Dodaj do ulubionych

Dobry salon fryzjerski w Krakowie

18.06.10, 10:42
Może tutaj ktoś poleci mi dobry salon fryzjerski. Nie wymaga wiele, a
przynajmniej tak mi się wydaje. Szukam fryzjera, który zna się na rzeczy,
potrafi przewidzieć jak będę wyglądać w określonej fryzurze, jakie cięcie mi
pasuje, żeby włosy nie było klapnięte. A z drugiej strony, żeby słuchał co mam
do powiedzenia. No taka normalna interakcja. smile
Obserwuj wątek
    • Gość: Madź Re: Dobry salon fryzjerski w Krakowie IP: *.fdk.abpl.pl 28.06.10, 20:35
      Podobno Tomasz Karcz jest świetny.
      • matka_chrzestna Re: Dobry salon fryzjerski w Krakowie 29.06.10, 13:34
        A gdzie ten fryzjer "przyjmuje"? Związany jest z jakimś konkretnym salonem czy
        to wolny strzelec. Ponownie utwierdziłam się w mojej opinii na temat fryzjerów,
        w sobotę byłam i ostrzyżono mnie, delikatnie rzec ujmując, niezbyt precyzyjnie,
        do tego złe cieniowanie. uncertain//
    • Gość: xxx Re: Dobry salon fryzjerski w Krakowie IP: 83.2.227.* 29.11.10, 14:28
      nie znam takiego
    • Gość: gosc Re: Dobry salon fryzjerski w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.11, 19:05
      Studio fryzur Daviness. Miesci sie na ulicy Dietla 50 i na ul. Szlak 47.
      Polecam konkretnie pana Karola, z tego co wiem, teraz pracuje na szlaku. Z doswiadczenia wiem, ze jest dobry w tym, co robi. Zawsze zadowolony i chetny do rozmowy.
      Polecam! smile
    • Gość: 1-dagii Re: Dobry salon fryzjerski w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 13:48
      czesc smile jestem po wielokrotnym przestudiowaniu wielu forum na roznych portalach i wiem jak ciezko odnalesc dobrego fachowca ktoremu mozna smialo oddac sie w jego rece.Ja szczeze moge ci polecic studio Kiss Paris wyszukalam go po bardzo pochlebnych opiniach i tez dolacze sie do tych opini ze to bardzo dobre studio ze swietnymi stylistami na bardzo wysokim poziomie. salon znajduje sie w hotelu Oubus przy placu getta.cennik mozesz zobaczyc na ich stonce www.kissparis.pl pozdrawiam cie i zycze zwiewnej fryzurki.kiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka