anus-hka 21.01.10, 12:46 Jak koty mnie sie pod kołdre pchają to o czym to świadczy???))))! Zaznacze, że nie robiły tego nigdy wcześniej.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flisy Re: to proste 21.01.10, 12:56 Że to nie koty tylko króliki i udają że kopią nory Odpowiedz Link
leziox Re: to proste 21.01.10, 13:00 Moze byc im chlodniej niz zwykle.Ja tez to zaobserwowalem jak sa zimniejsze dni. Odpowiedz Link
anus-hka Re: to proste 21.01.10, 13:15 ...patrzą z takim niewinnym wzrokiem jak sieroty bezdomne i nie mam siły ich wykopać, choć sama wisze już na samym skrawku kanapy..... Odpowiedz Link
lounger Re: to proste 21.01.10, 13:20 Pytanie zasadnicze: owa kołdra położona jest na Twojej czy ich kanapie? Odpowiedz Link
anus-hka Re: to proste 21.01.10, 13:27 ...He,heh wspomniana kanapa należy do mnie wraz z kołderką))) Odpowiedz Link
leziox Re: to proste 21.01.10, 13:47 Zalezy czm je bedziesz chciala przekupic,bo ponizej kartona whiskasa to na pewno nie beda z toba chcialy gadac. Odpowiedz Link
lounger Re: to proste 21.01.10, 14:04 No cóż, one mogą mieć inne zdanie na ten temat Nie mam kota ale mam inne futrzaki też o niewinnym - sierocym spojrzeniu Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Pytanko mam;-) 22.01.10, 03:03 Cos mi sie przypomnialo, jako ze kiedys mieszkalem na wsi bylem gospodarzem i mialem , no chodowalem bydlo rzezne, duzo razy zona mi pomagala i byki(ok. 300 kg wagi) nigdy jej nic nie robily, az zdarzylo sie raz ze byk rzucil sie na nia,a taki cholera byl mily i spokojny, ale co sie okazalo, byk poczul okres(!!)zony i po prostu mu sie zachcialo, moze Twoim kotom tez tak sie dzieje? Odpowiedz Link