Dodaj do ulubionych

Ciekawe kamerki Internetowe

02.01.12, 16:32
Poznawaj świat ze Street View
Dzięki Mapom Google z funkcją Street View możesz wirtualnie podróżować po świecie oglądając miejsca na zdjęciach panoramicznych.
Obserwuj wątek
    • mattos Małe amerykańskie miasteczko (Jackson) 02.01.12, 16:36
      Widok z pobliskiej góry na małe amerykańskie miasteczko (Jackson) w stanie Wyoming
      • mattos Plaża w Honolulu 02.01.12, 16:39
        Plaża w Honolulu
        • mattos Co słychać w lesie? 02.01.12, 16:41
          Co słychać w lesie?
          • mattos Warszawa Plac Konstytucji 02.01.12, 16:43
            Warszawa Plac Konstytucji
            • mattos Bonaire - wyspa na Morzu Karaibskim 02.01.12, 16:46
              Bonaire - wyspa na Morzu Karaibskim u wybrzeży Wenezueli, wchodząca w skład Antyli Holenderskich
              • mattos Tajlandia 02.01.12, 16:50
                Tajlandia
                • mattos Moskwa - Taganka 02.01.12, 16:57
                  Moskwa - Taganka
                  • mattos Sydney 02.01.12, 17:00
                    Sydney
                    • mattos Moskwa - Panorama miasta 02.01.12, 17:06
                      Moskwa - Panorama miasta
                      • mattos Jerozolima - Ściana Płaczu 02.01.12, 17:09
                        Jerozolima - Ściana Płaczu
                        • mattos Warszawa - Zamek Królewski 02.01.12, 17:19
                          Warszawa - Zamek Królewski
                          • marii51 Re: Warszawa - Zamek Królewski 02.01.12, 17:50
                            ha ha hi hi
                            • mattos Para zimujących bocianów 03.01.12, 06:56
                              Para zimujących bocianów
                              • mattos Miami - Floryda 03.01.12, 07:16
                                Miami - Floryda
                                • mattos Anguilla - Ocean 03.01.12, 07:19
                                  Anguilla - Ocean
                                  • mattos Niagara 03.01.12, 07:24
                                    Niagara
                                    • marii51 Re: Niagara 03.01.12, 07:28
                                      a kto dogoni mattoska
                                      jejku jak superowo ,ze nam tu podpowiada

ciiiiiiiii miałam szum Tanwi czuka1
                                      gdzie ja go umieściłam?gdzie????????
                                    • mattos Hawaii 03.01.12, 07:29
                                      Hawaii
                                      • marii51 Re: Hawaii 03.01.12, 07:34
                                        Przecież tam nocka-
                                        co ty mattosku tam widzisz--co?
                                        www.earthcam.com/usa/hawaii/
                                        • mattos U św. Mikołaja w Laponi 03.01.12, 07:39
                                          U św. Mikołaja w Laponi
                                          • mattos Bielawa - Dolny Śląsk 03.01.12, 08:35
                                            Bielawa
                                            • mattos Warszawa - Bemowo 03.01.12, 08:36
                                              Warszawa - Bemowo
                                              • mattos Jasna Góra - Częstochowa 03.01.12, 08:39
                                                Jasna Góra - Częstochowa

Jasna Góra - Częstochowa
                                                • mattos Parafia Dobrego Pasterza w Lublinie 03.01.12, 08:41
                                                  Transmisja obrazu z wnętrza kościoła na żywo. Parafia Dobrego Pasterza w Lublinie
                                                  • mattos Kamerki Internetowe w Polsce i na świecie 03.01.12, 08:42
                                                    Kamerki Internetowe w Polsce i na świecie
                                              • marii51 Re: Warszawa - Bemowo 08.01.12, 09:44
                                                Warszawa - Bemowo
                                                • mattos Wirtualny spacer po białołęckim areszcie 09.01.12, 07:05
                                                  To największy areszt w Polsce. Tu przetrzymywano Pershinga, tu w ramach represji w stanie wojennym trafił Bronisław Komorowski. Dziś mało kto może się dostać do środka, a my zapraszamy na wirtualny spacer po białołęckim areszcie.
                                                  Białołęcki areszt
                                                  • marii51 Re: Wirtualny spacer po białołęckim areszcie 12.01.12, 21:40
                                                    o mattosku ty nawet do aresztu zerkałeśsmile
                                                  • marii51 Re: Wirtualny spacer po białołęckim areszcie 13.01.12, 17:53
                                                    mam galerię
                                                  • marii51 Re: Wirtualny spacer po białołęckim areszcie 14.01.12, 22:19
                                                    widzę na Bemowie śnieg
                                                  • marii51 Re: widzę BEMOWO 15.01.12, 07:50
                                                    mattos pobudka smile
                                                    www2.bemowo.waw.pl/kamery/kamera1.html
                                                    zasieżone jak by mniej niż na moim terenie....
                                                    pozdro..
                                                  • mattos Bociany na warcie a temperatura -6C 15.01.12, 08:10
                                                    Bociany
                                                  • mattos Wirtualny spacer po Mielnie 15.01.12, 08:41
                                                    Wirtualny spacer po Mielnie
                                                  • mattos Wirtualny spacer po Warszawie 15.01.12, 08:42
                                                    Wirtualny spacer po Warszawie
                                                  • mattos Wirtualny spacer po Wrocławiu 15.01.12, 08:44
                                                    Wirtualny spacer po Wrocławiu
                                                  • mattos Wirtualny spacer po Poznaniu 15.01.12, 08:45
                                                    Wirtualny spacer po Poznaniu
                                                  • mattos Wirtualny spacer po Gdańsku 15.01.12, 08:46
                                                    Wirtualny spacer po Gdańsku
                                                  • mattos Wirtualny spacer po Gdyni 15.01.12, 08:47
                                                    Wirtualny spacer po Gdyni
                                                  • mattos Wirtualny spacer po Sopocie 15.01.12, 08:48
                                                    Wirtualny spacer po Sopocie
                                                  • mattos Wirtualny spacer po Kołobrzegu 15.01.12, 08:49
                                                    Wirtualny spacer po Kołobrzegu
                                                  • mattos Wirtualny spacer po Koszalinie 15.01.12, 08:50
                                                    Wirtualny spacer po Koszalinie
                                                  • mattos Bartoszyce ul. Sikorskiego (warminsko-mazurskie) 15.01.12, 09:58
                                                    Bartoszyce ul. Sikorskiego (warminsko-mazurskie)
                                                  • marii51 Re: Bartoszyce ul. Sikorskiego (warminsko-mazursk 15.01.12, 14:45
                                                    mattosku ty jesteś najnormalniej wywiadowca kamerowywink
                                                    co prawda ulica jest 1,5 km ode mnie \
                                                  • marii51 Re: Hamburg 16.01.12, 16:02
                                                    www.earthcam.com/germany/hamburg/
                                                  • marii51 GRECJA 16.01.12, 17:43
                                                    A tu juz wczesniej niz nam wieczor zapadł
                                                    www.earthcam.com/greece/thassos/
                                                  • pia.ed Re: Bartoszyce ul. Sikorskiego (warminsko-mazursk 23.01.12, 14:37
                                                    Dopiero teraz zauwazylam, ze ktos sie o mnie pyta ....
                                                    W Szwecji osiedla nie maja nazw wiec nie wiem o co chodzi ...
                                                  • marii51 Re: Malmo.... 23.01.12, 15:57
                                                    do pia.ed
                                                    "Zamość ukrywa naszego czuka1--A Malmo i pia,ed -albo super.222
                                                  • marii51 Re: panorama Berlina 23.01.12, 17:26
                                                    dotarłam ... jest.. dziś jest ciemno już,ale jutro zaczniemy wypatrywać chris.w2 smile
                                                    www.kurfuerstendamm.de/berlin/webcam/
                                                  • pia.ed Re: Malmo.... 23.01.12, 22:30
                                                    Pewnie mozna, tylko ze ja nie mam najmniejszego pojecia jak ta kamerka dziala ...
                                                  • pia.ed Kamerki z calej Szwecji 24.01.12, 11:30
                                                    Pisalas o kamerce na moim osiedlu , a liczace 300 000 mieszkancow Malmö
                                                    ma zaledwie 4 kamerki miejskie. Nie wiem co ile sie zmienia obraz,
                                                    ale w kazdym razie bardzo rzadko ...
                                                    Ta kamerki sa na stronie tutejszej gazety dziennej.

www.sydsvenskan.se/kamera/article420129/Webbkameror.html

Przy okazji znalazlam strone
                                                    webbkameror.se/
                                                    i filmy stworzone ze zdjec, pokazujace jak sie buduje hotel lodowy na polnocy Szwecji ...
                                                    webbkameror.se/film/icehotel/index.php
                                                  • marii51 Re: Kamerki z calej Szwecji 29.01.12, 18:05
                                                    wirtualny spacer
                                                    warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,11047153,Wspaniale_wnetrza_sprzed_30_lat__Znasz_zamek_od_srodka_.html#panorama
                        • mattos Jerozolima - Ściana Płaczu 17.01.12, 22:22
                          Jerozolima - Ściana Płaczu
                • pia.ed Re: Tajlandia 17.01.12, 00:46

Kamerka nie dziala, sa tylko zdjecia, ale mozna je przesuwac za pomoca myszki o 360 stopni
                  czyli ogladac panorame smile

www.mapjack.com/
                  • marii51 Re: MIAMI 17.01.12, 20:54
                    [url=http://www.earthcam.com/usa/florida/miamibeach/?cam=miamibeach4]2.52[PLAŻA .../url]
                    • marii51 Re: MIAMI 17.01.12, 20:55
                      www.earthcam.com/usa/florida/miamibeach/?cam=miamibeach4
                      • mattos Miami - plaża 17.01.12, 22:01
                        Miami - plaża
                        • mattos Panama City 17.01.12, 22:04
                          Panama City
                          • mattos Anguilla 17.01.12, 22:06
                            Anguilla
                            • mattos Austin 17.01.12, 22:10
                              Austin
                              • mattos New York 17.01.12, 22:15
                                New York
          • pia.ed Re: Co słychać w lesie? 25.10.13, 08:17
            Przeszłam się naokoło leśnictwa w Piersławku i zakręciło mi się w głowie.
            To samo kiedy "spacerowałam" po molu w Sopocie uncertain
            A na polance w lesie jeszcze pusto ...

pierslawek.strzalowo.eu/pl/index.html
      • pia.ed Re: Małe amerykańskie miasteczko (Jackson) 17.01.12, 00:36
        Te kamerki jakies nieruchome ... choc pokazuja wlasciwa godzine ...

www.jacksonholenet.com/webcams/town_square.php
        • mattos Malmo 24.01.12, 09:03
          Malmo
          • mattos Wirtualny spacer po M.S.Z. 24.01.12, 09:13
            Wirtualny spacer po Ministerstwie Spraw Zagranicznych
            • marii51 Re: Wirtualny spacer po M.S.Z. 24.01.12, 11:14
              Mattos ujawnil kamerkę
              Malmo
              ~~~~~~~~~~
              pia.ed widzisz?
              www.panoramablick.com/content/big.php?lang=de&cam_id=2850&archiv=/00.jpg&h=720&w=880&kat_id=3406&gros=1
    • pia.ed Re: Ciekawe kamerki Internetowe 05.02.12, 22:40
      Po raz pierwszy odwazylam sie skorzystac ze Street View, i znalazlam nawet parking
      z moim samochodem smile Jak ktos chce to moze wejsc na ulice Maribogatan w Malmö i popatrzec.

mattos napisał:
      > Poznawaj świat ze Street V
      > iew

> Dzięki Mapom Google z funkcją Street View możesz wirtualnie podróżować po świec
      > ie oglądając miejsca na zdjęciach panoramicznych.
      • czuk1 Re: Ciekawe kamerki Internetowe 06.02.12, 07:43
        www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110912/LUBLIN/154475843
        Niby jest a nie działa.
        • mattos Bociany na żywo - spis kamer 01.03.12, 18:13
          http://www.bocianyonline.pl/kamery.html
          • mattos Sowy na żywo 02.03.12, 08:40
            Sowy na żywo
            • marii51 na żywo sokoły 11.04.12, 15:13
              www.ustream.tv/channel/owlceanside
              • marii51 Re: na żywo sokoły 19.04.12, 12:54
                tu mamy cztery kamery--niżej niżej
                możemy zobaczyć sokoły
                www.ustream.tv/channel/aef-cam-2
                • mattos Orzeł Bielik 06.05.12, 16:49
                  Orzeł Bielik
                  • mattos Wycieczki panoramiczne po Polsce 07.05.12, 09:26
                    Wycieczki panoramiczne po Polsce
                    • mattos Wirtualny spacer Egypt 07.05.12, 09:27
                      Wirtualny spacer Egypt
                      • mattos Wirtualna wycieczka po Watycanie 07.05.12, 09:29
                        Wirtualna wycieczka po Watycanie Kaplica Sykstyńska
                        • mattos Tsunami 07.05.12, 09:30
                          Tsunami
                          • mattos Bazylika Mariacka w Krakowie 07.05.12, 09:31
                            Bazylika Mariacka w Krakowie
                            • marii51 Re: zapomnieliśmy podpatrywać się 17.06.12, 16:04
                              hmmm haneczki nie ma super nie ma
                              tajemnicze dziewuszki ...
                              • pia.ed Pamietacie Sciane Placzu? 07.07.12, 15:27
                                Po prawej stronie sa mezczyzni, a po prawej, na mniejszym terenie, kobiety ...
                                Jak sie nastawi dzwiek to slychac zawodzenie mezczyzn.

english.thekotel.org/cameras.asp
                                • marii51 Re: Pamietacie Sciane Placzu? 10.07.12, 18:34
                                  english.thekotel.org/cameras.asp
                                  nic nie pokazują mi, bo coś tam nie mam do odtworzenia,
                                  ale wcześniej widziałam
                            • pajorama Re: Bazylika Mariacka w Krakowie 01.08.12, 14:41
                              mattos napisał:

> Bazylika Mariack
                              > a w Krakowie

>
                              >
                              Tu jest więcej panoram i szybciej działa Kościół Mariacki spacer wirtualny
                              • mattos Polskie bociany 20.03.13, 19:31
                                Czekamy na nasze bociany
                                Kamerka internetowa............
                                • marii51 Re: Polskie bociany 21.03.13, 11:23
                                  taką informację mamy....

W zeszłym roku Przygoda przyleciała do gniazda 04. kwietnia a Dziedzic dzień później. Jak będzie w tym roku? Najwcześniej, od czasu powstania Projektu, bociany pojawiły się 24. marca w 2010 r. Czy usiądą na jeszcze zaśnieżonym gnieździe? Zobaczymy smile Wypatrujmy smile
                                  ----
                          • mala200333 Re: Tsunami 24.10.13, 11:34
                            Bardzo przeżywałam oglądając wszelkie videa w Necie odnośnie tsunami. Tez żywioł przerażał ...
                          • marii51 Re: Tsunami 07.02.16, 12:15
                            eo znow pooglądamy jak tam w ciepelku na Hawajah ...?
                      • 0artor Re: Wirtualny spacer Egypt 24.03.13, 10:48
                        Firma 4dl.pl/ prezentuje całkiem ładne wirtualne spacery, gdyby oczywiście ktoś był czymś takim zainteresowany.
                • aloale Re: na żywo sokoły 16.10.13, 16:50
                  Sokoły są super, jest też masa innych fajnych kamer:
                  cityzoom360.com
          • aloale Re: Bociany na żywo - spis kamer 16.10.13, 16:50
            Bociany i nie tylko, sprawdzcie te kamery wink
            cityzoom360.com/
    • marii51 Re: Zabawna PANDA ... San Diego, California 18.10.13, 13:56
      kamerki -
      • pia.ed Re: Zabawna PANDA ... San Diego, California 18.10.13, 19:47
        Mattos nie jest wynalazca kamerek ... kamerki może wklejać każdy.
        Tym razem może jest to skuter44 ... albo super.222 zwabiła tu
        najnowszego swego wielbiciela?
        • marii51 Re: Zabawna PANDA ... San Diego, California 18.10.13, 20:06
          pia.ed
          domyślasz się,że prowokuję- do odzywania się-

ale dużo wody musi uplynąć zanim ktoś tu oprocz nas: super222, xy -czasem .. a pozostali zapomnieli ... zapomnieli i już

wracać tu na forum - bo potrące z 13nastki -zobaczycie!
    • marii51 Re: Ruch lewostronny w Tokio 18.10.13, 22:06
      a w mojej kamerce w Tokio tak jadą jak w gdańskusmile

TO CHYBA ZALEŻY KTO Z KTOREJ KAMERKI OGLĄDA?smilesmile
      • pia.ed Re: Ruch lewostronny w Tokio 18.10.13, 22:58
        marii51 napisała:
        > a w mojej kamerce w Tokio tak jadą jak w gdańskusmile
        > TO CHYBA ZALEŻY KTO Z KTÓREJ KAMERKI OGLĄDA?smilesmile

Przyjrzyj sie dobrze smile
        Pod tym wysokim domem sa trzy pasy i wszystkie sa po lewej stronie ulicy ...
        Po prawej stronie ulicy sa trzy pasy w odwrotna strone. Ja to wyraźnie widzę.
        Zaraz zreszta sprawdze na google czy w Japonii jest ruch lewostronny ...
        • marii51 Re: Ruch lewostronny w Tokio 18.10.13, 23:13
          trudno- chyba nie trafie do TOKIO..CO BĘDZIE TO BĘZIE-A JA NIE WIDZĘ ruchu lewostronnego
          • pia.ed Re: Ruch lewostronny w Tokio 24.10.13, 12:45
            marii51 napisała:
            A JA NIE WIDZĘ ruchu lewostronnego

Zobacz na te mapkę, w Japonii jest jednak ruch lewostronny. Poproś któregoś z synów aby Ci to wytłumaczył na tym linku, gdzie zamieściłam dwa rożne obrazki...
            z ruchem lewostronnym i prawostronnym.
            A ogladajac wiadomosci z Wielkiej Brytanii tez nie widzisz ruchu lewostronnego?

pl.wikipedia.org/wiki/Ruch_lewostronny
            • marii51 Re: Ruch lewostronny w Tokio 25.10.13, 14:35
              pia.ed
              ty mi tłumacz ..smilewinka ja
              jak z tym porzekadłem
              '' smatru w knihu i wiżu figu"

wożą mnie...
              zagadam się,że nawet nie pamiętam na jakiej ulicy trzeba było mi coś załatwić ważnego

niedobrze bbb,,,, bo to pierwszy krok do alchamerka-
              • pia.ed Re: Ruch lewostronny w Tokio 25.10.13, 19:49
                marii51 napisała:
                > pia.ed ty mi tłumacz ..smilewinka ja jak z tym porzekadłem '' smatru w knihu i wiżu figu"

Wlasnie dlatego powinien Ci to wytłumaczyć któryś z synów ...
                bo jak Ci pokaże palcem na zdjęciach, to różnicę natychmiast zauważysz.

> wożą mnie...zagadam się, że nawet nie pamiętam na jakiej ulicy
                trzeba było mi coś załatwić ważnego
                niedobrze bbb,,,, bo to pierwszy krok do alhamerka-
                • mobic Prawdziwa zima 08.02.16, 08:29
                  Popatrz na prawdziwą zimę MURMAŃSK
                  • marii51 Re: Prawdziwa zima 08.02.16, 11:06
                    mobiczku to mi daleś zauroczenie prawdziwa zimą-
                    • marii51 Re: Prawdziwa zima 10.03.16, 14:54
                      A DZIS GDZIE BY SIĘ WYBRAĆ?smile
                      • marii51 Re: Prawdziwa zima 17.05.16, 12:30
                        chcialam się wygrzać
                        a gdzie tu patrzeć żeby się ziścilo?
                        www.honolulu.gov/
                        • marii51 Re: Prawdziwa zima 17.05.16, 13:19
                          a przecież tam wszędzie jeszcze noc...
                          • pia.ed Czesto na te kamerke kiedys patrzylam ... 24.05.16, 13:44

tylko ze wtedy slyszalam zawodzenie, a teraz krzyk, jakby sie cos strasznego tak dzialo ...

english.thekotel.org/kotel/kotel_cameras/
                            .
                            • pia.ed Re: Czesto na te kamerke kiedys patrzylam ... 24.05.16, 13:51

Sa jeszcze dwie inne kamerki - kiedy kliknie sie po prawej stronie:
                              jedna jest przyblizeniem, druga to studia i modlitwy pod dachem ...

english.thekotel.org/kotel/kotel_cameras/
                              .
                              • pia.ed Re: Czesto na te kamerke kiedys patrzylam ... 06.07.16, 17:38

Nie moge znalezc miejsca gdzie wkleic szwedzkie bociany
                                wiec wklejam tu abyscie popatrzyli jaka jest pogoda w mojej okolicy.
                                jeszcze przed poludniem lalo jak z cebra i byla wichura, temp. 14 C.

Teraz zaswiecilo slonce ale jest dalej zimno, bo wiatr obniza temperature.

www.webbkameror.se/djurkameror/stork/stork_live_1280.php

PS. Cofnijcie sie na video w kamerce pare godzin ...
                                W nocy bociany nie sa oswietlone,
                                ale wieczory sa dlugie i jasne smile

.

• mobic Re: Czesto na te kamerke kiedys patrzylam ... 29.01.17, 19:01
                                  Popatrzmy nocą na dziki
                                  • marii51 Re: Czesto na te kamerke kiedys patrzylam ... 29.01.17, 20:31
                                    to sobie popatrzymy czasem.... DZIĘKI smile
                                    A Gdyni przychodzącym dzikom do miasta pomagają przetrwać kierowcy Tirów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka