zamordowal, wiec go wyda. A za przetrzymawanie bez zgody tez moze beknac. Za lapanie za klapy sa zarzuty w tym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
kakens Re: Policjanci wyrwali dziewczynę z rąk gwałcicie 21.01.09, 12:55 Miał narzędzie. Zresztą kto w państwie bezprawia przejmuje się duperelami? Odpowiedz Link Zgłoś
toksol Re: Policjanci wyrwali dziewczynę z rąk gwałcicie 21.01.09, 13:08 "Policjanci zatrzymali jego malucha, bo był taki sam jak samochód ściganego gwałciciela." Czyli zatrzymali go i jego malucha. Niezłego ma malucha jeśli tak dużego jak samochód. Idealny do gwałcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Policjanci wyrwali dziewczynę z rąk gwałcicie 21.01.09, 13:11 toksol napisał: > "Policjanci zatrzymali jego malucha, bo był taki sam jak samochód > ściganego gwałciciela." > Czyli zatrzymali go i jego malucha. Niezłego ma malucha jeśli tak > dużego jak samochód. Idealny do gwałcenia. Powiada się, że samochód to przedłużenie penisa. Jak ktoś ma taki przedłużacz... "Kwadratowy mięśniak bez szyi rozpina koszulę, pokazuje bicepsy i mówi do swojej partnerki: -To jest pięć kilo dynamitu! Potem zdejmuje spodnie i mówi: -To jest sześć kilo dynamitu! Kobieta zrywa się do ucieczki, a mięśniak woła za nią: -Czemu uciekasz?! A kobieta na to: -Tyle dynamitu, a taki krótki lont!" Odpowiedz Link Zgłoś
hematemesis Re: Policjanci wyrwali dziewczynę z rąk gwałcicie 21.01.09, 17:24 Nie myslisz kolego. 12 lat grozi mu za poprzedni gwalt oraz probe pozbawienia wolnosci tej ostatnije laski. Nikt nie bedzie probowal mu udowodnic gwaltu na tej ktora byla w maluchu tylko na tej ktora zostala zgwalcona w opisanym w artykule lesie wczesniej. Odpowiedz Link Zgłoś
hr.pafnucy Policjanci wyrwali dziewczynę z rąk gwałciciela 21.01.09, 13:10 Narzedzie przestepstwa, czyli jego maluch, powinno ulec konfiskacie. Odpowiedz Link Zgłoś
j_onix Re: Policjanci wyrwali dziewczynę z rąk gwałcicie 21.01.09, 16:38 i trafić na stan policji jako nowoczesny samochód patrolowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
pafni Re: Policjanci wyrwali dziewczynę z rąk gwałcicie 21.01.09, 13:25 superpolak - uogólniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
3cik Re: Policjanci wyrwali dziewczynę z rąk gwałcicie 21.01.09, 13:33 No, pokolenie JP2. Odpowiedz Link Zgłoś
4v nie JP2 tylko JP 21.01.09, 15:40 nie ma w Polsce pokolenia JP2, jest za to pokolenie JP. img185.imageshack.us/img185/7262/jp2mn5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Policjanci wyrwali dziewczynę z rąk gwałcicie 21.01.09, 16:10 3cik napisał: > No, pokolenie JP2. a gdzie masz w tekscie ze to praktykujacy katolik? rownie dobrze moglby to byc ateista bo katolika przed gwaltem postrzymuje 6 przykazanie natomaist ateista sam sobie ustala zasady moralne Odpowiedz Link Zgłoś
michals-3 Re: Policjanci wyrwali dziewczynę z rąk gwałcicie 21.01.09, 16:20 Niestety nie ma przykazania "nie gwałć". Bo szóste w szczególności mówi o czym innym. Chyba że ktoś ma tak mały móżdżek że nie odróżnia gwałtu od cudzołóstwa, albo od jakiegokolwiek w ogóle aktu seksualnego i w związku z tym wszystko wsadza na oślep do jednego worka. Ale to już kwestia prywatnych (nad)interpretacji. Fakt rzeczywisty jest taki, że w 10 przykazaniach nie ma nic zabraniającego aktów fizycznej agresji, z gwałtem włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_al Policjanci wyrwali dziewczynę z rąk gwałciciela 21.01.09, 13:40 Mam nadzieje że w pierdlu mu wypolerują odbyt :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_de_vratislavia Re: Policjanci wyrwali dziewczynę z rąk gwałcicie 21.01.09, 14:05 tomek_al napisał: > Mam nadzieje że w pierdlu mu wypolerują odbyt :-) Dołączam do życzeń. Niechaj ma w więzieniu bogate życie seksualne... Odpowiedz Link Zgłoś
drugi.wolny koncert życzeń czy jak..? 21.01.09, 14:28 ale i ja muszę to zrobić! Bogatego życia seksualnego w pierdlu! Odpowiedz Link Zgłoś
13xm łatwo "pozbywalnego" stolca.. 21.01.09, 16:03 ..i bezgłośnych pierdów, niech brzmią jakby oddychał - tak właśnie wyrobionego anusa. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Policjanci wyrwali dziewczynę z rąk gwałcicie 21.01.09, 14:07 Jak mu do celi przydzielą Ziobrę to źle mieć nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
esteczka Re: Policjanci wyrwali dziewczynę z rąk gwałcicie 21.01.09, 15:28 Nie wiem co gorsze: pucowanie dwunastnicy czy sfrustrowane politycznie Zero. Jeszcze szpetne. Odpowiedz Link Zgłoś
innewidoki zwróćcie uwagę na ten fragment: 21.01.09, 14:24 "O wielkim szczęściu może mówić młoda kobieta, która wsiadła do samochodu p o s z u k i w a n e g o p r z e z p o l i c j ę g w a ł c i c i e l a. Zaproponował jej podwiezienie i ruszył w inną stronę niż chciała. Policjanci zatrzymali jego malucha, bo był t a k i s a m j a k s a m o c h ó d ś c i g a n e g o g w a ł c i c i e l a. " porażająca nieporadność językowa autora. ech... Odpowiedz Link Zgłoś
norton2 Policjanci wyrwali dziewczynę z rąk gwałciciela 21.01.09, 14:33 wykastrować i kazać mu swojego penisa wpierdo.... i zapisać go do PIS-u Kaczyńskiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drugi-ryszard55 Policjanci wyrwali dziewczynę z rąk gwałciciela 21.01.09, 14:33 co ty z tym ziobra,podoba ci sie? Odpowiedz Link Zgłoś
der-rauber Rozstrzelać to! Po co to trzymać i utrzymywać? 21.01.09, 14:37 Rozstrzelać to! Po co to trzymać i utrzymywać? Albo najpierw wydłubać przydatne organy a resztę przerobić na Whiskas albo wrzucić do ścieku. Odpowiedz Link Zgłoś
drugi.wolny Re: Rozstrzelać to! Po co to trzymać i utrzymywać 21.01.09, 17:47 oj, przydałoby się nam takie prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 jakie znów wychowanie? zaraz powiesz, ze to PO 21.01.09, 15:26 winna.. Tusk osobiscie... poza tym to Owsiak, bo powiedzial kiedys (w zupelnie innym kontekscie, ktorego debile nie pojmują) "robta, co chceta" eh... smutek i żal, jak sie tak czlowiek czasem wczyta w te wypierdziny forumowych mędrców... Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
buhaj_z_rogiem Ja co tydzień wyrywam dziewczynę i się nie chwalę! 21.01.09, 16:30 Ani nikt mnie nie pochwali :( Odpowiedz Link Zgłoś
siegfriedswaelderin Re: Ja co tydzień wyrywam dziewczynę i się nie ch 21.01.09, 18:10 Pisząc "wyrywam dziewczynę" masz na myśli wyrywanie kartek z czasopism "dla panów"? Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Od kiedy wyrwal z HIVem 21.01.09, 20:08 to zostaly mu juz tylko wspomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
buhaj_z_rogiem Re: Ja co tydzień wyrywam dziewczynę i się nie ch 22.01.09, 11:26 siegfriedswaelderin napisała: > Pisząc "wyrywam dziewczynę" masz na myśli wyrywanie kartek z czasopism "dla panów"? Nie, mam na myśli wyrywanie studentek i doktorantek w czytelni ;) Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś