1zorro-bis Re: żul 02.07.14, 08:21 Kogut....po co sie tym zalkoholizowanam przyglupem tak denerwujesz? Przeciez chlopina zamiast mozgu ma kaszane w alkoholu utopiona. Mnie najbardzies smieszy podziw jego belkotu przez te dwie podstarzale blondi....... A moze Czarus to jedyny facet , ktory jeszcze wykazuje tymi "panienkami" zainteresowanie?! Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: żul 02.07.14, 09:07 nie, ona są zwykłymi alfonsami 1zorro-bis napisał: > Kogut....po co sie tym zalkoholizowanam przyglupem tak denerwujesz? > Przeciez chlopina zamiast mozgu ma kaszane w alkoholu utopiona. > Mnie najbardzies smieszy podziw jego belkotu przez te dwie podstarzale blondi.. > ..... > A moze Czarus to jedyny facet , ktory jeszcze wykazuje tymi "panienkami" zainte > resowanie?! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: żul 02.07.14, 10:07 Kogut....szkoda na kretyna czasu i nerwow! On jest na wszystko......impregnowany. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: żul 02.07.14, 10:09 nie będzie mi jakaś ciota od kutasów po forach jechać. A te dwie alfonsy zadowolone z zabawy. Dość tego. Cztery lata - wystarczy. 1zorro-bis napisał: > Kogut....szkoda na kretyna czasu i nerwow! On jest na wszystko......impregnowan > y. > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: żul 02.07.14, 13:17 Kogut.....wedlug Czarusia to kutasy jestesmy dwa. Ty i ja..... Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: żul 02.07.14, 14:20 tak, wiem, zauważyłem stąd i ja się postarałem dostosować język do tam obowiązującego. Mam tego naprawdę dosyć - sam powiedz, kiedy Ty zacząłeś z nimi - kopiować, bluzgać na nas - ile to już kuźwa lat ??? dwie stare głupie baby - i jeszcze twierdzą bezczelnie że to JA je zaczepiam !! Jeszcze dworca nie było, jak komentowaliście - piszę ście - bo one srały jedna przez drugą - to, co ja i moi znajomi pisali po forach - baby mają obsesję czy co ??? pierwszy wierszyk gwizdnąłeś mi jeszcze z Rzęchów - pamiętasz ? ile to już kuźwa lat !!! a te miągwy dalej pieprzą !!! 1zorro-bis napisał: > Kogut.....wedlug Czarusia to kutasy jestesmy dwa. Ty i ja..... > Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: żul 02.07.14, 17:01 tak, masz racje - ja ten wierszyk skopiowalem, nie gwizdalem! On mi sie naprawde podobal dlatego go skopiowalem i zamiescilem na Kalejdoskopie. No, a potem zaczal sie mlyn.... A trwa to juz chyba kilka lat. Ale....mysle, ze bez tego kobitki zyc nie moga. To jest chyba jakies uzaleznienie.....seksualne u tych dwoch. No, gdzies sie trzeba wyzyc. A jak chlopa brak to...... Do sieny, do sieny! Odpowiedz Link