Dodaj do ulubionych

Gangsterzy oblali kwasem twarz urzędniczki. Rus...

14.08.09, 15:53
Bandziorów wsadzić na maksymalny czas (z zaostrzeniem) a zleceniodawczyni -
oko za oko - kwasem ją oblać oraz zasądzić nawiązkę na rzecz pokrzywdzonej
przez nią kobiety...
Obserwuj wątek
    • xyz2000 Jak to? Wyciągnęła z kieszeni 8-20 Kzł? 14.08.09, 16:24
      Jak to? Zwolniona urzędniczka wyciągnęła z kieszeni 8000 - 20000 zł,
      żeby załatwić wójtową? To się kupy nie trzyma.
      • dean08 Re: Jak to? Wyciągnęła z kieszeni 8-20 Kzł? 14.08.09, 17:02
        Dla zemsty to można się postarać...
      • czerwony-ruski-pedal pewnie miała lewizny mnimum 8tyś/miesiąc 14.08.09, 18:27
        i dla tego taka zemsta
    • piekny_romanek [...] 14.08.09, 16:24
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • cezar85 Sędziowie,prokuratorzy,kryminaliś ci,policjanci... 14.08.09, 18:22
      ... to ciasno trzymająca się mafia dlatego zastanawia mnie dlaczego poprzez
      rodzinę kontaktowała się z kryminałami skoro na pewno sama miała niezłe
      znajomości.Widocznie jej rodzinka miała jeszcze lepsze kontakty.Pomyśleć,że
      musimy te chwasty utrzymywać
    • jaykaluza Literowki!!! 14.08.09, 18:43
      Znowu...
      Do napadu doszło ponad 9 lat temu, ale śledczy długo nie byli rozwiązać tej
      zagadki.
    • blondair Gangsterzy oblali... kara smierci dla zleceniodawc 14.08.09, 18:56
      Kara smierci dla zleceniodawcy powinna byc. Niech to bedzie przestroga dla
      kolejnych potencjalnych zlecajacych, ze takie sprawy ZAWSZE wczesniej czy
      pozniej zostaja rozwiazane a sprawcy ukarani
    • widz.i.czytelnik Metody jak z Afganistanu czy Pakistanu. 14.08.09, 19:32
      • 1510doyumy Re: Metody jak z Afganistanu czy Pakistanu. 16.08.09, 10:23
        A może to tam stosują polskie metody? Bo już sporo razy miały w Polsce miejsce
        podobne przypadki....
    • bestmisio44 Gangsterzy oblali kwasem twarz urzędniczki. Rus... 14.08.09, 20:24
      dożywocie im,i do najgorszego pudła w polsce hu....jeb.....
    • darkraj Znowu popis i sukces polskiej Policji 14.08.09, 20:29
      ============================== Oto po 9 latach namierzono "psim swędem"
      sprawców ciężkiego uszkodzenia ciała państwowego urzędnika. A śledztwo zapewne
      "zdechło" śmiercią naturalną, bez wnikania w kulisy zbrodni. Pewnie, bo cóż to
      za figura jakaś tam wójt, a w dodatku może jeszcze z "niesłusznymi" poglądami.

Przecież początkujący glina wie, że podejrzanych należy w pierwszym rzędzie
      szukać (typować) wśród osób najbliższego środowiska rodzinnego i zawodowego.
      Nie zrobiono tego, to więcej jak pewne.

Bandziory chodzili wolni przez tyle lat i śmieli się organom ścigania w nos.
      A ila tysięcy podobnych spraw jest umarzanych z powodu indolencji Policji???

Bandziorów posłać ma maksymalny wyrok do kamieniołomów, żeby zarobili na
      zadośćuczynienie pokrzywdzonej. Gliniarzom też bym nie darował spartolonego
      dochodzenia.
      ---------------------------------------------------------------
      • ian_pink Re: Znowu popis i sukces polskiej Policji 15.08.09, 00:02
        darkraj toż Królu Złoty Ty kraj zbawisz i finanse publiczne dzięki Tobie odżyją bo policję można będzie zlikwidować. A Ty w miękkich kapciach przy klawiaturze i monitorku samiuśki rozwiążesz wszystkie zagadki kryminalne.
        Ja przyczyniłem się do tego, że ośmiu ludzi przez co najmniej 30 lat nie będzie chodziło po naszych ulicach - a może już wogóle nie wyjdą zza krat.
        Nawet coś wiedzieć, a zebrać dowody i obronić je w sądzie to dwie baardzo różne sprawy.
        Piszesz o sprawach o których nie masz pojęcia. Ja widziałem co zrobił kwas z piękną młodą kobietą z jej twarzą. Spalona kwasem skóra tak się skurczyła, że nie domykały sie jej powieki i usta. Mogłaby występować w horrorach bez charakteryzacji. Dziś już nic jej nie przywróci do normalnego życia, a operacje, które przeszła pozwalają jej tylko żyć.
        U nas nie trwało to 9 lat, ale też minęło wiele miesięcy nim można było sprawców i zleceniodawcę osądzić.
        Szacunek dla pracy policji i prokuratury.
    • kozaczek3 W Opolu było takie zdarzenie!! 14.08.09, 22:14
      Jakimś płynem żrącym oblało twarz pani prokurator dwóch zbirów.
      Jeden ponoć był chudy i wysoki drugi kurdupel.
      I było to w latach dziewięćdziesiątych.
      Piszę o tym ponieważ była tam wzmianka o pani prokurator!
    • corgan1 kobieta jak się mści to widzocznie ma powód 14.08.09, 22:45
      Taką "złotą" myśl przeczytałem na Forum Mężczyzna w kwestii dlaczego kobiety
      należy karać łagodniej od facetów.

Ciekawe czy będzie mieć zastosowanie w tym wypadku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka