iwona.nonckiewicz87 24.11.22, 13:11 Cześć, jak w temacie. Czy wiecie może gdzie w Legionowie jest skup złomu? Zależałoby mi na tym by sprzedać różne rzeczy jak stary pług czy grabarka do siana. Nie będę już z tego korzystać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Perz Re: Skup złomu IP: *.centertel.pl 21.02.23, 11:06 Dzień dobry,jest na pewno jakiś skup tylko musiała by pani sprawdzić najlepiej w mapach google gdzie najbliżej pani znajduje się,naszą firmę w Warszawie i Łodzi obsługuje Firma złomowa z Poznania która jest mobilna i skupują chyba tylko ilości hurtowe z całej Polski jeśli by to pomogło to ich strona internetowa i tam znajdzie pani kontakt do nich żeby zapytać ( skupzlomuzdojazdem.pl ) nam ich polecił skup złomu z Warszawy który nie był wstanie odbierać takich ilości od nas,mało tego mają dobrą opinie w zakładach z którymi współpracujemy i gdzie oni też odbierają złomy,ogólnie polecam bo to pewna firma która płaci w terminie i mają auta co sami się ładują i dużo innego sprzętu specjalistycznego gdzie jedna firma wszystko zrobi i ceny mają dobre,wcześniej sprzedawaliśmy firmie która nie miała takich możliwości i wciąż trzeba było dzwonić i przypominać o nieopłaconych fakturach i trzeba było się sądzić żeby odzyskiwać pieniądze a tu mamy bezproblemowo wszystko,tylko dzwonimy do ich dyrektora i jak trzeba coś więcej zrobić czy zdemontować jakaś konstrukcje to przyjeżdżają sprawdzić ile pracy,termin ustalony i nas nic nie interesuje po za fakturą,kontenery swoje wstawili nam do zakładu i jak zapełnione są to magazynier dzwoni i przyjeżdżają,zostawiają puste a biorą pełne,mam nadzieje,że pomogłam.Pozdrawiam Kasia Perz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz A Re: Skup złomu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.02.23, 12:48 Skupzlomuzdojazdem.pl to odnóżka dużej firmy z Poznania i Wrocławia też ich polecam z 13 lat już odbierają od nas z Białegostoku zlom i odpady po hutnicze i od mojego kolegi z Lublina też odbierają,nie ma do czego się doczepic,we Wrocławiu mają fajny duży plac blisko autostrady co ułatwia też trafienie jak chce się samemu im dostarczyć towar Odpowiedz Link Zgłoś