Dodaj do ulubionych

Ślub w Częstochowie - Fotograf

IP: *.30.21.77.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.01.13, 14:05
Jeżeli Państwo są na etapie poszukiwań fotografa na uroczystość ślubną oraz przyjęcie weselne, pragnę zaprosić do zapoznania się z moimi pracami. Fotografuję na terenie Małopolski i Śląska.

KONTAKT moja strona www.bednarczyk.org.pl

W razie Pytań zapraszam do kontaktu telefonicznego kom.784-467-521.

Pracuje na terenie miejscowości i okolic: Częstochowy, Tych, Zawiercia, Rybnika, Żor, Pszczyny, oraz Wadowic, Oświęcimia, Krakowa, Chrzanowa, Libiąża, Trzebini, Andrychowa.
Obserwuj wątek
    • fotografiaslubnalodz.com Re: Ślub w Częstochowie - Fotograf 28.01.13, 19:02
      Ja równiez zapraszam do skorzystania z moich usluch
      wiecej zdjecia na
      fotografia ślubna łódź
      www.michal-jankowski.com

Michał Jankowski
      514-087220

www.fotografiaslubnalodz.com/fotografia/wp-content/uploads/2013/01/plener_slubny_w_hiszpanii_04.jpg
      www.michal-jankowski.com/blog_zdjecia_lodz/wp-content/gallery/belchatow/slub_belchatow_50.jpg
      • Gość: wedding photograph Re: Ślub w Częstochowie - Fotograf IP: *.oswiecim.vectranet.pl 29.01.13, 22:03
        Jeżeli Państwo są na etapie poszukiwań fotografa na uroczystość ślubną oraz przyjęcie weselne, pragnę zaprosić do zapoznania się z moimi pracami. Fotografuję na terenie Małopolski i Śląska.

DOKŁADNY TERMINARZ NA STRONIE :-)

FORMULARZ KONTAKTOWY

ps. mam kilka wolnych terminów na 2013 zapraszam Łukasz Bednarczyk fotograf
        • Gość: wedding photograph 31 sierpień 2013 wolny termin Fotograf Bednarczyk IP: *.oswiecim.vectranet.pl 29.01.13, 22:04

DOKŁADNY TERMINARZ NA STRONIE :-)

FORMULARZ KONTAKTOWY

ps. mam kilka wolnych terminów na 2013 zapraszam Łukasz Bednarczyk fotograf

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka