dorotka0602 09.10.07, 11:09 Witam, czy ktos moze zna godna polecenia restauracje, w ktorej mozna zorganizowac przyjecie komunijne. Sala na okolo 30 osob, dobre jedzenie, nie drogo:) Pozdrawiam, Dorotka0602 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralphie Re: Sala na przyjecie komunijne w Legionowie 09.10.07, 11:48 Samba w Chotomowie. Wystrój pierwsza klasa, jedzonko również, sprawdzone, opłacone, polecone :) Nas wyszło ok. 75zł za osobę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka0602 Re: Sala na przyjecie komunijne w Legionowie 09.10.07, 12:02 Witam ponownie, dziekuje za info, ale ja mieszkam w Dębe wiec Chotomów mi zupelnie nie po drodze a szkoda bo cena przyzwoita. Pozdrawiam, Dorota K Odpowiedz Link Zgłoś
berecik7 Re: Sala na przyjecie komunijne w Legionowie 11.10.07, 00:08 Nie polecam prezydenckiej na Norwida. Koleżanka robiła tam chrzciny i żarcie było fatalne. Odpowiedz Link Zgłoś
godgod Re: Sala na przyjecie komunijne w Legionowie 11.10.07, 19:32 Dotyczy Prezydenckiej. Ja byłem 2 tyg temu na stypie i jedzenie było całkiem niezłe. Szczególnie ciasta. Koleżanka trafiła na zły humor kucharza, albo wybrała jakąś tańszą ofertę. Mi tam prezydencka pasowała. Pozdrawiam GG Odpowiedz Link Zgłoś
enia07 Re: Sala na przyjecie komunijne w Legionowie 12.10.07, 22:24 w sambie było pyszne jedzonko,ale 2 lata temu.chyba zmienił im się kucharz.byłam tam niedzwno i jedzenie zmieniło się na gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kampfschwimmer Re: Sala na przyjecie komunijne w Legionowie 11.10.07, 20:29 A może sprawdzisz w wyszukiwarce wątki związane z salami weselnymi? To chyba się niewiele różni od siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka0602 Re: Sala na przyjecie komunijne w Legionowie 12.10.07, 09:28 Witam, oczywiscie sprawdzalam wątki weselne w googlach. Jednak chcialabym sobie oszczedzic jezdzenia po wszystkich restauracjach w Legionowie i okolicach i dlatego spytalam forumowiczow o ich zdanie. Pozdrawiam i czekam na dalsze podpowiedzi co do sali na przyjecie komunijne, Dorotka0602 Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie Hotel 500 12.10.07, 10:03 Również i tam można urządzić przyjęcie komunijne, znajomi tak uczynili. Ale niestety cena. Zdaje się, że troszkę ponad 100zł za osobę, śpiewają. Co do jakości to raz miałem przyjemność i nie jest źle, smakowało :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka0602 Re: Hotel 500 12.10.07, 11:15 Dzieki!:) Sprawdze i jak bedzie OK to sprobuje ponegocjowac z wlascicielami. Moze sie uda.... Pozdrawiam, Dorota K Odpowiedz Link Zgłoś