piekny_romanek 22.06.09, 16:26 juz za pozno - za dwa pokolenia francja bedzie republika islamska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bezportek Nigdy nie jest za pozno 22.06.09, 16:41 Nie nalezy opuszczac rak i zawodzic nad losem Europy, dopoki istnieje choc cien szansy. Tak jak wykopana zostala za Bug chora ruska blad' komuna, tak i fanatyczny islamizm moze i powinien zostac usuniety z Francji, Niemiec czy Holandii. Jedyne, czego potrzebujemy, to przelamanie zabobonow lewackiej propagandy. Socjalistyczne brednie musza pojsc do rynsztoka, gdzie ich miejsce, a w slad za nimi cala doborowa kompania leni, brudasow i ciemniakow. W normalnym, praworzadnym i zorganizowanym spoleczenstwie, kazdy znajdzie swe miejsce, nawet muzulmanin i feministka. Oczywiscie, pod warunkiem przestrzegania prawa i porzadku, to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek Re: Nigdy nie jest za pozno 22.06.09, 21:36 bezportek napisał: >Nie nalezy opuszczac rak i zawodzic nad losem Europy, dopoki >istnieje choc cien szansy. Tak jak wykopana zostala za Bug chora >ruska blad'komuna, tak i fanatyczny islamizm moze i powinien zostac >usuniety z Francji, Niemiec czy Holandii. Jedyne, czego >potrzebujemy, to przelamanie zabobonow lewackiej propagandy. >Socjalistyczne brednie musza pojsc do rynsztoka, gdzie ich miejsce >a w slad za nimi cala doborowa kompania leni, brudasow i ciemniakow Słusznie, tylko zauważ ilu ludzi na tych forach dostrzega w ogóle to, że za 40 lat okaże się, iż dziś jest już dawno po "ostatnim dzwonku alarmowym" ? Bardzo niewielu !!! Reszta to idioci prowadzeni przez idiotów - "speców" od lewicowej propagandy. Smutny wniosek jest taki, że za 30 lat Europa spłynie krwią milionów ludzi w wojnach domowych z młodymi muzułmanami. Pocieszające jedynie jest to, że muzułmanie nie będą czekać na "Swój Wielki Dzień" w całej Europie lecz rozpoczną swoje wojny domowe tam, gdzie będą mieli zwycięstwo w zasięgu ręki. Czyli najpierw potoczą się tysiące białych głów po brukach holenderskich i francuskich. Lewicowi idioci dalej będą udowadniać, że to chwilowe zamieszki za "wieki uciemiężenia ludzi kolorowych" lecz to będzie sygnałem dla Polaków i ... Rosjan (tak, tak, sojusz polsko-rosyjski będzie możliwy), aby odciąć się od debili lewicowych z Europy Zach. i Płn. i z tej części Europy wyjdzie ofensywa przeciwko przejęciu przez muzułmanów pełnej władzy nad potencjałem militarnym krajów zachodnich. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynksi Kolo ma rację. Co prawda islamiści wymyslili od ra 22.06.09, 16:48 zu tezę która kobiety tam powtarzają że noszenie tych szmat to "ich wolny wybór" ale jak jest, widac. Odpowiedz Link Zgłoś
pare.slow Re: Sarkozy: Islamska burka nie jest mile widzian 22.06.09, 17:13 W Itali, ktora jest krajem europejskim najszybciej sie starzejacym mowi sie, ze juz w roku 2050 wiekszosc bede stanowili muzulmanie. Rowniez przyrost naturalny we Francji, Niemczech i Norwegii jest za niski , by utrzymac wiekszosc narodowa za 40-50 lat. Dobrze, ze Sarkozy juz wysyla wlasciwe sygnaly. A w ogole nadzieja moze byc w nowych krajach wspolnoty europejskiej, krajach z tzw. Europy Wschodniej, ktorzy byc moze przeforsuja nowe prawa biorace ten problem pod kontrole poki czas. Kadhafi powiedzial w wywiadzie: " nie potrzebujemy podbijac Zachodu, robia to za nas brzuchy naszych kobiet"! No coz, i my w Europie jeszcze placimy za to, ze kazdy muzulmanin i inny 3-cio swiatowic ma conajmniej 5 dzieci. Za to sie dostaje duzo pieniedzy, napewno w Norwegii, gdzie mieszkalam i Italii, gdzie teraz mieszkam. Wniosek nasuwa sie sam! Odpowiedz Link Zgłoś
boncza Re: Sarkozy: Islamska burka nie jest mile widzian 22.06.09, 20:24 Niekoniecznie. Ostatnio na jednym blogu znalazlem ciekawy wpis na ten temat : www.trystero.pl/archives/3100 . Okazuje się, że o ile w pierwszym pokoleniu po emigracji kobiety z krajów muzulmańskich rodzą więcej dzieci niż europejki to już w kolejnych pokoleniach wskaźnik ten maleje. Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek Re: Sarkozy: Islamska burka nie jest mile widzian 22.06.09, 21:48 boncza napisał: > Okazuje się, że o > ile w pierwszym pokoleniu po emigracji kobiety z krajów > muzulmańskich rodzą więcej dzieci niż europejki to już w kolejnych > pokoleniach wskaźnik ten maleje. Taa, opieraj się na bzdetach dotyczących Iranu i innych odległych krain, gdy fakty są takie, że mimo iż mamy kolejne pokolenia muzułmanów we Francji (i nie tylko) to nadal we Francji grozi więzienie za publikowanie statystyki urodzin z podziałem na przynależność etniczną. I tak będzie lewactwo miało takie zakazy aż do dnia, gdy nie potoczą się dziesiątki tysięcy białych głów po ulicach francuskich. Odpowiedz Link Zgłoś
ktopyta szczerze mówiac olewam ten problem 22.06.09, 19:26 czy europa bedzie muzułmańska czy nie co mnie to obchodzi skoro dawno bede gryzł ziemie swoje dzieci nauczę jedynie strzelać zawsze sie to przyda, tak czy inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Sarkozy: Islamska burka nie jest mile widzian 22.06.09, 19:33 Wreszcie prezydent Fracji powiedziął coś mądrego . Najlepeij byłoby za noszenie burki i nieposyłanie do szkoły po prostu wydalać . I nie przyjmowac osób , które nie znaja języka. Odpowiedz Link Zgłoś
polakslowian Burka dla kazdego! Trzeba popierac protesty 22.06.09, 19:35 w Iranie! Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Ot, tolerancja w wydaniu francuskich wladz n 22.06.09, 19:40 Francja jest krajem laickim i istnieje tam scisły rozdziął państwa od koscioła. Nie wisza krzyże, gwiazdy Dawida , wiec i burki nie są na miejscu. Potem policja szuka "zaginionej burki",. bo nei ma nawet jednego zdjecia, na którym widac twarz - burka nie nauczy sie nigsdy francuskiego, bo burka ma zasłonieta usta i coś sobie memła - przysżło ci do głowy, ze twoją tozsamosc zastepuje kawał szmaty? Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Ot, tolerancja w wydaniu francuskich wladz n 22.06.09, 19:41 "Państwa zawsze dążą do rozbrojenia własnych obywateli..." Hmm, a ja myslalem ze chodzi nie rozbrajanie, ale o rozebranie mieszkanek Francji z burek. Konkursy Mokrej Burki mozna przeciez organizowac w Iranie. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Czy komus odbija ? 22.06.09, 19:38 Prezydent ma mi zabraniac ubioru ? A jak kobieta chce tak chodzić ? To nie wolno jej , tak administracyjnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Czy komus odbija ? 22.06.09, 19:41 W tej samej wersji, mezczyzna ma prawo zabić kobietę , o które uwaza, z e zniwazyła jego honor. Bo np. wyszła sama na ulicę . I co? Jesli mezczyzna chce tak zrobić, to policja ma go nie scigac i nei wsadzić do pierdla za morderstwo, bo tak chciał i jest spoko? Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Czy komus odbija ? 23.06.09, 14:37 Technicznie rzecz biorac, prawo nie zabrania nikomu morderstwa - tylko informuje o ewentualnych konsekwencjach tegoz, pozostawiajac decyzje zainteresowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Czy komus odbija ? 23.06.09, 02:15 angrusz1 napisał: > Prezydent ma mi zabraniac ubioru ? A jak kobieta chce tak chodzić? > To nie wolno jej , tak administracyjnie ? Tu masz rację, że nie powinno tak być. Ale diabeł tkwi w zasadzie dobrowolności, a tej w większości przypadków jednak nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Czy komus odbija ? 23.06.09, 02:17 Chodziło mi o to, że decyzja kobiet nie jest często dobrowolna. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Kazdy moze nosic co mu sie podoba? 23.06.09, 07:38 Sprobuj jeden z drugim wejsc do banku w balaklavie czy chocby w zamknietym kasku motocyklowym. Sprobuj jeden z drugim wejsc w jeansach i T-shircie na przyjecie/impreze, jesli na zaproszeniach widnieja slowa "black tie". Sprobuj jeden z drugim wejsc boso i z obnazonym torsem nawet do baru szybkiej obslugi na ktorego drzwiach widnieje ostrzezenie: "No shirt, no shoes - no service!" Sposob ubierania sie pracownikow okreslaja wyraznie linie lotnicze i oceaniczne, sieci hotelowe, czesto nawet domy towarowe i supermarkety. Nie podoba ci sie? Idz sobie, albo pracuj - gdzie indziej. Nie podobaja ci sie prawa i przepisy kraju w ktorym mieszkasz - przenies sie do innego. Albo wroc z rozwiazlego, bezboznego i rasistowskiego Zachodu, na ktorym musisz(?) zyc - do Arabii Saudyjskiej, Jemenu, Iranu czy Pakistanu i tam studiuj w madrasach i swobodnie umacniaj rzady Sharii. Droga wolna. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Kazdy moze nosic co mu sie podoba? P.S. 23.06.09, 07:45 "Łódzka policja zbadała sprawę blondyny z pejczem, uwiecznionej na filmie z Ośrodka Szkolenia Policji w Sieradzu. Kursantka występująca na filmie w obcisłym czarnym kombinezonie, z różową obrożą na szyi i w policyjnej czapce została zdyscyplinowana." No wlasnie. Jak sie jej nie podoba, to moze przejsc do sektora uslug w ktorym obwiazkowy mundur to wlasnie lateksowy kombinezon obroza i pejcz. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 To bylo poza godzinami zajec. 11.12.09, 22:39 Tak wiec komuchom z sieradzkiego OSP, nic do tego, w co ona sie ubiera. Odpowiedz Link Zgłoś
www.nasznocnik.pl Burka to nie tylko ubiór - tak jak np.... 03.02.10, 15:52 ...(zachowując wszelkie proporcje) opaska ze swastyką to nie tylko część ubioru. Burki w miejscach publicznych powinny być zakazane - niezależnie od tego czy ktoś je nosi dobrowolnie czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Skrajni islamiści są tak dzicy, że widząc kobietę 22.06.09, 19:43 bez burki na głowie natychmiast się na nią rzucają w celach seksualnych. To jedyne wytłumaczenie zakładania worków na kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 wojna z Islamem jako takim jest tylko 22.06.09, 20:04 kwestia czasu im wczesniej wybuchnie tym lepiej im pozniej w tym sznse cywilizacji zachodniej beda malec Odpowiedz Link Zgłoś
yesiotr brawo Panie Sarkozy! 22.06.09, 20:01 nie sądziłem, że ktoś z europejskich polityków odważy się coś takiego powiedzieć - gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
retriva głupota 22.06.09, 20:15 przecież to totalna głupota jest - radzę zagłębić się w Islam żeby coś się dowiedzieć kobiety nie noszą hijab dlatego, że muszą, ale dlatego, że tego chcą. że dzięki temu czują się wierne swojemu Bogu i chronią się przed niepożądanym wzrokiem mężczyzn. Poza tym, w Wielkiej Brytanii jest więcej muzułmanów niż we Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 mądrota 22.06.09, 21:10 To jest hijab: www.thetruecall.com/home/images/articles/hijab/Hijab6.jpg A TO JEST BURKA www.prosebeforehos.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/03/burka-large.jpg A pożadliwy wrok mezczyzn działa tak , ze nawet burka cie nei uchroni jak tój brat uzna, z ewłasnie mu pozadliwie honor splamiłaś , bo burkę podciaggnełaś za wysoko i tzreba cię zabić . Bo tego chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dyktator_bolandy Sarkozy: Islamska burka nie jest mile widziana ... 22.06.09, 20:17 muzułmanin piszemy z małej litery, niedouku GWniany. Odpowiedz Link Zgłoś
polak_kr Brawo, trzeba oczyścić europę z islamistów. 22.06.09, 20:31 Łapanki na ulicach i wywózka na bliski wschód. Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Sarkozy: Islamska burka nie jest mile widziana ... 22.06.09, 20:44 A w Polsce o kobiecie, o jej ciele, o jej stanowieniu, a zwłaszcza o jej macicy decydują starzy kawalerowie poprzebierani w czarne sukienki i różnego rodzaju pojeby świrnięte religijnie lub cyniczni gracze polityczni. Jednocześnie te same kobiety stanowią bazę na której funkcjonuje ta czarna tyrania. Historia Ziemi liczy ok. 5,5 miliarda lat, istoty ludzkiej ok.200 tys. lat, żyjemy w rozkwicie techniki i badań naukowych, i jednocześnie rządzą nami starozakonne bajdy. Widać mentalnie rodzaj ludzki nie zszedł jeszcze z drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
giewont Bo jarmułka dla odmiany jest dla polityków 22.06.09, 20:50 obowiązkowa: www.in.com/videos/watchvideo-sarkozy-bush-avec-la-kippa-non-au-voileoui-a-la-kippa-2419473.html Odpowiedz Link Zgłoś
rorio2 Sarkozy: Islamska burka nie jest mile widziana ... 22.06.09, 20:53 No brawo. Jak wyhodować fanatyków. Burka nie (zawsze) jest symbolem zniewolenia kobiet, jest wyrazem religijności. Cholera, moja prababcia paradowała po wsi w chustce na głowie. Babcia bez kapelusika nie wychodzi z domu. Czy to jest wyraz zniewolenia? Nie, to wyraz pobożności. Wracając do sedna: zabronienie szanownym babciom pokazywania się w chustkach w miejscach publicznych skończyłoby się ogromnym niezadowoleniem szanownych seniorek, które to niezadowolenie mogłoby się odbić na rządzących przy pomocy lasek. Obawiam się, że muzułmanie we Francji są bardziej żywotni niż 70letnie babiny i na szturchańcach się nie skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Sarkozy: Islamska burka nie jest mile widzian 22.06.09, 21:19 >Babcia bez kapelusika nie wychodzi z > domu. Czy to jest wyraz zniewolenia? Nie, to wyraz pobożności Pieerwsze słysze, zeby jakiś kapelusik wyrazał pobożnosc. Kapelusz/-sik to dodatek eleganckeij kobiety, zwłaszcza sprzed wojny, ale nie ma to nic wspólnego z poboznoscią. Ciekawa jestem co ta twoja babcia wyznaje, bo nie słyszałam jeszcze o religii, w której oznaką poboznosci kobiety jest noszony kapelusik. Kazdego dniz człowiek sie czegoś uczy... Poza tym, na wsi twojej prababki nikt by mnie nie pobił, gdybym pojawiła sie bez chustki, spróbuj pojawić sie bez hijabu w Arabii Saudyjskiej. I to tyle na temat - jesli ktoś kopnałby mnei w zoładek za brak hijabu, to zdecydowanie, doszłabym do wniosku, z e hijab to mój wybór...bo wolę, zeby mnie nikt nie kopał ... Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Sarkozy: Islamska burka nie jest mile widzian 23.06.09, 02:14 iluminacja256 napisał: > >Babcia bez kapelusika nie wychodzi z > > domu. Czy to jest wyraz zniewolenia? Nie, to wyraz pobożności > > Pieerwsze słysze, zeby jakiś kapelusik wyrazał pobożnosc. > Kapelusz/-sik to dodatek eleganckeij kobiety, zwłaszcza sprzed > wojny, ale nie ma to nic wspólnego z poboznoscią. > > Ciekawa jestem co ta twoja babcia wyznaje, bo nie słyszałam jeszcze > o religii, w której oznaką poboznosci kobiety jest noszony > kapelusik. Kazdego dniz człowiek sie czegoś uczy... > > > Poza tym, na wsi twojej prababki nikt by mnie nie pobił, gdybym > pojawiła sie bez chustki, spróbuj pojawić sie bez hijabu w Arabii > Saudyjskiej. I to tyle na temat - jesli ktoś kopnałby mnei w zoładek > za brak hijabu, to zdecydowanie, doszłabym do wniosku, z e hijab to > mój wybór...bo wolę, zeby mnie nikt nie kopał ... > > Nie tak dawno Francja wygrala sprawe przed trynualem Praw Czlowieka w Strasbourgu, ze skargi grypy muzulmanek na zakaz noszenia chust w szkolach - jako symbolu religijnego. Europejski Trybunal Praw Czlowieka orzekl, ze zakaz nie gwalci Europejskiej Konwencji Praw Czlowieka. W tym samym czasie chlopcy wyznania mojzszeszowego swobodnie paradują w szkołach w myckach na glowach. Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: Sarkozy: Islamska burka nie jest mile widzian 23.06.09, 11:34 Po pierwsze - chusta, to nei burka. Po drugie - kazdy kraj ma własne prawodawstwo, a Francja szczególnei zwraca uwagena laickosc. O ile wiem od wyroku tego nastapiło odwołanie , nei stanowi on zresztą ZADNEGO wyroku wiązącego dla Państwa - tak samo jak w Polsce . Odpowiedz Link Zgłoś
moskala69 Sarkozy: Islamska burka nie jest mile widziana ... 22.06.09, 21:33 A u nas w Polsce jarmułka. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax Nareszcie wlasciwie postawil sprawe. 22.06.09, 23:12 Islamskie stroje niech sobie nosza w gnojpanstwach typu Pakistan. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal-1972 Brawo Monsieur Sarkozy! 11.12.09, 21:40 Gdy my jedziemy do krajów islamskich MUSIMY się dostosować do ichnich zwyczajów więc niech muzułmany dostosują się do obyczajów jakie panują u nas. Nie podoba się? TO WYPI***Ć Z EUROPY! WON!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kongreszydowski Nakaz 11.12.09, 22:06 Ze wzgledow czysto estetycznych powinno sie wprowadzic nakaz noszenia burki w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Pasowaloby do tego krzyzka na scianie. 11.12.09, 23:07 Bo przeciez Polska ponoc panstwem swieckim jest. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kylax1 Precz z islamem. 11.12.09, 22:37 Chora idelogia analfabetow pustynnych, wymyslona przez kozojebce i pedofila niejakiego muhammada z gnojmekki. Odpowiedz Link Zgłoś
anders76 Sarkozy: Islamska burka nie jest mile widziana ... 11.12.09, 22:45 W Turcji tzn, Tureckiej Republice zaden sybmol religijny, chocby szal na glowie, nie jest tolerowany w instytucjach panstwowych, takze nie w szkolach i jakos nikt o nietolerancji nie mowi. Odpowiedz Link Zgłoś