szarlat 09.06.12, 22:21 Witam, mam do sprzedania dziecięce meble leksvik: komodę z przewijakiem, łóżeczko niemowlęce, oraz szafę dwudrzwiową. Mebelki są w idealnym stanie, nie mają jeszcze 10 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiniaska Re: meble leksvik IP: *.cheeloo.pl 14.06.12, 23:51 Witam,czy oferta dotycząca mebli leksvik jest jeszcze aktualna? Jeśli tak bardzo proszę o numer kontaktowy i ewentualną cenę zestawu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa W-G Re: meble leksvik IP: *.dynamic.chello.pl 17.06.12, 21:59 Witam, czy byłaby możliwość zakupu samej szafy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: meble leksvik IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.12, 11:13 Witam! Interesuje mnie komoda lesvik z przewijakiem. Czy byłaby możliwość zakupienia osobno i jaki koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: meble leksvik IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.12, 13:47 Witam, kupię łóżeczko niemowlęce leksvik. Czy to jeszcze aktualne? Proszę o inf. zombiepl@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agawa Re: meble leksvik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.12, 14:58 Czy ogłoszenie jest aktualne, poszukuję komody z przewijakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_c1 Re: meble leksvik 21.07.12, 11:41 Kupię szafę Leksvik, najlepiej tą wersję z szufladą na dole, czy Ktoś może jest zainteresowany sprzedazą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: meble leksvik IP: *.play-internet.pl 04.08.12, 10:33 kupię łóżeczko i przewijak joanna.spyra@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata reinholz Re: meble leksvik IP: *.siedlce.domtel.com.pl 06.08.12, 22:17 interesuje mnie szafa 2 drzwiowa lesvik-czy aktualne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Archi776 Re: meble leksvik IP: *.play-internet.pl 16.08.12, 23:45 Witam !! Mam do sprzedania komodę, szafę dziecięcą oraz regał na książki LEKSVIK. Zainteresowanych proszę o kontakt: artur.grzeskowiak@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara Re: meble leksvik IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.12, 22:40 Witam, czy to jest jeszcze aktualne? Jeżeli tak to prosze o kontakt: basia.grabowska@gmail.com dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś