carcharodon.carcharias 26.06.09, 11:21 Nie wiedziałem że Michael był zwolennikiem SLD !! Na żadnym zdjęciu nie widać po polityków innych formacji. Rozumiem że ryży tusku siedział wówczas na kominie ale gdzie był Lechu ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
welcometopoland Taa nasi włodarze chcieli mieć wspólne zdjęcia... 26.06.09, 11:33 .. ale na Park Rozrywki po praskiej stronie Wisły nie dały zgody chroniąc nasze zacne krzaczory ! Nasze dzieci miałyby frajdę od ponad 10 lat (zamiast łażenia po centrach handlowych i tanich miejscach typu Hula Kula) a teraz stolyca zarobiłaby na "pielgrzymach - fanach" więcej niż spodziewa się zarobić na Ojro 2012 ! Odpowiedz Link Zgłoś
carcharodon.carcharias To był jakiś babsztyl z AWS (obecny POPIS) 26.06.09, 12:51 Chyba Grześkowiak czy jakoś tak jej było :) Chciała polskim dzieciom budować koniecznie polski park rozrywki ... taki co to wartości chrześcijańskie by krzewił. Ale fakt ... był pomysł parku na miarę Disneylandu pod Paryżem tylko kato-ciemnota go storpedowała :( Odpowiedz Link Zgłoś
nikczemnick Re: Michael Jackson w Polsce 26.06.09, 12:23 o zdjęciu z Jurkiem Killerem zapomnieliście ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
roy3000 Re: Michael Jackson w Polsce 26.06.09, 23:10 dokładnie to tym samym pomyślałem jak zobaczyłem tą fotkę z Kwachem. Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Re: Michael Jackson w Polsce 27.06.09, 12:32 A kto to jest Jurek Killer? Odpowiedz Link Zgłoś
extrafresh Re: Michael Jackson w Polsce 26.06.09, 13:31 Domyślam się, że ten czerwonoskóry to Kwaśniewski, a ten biały obok to ten Jackiewicz? Odpowiedz Link Zgłoś
olocik Re: Michael Jackson w Polsce 26.06.09, 13:56 Nie, ten czerwony to przecież Tańcząca Chmura Odpowiedz Link Zgłoś
bergman1 teraz wszyscy omijają nasz kraj!ale już nie długo! 26.06.09, 13:36 do wykopków. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: teraz wszyscy omijają nasz kraj!ale już nie d 26.06.09, 16:16 Pamiętam te obietnice, oj pamiętam. projektowanie wnętrz bydgoszcz Odpowiedz Link Zgłoś
cygan37 Michael Jackson w Polsce 26.06.09, 20:36 Mike - będziemy cię kochać zawsze. Zagraj nam niebiański koncert z góry! Polacy Odpowiedz Link Zgłoś
irma223 Dla młodzieży: mundur MJ był dobrym żartem 14.07.09, 08:52 Michael Jackson miał wówczas od iluś lat taki styl chodzenia "paramilitarny" czyli w jakimś mundurze. Czy było to z czymś konkretnie związane - nie wiem. Cały świat wiedział, że obecnie Michael tak chodzi. Tak jak wcześniej wszyscy wiedzieli o tym, że MJ chadza w masce na twarzy lub - równie często - w chustce zasłaniającej twarz. Natomiast od czasu upadku komuny w Polsce Polacy - w celach prześmiewczych, dla żartu, a być może niektórzy "na pamiątkę" czy w celach kolekcjonerskich - kupowali bardzo chętnie od ludzi ze wschodu znaczki z Leninem i tym podobne relikty poprzedniej epoki. Naprawdę masowo takie rzeczy były na bazarach sprzedawane i szły jak woda. Gdy zobaczyłam w "Wiadomościach" MJ na oficjalnym powitaniu z Kwaśniewskim pomyślałam, że facet ma wyraźnie poczucie humoru i ktoś mu powiedział, co Polaków śmieszy. I myślę, że wszyscy wówczas tak to odebrali. Odpowiedz Link Zgłoś
herbaciarz Michael Jackson w Polsce 26.06.09, 22:55 zawsze mówiłem, że Jolka K. jak Shazza wygląda (patrz zdjęcie nr 4) Odpowiedz Link Zgłoś
marta2422 Michael Jackson w Polsce 26.06.09, 23:11 Zapalcie wirtualna swieczke candleformichael.com Dodajcie rowniez ten link do swojego gg jako opis Odpowiedz Link Zgłoś
michalcolo hiena 30.06.09, 22:02 znowu jakas hiena prubuje zarobic na reklamie namawiajac do zapalenia niby swieczki Odpowiedz Link Zgłoś
mietasfura Re: Michael Jackson w Polsce 27.06.09, 00:27 debilu wejdz sam do wora bo za chwile bedziesz walony o sciane.chyba ze sam popelnisz samobojstwo w inny sposob,kto rodzi takich idiotow jak ty?wspolczuje twojej matce Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Michael Jackson w Polsce 27.06.09, 07:38 Jak tego cpuna oplakuja w Afryce !-Zapomnieli,jak majkel zrezygnowal z tournee po Afryce, ze wzgledu na ..."nieprzyjemny zapach wydzielany przez Murzynow". Odpowiedz Link Zgłoś
voytex Re: Michael Jackson w Polsce 27.06.09, 19:38 masz racje,dodam jeszcze ze "pieknie" sie prezentuje w mundurze Armii Radzieckiej podczas pobytu w Warszawie.Polski czerwony prezydent Kwasniewski go serdecznie wita...Co za policzek dla narodu polskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Re: Jackson w Radzieckim mundurze 27.06.09, 17:26 Masz racje ,cezar...-tylko kto ,w tej parze, gra panienke ? Odpowiedz Link Zgłoś
kotloskot Michal Jackowski w Polsce 27.06.09, 19:30 Spojrzcie na tego Kwacha,felusia z bazaru Rozyckiego,...przerazenie w oczach i karczek sztywny, raczka i spocenie... Kazdy, kto byl na Bazarze Rozyckiego wie o czym mowie i... grypsera, a ten z nosem z plastiku tez nie wie gdzie jest, bo ten mundur, czyli ze chcial cos powiedziec, ale tez ma mine jaby mial kilo gowna w gaciach Ludzie ratujcie mnie, gdzie ja zyje ? Odpowiedz Link Zgłoś
voytex MJackson-pierwszy bialy murzyn w Armii Radzieckiej 27.06.09, 19:50 Co za brak wyczucia,kacapski mundur na murzynskim ciele w Polsce z komunistycznym prezydentem Kwasniewskim serwujacym "uscisk dloni prezesa"...To tak jakby do USA przyjechal Papierz w mundurze Fidela Kastro lub Michael Jackson do Izraela w mundurze wermachtu lub SS... Co ten SP czlowiek chcial pokazac lub przekazac? Mniej by bolalo gdyby zalozyl kamuflaz armii "zdradzieckiej"... Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: MJackson-pierwszy bialy murzyn w Armii Radzie 07.07.09, 00:50 No z tym mundurem to gafa, ale dajcie spokój - on sie wtedy tak nosił. Odpowiedz Link Zgłoś
zsc Re: Michael Jackson w Polsce 29.06.09, 21:40 wtedy akurat takich polityków wybrałeś i tacy witali i gościli Jacksona czasnaofe Odpowiedz Link Zgłoś
kotloskot Re: Michael Jackson w Polsce 30.06.09, 20:16 odpisuje temu "zsc" Gdzies ty sie smutny misiu uchowal ? Odpowiedz Link Zgłoś
cyryl189 Michael Jackson w Polsce 01.07.09, 13:23 - Można zwątpić któren z nich "robi za murzyna"..., łódka Charona czeka na kolejnego pasażera Odpowiedz Link Zgłoś
polonski Natura ciągle wybacza.. 02.07.09, 01:27 To tylko dwa wybryki natury: Dyzma i Waco. Odpowiedz Link Zgłoś
spanky1 Michael Jackson w Polsce 02.07.09, 10:46 A takie pytanko czemu on na większości zdjęć nosi czarną maskę chirurgiczną? Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: Michael Jackson w Polsce 07.07.09, 00:54 spanky1 napisał: > A takie pytanko czemu on na większości zdjęć nosi czarną maskę chirurgiczną? Bo nie chcial sie zarazic debilizmem od ówczesnych włodarzy tego biednego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekijola Cóż za przejaw inteligencji... 02.07.09, 16:59 ...w stylu typowego amerykańskiego nieuka, który nie doczytał, że ubrać się w ruski mundur w Warszawie jest szczytem nietaktu politycznego, ale skąd miał murzynek wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: Cóż za przejaw inteligencji... 07.07.09, 00:56 wojtekijola napisał: > ...w stylu typowego amerykańskiego nieuka, który nie doczytał, że ubrać się w > ruski mundur w Warszawie jest szczytem nietaktu politycznego, ale skąd miał > murzynek wiedzieć? Murzynek mogl nie wiedziec, skoro ten narod nie wiedzial i na prezydenta wybral podnóżka kremlowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
profzwdrhab Michael Jackson to general KGB! 02.07.09, 21:19 M. Jackson to general KGB? Przyjechal wtedy z instrukcjami do Kwasa, i sie nie mogl powstrzymac od zalozenia galowego uniformu? Odpowiedz Link Zgłoś
fizykoterapeuta Michael Jackson w Polsce 03.07.09, 13:26 To ten pedofil był żołnierzem? I to w rosyjskiej armii? ŻAŁOSNE! Po czym tu płakać? Odpowiedz Link Zgłoś
voytex Michael w mundurze Armii Radzieckiej w Polsce 03.07.09, 19:01 Jak na bialego czlowieka to zdzialal wiele w zyciu,jak na czarnego to ostatnio nie wygladal.Co za nietakt,ze poprosil o sperme bialego sasiada (potwarz dla czarnych).Te chusty na twarzach dzieci nie byly w celu ochrony przed promieniowaniem slonecznym czy "paparacyjnym",to byla zaslona dymna...Zabrano mu "harem" mlodych chlopaczkow wiec postanowil stworzyc harem z "wlasnych" dzieci...Ten King of something... nawet bal sie splodzic (lub nie byl w stanie)wlasnych dzieci .Wybral biala przekupke i sperme z bialej probowki...Mysle ,ze dobrze dla niego sie stalo.Odszedl jeszcze w niezlym wieku zycia i wszyscy zapomna o jego zboczeniach,a on sam bedzie niebawem "wiekszy"niz Elvis(nawiasem mowiac to Elvis i jego muzyka zawsze byla dla mnie kiczem . Odpowiedz Link Zgłoś
van-ivan Debil ze sznurem galowym 07.07.09, 20:28 ...że niby on co wojskowy jakiś? może generał ? Odpowiedz Link Zgłoś
miastomakow Michael Jackson w Polsce 08.07.09, 15:47 Jak to się tak złożyło że na zdjęciach z Mistrzem ustawili się sami złodzieje???? Odpowiedz Link Zgłoś
dudia292 Michael Jackson w Polsce 11.07.09, 07:13 ylo wtedy bylam widzialam cud malina bylam tam chodz tyle widzialam swojego idola na zywo Odpowiedz Link Zgłoś