savana_wr 11.05.04, 12:35 Pilnie męża poszukuję... Na casting zapraszam... "Toulaa"z woli własnej mianowana zostala naczelną Panią juror :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena_gd Re: Szukam męża :) 11.05.04, 12:42 ech.. czyli kandydata szukasz;)) a myślałam, że poszedł po zapałki i nie wrócił:)) ja się chyba nadawam, bo przecie się kochamy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 11.05.04, 12:45 > ja się chyba nadawam, bo przecie się kochamy:)) zadnej korupcji... casting musi byc... :) Ps. powinnosci malzenskie masz zlotko opanowane?? Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Szukam męża :) 11.05.04, 12:50 savana_wr napisała: > Ps. powinnosci malzenskie masz zlotko opanowane?? powiności?? to sie sprawdzi w praktyce;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikip1 Re: Szukam męża :) 11.05.04, 13:38 Hym... kiedy , gdzie i oktorej, bedzie ten casting ?. Zglaszam sie, miki:) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 11.05.04, 13:44 mikip1 napisała: > Hym... kiedy , gdzie i oktorej, bedzie ten casting ?. Zglaszam sie, miki:) Szczegóły ustlimy jak sie chetni znajda ... ale coś mi sie zdaje, ze poligamia jest u nas karana??? Odpowiedz Link Zgłoś
mikip1 Re: Szukam męża :) 11.05.04, 17:59 Droga Savano, jeśli wygram casting, to nikt mnie nie ukarze za bigamie.Sam się ukarze, bo będe miał dwie teściowe. Z szacunkiem dla Cie , miki:) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 11.05.04, 18:11 mikip1 napisała: > Droga Savano, jeśli wygram casting, to nikt mnie nie ukarze za bigamie.Sam się > ukarze, bo będe miał dwie teściowe. Z szacunkiem dla Cie , miki:) Oj miki Ty na mszę daj żeby casting wygrać... wszak Twoja przyszła teściowa jest młodsza od Ciebie :)) O jakiej Ty karze mówisz chłopie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marudny Re: Szukam męża :) 11.05.04, 18:25 to tak sobie myśle ze moze ja sie zglosze ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 11.05.04, 18:26 marudny napisał: > to tak sobie myśle ze moze ja sie zglosze ... :) :))) ale nie do teściowej (? ) :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marudny Re: Szukam męża :) 12.05.04, 13:22 to teściowa jest częścia nagrody ?? :)) to ja moze jednak bede sie ubiegac o dyskwalifikacje ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 12.05.04, 13:37 marudny napisał: > to teściowa jest częścia nagrody ?? :)) > > to ja moze jednak bede sie ubiegac o dyskwalifikacje ... :) marundny, a takie miales dobre rekomendacje...ubolewam..moze zmienisz zdanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
wyglodnialy_wilczek Re: Szukam męża :) 12.05.04, 13:50 ja nie postawilem jeszcze kropki na "i", musze miec troche czasu na zastanowienie, wszak to decyzja na cale zycie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 12.05.04, 13:59 wyglodnialy_wilczek napisał: > ja nie postawilem jeszcze kropki na "i", musze miec troche czasu na > zastanowienie, wszak to decyzja na cale zycie :))) to może umowa na czas określony z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marudny Re: Szukam męża :) 12.05.04, 15:29 hmm a po 3 latach będą 3 miesiące ? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 12.05.04, 15:31 marudny napisał: > hmm a po 3 latach będą 3 miesiące ? :))) to kwestia umowna..widze, ze KP mamy opanowany :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marudny Re: Szukam męża :) 13.05.04, 10:37 to może umowa na czas określony, przy 3-ciej i tak zmienia charakter na czas nieokreślony :)) proponuje miesięczny okres próbny :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 13.05.04, 11:11 marudny napisał: > to może umowa na czas określony, przy 3-ciej i tak zmienia charakter na czas > nieokreślony :)) proponuje miesięczny okres próbny :)))) Jestem za!!! ale konkumpcja zwiazku po okresie próbnym :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marudny Re: Szukam męża :) 13.05.04, 11:22 > Jestem za!!! ale konkumpcja zwiazku po okresie próbnym :))) ja tam mogę skonsumować i przed okresem próbnym, bo moze się nie spodobac ta konkumpcja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 13.05.04, 11:30 marudny napisał: > > Jestem za!!! ale konkumpcja zwiazku po okresie próbnym :))) > > ja tam mogę skonsumować i przed okresem próbnym, bo moze się nie spodobac ta > konkumpcja :))) a slub kiedy??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
marudny Re: Szukam męża :) 13.05.04, 11:37 no wiesz, najpierw tesciowa musi zaakceptowac, a jak ta konsumpcja nie bedzie taka jak trzeba ?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 13.05.04, 11:42 marudny napisał: > no wiesz, najpierw tesciowa musi zaakceptowac, a jak ta konsumpcja nie bedzie > taka jak trzeba ?? :)) tesciowa to juz modly nad posagiem odprawia... zaakceptuje i doplaci :))) co do konsumpcji to nie wiem niestety na pewno ale czuje, ze sie uda :))) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 13.05.04, 11:51 marudny napisał: > hmm to ja sie jeszcze zastanowie :)) Znowu sie chcesz zastanawiac? :( Odpowiedz Link Zgłoś
marudny Re: Szukam męża :) 13.05.04, 11:55 takie decyzje trzeba podejmowac z rozwaga :) no dobrze powiedzmy, ze sie namyslilem ... TAK, zgadzam sie na slub, ale wszystko Ty organizujesz, ja zorganizuje sobie wieczor kawalerski :)) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 13.05.04, 12:09 marudny napisał: > takie decyzje trzeba podejmowac z rozwaga :) > no dobrze powiedzmy, ze sie namyslilem ... TAK, zgadzam sie na slub, ale > wszystko Ty organizujesz, ja zorganizuje sobie wieczor kawalerski :)) Żadnego wesela..cichy slub, a potem mieisac miodowy w jakims milym miejscu... A wieczor kawalerski prosze bardzo... ja tolerancyjna jestem... w przyszlosci bede Wam piwo targac, telewizor na mecz wlaczac i po cichutku domowe powinnosci spelniac... :) Odpowiedz Link Zgłoś
marudny Re: Szukam męża :) 13.05.04, 13:14 brzmi kuszaco, ale ja wciaz nie wiem co ja mam w malzenstwie robic ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 13.05.04, 13:24 marudny napisał: > brzmi kuszaco, ale ja wciaz nie wiem co ja mam w malzenstwie robic ... :)) po prostu być... Odpowiedz Link Zgłoś
marudny Re: Szukam męża :) 13.05.04, 13:28 > po prostu być... to może być ponad moje siły :) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 13.05.04, 13:30 > to może być ponad moje siły :) a ja chcialam Ci jakos uproscic :((( nie mam juz argumentow na przekonywanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 13.05.04, 13:37 marudny napisał: > no dobrze, jestem cały Twój:) Łomatko odwołuje casting :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikip1 Re: Szukam męża :) 13.05.04, 13:42 savana_wr napisała: > marudny napisał: > > > no dobrze, jestem cały Twój:) > > Łomatko odwołuje casting :)))) Nie wolno odwolywac castingu , bez podania przyczyn , a kto nam zwroci koszta poniesone ? Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 13.05.04, 13:46 > Nie wolno odwolywac castingu , bez podania przyczyn , a kto nam zwroci koszta > > poniesone ? zwrócę Ci miki co do grosza ale musze miec na to fakturę... Odpowiedz Link Zgłoś
marudny Re: Szukam męża :) 13.05.04, 13:47 bosze mimi ale Ty materialista jestes, dobrze ze wybór padł na mnie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikip1 Re: Szukam męża :) 13.05.04, 13:50 marudny napisał: > bosze mimi ale Ty materialista jestes, dobrze ze wybór padł na mnie :)) Jam nie materialista, mnie szlo o koszta moralne, ( ile mnie to kosztowalo zeby zdobyc sie na odwage , na ten casting), i co , obszedlem sie : smakiem :, drugi raz nie dam sie wrobic w żaden casting :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Szukam męża :) 14.05.04, 15:45 marudny napisał: > brzmi kuszaco, ale ja wciaz nie wiem co ja mam w malzenstwie robic ... :)) Wnosić pieniądze, wynosić śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
marudny Re: Szukam męża :) 14.05.04, 22:21 a czy innych tez ? swiatla kobieta jestes ... udziel kilku rad :)) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Szukam męża :) 14.05.04, 22:24 Obawiam się, że innych nie- bo mój Ideał np. mało mówi ( ale za to, jak twierdzi, nie przeszkadza Mu moje gadanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
adi_100 Re: Szukam męża :) 11.05.04, 18:27 toulaa?? to ja nawet nie startuje.... ale kibicuje, kibicuje. i pozdr(awiam) j. Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 11.05.04, 18:31 adi_100 napisał: > toulaa?? > to ja nawet nie startuje.... > ale kibicuje, kibicuje. > i > pozdr(awiam) > j. No nie... badzmy odwazni... ule najwyzej wyslemy na lunch:)) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Szukam męża :) 11.05.04, 23:34 adi_100 napisał: > toulaa?? > to ja nawet nie startuje.... Adiczku ( no, doceń, że Ciebie nazywam, jak Te Panie, doceń ), jak uczy przykład czatu i forum, podstawa to wiara we własne siły, niekoniecznie poparta byciem naprawdę Przystojnym i Inteligentnym ( oczywiście nie mówię, że Ty nie jesteś P i I ). Druga rzecz, to sprawianie wrażenia, jakby się takim było (nawet jeśli " już szron na głowie, już nie to zdrowie" ), a trzecia to duuuuuuuuuuuuuużo bon motów, mądrości z namaszczeniem głoszonych, do oczów zaglądań i uśmieszków. Sukces gwarantowany! t. główny żur Odpowiedz Link Zgłoś
adi_100 Re: Szukam męża :) 14.05.04, 15:35 toulaa napisała: > Adiczku ( no, doceń, że Ciebie nazywam, jak Te Panie, doceń ), jak uczy > przykład czatu i forum, podstawa to wiara we własne siły, niekoniecznie poparta > > byciem naprawdę Przystojnym i Inteligentnym ( oczywiście nie mówię, że Ty nie > jesteś P i I ). Druga rzecz, to sprawianie wrażenia, jakby się takim było > (nawet jeśli " już szron na głowie, już nie to zdrowie" ), a trzecia to > duuuuuuuuuuuuuużo bon motów, mądrości z namaszczeniem głoszonych, do oczów > zaglądań i uśmieszków. Sukces gwarantowany! > odczytuje twe slowa jako gwarancje bezstronnosc glownego zura. budujace to zaiste, niemniej mimo wszystko nie skorzystam, chocby ze wzgledu na to, co miedzy slowami, a ktore w swej chorobliwej dociekliwosci dostrzeglem. savana bedzie musiala pogodzic sie z faktem, ze adi nie zostanie jej mezem, ale to zadna strata. i nadal kibicuje. i nadal pozdr(awiam) j. Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Szukam męża :) 14.05.04, 15:52 adi_100 napisał: > odczytuje twe slowa jako gwarancje bezstronnosc glownego zura. W takim razie odczytujesz najzupełniej słusznie, adusiu. >chocby ze wzgledu na >to, co miedzy slowami, a ktore w swej chorobliwej dociekliwosci dostrzeglem. Kolejna choroba szerząca się na forum- czytanie między słowami ( myślałam, że to tylko Magnolii specjalność ) i szukanie drugiego dna. A cóż tam wyczytałeś, między tymi słowami, bo ja doprawdy nie wiem, co by to być mogło? też nadal- t. Odpowiedz Link Zgłoś
adi_100 Re: Szukam męża :) 14.05.04, 16:49 toulaa napisała: > Kolejna choroba szerząca się na forum- czytanie między słowami ( myślałam, że > to tylko Magnolii specjalność ) i szukanie drugiego dna. > A cóż tam wyczytałeś, między tymi słowami, bo ja doprawdy nie wiem, co by to > być mogło? zupelnie nic. musze widocznie pohamowac swoje fobie. j. Odpowiedz Link Zgłoś
donkichott Re: Szukam męża :) 11.05.04, 22:15 Twoje pytanie jest nie jasne... czy szukasz meza, ktory wyszedl po papierosy dla ciebie 5 lat temu i jeszcze nie wrocil.... wtedy .. idz lepiej sama po papierosy a m oze nigdy go nie mialas ... albo nigdy nie bedziesz miala.. jesli jestes lesbijka ..to mozesz szukac zony..... ale jesli nie.. to najlepiej sie zakochac .. i to w maju.... Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 12.05.04, 08:33 donkichott napisał: > Twoje pytanie jest nie jasne... to nie pytanie to apel :)) blagalny na dodatek :))) > czy szukasz meza, ktory wyszedl po papierosy dla ciebie 5 lat temu i jeszcze > nie wrocil.... wtedy .. idz lepiej sama po papierosy > a m oze nigdy go nie mialas ... albo nigdy nie bedziesz miala.. > jesli jestes lesbijka ..to mozesz szukac zony..... ale jesli nie.. informacje uzupelniajace : nie pale nie mialam meza, panienka jestem... jestem hetero.. wiec od zon sie powstrzymam... > to najlepiej sie zakochac .. i to w maju.... probuje donkichott probuje ale jakos kandydatow do zakochania nieliczno... Odpowiedz Link Zgłoś
savanah Re: Nie szukam męża :) 11.05.04, 22:17 Nie mam z tym nic wspólnego. Pozdrawiam, życząc powodzenia jednocześnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: Szukam męża :) 11.05.04, 22:25 A przepraszam bedzie jakies darmowe piwo na tym castngu? :PPP Jak toulaa jest jurorką to mam juz chyba wygrana w kieszeni hahaha. Sie moge zglosic a co mi tam :P Senne jakos udobrucham :). Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Szukam męża :) 11.05.04, 23:44 hermanowy napisał: >Jak toulaa jest > jurorką to mam juz chyba wygrana w kieszeni hahaha. Herman, muszę Ciebie zmartwić, na razie spełniasz tylko jeden warunek, i to NIE sine qua non, mianowicie posiadasz już Małżonkę (wprawdzie sennie.rozmarzoną, ale zawsze). Panowie żonaci przed przystąpieniem do castingu będą musieli okazać zgodę małżonki na piśmie, poświadczoną notarialnie. A wśród konkurencji będzie m. in. krótki sprawdzian z zakresu znajomości sentencyj łacińskich, napisanie poematu miłosnego trzynastozgłoskowcem, oraz oznaczenie poziomu testosteronu metodą własną. Więc jeszcze się zastanów, herman, czy podołasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 12.05.04, 08:38 A wśród konkurencji będzie m. in. krótki sprawdzian z zakresu znajomości > sentencyj łacińskich, napisanie poematu miłosnego trzynastozgłoskowcem, oraz > oznaczenie poziomu testosteronu metodą własną. ja tutaj widzę nie mam za wiele do powiedzenia ale nie powiem nie powiem konkurencja z testosteronem bardzo mi sie podoba :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hermanowy Re: Szukam męża :) 12.05.04, 11:51 z tą ostatnią konkurencją z pewnoscią bym podałał w pozostałych improwizowal :)). Liczylem na jakies fory ze strony jurorki kurcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 12.05.04, 12:59 > Liczylem na jakies fory ze strony jurorki kurcze :) Żut to sie chyba za bardzo panoszy... :)) i mnie kandydatów odstrasza...:) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Szukam męża :) 14.05.04, 15:48 hermanowy napisał: >> Liczylem na jakies fory ze strony jurorki kurcze :) Nieee, mój Drogi, precz z nepotyzmem i kumoterstwem! za ten tekst odejmujemy 10 punktów ( Gryfindorowi:) To zupełnie jak tekst pewnego studenta: "Myślałem, że dostanę lepszą ocenę, bo pani mi się podoba":) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: Szukam męża :) 14.05.04, 17:13 kreon1 napisał: > chcesz pobić jakiś rekord dzisiaj? tylko dzisiaj???? Odpowiedz Link Zgłoś
mikip1 Re: Szukam męża :) 12.05.04, 14:23 Hym... zaswiadczenie od żony już załatwiam, ( poświadczone notarialnie ), ale ten test z testestorenu..... załamuje mnie, chyba odpadne, a tak liczyłem na wygraną. :((((( miki:) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 12.05.04, 08:40 maresol napisał: > oj savka, savka tutaj??????? że niby ja gorsza jakaś... czy niebezpiecznie może (? ) Mares ja po cichu na Ciebie liczyłam...:) Odpowiedz Link Zgłoś
maresol Re: Szukam męża :) 13.05.04, 07:07 wiedziałem, no tak ;)))))))))))) a tutaj ze niby ty gorsza? nie prawda ze gorsza ale niebezpiecznie i oszołomów duzo, np. ja polecz mnie Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 13.05.04, 11:03 maresol napisał: > wiedziałem, no tak ;)))))))))))) > a tutaj ze niby ty gorsza? nie prawda ze gorsza ale niebezpiecznie i oszołomów > duzo, np. ja > polecz mnie Co mam Ci zrobic Miś??? Odpowiedz Link Zgłoś
maresol Re: Szukam męża :) 14.05.04, 05:51 miś prosi o kompleksowe badanie głowy przed kastingiem i po mares Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 14.05.04, 10:16 maresol napisał: > miś prosi o kompleksowe badanie głowy przed kastingiem i po > mares A po co badać głowę Misia? Nie żebym była przeciwna ale inne narząda są w małżeństwie takze potrzebne...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rebeliant21 Re: Szukam męża :) 13.05.04, 08:42 Ja żonki jeszcze nie szukam, trzeba nacieszyć się życiem, ale na umowę o dzieło to co innego :p Może coś z tego będzie :p Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Szukam męża :) 13.05.04, 09:28 umowa o dzieło?? raz i już?? ;)) to już lepiej stała comiesięczna umowa zlecenie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek33 Re: Szukam męża :) 13.05.04, 09:43 rena_gd napisała: > umowa o dzieło?? raz i już?? ;)) to już lepiej stała comiesięczna umowa > zlecenie;)) Comiesięczna??? Takie małe potrzeby rena? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikip1 Re: Szukam męża :) 13.05.04, 09:47 Wojtek , nie wymagaj za wiele od reny !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Szukam męża :) 13.05.04, 09:53 mikip1 napisała: > Wojtek , nie wymagaj za wiele od reny !!!! stara jest wiadomo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Szukam męża :) 13.05.04, 09:54 Woj, stała comiesięczna nie oznacza jednodniowej:)) może być 30-dniowa równie dobrze:) zależy ile chłopak zniesie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikip1 Re: Szukam męża :) 13.05.04, 09:58 Rena, czemu mnie traktujesz jako kobiete, jam chłop z krwi o kości, miki:), pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Szukam męża :) 13.05.04, 10:44 mikip1 napisała: > Rena, czemu mnie traktujesz jako kobiete, jam chłop z krwi o kości, miki:), > pozdrawiam. czy ja gdzieś cię potraktowałam jak kobietę... że niby co?? całowałam cię w policzek zamiast w usta??;)) a komentarz o starości to był do tekstu, żeby za wiele nie wymagać od Reny;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Szukam męża :) 13.05.04, 10:46 runek napisał: > po co ci mąż ? ja też uważam, że lepsza jest żona;)) w miarę lepsza;)) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 13.05.04, 11:00 rena_gd napisała: > runek napisał: > > > po co ci mąż ? > > ja też uważam, że lepsza jest żona;)) w miarę lepsza;)) Rena a bedziesz mnie kochac i nie opuscisz dopoki smierc nas nie rozlaczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Szukam męża :) 13.05.04, 11:02 savana_wr napisała: > Rena a bedziesz mnie kochac i nie opuscisz dopoki smierc nas nie rozlaczy??? czyja śmierć??;)) Odpowiedz Link Zgłoś
marudny Re: Szukam męża :) 13.05.04, 11:07 rena Ty powinnas umowy negocjowac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Szukam męża :) 13.05.04, 11:09 marudny napisał: > rena Ty powinnas umowy negocjowac :))) szczególnie małżeńskie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 13.05.04, 11:08 rena_gd napisała: > savana_wr napisała: > > > Rena a bedziesz mnie kochac i nie opuscisz dopoki smierc nas nie rozlaczy? > ?? > > czyja śmierć??;)) moja..przeca to moj anons :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Szukam męża :) 13.05.04, 11:40 savana_wr napisała: > moja..przeca to moj anons :))) myślałam, że chodzi tu o jakieś osoby trzecie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 13.05.04, 11:47 > myślałam, że chodzi tu o jakieś osoby trzecie;)) rena Ty mi sie teraz nie wycofuj.... Tys moja jedyna nadzieja... :)) Ps. Albo chociaz marudnego przekonaj... bo sie chlopak waha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikip1 Re: Szukam męża :) 13.05.04, 12:04 Rena, --cytuje:mikip1 napisala, koniec cytatu, powonno byc: napisał. Z szacunkiem, miki:), w dalszym ciagu podtrzymuje moja kandydature . ( marudnago , nie ma co na siłę brac, zestresuje sie jeszcze i co ?. Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 13.05.04, 12:12 mikip1 napisała: > Rena, --cytuje:mikip1 napisala, koniec cytatu, powonno byc: napisał. Z > szacunkiem, miki:), w dalszym ciagu podtrzymuje moja kandydature . ( > marudnago , nie ma co na siłę brac, zestresuje sie jeszcze i co ?. Miki kandydaci nie maja glosu... Ty sie lepiej dobrze umyj, zawiaz krawat i na casting :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikip1 Re: Szukam męża :) 13.05.04, 12:14 ok Sava, jestem gotowy , tylko gdzie i kiedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 13.05.04, 12:15 mikip1 napisała: > ok Sava, jestem gotowy , tylko gdzie i kiedy ? we wroclawiu... a kiedy (?) kandydatow ciagle malo :((( Odpowiedz Link Zgłoś
mikip1 Re: Szukam męża :) 13.05.04, 12:19 We Wrocławiu, boszzzz, tak daleko?, a korespondencyjnie nie można ? miki:) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 13.05.04, 12:23 mikip1 napisała: > We Wrocławiu, boszzzz, tak daleko?, a korespondencyjnie nie można ? miki:) Miki skreślony z listy kandydatow ( idziesz chlopie na latwizne ) konsumowac malzenstwo tez chcesz korespondencyjnie?? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
mikip1 Re: Szukam męża :) 13.05.04, 12:25 Sava, jak wygram ten kąkurs, to konsumpcja będzie ma miejscu i rozkoszna Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Szukam męża :) 13.05.04, 18:47 ja mam tylko jedno pytanie... jakie wiano? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini i jeszcze jedno... 13.05.04, 18:48 ... mianowicie: na kiedy ustalamy pokładziny? Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: i jeszcze jedno... 13.05.04, 23:43 settembrini napisał: > ... mianowicie: na kiedy ustalamy pokładziny? że niby wianki, pokład i szum fal?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maresol Re: i jeszcze jedno... 14.05.04, 05:54 byle rena nie tupot białych mew o pokład pusty :))) mares Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: i jeszcze jedno... 14.05.04, 10:32 maresol napisał: > byle rena nie tupot białych mew o pokład pusty :))) > mares ciiiiiiiiiiiiiiii.... boli!!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: i jeszcze jedno... 14.05.04, 10:41 rena_gd napisała: > ciiiiiiiiiiiiiiii.... boli!!! ;)) Rena. a settembrini to ten przystojny jest??? Moze trza mu ten materializm wybaczyc?? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: i jeszcze jedno... 14.05.04, 13:47 savana_wr napisała: > Rena. a settembrini to ten przystojny jest??? > Moze trza mu ten materializm wybaczyc?? :)) przystojny, inteligentny i.... dalej nie zaglądałam:)) próbuj, nic nie tracisz:)) chyba, że majątek:)) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 14.05.04, 10:22 settembrini napisał: > ja mam tylko jedno pytanie... jakie wiano? > ;) Pan sie kierujesz dewizą "nieważna twarz gdy resztę masz"...? Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Szukam męża :) 14.05.04, 13:49 savana_wr napisała: > Pan sie kierujesz dewizą "nieważna twarz gdy resztę masz"...? i tu by się zdziwił gdyby zobaczył Twą twarz;)) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 14.05.04, 15:01 > i tu by się zdziwił gdyby zobaczył Twą twarz;)) Aż tak żle Reniu ????? ;-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mixed_moods Re: Szukam męża :) 14.05.04, 15:09 > Pan sie kierujesz dewizą "nieważna twarz gdy resztę masz"...? jesli bioderka zacne sa to ta dewiza sluszność ma sett Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 14.05.04, 15:23 > jesli bioderka zacne sa to ta dewiza sluszność ma > sett Obcowałes Pan z moimi biodrami, że tak mądrze prawisz?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mixed_moods Re: Szukam męża :) 14.05.04, 15:48 z zacnymi bioderkami szanownej Pani zapewne okazji nie mialem. na szczescie wszystko mozna nadrobic ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 14.05.04, 15:58 mixed_moods napisał: > z zacnymi bioderkami szanownej Pani zapewne okazji nie mialem. na szczescie > wszystko mozna nadrobic ;)) na samą myśl mnie ciarki po plecach przelataja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikip1 Re: Szukam męża :) 14.05.04, 16:41 Ludziska, oczym Wy mówicie, ( wiano, twarz, biodra, i inne rzeczy ), ten kąkurs ja wygrałem , JA, i nic Wam do mojej przyszłej żony . Macie cosik naprzeciwko, prosze na czat do mnie , albo na mikip1@gazeta.pl miki:) Odpowiedz Link Zgłoś
maresol Re: Szukam męża :) 14.05.04, 16:57 byś miał za dobrze miki, ona za duzo zdjec robi, czat by siadł od przesyłania, ale moze z nocy poslubnej :)))) no no to by ciekawe było mares Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 14.05.04, 18:06 maresol napisał: > byś miał za dobrze miki, ona za duzo zdjec robi, czat by siadł od przesyłania, > ale moze z nocy poslubnej :)))) no no to by ciekawe było > mares Mares swacie okrutny.... sama zdecyduje z kim noc spedze... jak chcesz takie fotki to Ci moge adres www podeslac... A tak na Ciebie liczylam :(( Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Szukam żony ( n/t) 14.05.04, 18:34 ...ponieważ straciłam już nadzieję, że znajdę ( dostanę, kupię ) zmywarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Szukam żony off topikowo 14.05.04, 18:52 zawsze sadzilem, ze zmywarka jest tansza w utrzymaniu niz zona. zamienie zmywarke na zone :) - byle: nie okazywala zbyt czule przywiazania, malo jadla, nie psula moich butelek z piwa i innych napojow znieświeżających (wypijala znaczy sie), usmiechala sie i zajmowala niewiele miejsca na lozku. jesli spelniajaca powyzsze kryteria kobieta znajdzie sie, zamienie sie na zmywarke (prawie nowke) Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam żony ( n/t) 14.05.04, 19:12 toulaa napisała: > ...ponieważ straciłam już nadzieję, że znajdę ( dostanę, kupię ) zmywarkę. Ula nie martw sie tak bardzo ... ja nie mam piekarnika, pralki i lustra w lazience :))) no i męża przecie nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
mgielkapsotnab Re: Szukam męża :) 14.05.04, 18:41 Savanko,czy moge chociaż wpuszczac ich na przesłuchania i podejrzeć przez dziurke od klucza????????????please!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 14.05.04, 19:11 mgielkapsotnab napisała: > Savanko,czy moge chociaż wpuszczac ich na przesłuchania i podejrzeć przez > dziurke od klucza????????????please!!!!!!!!!! Mgiełko z wielką radościa czynię CIę moim prywatnym doradcą :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maresol Re: Szukam męża :) 15.05.04, 00:10 o jaka chetna psotnica sie znalazła, dziurek sie zachciewa od kluczy, a do czego?????????? podgladaczka:))))))))))))))))))))))))) mares Odpowiedz Link Zgłoś
marudny Re: Szukam męża :) 14.05.04, 22:23 babo jedna mowiłaś że casting zamknięty ... teraz to ja rezygnuje, nie bede z niewierna niewiasta pod jednym dachem mieszkac :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 17.05.04, 09:22 marudny napisał: > babo jedna mowiłaś że casting zamknięty ... teraz to ja rezygnuje, nie bede z > niewierna niewiasta pod jednym dachem mieszkac :PPP Marudo wroc... grzeszenie myślą się nie liczy, uczynków bowiem jeszcze nie było... no i postanwaim poprawę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Szukam męża :) 19.05.04, 11:09 no i co?? skonsumowano już cosik??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marudny Re: Szukam męża :) 19.05.04, 14:02 skonsumowałem obiad ;)) całkiem niezly, własnej produkcji ... a innej konsumpcji nie bedzie, bo przyszla malzonka grzeszy myslami :P Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 19.05.04, 18:08 marudny napisał: > skonsumowałem obiad ;)) całkiem niezly, własnej produkcji ... > > a innej konsumpcji nie bedzie, bo przyszla malzonka grzeszy myslami :P ale.... nie od dzis wiadomo, ze od mysli do uczynkow droga bywa bardzo krotka... No ale jak TY sie marudo zajadasz obiadem zamiast poddac kokieterii to ja bardzo przepraszam... sav Odpowiedz Link Zgłoś
ryszq Re: Szukam męża :)/ Frapująca historia;)) 23.05.04, 19:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18900&w=11994468&a=11994468 Odpowiedz Link Zgłoś
ryszq Re: Szukam męża :)/ Frapująca historia;)) 23.05.04, 19:58 Acha! Wart poczytania głównie dialog: <bylejaki - morsko-niebieska> Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :)/ Frapująca historia;)) 24.05.04, 09:26 och wiem..zabiegłam nawet przez moment o względy bylejakiego... ale zdrowy rozsądek górą i elegancko sie wycofałam... Ale nie widzę najmniejszych przeszkód by powtórzyć tutaj ów (wyjątkowy) romans:)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Szukam męża :) Reaktywacja, 08.07.04, 12:48 Słuchajcie, casting sie odbędzie, zgłaszać kandydatów lub samemu sie zgłaszać Savana popiera tą inicjatywe z, szacunkiem , Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
seahowk Re: Szukam męża :) Reaktywacja, 09.07.04, 14:12 Pogody nad morzem nie ma to może eliminacje tu zrobimy. dajmy na to na Skwerze Kościuszki, potem na wódkę będzie blisko bo promy do Bautijska pływają. A może od razu na Promie zrobić, ci co rzygać będą za burtę hehehehehehe. Po wódkę i łychę będzie blisko także gorycz przegranej będzie gdzie i za co ukoić. A może i atrakcje będzi " zawiedzonyyyyy za burtą" hahahhahahahahah pomyślcie. Może też wezmę udział :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
everyone_says_hi tutaj jest cos dla Ciebie 15.07.04, 00:16 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18900 Odpowiedz Link Zgłoś
anonymouse Re: tutaj jest cos dla Ciebie 15.07.04, 17:42 hy hy hy, to tak dobre, jak kozmoforum :o) np.: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18900&w=13603749&a=13618282albo forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18900&w=13984683&a=13984875 Odpowiedz Link Zgłoś
bob_budowniczy Re: Szukam męża :) 15.07.04, 09:56 taki tłum amantów to ja jestem pod wrażeniem sa wanno :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Szukam męża :) 15.07.04, 10:00 bob_budowniczy napisał: > taki tłum amantów to ja jestem pod wrażeniem sa wanno :-))) no dobsz, ale kiedy ten casting ???? z szacunkiem, Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 15.07.04, 12:47 ramon1 napisał: > bob_budowniczy napisał: > > > taki tłum amantów to ja jestem pod wrażeniem sa wanno :-))) > no dobsz, ale kiedy ten casting ???? > z szacunkiem, Ramon Miki :)) casting bedzie jak tylko bobik sie z szoku pozbiera, wszak jego obecnosc jest obowiazkowa... Sava - dyktatorek Odpowiedz Link Zgłoś
ramon1 Re: Szukam męża :) 15.07.04, 17:46 savana_wr napisała: > ramon1 napisał: > > > bob_budowniczy napisał: > > > > > taki tłum amantów to ja jestem pod wrażeniem sa wanno :-))) > > > no dobsz, ale kiedy ten casting ???? > > > > z szacunkiem, Ramon > > Miki :)) > casting bedzie jak tylko bobik sie z szoku pozbiera, wszak jego obecnosc jest > obowiazkowa... > Sava - dyktatorek dobsz, savanko, poczekam, tylko to może długo trwać ( ten szok ) z szacunkiem, Ramon Odpowiedz Link Zgłoś
marmar1 Re: Szukam męża :) 21.07.04, 12:58 szukasz męża? spoko. Jestem przy Tobie. Jeśli chcesz zawsze będe. Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
savana_wr Re: Szukam męża :) 21.07.04, 13:14 Zaiste poświecenie godne rycerza... tyle, że księzniczka bardzo złosliwa. Czy aby jestes pewny? Odpowiedz Link Zgłoś
anonymouse Re: Szukam męża :) 15.07.04, 17:47 > "Toulaa"z woli własnej mianowana zostala naczelną Panią juror :) Jak Toula jezd juror, to ja tyż zastartuje... anonimowo. Znaczy się jaki kretynerium cza spełniać? Nie mam żony, ani zamochodu, rodzice mówią, że się marnuję za młodu. Mam lat 53, najwyższy czas już skończyc czkołę... szy jakoś tak... Odpowiedz Link Zgłoś