arcchie 03.03.09, 15:22 Ten kolo od wczoraj się nie przebrał?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hurdy-gurdy Skowroński: Nie zostanę w Polskim Radiu 03.03.09, 15:31 Nie wszyscy kole polegają tylko na wizerunku, garniturkach, niebieskich koszulkach i ogólnie rzecz biorąc PR. Po prostu niektórzy mają coś w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Skowroński nie ma nic w głowie 03.03.09, 16:06 tylko lustracje - więc został zlustrowany ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan Twoi poprzednicy też nie zaznali godności 03.03.09, 16:22 ale wtedy to Panu nie przeszkadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Czy teraz PO zrobi z 3-ki kolejny TVN ???????????? 03.03.09, 18:45 Ciekawe czy teraz PO i SLD będą robiły z trójki kolejne pseudo obiektywne medium? Wstyd panie Tusk! Wstyd panie Napieralski! Nie zwalnia się trenera drużyny, która wygrywa i odnosi sukcesy. Ale rozumiemy, że wy mali politycy nie lubicie ludzi niezależnych. Więcej nie głosuję na PO ani SLD! Jeśli trzeba będzie zagłosuję na pisiorów żeby pokazać co myślę o obyczajach obecnie panujących cwanych kolesi z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Skowroński: Nie zostanę w Polskim Radiu 03.03.09, 16:39 hurdy-gurdy napisał: > Nie wszyscy kole polegają tylko na wizerunku, garniturkach, niebieskich > koszulkach i ogólnie rzecz biorąc PR. Po prostu niektórzy mają coś w głowie. skowroński też ma w głowie. Nas...ne. pisowska szmata. Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: Skowroński: Nie zostanę w Polskim Radiu 03.03.09, 17:05 stara_twojej_starej napisał: > skowroński też ma w głowie. Nas...ne. > pisowska szmata. Wypada cieszyć się że PO-wskie szmaty nie mają Nas...ne w głowach Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 za PO jak za PZPR! Gospodarka i radio się stacza.. 03.03.09, 18:57 za PO jak za PZPR! Gospodarka i radio się stacza a kolesie zajęci są badaniem sondaży i kreowaniem rzeczywistości. Panowie z PO, my już nie czekamy na cud. My zaczynamy czekać na kolejne wybory żeby was zwolnić cudaki! Odpowiedz Link Zgłoś
vader24_666 Re: Skowroński: Nie zostanę w Polskim Radiu 03.03.09, 18:12 hmmm typowa wypowiedź " inteligenta " spod znaku "GW" Odpowiedz Link Zgłoś
rahowa7 Skowroński: Nie zostanę w Polskim Radiu 03.03.09, 15:42 Te gadanie o zdolnościach Skowrońskiego to bajki są. Mierny, bierny ale wierny Prezesowi.Dlatego dostał stołek. Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: Skowroński: Nie zostanę w Polskim Radiu 03.03.09, 17:03 każdego nie zapisanego u was byście wycięli co, bolszewicy! Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Skowroński: Nie zostanę w Polskim Radiu 03.03.09, 17:31 sprawa jest prosta: bylo wszystko ladnie poukladane, do pewnego czasu. potem jakies oszolomy zaczely robic z Trojki radio "na miare nowych czasow", wiec sie zrobil syf. przyszedl Skowronski i zwyczajnie poukladal wszystko tak, jak bylo wczesniej. oto i cale jego wiekopomne dokonania. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec czy Skowroński zwalniał godnie? 03.03.09, 16:05 po przejęciu władzy przez Pisdzielców i przystawki z Polskiego radia zwolniono ponad 300 osób i jakoś Skowrońskiemu to nie przeszkadzało. Niech się bydlak zatrudni u Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
donpedroso godności to nie ma Skowroński... 03.03.09, 16:15 za jego kadencji odeszła jedna z dwóch-trzech największych gwiazd Trójki - wiadomo, że idzie o Niedźwieckiego niezależnie od tego, co o Niedźwieckim pisano czy mówiono po jego odejściu z Trójki, na antenie zawsze skupiał się na tym, na czym się znał i co kochał, czyli na muzyce Więc jeśli mowa o godności i innych górnolotnościach - jakby Skowroński miał choć trochę godności i honoru, sam odszedłby następnego dnia po tym, jak Trójkę opuścił Niedźwiecki. Ja Trójki słucham od zawsze (czyli od urodzenia, bom troszkę młodszy od PR III), więc jak mam nad kimś płakać, to raczej nad symbolami Trójki, a nie prezesami z politycznego klucza. Odpowiedz Link Zgłoś
andreski Re: godności to nie ma Skowroński... 03.03.09, 16:53 Tiaaa..., a dlaczego Skowronski mialby opuscic Trojke po Niedzwiedziu, bo jakos nie zrozumialem??? Niedzwiedzki wyznacznikiem poziomu Trojki?! To ja dziekuje. Wole jednak ludzi znajacych sie na muzyce, czyli Manna na przyklad. Tak, to ten pan co Skowronskiego poparl. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: godności to nie ma Skowroński... 03.03.09, 17:33 nie chce sie spierac, kto sie zna LEPIEJ na muzyce, Mann czy Niedzwiedzki, ale __symbolem__ Trojki byl wylacznie ten drugi. Mann jest tylko kojarzony z Trojka, i slusznie, ale do symboli to mu daleko. takich jak on jest tam po prostu wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman a dlaczego z Trójki odszedł 03.03.09, 20:56 dla kasy panie, dla kasy do Radia Złote Przeboje /AGORA/ Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz_3 Re: godności to nie ma Skowroński... 03.03.09, 18:08 Ciekawe stwierdzenie. Jeżeli ktoś uważa, że Mann jest autorytetem, to musi być w wieku przedszkolnym. Od wczesnych lat osiemdziesiątych Mann to zwykły chałturzysta. Wraz z kolegami, których uruchamia zamiennie: Wasowskim, Materną, Chojnackim i innymi. Jego związki z Trójką to kasa. Obawiam się więc, że było to bardzo intratne poparcie. Można powiedzieć, że interes został ubity. Poziomem błazenady Manna są dla mnie piątkowe poranki, gdy manewruje między dziennikarzami "Gazety" i "Dziennika", udając, że tego nie słychać. A przecież Trójka jeszcze kilka lat temu to było bardzo przyzwoite kulturalne radio. Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman Radio Erewań - Radio TOK FM 03.03.09, 20:54 czy to prawda, że w Moskwie na Placu Czerwonym rozdają Mercedesy? Niedźwiecki odszedł z Trójki do Radia Złote przeboje - kupiony wysoką gażą, a nie dlatego że go ktoś chciał wykurzyć na marginesie Radio Złote Przeboje - to przedsięwzięcie Agory Odpowiedz Link Zgłoś
adiustator1 salonik osiągnął sukces ? 03.03.09, 16:22 salonik osiągnął sukces ? wszyscy słuchajmy salonowego bełkotu ! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nazwijmy to bardziej sprawiedliwością dziejową 03.03.09, 16:30 lustrator został zlustrowany, albo bardziej obrazowo - szmata trafiła do kubła, i obojętne czy w saloniku czy w kuchni Odpowiedz Link Zgłoś
anna-888 Skowroński: Nie zostanę w Polskim Radiu 03.03.09, 16:24 Ciekawe wypowiedzi czytelnikow !! Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Skowroński: Nie zostanę w Polskim Radiu 03.03.09, 16:39 skowroński to typowa pisowska szmata. Śmieć, a nie redaktor. Odpowiedz Link Zgłoś
darek.styczek Skwrońsk jest...i 03.03.09, 16:45 wyśmienitym dziennikarzem i kawał dobrej roboty jako dyr. zrobił. Nie należało mu się takie potraktowanie, ale uczciwie należy przyznać, że PiSowski przechył za jego czasów był. Nie nazwałbym tego mocniej. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Skowroński: Nie zostanę w Polskim Radiu 03.03.09, 16:46 " Dodaje, że ws. honorarów nie ma sobie nic do zarzucenia: gdy księgowa zwróciła mu uwagę na nieprawidłowości, zrezygnował z "załatwiania sprawy"'. - Oznacza to, że zrezygnowałem z honorariów, a kilkadziesiąt wywiadów dla Polskiego Radia przeprowadziłem za darmo - mówi." Oznacza to, że nie zwróciłeś Krzysiu ileś tam tysięcy złotych, które pobrałeś bezprawnie, nic ponadto... Odpowiedz Link Zgłoś
mamara Zawsze fascynowały mnie 2 moralności: dla 03.03.09, 16:47 siebie i swoich kolesi - jedna; dla inych inna. Jak pisiaki robiły czystkę i wsadzały Skowrońskiego - to było to uczciwe i ok; jak przyszli następni i zrobili to samo - oooooo, to juz nieeleganckie. Jak Kaczyński ukraść krowę to dobrze, jak Kaczyńskiemu to źle. Tfu, barbarzyńska moralność. Odpowiedz Link Zgłoś
dibadzio A godnie wszedłeś do radia? 03.03.09, 16:54 Żakowski twierdzi , że dostałeś sie do radia w wyniku zamachu PiSowskiego.Czy to było godne? Odpowiedz Link Zgłoś
macunaima Skowroński: Nie zostanę w Polskim Radiu 03.03.09, 16:56 Krzysztof Skowroński naprawił wszystko to, co rozpieprzył Laskowski, czyli wyniósł radio z żenująco niskiego poziomu Zetki czy RMFu z powrotem na wyżyny. A zwolennicy teorii polityzacji Trójki niech przedstawią jakieś argumenty (po twierdzenie, że Skowroński zrobił z Trójki tubę PiS-u, bo przeprowadził wywiad z Kaczyńskim, mnie nie przekonuje). Owszem, z trójki odszedł Niedźwiecki, ale nie zgadzam się, że był on jedną z dwóch - trzech najważniejszych osób w tym radiu. A co z Kaczkowskim, Mannem, Chojnackim, Strzyczkowskim, Andrusem, Wasowskim, Podmiotko, Baronem i wieloma innymi, którzy za czasów Laskowskiego byli nieobecni lub całkiem stłamszeni, a dzięki Skowrońskiemu odzyskali swoją pozycję? Zastanawiam się ile osób krytykujących Skowrońskiego w ogóle miało do czynienia z Trójką. Bo uważam, że wśród jego krytyków nie ma osoby, której nie byłoby zupełnie obojętne czy słucha prawdziwego radia, czy też byle gówna. Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Skowroński: Nie zostanę w Polskim Radiu 03.03.09, 17:43 To nie chodzi o to, że Skowroński zrobił lizusowski wywiad akurat z Kaczorem. Chodzi o to, że robi w gacie przed politykiem, obojętnie jakiej frakcji. Choćby pękł, nie wytłumaczy się z wiernopoddańczego rajdu do pana prezesa. Odpowiedz Link Zgłoś
takikushi Skowroński: Nie zostanę w Polskim Radiu 03.03.09, 17:05 Niech tow. red. nie popada w zbędną frustrację, tylko zakłada radio internetowe. Komu się nie spodoba, wybierze inne. Ja na przykład nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: Skowroński: Nie zostanę w Polskim Radiu 03.03.09, 17:13 Tow. Lis jakoś długo nie wytrwał ze swymi internetowymi wywiadami..... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Skowroński: Nie zostanę w Polskim Radiu 03.03.09, 17:05 a może Skowroński przybliżyłby sytuację, w jakiej został dyrektorem Trójki...;) Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: Skowroński: Nie zostanę w Polskim Radiu 03.03.09, 17:35 tu chodzi o to że on przywrócił Trójce blask sprzed kilkunastu lat, co potwierdzają oceny znawców radia jak W.Mann, okazał się znakomitym fachowcem, a jednak został wywalony, goopia osobo Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern EOT, chamie! 03.03.09, 17:40 w tym masz rację, ale ponieważ masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem i w dodatku nie potrafisz obejść się bez wyzwisk, zatem żegnaj i nie wracaj! Odpowiedz Link Zgłoś
koballt ooo, ile to trzeba 03.03.09, 17:46 żeby goopia cos mądrzejszego dla odmiany napisała, niestety z chamskim tytułem Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ooo, ile to trzeba 03.03.09, 17:56 Słowo "chamskim" nie jest synonimem do słowa "adekwatnym". Ja rozumiem płacz w Rzepie podobnie do GW też chcieli mieć własne radio a najlepiej za państwowe pieniądze, niemiej ta forma prywatyzacji jest z góry skazana na niepowodzenie. Chociaż nie... Kaczyńskiemu się udała. Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: ooo, ile to trzeba 03.03.09, 18:01 każda władza powinna być rozliczana z tego czy dobrych fachowców powoływała, a jak durnie będą opluwać fachowców tylko dlatego że ich nie ta co im się podoba wladza powołała to będziemy mieli coraz mniej fachowców chętnych do pracy na państwowych stanowiskach (po co mi to - w prywatnym mnie chołota nie opluje!), co już zresztą widać, capito? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ooo, ile to trzeba 03.03.09, 18:17 Władze w państwowym radiu nie powinny być obsadzane z partyjnego klucza, capito...? A skowronek był partyjnym nominantem i na dodatek wazeliniarzem. Ludzie o tak marnym kręgosłupie moralnym nie powinni być menagerami w tak ważnej społecznie instytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: ooo, ile to trzeba 03.03.09, 18:26 niestety ale sam Wojciech Mann jest po drugiej stronie niż tacy jak wy i żyjcie sobie z tym psuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ooo, ile to trzeba 03.03.09, 18:34 Może i tak a Ty wolisz solić czy pieprzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern podleczyłeś kompleksy...?! super 03.03.09, 17:58 udowodnij zatem, że jest odrobinę prawdy w tym, co napisałeś, zrób sobie mój nick na szaro i więcej nie czytaj moich postów, a tym bardziej nie podpisuj się pod nimi! a jak nie to znaczy, że poza chamem i analfabetą masz także zadatki na psychopatę... Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: podleczyłaś kompleksy...?! super 03.03.09, 18:03 "udowodnij zatem, że jest odrobinę prawdy w tym, co napisałeś" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern czego znowu nie rozumiesz...?! 03.03.09, 18:06 nie podpisuj się pod moimi postami! mam napisać dużymi literami...?! APAGE SATANA! :P Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: czego znowu nie rozumiesz...?!-zostaje 03.03.09, 18:07 każda władza powinna być rozliczana z tego czy dobrych fachowców powoływała, a jak durnie będą opluwać fachowców tylko dlatego że ich nie ta co im się podoba wladza powołała to będziemy mieli coraz mniej fachowców chętnych do pracy na państwowych stanowiskach (po co mi to - w prywatnym mnie chołota nie opluje!), co już zresztą widać, capito? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: czego znowu nie rozumiesz...?!-zostaje 03.03.09, 18:13 słuchaj, a czy to moja wina, że LPR przejęło władzę w mediach i wycina wszystkich, jak leci? zatem jeśli masz jakieś żale, to pomyliłeś adres... PS nie musisz mnie tak wyrózniać, na pewno znajdziesz sobie jakiegoś mądrego interlokutora...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: czego znowu nie rozumiesz...?!-zostaje 03.03.09, 18:16 pewnie że znajduję takich, i wcale nie wyróżniam tylko wciąż do mnie piszesz coś tu, zamiast przestać Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Skowroński: Nie zostanę w Polskim Radiu 03.03.09, 17:12 Dziwnym trafem pod rządami pisowskiej szmaty, z pisowskim przechyłem itp itd słuchalność Trójki wzrastała, tworząc z niej opiniotwórcze medium. I ten właśnie sukces spowodował usunięcie Skowrońskiego. A Może po prostu ludzie chcą słuchać takiego radia ??? Może chcą mieć możliwość słuchania głosów odmiennych od urzędowego optymizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Skowroński: Nie zostanę w Polskim Radiu 03.03.09, 17:15 to naprawdę nie do pojęcia, jak byli koalicjanci mogą wycinać ludzi z nadania PiS, po prostu makabra...;) Odpowiedz Link Zgłoś
sell987 Biedaczysko pokrzywdzone 03.03.09, 17:19 Zapomniał jak Targalski z Czabańskim wywalali ludzi z PR, to było godne panie Skowroński czy pan odezwał się choć słowem a pozbycie się Niedźwiedzkiego ?? z trójki Teraz cnota urażona i oburzona . Nie mówimy do widzenia a żegnaj. Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Biedaczysko pokrzywdzone 03.03.09, 18:25 A przypadkiem Niedzwiedzki nie dostal lepszej propozycji od starego kumpla? Ja tam po nim nie plakalam, glos swietny, ale nie moj temperament, nudzil i tyle. Trojka za Skowronskiego znow zrobila sie dobra, tyle i az tyle. Poki nie bedzie jakis jasnych zasad obsadzania stanowisk, to beda takie kwasy. Prawdziwy jad to plynal z Jedynki za Targalskiego i Czabanskiego, Skowronski "robil" w miare obiektywne radio, jak na polskie realia oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Re: Biedaczysko pokrzywdzone 03.03.09, 18:53 sell987 zwróciłeś uwagę ilu dziennkarzyn uciekło z publicznych stacji do prywatnych???Jak pis chciał przeprowadzić lustrację???A Skowroński poleciał,bo podczas wywiadu z popieprzonym od tuskmłota zadawał pytania na ,które gość nie był przygotowany,bo dziennikarzyny z GÓWNO-WYMIOTNEJ inne napisali pytania.Trójka zaczyna się robić tubą mendi polskojęzycznych!!od jakiegoś czasu nikogo się nie zaprasza tylko faszystów z GÓWNO-WYMIOTNEJ,rasistów z ORMOPOLSATU no i starego faszystę z FAKTÓW!!!Trójka zaczyna schodzić na jedyną słuszną drogę prawdy,którą ma tylko tuskmłot i jego ferajn nieudaczników i konfidentów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pogodynki Skowroński: Nie zostanę w Polskim Radiu 03.03.09, 17:28 Bidny Krzyś się obraził :D _ _ _ _ _ Sabaton - 40:1 www.mp4.com.pl/index.php?str=linkif&teksty=17300 Odpowiedz Link Zgłoś
keerk Panie Skowroński -od nadmiaru Semki aż mnie mdliło 03.03.09, 17:31 i jemu podobnych dziennikarzyn, jakoś w tych dysputach, którym prym wiodła pani redaktor prowadząca sobotni program poranny, nie uświadczyło się dziennikarza o ni-prawicowych poglądach śmiech i żenada, kompletny brak obiektywizmu, jedynie Igor Janke ratował tą ekipę od czasu do czasu poza tym niestety nadmiaru programów Metza nie dało się słuchać o jeżdżeniu do "prezesunia" na wywiady nie wspomnę Niedźwiedzia też mu nie wybaczę - co by o Panu Marku nie mówić - to dziennikarz z krwi i kości, i ludzie go kochali + muzykę, jaką puszczał ale byłbym niesprawiedliwy mówiąc, że wszystko było za Skowrońskiego złe - wpuścił przewiew i dopuścił do mikrofonu w dużo większym zakresie młodszych redaktorów i pozwolił na sporo nowych projektów - z różnym skutkiem (lista kopiowanych utworów - uff...), ale była to bardzo pozytywna inicjatywa (m.in. wreszcie przebił się Baron ;) więc gwoli podsumowania - gdyby nie polityka w radiu - miałbym może wątpliwości co do ruchów w Trójce - a tak - nie mam - sprzedał tyłek PiSuarom i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
nett1980 Re: Panie Skowroński -od nadmiaru Semki aż mnie m 03.03.09, 18:28 > i jemu podobnych dziennikarzyn, jakoś w tych dysputach, którym prym wiodła pani > redaktor prowadząca sobotni program poranny, nie uświadczyło się dziennikarza o > ni-prawicowych poglądach > śmiech i żenada, kompletny brak obiektywizmu, jedynie Igor Janke ratował tą > ekipę od czasu do czasu Przeciez zapraszono dziennikarzy z Wyborczej, pamiec krotka czy co? Wole Metza i Manna niz pana nudziarza Niedzwieckiego, zastrzegam ze lp III sluchalam niemalze od poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
koballt żulia odwraca normalną logikę 03.03.09, 17:42 żulia uważa że jak powłał go PiS to on jest zły i ogole jest źle, tymczasem wg logiki PiSowi należą się pochwały że powołał akuat dobrego facowca na dyrektora Tójki, goopia żulio Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: żulia odwraca normalną logikę 03.03.09, 18:00 Ten dobry dyrektor uznał, że jest na tyle dobry że będzie sam sobie wyznaczał wynagrodzenie. Jeszcze rok może dwa a nie byłoby mu z czego płacić. To może przekraczać pojemność twojej czaszki, to co się nie zmieści upchnij w kieszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
koballt Re: żulia odwraca normalną logikę 03.03.09, 18:09 nieprawda, to tylko brudny pretekst który powielasz oczerniając haniebnie cłowieka Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: żulia odwraca normalną logikę 03.03.09, 18:25 A niby skąd masz takie niepodważalne jednoznaczne informacje, czytałeś wyniki audytu....? I jeszcze jedno nie ma czegoś takiego jak normalna logika. Logika nie wymaga przymiotnika..., chyba że Twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
madox44 Skowroński 03.03.09, 17:47 kiedyś byłem "za" nim , teraz Krzychu kojarzy sie z PiSem.....szkoda ! Odpowiedz Link Zgłoś
marwel57 Skowroński: Nie zostanę w Polskim Radiu 03.03.09, 17:53 I całe szczęście. Osoby towarzyszące w dniu wczorajszym b. dyrektorowi same przemawiały za tym, by zwolnić go jak najprędzej. Odpowiedz Link Zgłoś
azurr0 Skowroński: Nie zostanę w Polskim Radiu 03.03.09, 18:19 ten gościu który przeprowadza wywiad ze Skowrońskim, ma albo wadę wymowy, albo coś żuje. Wogole go nie slychać i trudno zrozumieć co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
kolodziejo Re: Skowroński: Nie zostanę w Polskim Radiu 03.03.09, 18:24 Już te lalusiowate włoski sugerują typ osobowości :P Odpowiedz Link Zgłoś