jacpik 24.10.10, 17:44 witam czy ktoś mógłby mi polecic dobrego tapicera zajmujacego sie dobrą i solidną wymianą poszycia z materiału kanap,foteli,za propozycje z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: pracuś. Re: gdzie dobry tapicer IP: 94.254.240.* 24.10.10, 19:42 Ten zawód zamiera bo tego nie nauczy się nikt w ciągu kilku miesięcy .Zarobek tez jest nikły bo każdy chciałby jak najtaniej.A roboty przy naprawie np wersalki sporo.Stare rzeczy coraz trudniej naprawiać bo to drogo kosztuje-takie są realia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: observer Re: gdzie dobry tapicer IP: *.2.142.19.tvksmp.pl 24.10.10, 20:22 Mnie wymieniano pokrycie wersalki i foteli - zakład ul.ŻARECKA 105. Wcale nie tak drogo , bardzo ładnie i solidnie,materiały różne do wyboru. Przyjeżdżają , zabierają i po paru dniach przywożą jak nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: gdzie dobry tapicer 25.10.10, 10:40 Możesz podać maila do siebie? Chciałabym się dowiedzieć tak orientacyjnie o ceny takiej uslugi :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: janusz Re: gdzie dobry tapicer IP: *.net.stream.pl 25.10.10, 11:09 Aleja NMP 4 w podwórku. pan Krzysiek. Stary fachura, solidny i niedrogi. Robiłem u niego juz parę rzeczy i zawsze wracam, mogę polecić bez zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jmk Re: gdzie dobry tapicer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 22:04 Pan Szczepański- Zabierze , naprawi , wymieni , przywiezie Dzwoń; 34 325 16 80 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marek Re: gdzie dobry tapicer IP: *.toya.net.pl 27.05.13, 22:45 Bardzo polecam Panów z ul. Perlej 11 wcześniej byli na wolności, zamówiłem meble na wymiar wykonali solidnie i w dobrych pieniądzach! W sklepie nie widziałem lepszych. Teraz szefuje tam chyba p. Tomek tel. 34 3655490. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maria Re: gdzie dobry tapicer IP: *.rev.masterkom.pl 09.07.13, 07:50 W czasach tandety i bylejakości, zdecydowanie na plus wyróżnia się zakład tapicerski ul. Perla 11. Solidnie, fachowo i niedrogo. Z czystym sumieniem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aga Re: gdzie dobry tapicer IP: 91.234.101.* 10.11.16, 21:03 Właśnie w tej pracowni jestem wstępnie umówiona na odnowienie narożnika dlatego szukam jeszcze opinii o nich. Jeśli więc ktoś korzystający z ich usług mógłby się podzielić uwagami o nich to chętnie przeczytam, choć zdaję sobie sprawę, że jeśli ktoś jest po remoncie mebli to nie wchodzi na strony z opiniami. Ale może... Odpowiedz Link Zgłoś
valdek2386 Re: gdzie dobry tapicer 09.05.16, 11:16 polecam zakład tapicerski red mebel ul.Dźbowska Częstochowa Odpowiedz Link Zgłoś