funny5 02.09.09, 14:40 Najwazniejsze,ze awarie usunieto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
placebo_99 Co za frustraci mają jeszcze skrzynki na gmailu? 02.09.09, 14:55 Widać, że mają problem z niewielkim rozmiarem :DD Odpowiedz Link Zgłoś
marooned.mb Z niewielkim rozmiarem skrzynki? ;] 02.09.09, 15:38 Ty się dziwisz, że ktoś używa. Ja się dziwię, że ktoś może nie używać. Bilans zachowany, ale co to wnosi do dyskusji poza takim sobie paplaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
f_crane Co za pieprzenie bzdur 02.09.09, 15:02 Ta taki jeden z drugim dziennikarzyna chwytliwy tytuł i się cieszy z kliknięć. Misiaczki, obsługa GMAIL przez WWW padła. Oczywiście, że część ludzi miała problemy, ale przecież cały czas działał protokół IMAP/POP, czyli obsługa przez klienta pocztowego, głupiego Outlooka, Thunderbirda, czy wbudowanego w Operę. Jeżeli ktoś bazuje i ufa usługom dostepnym tylko przez WWW, to może winić tylko siebie. Ja nie wiem jak ludzie mogą beztrosko funkcjonować np. bez kopii ważnych mejli na swoim dysku twardym. Liczenie że jakikolwiek serwer będzie zawsze dostępny jest po prostu głupie i lekkomyślne. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Co za pieprzenie bzdur 02.09.09, 15:45 f_crane napisał: > Ja nie wiem jak ludzie mogą beztrosko funkcjonować np. bez kopii ważnych m > ejli na swoim dysku twardym. Dla wielu ludzi, w tym dla mnie, gmail jest po prostu dodatkową skrzynką pocztową. Odpowiedz Link Zgłoś
gentrylane Re: Co za pieprzenie bzdur 02.09.09, 17:38 Ja nie wiem jak ludzie mogą beztrosko funkcjonować np. bez kopii ważnych m > ejli na swoim dysku twardym Gmail labs umozliwia posiadania swoich emajli na twardym dysku i prace off-line... wlasnie ostatnio z tego sporo korzystalem na Alasce gdzie nie zawsze mialem dostep do Internetu. Po ponownym polaczeniu z internetem nastepowala obustronna synchronizacja poczty . Dziala to swietnie. Czyli gdyby nawet Google nagle zakonczyl serwis GMAILa (mala szansa) to mialbym cala zawartosc swojej skrzynki bo po prostu mam ja ZAWSZE zarowna na moim laptopie ja i na moim Mac... nawet bez Internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkopen Co się dziwić. Przecież to wciąż wersja BETA. ;) 02.09.09, 15:12 "Co się pan dziwisz, nowe jest to się sypie" - Jerzy Dąbczak Odpowiedz Link Zgłoś
marooned.mb WRONG! Odśwież swoją wiedzę 02.09.09, 15:37 Od lipca Gmail nie ma statusu beta gmailblog.blogspot.com/2009/07/gmail-leaves-beta-launches-back-to-beta.html Zanim coś napiszesz upewnij się, że masz rację. Odpowiedz Link Zgłoś