rudka.a 07.02.10, 12:39 Drogie Paniee.. Zbliża się..obiadowanie.. Dziś wykwintne danie.. Kogucie nóżki w..śmietanie )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kogucik.2972 Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 12:51 chciałabyś kochanie... będzie jednak pianie... Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 13:39 tylko mogłem się tu śmiać... więc uważaj - będę piać... UWAGA ! PIEJĘ ! Odpowiedz Link
rudka.a Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 13:52 Tak??? to posłuchaj Ty niecnoto... Wielu już śmiało..lecz niestety pózniej... cieniutko piało )) Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 14:00 czy Ty straszysz mnie Kochanie...? no to proszę - znowu pianie... UWAGA ! PIEJĘ ! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 14:35 Kurczak! Ty nie bój się nic, ja - w razie - czego w obronie Twej wystawię mój pterodaktyli CYC Odpowiedz Link
leziox Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 15:11 Byle nie wyszlo z tego-nic Bo jak wiadomo,taki fajny cyc Nie twardy jest jak opoka skalna Kobieta kobieca-jest triumfalna... Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 15:14 moja słodka kuzyneczko... chyba zrobię Ci jajeczko... chociaż błąkasz się po świecie.. To Kureczką jesteś przecież... Odpowiedz Link
rudka.a Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 15:41 Tak się kończy kogucie pianie miast beztroskich nocy.. ciągłe huśtanie.. Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 15:51 rudka.a napisała: > Tak się kończy kogucie pianie > miast beztroskich nocy.. > ciągłe huśtanie.. ...a od czego nianie... ? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 16:46 Gdy z jajeczek swym zwyczajem wyklują się kurczątka małe i zagłuszą świat piskaniem to zrobimy z Rudki nianię Odpowiedz Link
rudka.a Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 17:05 Z Rudki nianieeeeę? )) znalazlałam inne rozwiazanie na...kolebanie ) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 17:13 Gdyby szło o kolebanie bułka z masłem - rzekłoby się lecz tu idzie o coś więcej - o fachowe wychowanie Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 17:18 no i jeszcze o to chodzi, że jesteśmy całkiem młodzi... niania niech się zajmie drobiem... a my pofruwamy sobie... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 17:42 A ja na to, jak na lato pod warunkiem takim jednak że kiedy nie będziem fruwać wtedy będziesz dobrym tatą Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 17:06 a czy Rudzia ich nie wszamie... ? dajmy na to na śniadanie ? może lepiej flaszkę kupmy... z Lezia sobie nianię zróbmy... debi_bebi napisała: > Gdy z jajeczek swym zwyczajem > wyklują się kurczątka małe > i zagłuszą świat piskaniem > to zrobimy z Rudki nianię > Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 17:11 Mam wszak pewność, co do Lezia, nadał by się do roboty, jest w tym tylko jedno ale - on ma chyba ze dwa koty! Owszem, miłe to zwierzęta, lecz tu też mam jedno ale że chrupać lubią ptaszęta! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 17:22 co do kotów... myślę sobie.. by się nie zajęły drobiem, poznam z grupką moich psiaków... nadrą wspólnie trochę kłaków... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 17:38 Pomysł jest naprawdę przedni, lecz będąc niegłupią kuą naprzód martwię się, co będzie gdy w tej walce to nie psy Twoje ale koty będą góra? Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 18:59 nie naraziłbym futrzaków, pomyślałem więc i o tym - u mnie trzech jest zawadiaków - Lezio tylko dwa ma koty... debi_bebi napisała: > Pomysł jest naprawdę przedni, > lecz będąc niegłupią kuą > naprzód martwię się, co będzie > gdy w tej walce to nie psy Twoje > ale koty będą góra? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 19:16 Uch, przemyślny jesteś bardzo wprost uwielbiam takich mężczyzn, przeto długo nie czekajmy, i bierzmy się za... No się bierzmy! Odpowiedz Link
leziox Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 17:24 Nianczyc dzieci?Matko boska! Lepiej lupac kamien mlotem Nie ze mnie nianka beztroska Bo wystrzelam kulomiotem Zrobcie lepiej wilka nianiá On sie lepiej wam tez spisze Niech juz zarty te ustana Ja ze strachu ledwo dysze! Odpowiedz Link
kogucik.2972 Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 17:31 co Ty ! Leziu ! co się lękasz, trzęsiesz się jak liść osiki... jak ta baba stara stękasz... zacznij robić już klopsiki... Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 17:35 Ach, mój Leziu, ja Cię proszę - Ty to jeszcze przemyśl sobie ja od siebie obiecuję że odwdzięczę Ci się pięknie będę kukać Ci i w grobie Odpowiedz Link
leziox Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 17:55 Te zyczenia nie sa mile Lecz nikt nie wie kiedy zejdzie Wiec odgryzam sie sposobem Niech ci kilo sto przybedzie! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Koniec z porannym pianiem :P 07.02.10, 18:14 Wielkie dzięki za życzenia zaraz wezmę je do serca pod warunkiem małym jednym, że kiedy z obżarstwa umrę, będziesz dźwigał moją trumnę Odpowiedz Link