Dodaj do ulubionych

zaraz jade szukac pracy czy wiecie gdzie warto

IP: 80.54.174.* 28.05.07, 07:37
zajrzec? wlasnie zwolnilam sie z marketu wiec takie dziadostwo odpada. prosze
o pomoc, z gory dzieki,
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: zaraz jade szukac pracy czy wiecie gdzie wart IP: 80.54.174.* 28.05.07, 09:05
      pomoze mi ktos??
    • Gość: znawca Re: zaraz jade szukac pracy czy wiecie gdzie wart IP: *.hitech-net.pl 28.05.07, 10:04
      Holandia ,Irlandia ,Skandynawia
      • Gość: roni Re: zaraz jade szukac pracy czy wiecie gdzie wart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 10:05
        podpinam się pod wątek, też się zwolniłem niedawno i liczę na dobrą pracę (w końcu
        zaczyna brakować rąk do pracy, no nie!?)
        • Gość: Janosik Re: zaraz jade szukac pracy czy wiecie gdzie wart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 10:07
          Mylisz sie to nie rąk do pracy zaczyna brakowac, bo chetnych do pracy jest duzo.
          Zaczyna brakowac ludzi, ktorzy chca byc niewolnikami (pokolenie 1200brutto) u
          kapitalistycznych wyzyskiwaczy!
          • Gość: yhtf Re: zaraz jade szukac pracy czy wiecie gdzie wart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 10:23
            Do TRW sa przyjecia przez Workera.Praca na 4 brygady za 900 zl.
          • Gość: Piotr Re: zaraz jade szukac pracy czy wiecie gdzie wart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 13:48
            Ty się mylisz, nie ma chetnych do pracy. Są tylko chętni do bycia w pracy.
            Dzieciaczek sie zwolnił z marketu, bo trzeba było troche wysiłku z siebie dać,
            i nie można sie było schowac w szatni przed szefem. Leser do roboty zawsze
            będzie narzekać,że kapitalista go wyzyskuje i za niewolnika robi.
            • Gość: dzieciaczek Re: zaraz jade szukac pracy czy wiecie gdzie wart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 14:02
              A ty tatusiu gdzie pracujesz? Na pewno zarabiasz więcej niż 900 zł za 10 godz.
              pracy i szef tobą nie poniewiera.
              Coś mi się wydaje, że jesteś tym wybawcą kapitalistą, który tak dba o swoich
              pracowników płacąc im aż 1000 zł. Sam zmienia fury co roku i na wczasy na
              Malediwy, co za squrczybyk!!!
              • Gość: Piotr Re: zaraz jade szukac pracy czy wiecie gdzie wart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 14:11
                Tak, jestem kapitalistą w Twoim rozumieniu. Mam siedmioletnie auto na kredyt i
                na wczasach nie byłem od 12 lat, nawet nad polskim morzem. Miałem pracowników,
                ostani odszedł w październiku. Jego ostatnia pensja to 1744 zł na rękę. Nie
                pracowal 10 godzin dziennie ani w soboty, nie było takiej potrzeby. Teraz
                pracuje sam, a własciwie robi za mnie automat, Jakosc wyrobu 100 % lepsza,
                wydajnośc ponad 40 procent wzrosła. Niedługo będzie mnie stać na nowe auto i
                Malediwy. Aha, miesiąc temu przyjąłem człowieka, młodego, po dwóch tygodniach
                złapłem go jak pił z flaszki wódkę podczas pracy. Obrazil się na mnie i nawet
                po świadectwo pracy nie przyszedł. Miał 10 zł na godzine na rękę
                • Gość: aga Re: zaraz jade szukac pracy czy wiecie gdzie wart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 14:42
                  Piotrze a moze teraz potrzebujesz kogos do pracy??
                  • Gość: Piotr Re: zaraz jade szukac pracy czy wiecie gdzie wart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 15:18
                    No, niestety, nie. Skutecznie wyleczyłem sie z zatrudniania pracowników. Poza
                    tym, sądząc po nicku jesteś kobietą, a zajęcie wymaga podniesienia ciężaru
                    ponad 20 kg, a więc niedozwolonego w myśl kodeksu pracy dla kobiety. Kliknij na
                    gg3993115, być może będę mogł coś pomóc, tyle ,że nie u mnie.
                    • Gość: ola do Piotra IP: 80.54.174.* 28.05.07, 16:13
                      Mylisz sie, co deo mojej osoby, nie jestem jakims dzieciaczkiem. Otoz bylam
                      jedna z najlepszych peracownic, nawet byla mowa o jakims awansie dla mnie,
                      zapieprzalam jak szalona, a jak przyszlo co do czego, to sie okazalo, ze jak
                      dobrze pojdzie, to dostane z 700-800zl na reke, a czasem nawet 7 dni w tyg
                      robiłam i po nawet 11godz dziennie, wiec wypraszam sobie takich opinii, nie
                      poznawszy mojej historii.
                      • Gość: bartek Re: do Piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 18:34
                        Skas to znam tez szukam innej pracy, zarabiam 900 zloty - czasami 1000 za 200
                        godzin miesiecznie, nadgodziny jakos ulatniaja sie szefostwu na koniec
                        miesiaca...
                        praca w handlu i uslugach -nie ukrywam ze troche trzeba kumac to wszystko i
                        miec troche oleju w glowie. Chetnie Piotrze sprawdzilbym sie u Ciebie.
                        PS Wodki nie znosze!!
                        Pozdrawiam i gratuluje wczasow w najblizszej przyszlosci!!
                        • Gość: Do Oli i Bartka Re: do Piotra IP: 80.48.49.* 28.05.07, 19:02
                          Sorry Olu, jeśli Cię uraziłem, nie było to moją intencją. Chciałem tylko
                          zwrócic uwagę na relacje między pracodawcami i pracownikami , przynajmniej na
                          tym forum. Bartku, juz pisałem, wyleczyłem się z zatrudniania pracowników, więc
                          nie skorzystam z twoich usług. Dzis podałem swoje gg i myslę,że dwóm osobom
                          pomogłem znaleźć pracę, choc nie u mnie. Teraz wszystko w ich rekach. Proponuje
                          Ci szukać pracy raczej nie na forum a w zakładach i to niekoniecznie tych
                          najbardziej widocznych z prezesami i długonogimi sekretarkami. Słyszałem coś o
                          firmie TERLECKI na Radomskiej, podobno przyjmuje czasem ludzi do pracy.
                          • Gość: Ilona Re: do Piotra IP: 80.54.175.* 28.05.07, 19:15
                            Przepraszam a co za firma TERLECKI ?
                            • Gość: jurek Re: do Piotra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 19:25
                              Terlecki to recykling czyli praca w śmieciach
                              • krzepice.city Re: do Piotra 28.05.07, 20:09
                                wow - kariera jak u Agaty Wróbel w UK

zapraszam do Niderlandii :)))- tam za segregacje płaci sie od 8,20 ale euro
                                • Gość: ola Re: do Piotra IP: 80.54.175.* 28.05.07, 20:11
                                  no to jade kupic bilet :), to u nas pewnie ze 3 zl by bylo?czy ktos sie
                                  orientuje ile?
                                  • krzepice.city Re: do Piotra 28.05.07, 20:20
                                    do holandii to obecnie 250 zeta (60 euro przy powrocie, jeśli prywatnym z kimś
                                    samochodem ok.40 e
                                    zakwaterowanie góra 200 e miesiąc (50 na tydz)
                                    a ceny w holenderskim lidlu niższe niż w polsce praktycznie na kazdym produkcie
                                    za tydz wracam do utrechtu :)))
                                    robol zarobi okolo 1100 euro !
                                    a w Polsce niechaj nawet 1100 zł
                                    to cola z lidla w polsce za 2,52 w Holandii kosztuje 0,52 centa - taniej !!!!!
                                    • Gość: ola Re: do Piotra IP: 80.54.175.* 28.05.07, 20:25
                                      ach ta nasza polska...az strach porownywac bo mozna sie pociac, jezeli nie ma
                                      sie mozliwosci wyjechac stad
                          • Gość: bartek Re: do Piotra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 22:38
                            Widz Piotrze tak sie sklada ze szukam i licze na cos bardziej konkretnego, nie
                            moge sie ujawnic gdyz jeden pracownik ktory odszedl z naszej firmy ma teraz
                            bardzo pod gorke-jesli wiesz co mam na mysli, szukam wiec dyskretnie.
                            Pozdrowionka!!
                • Gość: Gość Re: zaraz jade szukac pracy czy wiecie gdzie wart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 01:01
                  Tzn, kiedy zabrakło Ci wyrobników za grosze, kupiłeś sobie automat? Wcześniej o
                  tym nie pomyślałeś, bo chętnych do pracy u ciebie było na pęczki, co?
                  • Gość: Piotr Re: zaraz jade szukac pracy czy wiecie gdzie wart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 08:50
                    To znaczy,że wg Ciebie 10 zł na godzinę na rękę to są grosze? Za umiejetności
                    wymagane od absolwenta postawówki? Pomyslałem o automacie wcześniej, tylko jak
                    idiota miałem na uwadze rodziny tych, którzy u mnie pracowali. No, ale skoro
                    sobie wybrali lepszą przyszłość to juz nie szukam na ich miejsce nikogo nowego.
                    Chętnych do pracy było i jest u mnie na pęczki, ale bardziej się nadają do
                    bycia w pracy niż do pracy.
                    • Gość: dg Re: zaraz jade szukac pracy czy wiecie gdzie wart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 11:16
                      Staram się naprawdę uwierzyć w to co piszesz. Było już tutaj kilku takich jak Ty
                      którzy twierdzili, że płacą w swoich firmach 10zł na godzinę i narzekali na brak
                      zainteresowania ze strony potencjalnych pracowników. Kiedy pojawiało sie
                      zainteresowanie i zaleźli się chętni, ci ludzie znikali. Prowokacja?
                      Sam urabiam sobie ręce na produkcji za 6.55 brutto na godzinę. Łącznie z
                      sobotami nie jestem w stanie wyciągnąć 1200 na miesiąc, a praca do najlżejszych
                      nie należy.
                      Cały czas szukałem innej pracy, ale wszystko na co trafiłem w Częstochowie to
                      było +/- 1 zł. od mojej obecnej stawki. Stawka jaką podajesz była dle mnie
                      nieosiągalna, słyszałem o kilku firmach, które płacą dobrze, tylko że one z
                      ulicy nie przyjmują i odchodziłem z kwitkiem. Pozdrawiam
            • Gość: rewt Re: zaraz jade szukac pracy czy wiecie gdzie wart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 00:52
              Pusty jesteś koleś i bardzo, ale to bardzo dziecnny.
    • Gość: ola Re: zaraz jade szukac pracy czy wiecie gdzie wart IP: 80.54.174.* 29.05.07, 07:58
      aha, zapomnialam napisac Wam, gdzie były ogłoszenia, wiec miesny, miesny i
      jeszcze raz miesny, zadnych innych sklepow, a i jeszcze tesco, real, ech...
      • Gość: ja to ja Re: zaraz jade szukac pracy czy wiecie gdzie wart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 08:19
        Jesli bedzie ktos zainteresowany to moze bedzie praca na budowie mozliwosc
        przyuczenia dekarstwo, jesli bedzie ktos zainteresowany to napiszcie tutaj
        • krzepice.city Re: zaraz jade szukac pracy czy wiecie gdzie wart 29.05.07, 09:11
          Gość portalu: ja to ja napisał(a):

> Jesli bedzie ktos zainteresowany to moze bedzie praca na budowie mozliwosc
          > przyuczenia dekarstwo, jesli bedzie ktos zainteresowany to napiszcie tutaj

nawet tutaj polecam zagranicę, przyuczenie w Holandii od 7,51 e brutto !
          • krzepice.city Re: zaraz jade szukac pracy czy wiecie gdzie wart 29.05.07, 09:11
            dla "niemrawych" od 7,51 e brutto na godz.
            • Gość: ola do Krzepice.city IP: 80.54.174.* 29.05.07, 09:34
              to Ty tam jezdzisz?mieszkasz?
              • krzepice.city Re: do Krzepice.city 29.05.07, 09:39
                pracuję i mieszkam w Utrechcie, wprawdzie po 2,5 miesiacu wróciłem sobie na
                tydzien, ale generalnie już chce się wracać
            • Gość: Tom Re: zaraz jade szukac pracy czy wiecie gdzie wart IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:42
              Brzmi to całkiem sympatycznie. Narazie jadę tam jedynie pozwiedzać na tydzień,
              ale może bym się porozglądał za robotą...
              • Gość: ola do Tom IP: 80.54.174.* 29.05.07, 09:51
                moim zdaniem jak juz wyjezdzasz gdzies, z obojetnie jakiego powodu, to grzechem
                by bylo nie skorzystac z okazji i wlasnie nie szukac roboty, ja raz bylam za
                granica, nie udalo sie i teraz sie boje, ale gdybym miala taka szanse jak Ty
                Tom, to napewno bym sie za czyms rozejrzala, mowie Ci
                • Gość: Tom Re: do Tom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 12:21
                  Jak do tej pory mam dość dobrą pracę w kraju, a jadę tylko na tydzień. Nie
                  chciałbym zamienić siekierki na kijek.
    • Gość: kari Re: zaraz jade szukac pracy czy wiecie gdzie wart IP: 212.87.241.* 29.05.07, 14:40
      Potrzebuję ekspedientki do sklepu mięsno-wędliniarskiego. Zapewniam
      przeszkolenie dla osób bez doświadczenia w tej branży. Zadzwoń- 504475055,
      pozdrawiam
      • Gość: ija Re: zaraz jade szukac pracy czy wiecie gdzie wart IP: 80.54.175.* 29.05.07, 15:05
        a na jakich warunkach?ile za godzine, ile godzin dziennie i ile dni w
        tygodniu?jaka umowa?my bezrobotni nie mamy pieniedzy amy moc dzwonic pod kazdy
        podany nr.ja w tym m omencie mam na karcie na 1 smsa i sadze, ze dlugo nie bede
        miala wiecej, a on jest na czarna godzineija
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka