Gość: sługa IP: *.lublin.mm.pl 07.01.14, 13:23 Sprawdź najlepsze myjnie samochodowe: Myjnie bezdotykowe Myjnie ręczne Porównaj i wybierz najlepszą ofertę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galla224 Re: Myjnie samochodowe 24.11.14, 21:37 Ja myję w firmie Usługi24 biz i jestem zadowolona: uslugi24.biz/11,f1-clean-eko-myjnia-samochodowa-.html właściwie to umawiam się na mycie, bo przyjeżdżają do mnie i to jest najfajniejsze Ala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Myjnie samochodowe IP: *.opera-mini.net 22.03.15, 23:48 Witam. Ja bardzo chwale myjnie ręczna oczywiście na ul. Mulinowicza 29 jest naprawdę tanio i zawsze wyjeżdżam zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
elemelkowa Re: Myjnie samochodowe 19.12.14, 13:21 Ja myję swoje auto na Ecowash w Poznaniu. Bardzo dobrze czyszczą auta i nie pozostawiają smug. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
marcomar86 Re: Myjnie samochodowe 13.07.16, 23:47 Ja korzystam z Eco myjni www.anet-blysk.pl/reczna-myjnia-samochodowa-zabrze.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Myjnie samochodowe IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.17, 14:36 Testowałem już wieeele firm które myją samochody, jednak tylko jedna zapała mi w pamięć bo samochód wyglądał jak nowy z salonu, profesjonaliści w 100%. www.autopremiumwrzesnia.pl Odpowiedz Link Zgłoś