Dodaj do ulubionych

ks. Leszek Duda opinie

22.04.14, 23:51
Witam,
Jestem ciekaw waszych opinii na temat tego księdza z parafii Najświętszego Ciała i Krwi Chrystusa w Legionowie
Miałem przyjemnośc go poznać i nie zrobił na mnie dobrego wrażenia. Ogromne nastawienie tylko na ,,ofiarę'' z sugestią, że za mała...
Obserwuj wątek
    • zdebeq Re: ks. Leszek Duda opinie 23.04.14, 00:24
      Duda?, nie wydaje mi się, żeby to było nasze swojskie legionowskie nazwisko.
    • iwciab Re: ks. Leszek Duda opinie 23.04.14, 17:29
      Trochę nie na poziomie ten post, ciekawe co byś zrobił/a gdyby któregoś dnia na forum pojawił się wątek,, mocno subiektywny i prowokacyjny, tylko z Twoim imieniem i nazwiskiem. Więcej taktu!!!
      • best_paris Re: ks. Leszek Duda opinie 23.04.14, 17:37
        Ja nie pełnię publicznej funkcji.... Jestem po prostu ciekaw innych opinii, nie widzę w tym nic złego.... Czy naprawdę nikt nie zna tego księdza?
        • 3goust Re: ks. Leszek Duda opinie 23.04.14, 19:03
          best_paris napisała:
          Czy naprawdę nikt nie zna tego księdza?

Cała parafia Ciała i krwi w Legionowie za czasów tego proboszcza to firma, dodatkowo bardzo niemiła firma. - chyba jak ZUS? Czy wyobrażasz sobie że zwracali tam uwagę kilkuletnim dzieci że się wiercą ? krok w bok, krok do tył całą mszę małe dziecko nie ustoi w miejscu. Dalej trzymiesięczne dziecko płakało ksiądz [proboszcz] zwrócił uwagę matce by coś z tym zrobiła... proponował zakrycie ust i nosa? nie wiem, przecież widać było że kołysze dziecko by nie płakało, a dzieci to nie zabawki że włączasz mute i spokój?
          Ksiądz to zawód, jak w każdym zawodzie chodzi o zysk, i zarobek... Bogiem jest dolar/euro/zł, to on w odpowiedniej ilości zdziała cuda wiec , albo pogódź się i płać albo ...
          I
          • misiek1974 Re: ks. Leszek Duda opinie 23.04.14, 19:52
            3goust napisał:

> Ksiądz to zawód, jak w każdym zawodzie chodzi o zysk, i zarobek... Bogiem jest
            > dolar/euro/zł, to on w odpowiedniej ilości zdziała cuda wiec , albo pogódź się
            > i płać albo ...
            > I

Kurcze jakbym czytał ulotkę Twojego Ruchu :)
      • gustawomysza Re: ks. Leszek Duda opinie 15.03.25, 04:02
        Jak to, nie na poziomie? Ktos pyta o opinie innych, i przedstawia swoją; właśnie bardzo dobrze, że chce sprawdzić , czy inni myslą podobnie, czy inaczej, i ilu jest takich. Ja nie znam księży po nazwisku. Rok czy dwa lata temu chciałam na FB podyskutować z księdzem z kościoła przy ul. Długiej w Legionowie, ale moje posty były natychmiast usuwane. Zero kontaktu. Moje zdanie: daleko wszystkim księżom do naśladowanie Jezusa Chrystusa.
      • gustawomysza Re: ks. Leszek Duda opinie 15.03.25, 04:11
        Jak to, nie na poziomie? Ktos pyta o opinie innych, i przedstawia swoją; właśnie bardzo dobrze, że chce sprawdzić , czy inni myslą podobnie, czy inaczej, i ilu jest takich. Ja nie znam księży po nazwisku. Rok czy dwa lata temu chciałam na FB podyskutować z księdzem z kościoła przy ul. Długiej w Legionowie, ale moje posty były natychmiast usuwane. Zero kontaktu. Moje zdanie: daleko wszystkim księżom do naśladowanie Jezusa Chrystusa.

Jolanta SOBIK
    • maxcom1 Re: ks. Leszek Duda opinie 23.04.14, 20:02
      Wspomniany ksiądz uczył moje dziecko religii w 1 klasie, złe wrażenie, ksiądz krzyczał na lekcjach na dzieci z relacji dziecka potrafił ciągnąć chłopców za uszy (nie mam powodu aby dziecku nie wierzyć ale osobiście nie byłam świadkiem). w każdym razie nie przyciąga dzieci do kościoła a czasami mam okazję uczestniczyć we mszy dla dzieci, którą ten ksiądz odprawia mam wrażenie że jest wyniosły i nieprzyjazny.Stawia 6-ki dzieciom, które zapisały się do chóru kościelnego bez względu na ich osiągnięcia w nauce religii, czy to sprawiedliwe??? Moje dziecko go nie lubi i ucieszyło się kiedy od września ktoś inny prowadzi lekcje religii.
      • zdebeq Re: ks. Leszek Duda opinie 23.04.14, 20:34
        już jeden był co lubił chórzystki. Mam nadzieję, że ów po prostu ma wyjątkową wrażliwość muzyczną.
    • Gość: Człowiek Re: ks. Leszek Duda opinie IP: *.centertel.pl 26.04.23, 21:24
      Jeśli jego brat to J.duda to lubi mężatki,
      Jeśli to nie zbieżność to ciekawe co lubi ten

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka