Dodaj do ulubionych

Skup złomu

24.11.22, 13:11
Cześć, jak w temacie. Czy wiecie może gdzie w Legionowie jest skup złomu? Zależałoby mi na tym by sprzedać różne rzeczy jak stary pług czy grabarka do siana. Nie będę już z tego korzystać
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia Perz Re: Skup złomu IP: *.centertel.pl 21.02.23, 11:06
      Dzień dobry,jest na pewno jakiś skup tylko musiała by pani sprawdzić najlepiej w mapach google gdzie najbliżej pani znajduje się,naszą firmę w Warszawie i Łodzi obsługuje Firma złomowa z Poznania która jest mobilna i skupują chyba tylko ilości hurtowe z całej Polski jeśli by to pomogło to ich strona internetowa i tam znajdzie pani kontakt do nich żeby zapytać ( skupzlomuzdojazdem.pl ) nam ich polecił skup złomu z Warszawy który nie był wstanie odbierać takich ilości od nas,mało tego mają dobrą opinie w zakładach z którymi współpracujemy i gdzie oni też odbierają złomy,ogólnie polecam bo to pewna firma która płaci w terminie i mają auta co sami się ładują i dużo innego sprzętu specjalistycznego gdzie jedna firma wszystko zrobi i ceny mają dobre,wcześniej sprzedawaliśmy firmie która nie miała takich możliwości i wciąż trzeba było dzwonić i przypominać o nieopłaconych fakturach i trzeba było się sądzić żeby odzyskiwać pieniądze a tu mamy bezproblemowo wszystko,tylko dzwonimy do ich dyrektora i jak trzeba coś więcej zrobić czy zdemontować jakaś konstrukcje to przyjeżdżają sprawdzić ile pracy,termin ustalony i nas nic nie interesuje po za fakturą,kontenery swoje wstawili nam do zakładu i jak zapełnione są to magazynier dzwoni i przyjeżdżają,zostawiają puste a biorą pełne,mam nadzieje,że pomogłam.Pozdrawiam Kasia Perz
      • Gość: Mariusz A Re: Skup złomu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.02.23, 12:48
        Skupzlomuzdojazdem.pl to odnóżka dużej firmy z Poznania i Wrocławia też ich polecam z 13 lat już odbierają od nas z Białegostoku zlom i odpady po hutnicze i od mojego kolegi z Lublina też odbierają,nie ma do czego się doczepic,we Wrocławiu mają fajny duży plac blisko autostrady co ułatwia też trafienie jak chce się samemu im dostarczyć towar

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka