teletoobis 03.01.10, 07:00 auuuuuuuuuuu zawyl szpetnie po francusku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: auuuuuuuuuu 03.01.10, 11:38 I czego wyje,czego?Kosci trzaskaja przy przeciaganiu sie czy tylko po zakonczonym laniu wlazl kutas w zamek rozporka,he? Odpowiedz Link
kawaler_beauty Re: auuuuuuuuuu 03.01.10, 11:58 Myślisz Lezio,że wytrzymam ze śmiechu ? Przepona nie moja ! Nie czuję jej od wczoraj. "Moralne oburzenie - to w 2% moralność, w 48% oburzenie i w 50% zawiść." SHREK.N Odpowiedz Link
leziox Re: auuuuuuuuuu 03.01.10, 12:23 Mysle ze wytrzymasz.Na poczatek proponowalbym jakies znieczulenie. Odpowiedz Link
leziox Re: auuuuuuuuuu 03.01.10, 12:54 Tubol jakos zamilkl,nie wiem czy nie poszedl do miejscowego kowala,coby na kowadle sprawe zalatwic. Odpowiedz Link
teletoobis Re: auuuuuuuuuu 03.01.10, 13:14 Bo ja sie pomylilem w pierwszym wpise w watku. Mialo byc: "AUUUUUUU - zaklal szpetnie po francuskim" Odpowiedz Link
leziox Re: auuuuuuuuuu 03.01.10, 13:17 Tak czy inaczej,mialo byc z jakiegos powodu bardzo glosno. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: auuuuuuuuuu 04.01.10, 14:06 Mnie się widzi, że kolega zaprezentował coś głosowo metodą Quasimodo na znak protestu wobec braku. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: auuuuuuuuuu 04.01.10, 14:38 Zdaje się, że wysokie tony też są oznaką braku czegoś, ale to chyba nie o to koledze chodziło, no chyba, że chodziło o brak tego czegos u kogoś, co w tych okolicznościach wydaje się być ewidentne. Ale najlepiej poczekać na wyjaśnienia samego zainteresowanego, bo nokt, tak jak on, nie zna się lepiej na tym, co mówi Odpowiedz Link
leziox Re: auuuuuuuuuu 04.01.10, 16:06 Mowiac skrotowo facet pozbawiony jaj moze zaczac mowic nieco wyzszym glosem niz do tej pory. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: auuuuuuuuuu 04.01.10, 16:12 Ale czy to aby na pewno wszystko jedno, kiedy facet zostanie jaj pozbawiony? Bo mnie się nie wydaje. Odpowiedz Link
leziox Re: auuuuuuuuuu 04.01.10, 16:18 Znaczy masz na mysli wiek czyli czas w ktorym jaja zamieniaja sie w zbuki i czy sie je straci czy nie to i tak juz wszystko jedno?Noo,w tym przypadku to trza byloby nieco dluzej pomyslec. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: auuuuuuuuuu 04.01.10, 16:25 Mnie się nie chce wcale myśleć, zwłaszcza dłużej, ale myślę sobie, że ci wszyscy, co takim piskliwym głosikiem śpiewali, tacy dziwnie młodzi byli. Odpowiedz Link
teletoobis Re: auuuuuuuuuu 04.01.10, 16:35 Mysli kolezanka o tych mlodziencach? www.youtube.com/watch?v=-tORABT3n8Y Odpowiedz Link
teletoobis Re: auuuuuuuuuu 04.01.10, 16:26 Kolezanka jako znana milosniczka i znawczyni kogel- mogla jest aotorytetem w sprawach jaj. Poza tym jako pterodaktylowata kukulke, sama ich wprawdzie nie wysuiaduje, ale znosic musi. To sie nazywa chyba jajeczkowanie. P.S Ton nie byl wysoki. Cos w granicach C-mol albo O-dur Odpowiedz Link
leziox Re: auuuuuuuuuu 04.01.10, 16:39 Jeszcze troche to i opera o jajach na melynie powstanie,stajac sie swiatowym bestsellerem.Ale nie ludzcie sie,takiej forsy nie da sie przepic.I gdy wszyscy zapija sie na smierc,bedzie po melynie. Odpowiedz Link
teletoobis Re: auuuuuuuuuu 04.01.10, 16:41 Nie pierdziel Leziu. Od 12 grudnia nie pale, wiec troche jeszcze pozyje, no chyba ze spadne z tych scian po ktorych laze Odpowiedz Link
leziox Re: auuuuuuuuuu 04.01.10, 18:26 Co ma ciekaw jestem picie z paleniem o ktorym to paleniu akurat nie pisalem`? Odpowiedz Link
teletoobis Re: auuuuuuuuuu 04.01.10, 19:32 Ponoc i to i to jest szkodliwe, chociaz ta teoria w temacie picia nie jest udowodniona Odpowiedz Link
leziox Re: auuuuuuuuuu 04.01.10, 19:36 Jest udowodniona jak najbardziej.A poza tym wszystko co przyjemne,jest szkodliwe. Odpowiedz Link
leziox Re: auuuuuuuuuu 04.01.10, 19:48 Tez.Niejeden chlop wykorkowal na zawal z rozkoszy. Odpowiedz Link
teletoobis Re: auuuuuuuuuu 04.01.10, 20:02 jeszcze wiecej wykorkowalo, kiedy sie dowiedzieli, ze kobieta uprawia seks z innym. Wiec ok, seks jest szkodkliwy. Trza zaczac rzomnazac sie przez paczkowanie Odpowiedz Link
leziox Re: auuuuuuuuuu 04.01.10, 20:07 Do tego trzeba dodac tych,ktorzy uprawiali seks z kobieta,a ci ktorzy sie dowiedzieli,nie wykorkowali na zawal tylko dopadli tych uprawiajacych,innych. Odpowiedz Link
teletoobis Re: auuuuuuuuuu 04.01.10, 20:10 O! chociaz w tej grupie jest jeszcze wielu potencjalnych nieboszczykow. Na razie im sie udalo, ale reka sprawiedliwosci z mieczem Demoklesa ciaza nad ich zyciem Odpowiedz Link