Dodaj do ulubionych

Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002

IP: *.espol.com.pl 03.02.02, 16:34
Zlot odbędzie się w ostatni weekend czerwca 2002 tj. 28-30.06.2002 r.
Miejsce zlotu Międzywodzie woj.Zachodniopomorskie pomiędzy Międzyzdrojami a
Dziwnowem.
- Namiary na ośrodek w którym sie spotkamy, wybierzemy wspólnie i zostaną
podane w późniejszym terminie.
-Trzeba się liczyć że ceny będą już na poziomie sezonu ( lipiec)
-Międzywodzie to mała kameralna miejscowość oferująca wiele miejsc
gastronomicznych i rozrywek letnich ładna plaża pływanie na skuterach wodnych
i "bananie" itd.
-Jak będzie przebiegał zlot ustalimy na miejscu, lub wcześniej na niniejszym
forum.
-Na dzień dzisiejszy 03.02 - 11 osób wyraziło chęć wzięcia udziału. Nie podaję
nicków poniewaz nie zostałem do tego upoważniony. (można się wpisywać na
niniejszym forum )
-istnieje możliwość zakwaterowania w prywatnych pensjonatach, polu namiotowym
lub ładnym ośrodku dawnym "BGŻ" który oferuje własny parking, miejsce na
spotkania pokoje z łazienkami i jest oddalony od plaży około 30m.

aras
Obserwuj wątek
    • Gość: aras Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.espol.com.pl 03.02.02, 16:43
      nie piszcie cytując, proszę bo zrobi sie straszny "bajzel"
      • Gość: lampka_ Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.bluewin.ch 03.02.02, 18:11
        aras, wiedzialam, ze na Ciebie liczyc mozna :-)

pozdrawiam
        lampka
      • laura Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 04.02.02, 17:41
        Widze ze wszystko zaczyna sie rozkrecac :-)Aras jestem z Toba , pamietaj o
        tym :-))))))
        • Gość: niesam Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 08.04.02, 18:50
          laura a czy Tobie napewno uda sie dotrzeć? wiesz jak jest , ale zycze
          wszystkiego dobrego:)))))
          Pozdrawiam
      • laura Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 04.02.02, 17:44
        Moze jednak wiecej reklamy , ale mysle ze nie ilosc sie liczy ale jakosc
        Pozdrawiam laura
      • delfinek_wannowy Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 08.02.02, 00:32
        jestem chetny na normalny zjazd :-))))))))) prosze o info na
        delfinek_wannowy@poczta.gazeta.pl
        • Gość: lampka_ Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.hamburg.mummert.de 12.02.02, 13:10
          ssaku, wytlumacz pojecie "nie_normalny zjazd";-)))

pozdrowienia

lampka_
          • Gość: delfinek Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.chello.pl 14.04.02, 00:10
            no coz normalny zjazd to taki gdzie sa powazni ludzie lubiacy czasami sie
            zabawic
            • Gość: lampka_ Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.bluewin.ch 14.04.02, 01:37
              Ssaku_wanienowy,
              w razie takim bedzie to mega_normalny zjazd; normalnosci bardziej normalnej
              chyba nie mozna znormowac.

nie_dzielne_pozdrowienia_lampie

P.S.
              Ale definicji nie_normalnego zjazdu ciagle brak;-).
              • Gość: lampka_ Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.bluewin.ch 14.04.02, 01:48
                ...chociaz jak tak sobie normalnie poczytam, to raczej sie do przeciwienstwa
                normalnego zjazdu sklaniam. Powaga zostaje gdzies w drodze na czat do
                przechowalni oddana, a dobry humor jest podstawa rynsztunku kazdego sie na
                zjazd wybierajacego;-). To glowne punkty vademecum zjazdowicza (ponoc):-).
                lampka_
            • Gość: aras Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.espol.com.pl 16.04.02, 15:06
              A więc to tak , skoro jest wykładnia "normalnego zjazdu" >>>to jest normalny
              zjazd<<< przynajmniej takie są założenia :))))) pozdrawiam aras
    • Gość: lampka_ Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.hamburg.mummert.de 04.02.02, 10:32
      aras, jak widze reklamy troche potrzeba agresywniejszej
      pozdrowienia
      • Gość: aras Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.espol.com.pl 04.02.02, 17:14
        Lampko kochana, kampania reklamowa rusza dopiero w maju :-)))))))))))))
        Ale za sugestję serdeczne dzięki.
        • Gość: lampka_ Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.hamburg.mummert.de 04.02.02, 17:24
          arasie drogi, ze ja z kampaniami na codzien do czynienia mam, powiem, ze to
          choroba zawodowa :-)
          pozdrowienia
          • Gość: aras Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.espol.com.pl 04.02.02, 17:41
            Lampko, masz to zlecenie !!! :)))
            Pozdrawiam. aras
            • Gość: lampka_ Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.bluewin.ch 04.02.02, 23:50
              aras,
              jak widzisz kampania ruszyla i mam nadzieje, ze nie musze do czerwca w tej
              koszulce chodzic ;-)

pozdrowienia lampie
    • galeria_ac_art Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 04.02.02, 21:26
      Czy zerkaliście już na stronę www.republika.pl/galeria_ac_art/, to
      dopiero jaja. Kliknij tylko na podstronę: GALERIĘ SŁOWA, Cylwik to prawdziwy
      artysta.
    • Gość: lampka_ Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.bluewin.ch 07.02.02, 23:16
      Hallo aras,
      chyba mnie serwer znienawidzil, a tak chcialam jeszcze na temat naszego zjazdu
      pogadac:-(((.
      pozdrowienia lampie
    • Gość: acro Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.icpnet.pl 12.02.02, 14:41
      jezeli chodzi o miedzywodzie to i ja sie pisze.znam ta miescinke jak wlasna
      kieszen ale ale ale zadaje sobie jedno pytanie co mozna tam robic przed
      sezonem.?? w tym roku nawet delfina na sklep z ciuchami przerobili..........
      moze jednak miedzyzdroje............?
      pozdro
      • Gość: lampka_ Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.hamburg.mummert.de 14.02.02, 16:20
        acro juz w przedbojach znudzony ;-)

locum i datum sa nie_odwracalnie ustalone; jesli sie bedziesz nudzil, to mozna
        ze sklepu z ciuchami delfinka odzyskac - decyzja nalezy do Ciebie.

lampie pozdrowienia wodne
    • skancar1 Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 13.02.02, 07:13
      witam, witam :))) Ja oczywiscie tez bede razem z wami moi kochani ... jak
      moglbym przepuscic taka okazje ... jejciu ... jak ja lubie takie okazje :PPPPPP
      Tak wiec bojcie sie ... skancar1 Was nawiedzi i bedziecie mieli koszmary :)))
      Pozdrowionka dla wszystkich, a w szczegolnosci dla tych od reklamy :))))
      • Gość: aras Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.espol.com.pl 13.02.02, 14:24
        Nareszcie łaskawie nasz operator raczył odpowiedzieć :PPPPPPPPPP
        A co do koszmarów, skan to zobaczymy, kto komu będzie dokuczał bardziej ,Ty
        nam czy my tobie. hihihihihi ;-))))
        Pozdrowienia, aras.
        • pwrzes Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 14.02.02, 14:25
          eh to moze i operator zza sciany sie do was wybierze, wtedy to juz beda
          podwojne koszmary ;-)))))))
          Pozdrawiam wszystkich z 30+ :-)
          Mors
          • aras11 Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 14.02.02, 17:26
            Morsie zapraszamy , wszak morze to Twe środowisko naturalne ;-)))))))))))0
            Kate1 liczę na twoją obecność .
            Pozdrowienia, aras.
            • Gość: kacha Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: 206.71.248.* 15.02.02, 05:57
              Po przeczytaniu tych wszystkich wiadomosci nic innego mi nie pozostaje jak
              zebrac tylek i przyjechac. Bo Was chce zobaczyc :))))))))
              Kacha
              • Gość: lampka_ Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.hamburg.mummert.de 15.02.02, 10:53
                Druhenko :-))))),
                inna decyzja nie zostalaby zaakceptowana ;-)

lampie pozdrowienia harcerskie
    • Gość: kate1 Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.chello.pl 14.02.02, 15:40
      jak nad morze to ja chętnie :)))) buziaki
    • kaba Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 18.02.02, 22:09
      Aras, za ile ten zlot i dlaczego tak drogo? :))))
    • Gość: elka.od_ Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.gpmedia / 10.2.18.* 19.02.02, 12:23
      hej arasku, malpiszonie ty jeden graniasty :-)))))))
      jezeli na spotkanie dla 30+ moze przyjechac troche mlodsza smoczasta elka, to
      ja tez bede z wami w tym miedzywodziu. smoka tez namowie i zwalimy sie do was
      razem z telesforem. to dopiero beda koszmary hihihihihi.
      caluski gorace i pozdrowionka od elki.od.smoka
      w takim razie nie pozostaje powiedziec nic innego, jak do zobaczenia :-)))))
      • aras11 Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 19.02.02, 13:54
        Kabo, to czy drogo, to zależy głównie od tego, co i ile możesz ;)) he he he.
        Transport masz za 1 uśmiech w obie strony. :))))))))
        Smoczasta, to zlot bywalców pokoju 30+, więc wiek nie ma znaczenia ...smarkulo
        he he he :))))))) Chętnie Was poznam wraz ze smokiem, jak i innych.
        Pozdrowionka.
        • Gość: elka.od_ Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.gpmedia / 10.2.18.* 19.02.02, 14:34
          aras, staruchu, pewnie ze przyjade. tylko uwazaj, bo potem beda ci sie snily
          koszmary do konca zycia. juz ja ci to zalatwie. nie wiem czy wiesz, ale ja
          jestem czarownica i telepatka, spytaj smoka hihihihi.
          no i ciesze sie, ze nie bedziecie sprawdzac dowodow :-)))))). co prawda
          dowodzik mam juz od ladnych paru lat, jednak do 30 jeszcze troche mi brakuje.
          ale tak was wszystkich lubie, ze i tak sie wprosze :-)))))
          • Gość: lampka_ Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.hamburg.mummert.de 19.02.02, 15:26
            kaba - nie bedzie drogo, alternatywa jest gwiezdziste niebo i koszyk wiklinowy
            na plazy (sa takie w Miedzywodziu?) ;-)))

lampie_pozdrowienia
          • Gość: lampka_ Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.hamburg.mummert.de 19.02.02, 15:34
            a tak ogolnie mowiac, ciesze sie nie_zmiernie, ze lista nasza sie powieksza,
            nawet bez kampaniowej koszuli ;-)
            elka, talizmany zapakujemy i totemy sporzadzimy, na inwazje Twoja sie
            uzbroimy ;-)

lampka_
        • Gość: lampka_ Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.hamburg.mummert.de 19.02.02, 15:30
          krajanie, a mowilam zeby tego piekielnego slowa ZLOT nie uzywac! ;-) elka nam
          do czarownicy i szamanki mlodej mutuje; trzeba sie nad ofiara zastanowic...;-)

lampio_pozdrawiam_wietrznie
          • Gość: elka.od_ Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.gpmedia / 10.2.18.* 19.02.02, 15:43
            lapeczko, no ja nie wiem czy te wasze talizmany wystarcza. w kazdym razie
            rozmawialam juz ze smokiem i bedziemy na 100 procent. do czerwca jeszcze bardzo
            daleko, ale ja juz sie ciesze, ze bede mogla was wszystkich zobaczyc i
            usciskac. wiec bojcie sie wszyscy z pokoju 30+, elka nadchodzi nieublaganie
            hihihihi
            • Gość: elka.od_ Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.gpmedia / 10.2.18.* 19.02.02, 15:53
              kaba, nie pekaj wafla. na tym naszym spotkanku nie musi byc drogo. ja tez nie
              mam zamiaru sie tam zrujnowac. jak bedzie ladna pogoda to mozna kupic krate
              piwa i cala noc przesiedziec nad woda. bedzie tanio :-))))))))
              • Gość: nie30ka +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.02, 16:29
                Kochani - cheeeeeetnie - tylko jeden problem, czy bedziecie mi zagladac do
                dowodu - no bo mi troche do 30ki brakuje:)
    • laura Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 24.02.02, 18:26
      Widze ze tu ktos o koszmarach a myslalam ze te 2 dni spedze bez koszmarow :-)
      Mam nadzieje ze zjawia sie same mile osoby .... chociaz z niemilymi tez sobie
      poradze :-P Aras mam nadzieje ze sprawdzania dowodow nie bedzie i wstep wolny
      dle wszystkich :-)No gdyby mnie zabraklo to wysle wam fotke poznacie laure czy
      chcecie czy nie , ale jestem dobrej mysli :-))))
      pozdrawiam laurka
      • elka.od.smoka Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 26.02.02, 13:40
        laura, ani mi sie waz nieprzyjezdzac:-)))))))). a dowodow nikt sprawdzac nie
        bedzie, przynajmniej mi tak obiecano, a konkretniej aras obiecal hihihi. w
        takim razie do milego. z pewnoscia bedzie fajnie, bo ja bede :-)))))))
        pozdrowionka od smoczastej elki
        paaaaa
        • gepard1 Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 26.02.02, 14:15
          elka.od.smoka napisał(a):

> laura, ani mi sie waz nieprzyjezdzac:-)))))))). a dowodow nikt sprawdzac nie
          > bedzie, przynajmniej mi tak obiecano, a konkretniej aras obiecal hihihi. w
          > takim razie do milego. z pewnoscia bedzie fajnie, bo ja bede :-)))))))
          > pozdrowionka od smoczastej elki
          > paaaaa
          Zobaczycie postawia bramkarza przed wejsciem i tyle!I to nie przekupnego ( na
          pewno ja nim nie bede! ).
          A jesli chodzi o moje uczestnictwo to z mila checia ale czas pokaze czy bede mogl.
          Pozdrawiam,
          Gepard
    • ewusik Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 26.02.02, 14:56
      Witam :)))))))))))))))))))))))))
      A co bedzie jak ewelinka przyjedzie?????????
      I bedzie wam co wieczor spiewala?????????
      hi,hi,hi,hi
      pozdrawiam........ i.....
      cmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
      ewelinka :))))))))
    • laura Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 26.02.02, 15:25
      Wiecie co ? nawet nie macie pojecia jak jestem ciekawa zeby zobaczyc wasze
      mordki kochane :-)))Mam juz wszystko zalatwione , przyjezdzam !!!!taka okazja
      moze sie wiecej nie trafic zeby spotkac sie w takim skladzie :-))))Ewelka ,
      przyjezdzaj bedzie tyle do opowiadania ze nie bedziesz miala kiedy spiewac :-)W
      najgorszym wypadku zostaniesz pozarta przez smoka :-))))
      • elka.od.smoka Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 26.02.02, 19:57
        gepard, a ja myslalam ze chcesz wreszcie zobaczyc jak tancze na tym stole
        hihihihi. no ale skoro postawisz nieprzekupnego bramkarza, to nie mam szans.
        chyba ze smok go wyniesie hihihihi
        smokowe pozdrowienia od elki :-)))))))))))))
    • Gość: skancar1 Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.03.02, 13:10
      gepardziku koffany ... mam pomysl .... Ja bede bramkarzem a Ty .... bramka ....
      hihihi .... Ty sie nie bedziesz dawal przekupic a ja bede wpuszczal tych co
      beda cos krecili :PPPPP przeca musimy zobaczyc ten taniec elki nie ???
      pozdrowionka :))))
      • Gość: lampka_ Re: Inwetarz / MIĘDZYWODZIE 2002 Mundial ? ;-) IP: *.bluewin.ch 02.03.02, 13:50
        ciesze sie, ze juz wlasna zjazdowa druzyne organizujecie (bramke i bramkarza
        juz mamy);-); elka jak widze do walki zagrzewala bedzie (stroj wymyslny trza
        zorganizowac); ewe i laurka - Wy za vocals odpowiedzialne jestescie;-); miejsce
        zawodow (remiza strazacka?), trunki i prowiant jeszcze do ustalenia (aras,
        wybadaj czy miejscowy sklep czasami w budke z lodami nie_zostal zamieniony);
        ogode jeszcze trzeba zamowic.... czy ktos z Waszego grona ma bezposrednie
        kontakty ze sw. Piotrem? albo z szamanem jakiegos indianskiego szczepu?

co do dowodow i wszelakich dat urodzenia: zostawcie je w domu, trzeci krzyzyk i
        tak Was kiedys dogoni;-)

lampie_pozrowienia_mundialowe
    • Gość: tupacz Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.beck.pl 02.03.02, 13:42
      a czy z innych pokoi mozna na ten zlot??
      • Gość: lampka_ Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.bluewin.ch 02.03.02, 13:53
        to jest zlot interpokojowy.....pacyfisci z innych komnat tego wirtualnego
        palacu sa jak najbardziej chetnie widziani :-))

lampie_pozrdowienia
        • Gość: aras Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.espol.com.pl 04.03.02, 13:43
          Niniejszym ucinam wszelkie plotki dot. tego zlotu :
          Sprawdzania dowodów osobistych (paszportów) NIE będzie.
          :))))))))))
          Gdyby jednak gep się uparł i stanął na bramce, osoby zapisane na tym forum
          będą wpuszczane przez dziurę w płocie.
          Pozdrowonka .aras
          • elka.od.smoka Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 05.03.02, 14:17
            swietnie arasku :-))))))))))))
            przez dziure w plocie hihihihihi. dobrze, ze ja jestem niewielka, to nawet
            przez najmniejsza dziure w tym plocie sie przecisne, ale smok jest duzy i moze
            miec problem :-)))))
            pozdrowionka od elki i smoka
            • gepard1 Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 11.03.02, 16:08
              Chcialbym wszem i wobec powiedziec ze za bramke na pewno nie bede robil
              skaniku!heheheh.Mam srednie gabaryty wiec malo kto by przelazl przeze mnie ))).
              A propo dziury w plocie to na to tez cos sie poradzi )))( zabic dechami?)))).
              A swoja droga szykuje sie na ten wypadzik wiec prosze byc wstepnie
              przygotowanym na moja obecnosc>. W sumie co to za zlocik bez Gepcia? )))).Choc
              wiem ze skan by dzielnie znosil role opa w relau )))).A swoja droga po co
              ograniczenia?!! Niech zyje wolnosc wyboru i doboru! )))).
              Pozdrawiam was wszytskich bardzo serdecznie,
              Gepardzik
              • Gość: aras Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.espol.com.pl 17.03.02, 18:30
                Coś nam zainteresowanie spadło , więc apel do lampki:
                Wdziewaj koszulkę kampaniową !!!! trzeba troszkę rozruszać i rozpropagować
                ideę. Pozdrawiam .aras
                • Gość: olek_ Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 21.03.02, 11:46
                  no to ja tez wpadne.
                  • pwrzes Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 21.03.02, 12:04
                    Nie wpadac, planowac :-))) a czy sa przewidziane loty czarterowe do
                    Miedzywodzia ? :-)))
                    Pozdrawiam,
                    MOrs
                    • Gość: jan_serc Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 17:43
                      A jaki tam klimat dla sercowcow????
                      Pozdrawiam serdecznie wspollokatorow
                      z pokoiku

Janek S.
                      • Gość: aras Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.espol.com.pl 07.04.02, 09:31
                        hmmmm Janie klimat dla sercowców może nie być przyjazny ..hihihihi
                        Ale zapraszamy serdecznie. aras
    • Gość: zoska_ Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.04.02, 12:51
      przyjechać...nie przyjechac...przyjechać...a nad czym się tu zastanawiac? janse
      ze przyjechac jak będzie możliwośc...pozdrawiam...
      • Gość: aras Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.espol.com.pl 07.04.02, 13:43
        Nie wyobrażam sobie inaczej zosko :))))))
    • wojtekt30 Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 06.04.02, 20:19
      Czy nawał pracy i niepewność uzyskania urlopu to wystarczający powód by się
      z Wami nie spotkać? Napewno nie! Zawsze można zmienić pracę a takie spotkanie
      może się nie powtórzyć.
      Mam tylko nadzieję, że nie jest za późno na akces. Proszę o dopisanie do
      listy uczestników i informację z nrem konta, na które przelać zaliczkę.
      No to do zobaczenia :-))

Wojtek31
      • Gość: aras Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.espol.com.pl 07.04.02, 09:52
        Wojtek .....nareszcie !!! Niniejszym jesteś dopisany, sprawa noclegu jest
        jeszcze otwartą ośrodki, budzą się ze snu zimowego. W Wielkanoc byłem w MW na
        spacerze i wszystko pozamykane.
        Więc tel do nich podam na forum później wraz z cenami,wówczas zdecydujemy
        który większość wybrała. Każdy indywidualnie będzie rezerwował miejsce, nie
        podejmuję się pobierania zaliczek. Ewentualnie spróbuję wynegocjować zniżkę
        dla nas ze względu na ilość uczestników ( na hasło czy cóś ) :)))) wszelkie
        porady i sugestje w tej kwestii proszę przekazywać na niniejszym forum.
    • Gość: lampka_ Re: Miedzy_wodne_registracje:-) IP: *.bluewin.ch 07.04.02, 17:05
      Tajcie zjazdowy i zjazdowicze
      Pogrozek zadnych wyrazac bym nie_chciala, ale nie_tylko locum i datum ale
      rowniez i registrum (mam nadzieje, ze lacina;-) sa nie_odwolalne:-)). Wypadki
      szczegolne rozpatrzy Komisja Pokojowa, lecz szansa na pozytywne rozpatrzenie
      (czytaj: skreslenie z listy obecnosci) jest minimalna;-).

lampie_pozdrowienia
    • Gość: zoska_ Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.04.02, 12:19
      nigdzie nie jade ale wy bawcie sie dobrze...
      • Gość: aras Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.espol.com.pl 27.04.02, 17:51
        Informuję zlotowiczów ,że w dniu 27.04 wraz z lampką odbyliśmy przegląd
        ośrodków w Międzywodziu i został wybrany ośrodek " przy wydmach" posiada on
        stronę internetową www.przy-wydmach.iap.pl więc można sobie pooglądać
        ośrodek i pokoje ( do morza 30 metrów ) Wkrótce pełna relacja z przeglądu w
        wykonaniu lampki.
        Pozdrawiam aras acha, szefostwo ośrodka przewiduje 40 zł od osoby za dobę w
        sezonie.
        • Gość: lampka_ Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.bluewin.ch 04.05.02, 04:23
          aras, kurtka na wacie, ja tu zadnego performance nie_robie;-)
          lampie_pozdrowienia
        • przy_wydmach Re: Uwaga!!! Gotowi? Wiec do dziela! :-))) 05.05.02, 16:50
          Witajcie,

w sumie aras podal juz wszystkie Infos:-). Uzupelnic moge to jedynie prosba
          wielka o rezerwacje bezposrednio w osrodku i wyslanie potwierdzenia na
          przy_wydmach@poczta.gazeta.pl. Ciekawosc_lampia nie zna granic;-). Rezerwacje
          powinniscie poczynic w najblizszym czasie. Osrodek ma od konca czerwca
          kolonialistow (?) i skromna liczbe pokoi wolnych dla "przypadkowych
          wczasowiczow", pozne meldunki groza rozbiciem obozu czatowego na dwa biwaki;-).
          Poczyncie rowniez wszelakie zabiegi przyczyniajace sie do slonecznej aury w
          czasie weekendu_zlotowego (przekupic sw. Piotra, upic szamana, przeprowadzic
          doswiadczenia z deszczowymi chmurami, itd itp).

W telegraficznym skrocie Infos miedzy_wodnie:
          Datum: 28.-30.06.2002
          Ortum: Miedzywodzie (woj. Zach.Pom.)
          Locum: Osrodek Wypoczynkowy 'Przy Wydmach'
          homepage: www.przy-wydmach.iap.pl

Wszelakie uwagi i oczywiscie potwierdzenia przyjazdu kierujcie, jak juz pisalam
          na przy_wydmach@poczta.gazeta.pl :-).

lampie_pozdrowienia

• Gość: wojtek31 Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: 212.244.101.* 08.05.02, 21:56
      Witam,

poinformować jedynie pragnę, że jeden pokój do wzięcia mniej, spieszcie się
      więc, by szansę mieć na sąsiedztwo moje :-))

Wojtek31

PS. 70 zl per night za dwójke to raczej tanio
      • elka.od.smoka Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 22.05.02, 20:06
        hej ludziki :-)
        ja tylko dla formalnosci chcialam przypomniec, ze nieuchronnie zbliza sie
        dzien, kiedy zobaczycie smoczy team w komplecie hihihihi. na zlot zjade, a moze
        raczej zlece :-) razem ze smokiem i ewką. mozecie sie bac juz teraz, bo nasza
        trojka jest naprawde wybuchowa :-)
        to do milego spotkania
        pozdrowienia smocze :-)
    • Gość: skan_ika Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.decyst.com.pl 23.05.02, 08:20
      Z ogromna przykroscia musimy powiedziec, ze nas niestety na zlocie nie bedzie
      :((((( Mamy nadzieje, ze bedziecie sie dobrze bawic i wspomnicie chociaz raz o
      nas ... My bedziemy z Wami duchem, pozdrawiamy serdecznie i zyczymy udanej
      zabawy :)))

ika i skancar1
    • Gość: Maggie Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 23.05.02, 10:19
      KUuuurde tez bym chciala ale mam SESJEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
      wrrrrrrrrrrrrrrr

Maggie:((((((((((((((((
      • Gość: zedka Re: Informacje dot. zlotu +30 MIE˛DZYWODZIE 2002 IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.05.02, 14:06
        jade!!!!;-)))))))

bojcie sie...thiihh
        cmoki
        zeda
        • kriek Re: Informacje dot. zlotu +30 MIE˛DZYWODZIE 2002 23.05.02, 16:55
          szkoda zedziu, zes mnie otrula, zanim zobaczylas, ze to wielka szkoda :-))
          wybieralem sie... byloby sie czego bac ;-)
          • Gość: zedka do krieka IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.05.02, 19:26
            kriek..nie lamentuj..odtrulam cie przeciez;-)
            • Gość: aras Re: do krieka IP: *.espol.com.pl 31.05.02, 10:09
              Ośrodek duży , jak się rozpoznamy ??????
              proszę o sugestje. :)))))
              • Gość: zedka miedzywidzie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.05.02, 17:27
                arasq jesli zobaczysz osobnika plci zenskiej z wymalowanym na czole
                napisem : "zedka" i z glupim usmiechem na twarzy, nie bedziesz mial
                watpliwosci ze to wlasnie ja;-))))

pozdrawiam wszystkich i zycze wspanialego slonecznego dnia
                zedka
                • Gość: aras Re: miedzywidzie IP: *.espol.com.pl 31.05.02, 19:03
                  zedka ty wisielcu :)))) hihihi
                  • Gość: zedka Re: miedzywodzie IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.05.02, 20:42
                    aras pijaq;-))hihihi
                    • ivi Re: miedzywodzie 31.05.02, 22:25
                      Gość portalu: zedka napisał(a):

> aras pijaq;-))hihihi

... no to sie dobraliscie... (hi hi hi) :)

zedunia cmooook i postrufki :)
                      • elka.od.smoka Re: miedzywodzie 02.06.02, 14:39
                        Hej :-)
                        smoka i mnie nie trudno rozpoznac. jak zobaczycie wielkiego faceta w
                        towarzystwie drobnej istotki o dlugich blond wlosach, to z pewnoscia bedziemy
                        my :-) a tak powaznie, to moze jakies haslo rozpoznawcze czy cos? no bo troche
                        glupio by bylo, gdybysmy zjechali juz do tego miedzywodzia i nie wiedzieli, ze
                        my, to my.
                        smocze usciski :-)
                    • Gość: lampka_ Re: miedzywodzie IP: *.bluewin.ch 04.06.02, 07:30
                      krajanie, no jak to? Po worze pelnym jablek wu_ poznasz, heh ;)
    • Gość: zedka Re: Informacje dot. zlotu +30 MIE˛DZYWODZIE 2002 IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.06.02, 13:15
      nie jade na zlot...:(((((((((
      jest mi teraz tak smutno...ale wy bawcie sie swietnie:)

zedka
      • Gość: zedka Re: Informacje dot. zlotu +30 MIE˛DZYWODZIE 2002 IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.06.02, 13:59
        Gos´c´ portalu: zedka napisa?(a):

> nie jade na zlot...:(((((((((
        > jest mi teraz tak smutno...ale wy bawcie sie swietnie:)
        >
        > zedka

hm..moze przyjade ale na hulajnodze jak juz..;-)
        • Gość: przy_wydmach Obecnosci_lista_temporarna IP: *.bluewin.ch 07.06.02, 00:21
          Tymczasowa, bo chyba nie bedzie auto_busu....a moze by tak auto_stopem
          plywaku? ;)

Bez numerkow, jak leci bedziecie spisani :)

Sie ochocza na zgrzyt piasku miedzy_wodniego i ciepelko (ojj) naszego Baltyku:

Damy:
          smokowska (straszy smokiem), laurka (pocztoweczka nie_spotykana), wu_ (z jablek
          worem pelnym), plywak (j/w jak nie bedzie auto_busu; nie zapomnij skrzydelek),
          kaba_cznik (pomorzan_kaba_nalow nie znajaca), lampka_ (jak zwykle nie_winna)
          Panowie:
          wojtek (ten z 31), krajan ( to ten od myslenia_lotnego), gad (bedacy smoczym
          postrachem), okruch (wielka tytke rodzynek przywioze), ssak_wanienowy (czyzby z
          Ciebie powietrze uszlo?)

o ciag dalszy dopraszam sie u Was kochani, ja uzupelnie liste:)

pozdrowienia_lampie
          • przy_wydmach Re: Obecnosci_lista_temporarna 07.06.02, 09:17
            na suuuuper......

wewka, wybacz, ale pozna pora juz byla; na Ciebie rowniez czekamy, niech Cie
            smokowscy w calosci dowioza Pani;)
            • Gość: aras Re: Obecnosci_lista_temporarna IP: *.espol.com.pl 07.06.02, 16:48
              lampie gadanie :)))))) hihihi
              Pozdrawiam. aras
              • przy_wydmach Aneks do temporarnej listy 13.06.02, 23:19
                Ludzie, czat_ownicy, kandydaci, czar_o_dziejki, szar_manci: spieszcie sie bo
                czas leci heh, klepsydra? ;-).

Dodatek oficjalny:

fluksiu (jak w zakladach wiecej TAK anizeli NIE bedzie), jen_ny (runia zabierz
                z mama, a flash w domu zostaje), mav (zapakuj pare kalimat, miejsce na jakiejs
                podlodze sie znajdzie)

jeszcze pare dni, chociaz ta lista i tak chyba nigdy definitywna nie bedzie...

pozdrowienia_lampie

a Waszych mail'i ani widu (
                • Gość: mave Re: Aneks do temporarnej listy IP: *.ctt.cz 14.06.02, 13:42
                  przy_wydmach napisał(a):

> Ludzie, czat_ownicy, kandydaci, czar_o_dziejki, szar_manci: spieszcie sie bo
                  > czas leci heh, klepsydra? ;-).
                  >
                  > Dodatek oficjalny:
                  >
                  > fluksiu (jak w zakladach wiecej TAK anizeli NIE bedzie), jen_ny (runia zabierz
                  > z mama, a flash w domu zostaje), mav (zapakuj pare kalimat, miejsce na jakiejs
                  > podlodze sie znajdzie)
                  >
                  > jeszcze pare dni, chociaz ta lista i tak chyba nigdy definitywna nie bedzie...
                  >
                  > pozdrowienia_lampie
                  >
                  > a Waszych mail'i ani widu (

Lampko...:-)
                  na 99% przyjade...kalimatki jakies znajde hihihihi,jak nie, to sie w aucie
                  przespie...duze jest...no, ja tez nie najmniejszej postury...hihihi, ale wejde
                  sie, jeszcze mi nie powiedzialas z jakim barem mam przyjechac :-), dla rybenki
                  pifo...rzecz jasna, szkoda, ze bimbrownie w zakladach przegralem....Wojciecha
                  zapytaj...hihihihi.Bar u mave...dobrze to wymyslilas lampko, caluje

mave

• przy_wydmach Re: Aneks do temporarnej listy 15.06.02, 00:31
                    Barmanie klasy de luxe, to ile tych barow sie w aucie Twym zmiesci???
                    Wyposazenie trzeba przedyskutowac, fakt heh.

lampie_pozdrowienia_znad_planu
    • Gość: slodzik Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.pszczyna.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 06:19
      ludzie co tak daleko no?:((za chwile sie do szwecji przeniesiecie,,,a ja tez
      kcem ,,pozdrowionka,ps;chodz miedzywodzie niczego sobie chodz brzmi jak,,,wody
      płodowe hehe,,,
      • Gość: aras Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.espol.com.pl 14.06.02, 22:47
        Lampko , wdziewaj kampaniową koszulkę i......do roboty, czas nagli !! :)))))
        Pozdrawiam zlotowiczów.
        • przy_wydmach Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 15.06.02, 00:26
          Krajanie, wspaniale mnie wyreczasz, podziwiam Twoja sile przkonywania;-). Tylko
          po zaplate do mnie nikogo nie wysylaj heh...

lampie_pozdrowienia
      • przy_wydmach Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 15.06.02, 00:24
        Oj sweetie, marudzisz heh... Troche powietrza jodem wzbogaconego dobrze by Ci
        zrobilo;-).Moze tak nastepnym razem w jakie ladne poludniowe okolice sie
        wybierzemy, co Ty na to?

lampka_pomorska
        • Gość: aras Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.espol.com.pl 19.06.02, 19:34
          Kilku zlotowiczów pytało się, czy ktoś jedzie z X a kto z Y, więc proponuję
          aby podać skąd będziemy jechać ( może kogoś się zabierze )
          aras : szczecin
          Pozdrawiam :))))))
    • Gość: aras Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.espol.com.pl 20.06.02, 21:11
      a
      • Gość: aras Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.espol.com.pl 21.06.02, 21:01
        a nie zapomnijcie, zabrać grilófff ( kto autem ) co by można było czymś
        ciepłym zakąszać :))))))))) hihihihihi
        • Gość: laura Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.proxy.aol.com 22.06.02, 14:46
          Ja grilla ze soba ciagala nie bede ale moze jakiegos westa:-))) co Ty na to ???
          • Gość: aras Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.espol.com.pl 22.06.02, 15:46
            Good idea !!!!! :))))))))
            Pozdrawiam. aras
            • Gość: rybka Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.nat.tvknet.pl 23.06.02, 01:18
              Hmmm! Hmmmm! Wszystko juz zostało powiedziane, ale ja po raz pierwszy,
              koleżanki i koledzy, wypowiadam się w tym wątku! (Lepiej poźno niż wcale, nie?)
              Mave, zwłaszca Tobie chciałam podziękować, za wszystko, co w związku z moim
              przyjazdem do Międzywodzia zrobileś. Wielki cmooooooooookas. Jeśli lubisz
              sernik, to ocalę dla ciebie największy kawałek :-))))). Ewka, jenny,
              lampko_naj_jasniejsza, 31, runiu, arasku, lauro, elko i smosiu - do zobaczenia.
              A jeśli kogoś pominęlam - praszam_prze :-)
              ino_rybka
              • elka.od.smoka Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 24.06.02, 18:20
                hej zlotowicze :-)
                smocza druzyne spodziewajcie sie zobaczyc w sobote rano. pewnie coniektorzy
                beda mieli symptom dnia drugiego, ale trudno, predzej nie mozemy. mam tylko
                nadzieje, ze do wieczora wszyscy zadza wyleczyc wszelkie dolegliwoswci i
                bedzie wesolo. wiec o zobaczyska
                smocze pozdrowienia :-)
              • Gość: maverick Re: Informacje dot. zlotu +30 MIĘDZYWODZIE 2002 IP: *.ctt.cz 26.06.02, 07:51
                Rybenko....ja sernik KOCHAM !!!!!!!!!
                Serce moje, wiesz sama, co bym dla Ciebie zrobil....:-),
                Zobaczymy sie juz w Szczecinie, glownie wez ze soba dobry humor, o reszte sie
                nie martw:-), towarzystwo mamy wysmienite....a reszta? eh, przeciez Maj w sercu
                mamy...:-))), a to jest najwazniejsze,
                wielki cmoooooooooooooooooooooook rybenko, ten specjalny, ktory jest tylko
                miedzy nami hihihihihi:-)))))))))
                mave

PS. dla uczestnikow zlotu: piwo marki Budweiser i Pilsener Urquell
                zapewnione...:-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka