Dodaj do ulubionych

hmm...Rymanowski

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.07.04, 19:33
To teraz gdzie go przesuną na weekendy ?
Obserwuj wątek
    • ariwederczi Re: hmm...Rymanowski 12.07.04, 20:40
      Tak. Ale nikt płakać z tego powodu nie będzie.
    • mameluch Re: hmm...Rymanowski 12.07.04, 20:59
      a co z Anitka?:)
      • Gość: belka6 Re: hmm...Rymanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 21:42
        dajcie spokoj...najwazniejsze ze Marcin wrocil. Nie ma sensu wiazac tego z
        nieobecnoscia innych. to niesmaczne.
        • mameluch Re: hmm...Rymanowski 12.07.04, 22:03
          ale ja sie bardzo bardzo ciesze! i naprawde wole ogladac Jego niz Anite czy
          Rymana. ale ktos rzucil temat ze R przesuniety na łikend, wiec zaciekawilo mnie
          co sie stanie w takim razie z A.
          • Gość: Poster Re: hmm...Rymanowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.07.04, 22:15
            Nie ktoś tylko dokładnie.. ja! I uważam za rzecz naturalną ciekawośc i
            zainteresowanie człowiekiem który wypełnił ...pustkę po Lisie i Pawłowskim że
            znika i ... no właśnie gdzie ?
    • Gość: Jola Re: hmm...Rymanowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 07:54
      Pan Rymanowski był najlepszy w TVN24 w "24 godzinach" o 21.30.
      Lubię pana Ziemca i innych prowadzących, ale tylko p. Bogdan mnie nie usypiał,
      prowadząc rozmowy w studiu.
      Oczywiście po wakacjach, bo teraz to w telewizji totalna rozpierducha.
      I bardzo dobrze.
      • Gość: Jachas Re: hmm...Rymanowski IP: *.crowley.pl 13.07.04, 10:46
        Dla mnie może nawet zapowiadać pogodę, jest tak kiepski że nie będę żałował
        jego znikniecia z ekranu telewizora.
    • Gość: Balbin Re: hmm...Rymanowski IP: *.zory.msk.pl 13.07.04, 13:01
      Zostanie rzecznikiem prasowym episkopatu.
      Nareszcie pełnia szczęścia...
    • franz_maurer Re: hmm...Rymanowski 13.07.04, 15:39
      Co to dużo mówić, on się nie nadawał do "Faktów". Mało ekspresyjny, mało
      dynamiczny. Coś tam próbował zmieniać, żeby nie było, że spija śmietankę po
      Lisie, ale robił to nieudolnie (chodzi mi głównie o 'Za chwilę w Faktach...' po
      czym od razu następował zapowiadany materiał, zgroza!).

Ja także cieszę się z powrotu Marcina Pawłowskiego. Teraz znów "Fakty" odżyły.
      Dużo zdrówka, Marcin!
      • Gość: Kowal Re: hmm...Rymanowski IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 13:33
        Tak, świetnie, że wrócił, ale Anita musi zostać, to właśnie ona dodała smaczku
        weekendowym Faktom!

Jeśli odejdzie, ja razem z nią!
        • Gość: orkel Re: hmm...Rymanowski IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.04, 22:33
          Spokojnie. Marcin tylko do piątku, a potem zależnie od stanu zdrowia, więc
          będziemy mieć chyba w faktach trójpodział władzy. I dobrze - tak wyrosła potęga
          Ameryki...
    • garuu RYMANOWSKIEMU MOGĄ CZYSCIĆ BUTY 14.07.04, 23:19
      Wszyscy pozostali prezenterzy i TVP i TVN, moga czyscić buty, jedyny konkurent
      to ten gosciu w w polasacie ktory prowadził gocia jedynki w TVP, i kolega
      rymana z TVP , widziałm go w telewizji puls czy jakocs tak. Ryman ma wszystkie
      cechy rasowego prezentera, inteligencię , wspaniały zrównoważony przekaz, jest
      sympatyczny ale nie jest gwiazdorem nie odrzuca od telewiziora jak sie go
      słucha i oglada, prezentowane przez niego wiadomości SĄ WIARYGODNE-
      najwazniejsza cecha. Harcerski styl Pawłowskiego (z szacunkiem) czy pyszałka
      Lisa , czy (tu juz DramaT - ś....... Durczoka)krorego mocne plecy zaniosły az
      do tvp z prowincji, mają sie jak pięśc do nosa w skojarzeniu z Rymanem. To jest
      mój nr 1!!!!!!!!!
      P.S. Pozdrowiemnia dla Pawłowskiego , bardzo go lubie i życze mu pokonania
      cholernej choroby.
      • Gość: anka Re: RYMANOWSKIEMU MOGĄ CZYSCIĆ BUTY IP: *.acn.waw.pl 15.07.04, 09:40
        Pewno,że jest super! :)
        • zbychooo Re: RYMANOWSKIEMU MOGĄ CZYSCIĆ BUTY 15.07.04, 09:59
          Rymanowski to kompletna porażka, niestety albo ma się to "coś" co przyciąga i
          skupia uwagę telewidza, albo nie. Rymanowski jest mdły, nudny, bez osobowości,
          nieudolnie próbuje skopiować styl Lisa, niestety... wychdzi mu to kiepsko...
          dobrze że wrócił Pawłowski, nareszcze Fakty będą do strawienia, bo przy
          terminatorze Werner i mydłku Rymanowskim aż odrzucało od telewizora.
      • Gość: marek Re: RYMANOWSKIEMU MOGĄ CZYSCIĆ BUTY IP: *.chello.pl 16.07.04, 00:42
        Uff ... ale wazelina !!!
        Czy jestes kolezka Rymanowskiego?
    • Gość: ewaryst Re: hmm...Rymanowski IP: 81.210.22.* 15.07.04, 10:22
      Rymanowski był bardzo dobry w TVN 24 o 21.30. Do Faktów nie pasuje, a jest mu
      tym trudniej, że musiał zastąpić Lisa, którego zastąpić nie można. Więc
      Rymanowski powinien wrócić tam gdzie był dobry. Ambicjonalna porażka, ale żadna
      tragedia.
      • czesiekkk Re: hmm...Rymanowski 15.07.04, 10:45
        Program informacyjny w prime time to taki okręt flagowy każdej stacji
        telewizyjnej. Ma on swoją specyfikę, do prezentera widzowie muszą czuć
        sympatię, ma być ich miłym gościem wpadającym na 20 minut po to, żeby
        powiedzieć co się na świecie działo.
        Wydaję mi się że taką sympatię wzbudza Pawłowski, Rymanowski jest bardziej
        zdystansowany, ma swój styl i jak ktoś zauważył to idealny dziennikarz TVN 24,
        gdzie trzeba umieć prowadzenić debat politycznych albo dyskusji ekspertów, a
        tych umiejętności Rymanowskiemu nie brakuje.
        Szkoda że po odejściu Lisa, Faktom pozostał tylko Pawłowski
    • Gość: Nova Re: hmm...Rymanowski IP: *.net.autocom.pl 15.07.04, 16:52
      Ja bardzo lubilam Rymanowskiego - jak sama nazwa wskazuje w "Faktach" na pierwszym planie powinny byc rzeczowo przedstawiane informacje, nie prezenter. Tak bylo w przypadku Rymanowskego. To dobry dziennikarz.

Tym niemniej ogromnie sie ucieszylam widzac Marcina Pawlowskiego znow na wizji.
      Panie Marcinie szybkiego powrotu do pelni zdrowia!
      • Gość: ja Re: Rymanowski jest w porządku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.04, 23:01
        Lubię Pana Rymanowskiego za jego bezstronność,pogodę,dynamizm,wiarygodność-co
        nie przeszkadza mi cieszyć się z powrotu Pana Marcina Pawłowskiego.
        I jednego i drugiego chętnie będę nadal oglądać w TWN.
        • Gość: Jaśko z Tylawy Re: Rymanowski jest w porządku IP: *.zory.msk.pl 16.07.04, 08:21
          Bezstronność powiadasz...
          Najwyższa pora na wizytę u okulisty.
          Rymanowski jest prawicową osą. Zupełnie zaślepioną, tak jak ty, kiedy
          wypisujesz takie bzdury.
          • Gość: Poster Re: Rymanowski jest w porządku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.04, 10:29
            I jak zwykle u nas bywa odzywa się aparatczyk polityczny. Daj na looz Jaśko!

Jak czytam te wypowiedzi to wniosek jeden się nasuwa.

Po guru Lisie każdy (wyłaczając Pawłowskiego)kto fotel jego zajął był
            NAJGORSZYM wyborem w Faktach....

... a ja uważam inaczej, Rymanowski się wybronił.
            • Gość: Jaśko z Tylawy Re: Rymanowski jest w porządku IP: *.zory.msk.pl 16.07.04, 10:51
              No faktycznie za ostro pojechałem. Przepraszam.
              Trzeba jednak wiedzieć, że Rymanowski zaistniał w TVP w okresie rządów prawicy.
              Jest w absolutnej czołówce tzw "pampersów". Cechowała tych ludzi nienawiść do
              wszystkiego co czerwone a miłość do wszystkiego co katolickie.
              Mówienie o bezstronności w takim przypadku jest jawną kpiną bądź efektem
              niewiedzy.
        • Gość: alanim Re: Rymanowski jest w porządku IP: *.acn.pl 16.07.04, 10:22
          Ho, ho ale Ci się dostało od Jaśka. O Rymanowskim albo żle, albo wcale!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka