Dodaj do ulubionych

Dobry Dzień

20.06.10, 18:52
chciałam się przywitać ze wszystkimismile
jest mi bardzo miło ze przyjęliście mnie do swojego gronakiss
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: Dobry Dzień 20.06.10, 19:01

Aaaa, jak miło, że do nas dołączyłaś smile
      • tropem_misia1 Re: Dobry Dzień 20.06.10, 19:34
        Witaj, smile
        • milky_way_1 Re: Dobry Dzień 20.06.10, 20:03
          Dobry wieczór Poranna_smerfetko.kwiat
          Masz pękny, subtelny kobiecy avatarek.
          Uwielbiam bajki i bardzo ciepło witam Ciebie w Melynie.kiss
          • leziox Re: Dobry Dzień 20.06.10, 20:27
            No witamy wszyscy.Piwko schowane w szafce za proszkiem do prania,druga polka z
            lewej.Tylko nie rozpowiadaj wszystkiego tym pijanicom...
            • poranna_smerfetka Re: Dobry Dzień 20.06.10, 20:51
              Dzięki za zaproszenie na piwkosmile
              Niestety jestem abstynentkąsmile
              Już od paru latsmile

https://i46.tinypic.com/t82hec.jpg
              • leziox Re: Dobry Dzień 20.06.10, 20:52
                Ups...No to mamy na melynie prawdziwy problem...
                • poranna_smerfetka Re: Dobry Dzień 20.06.10, 20:54
                  Eeeeeeeeeee jakaś cola na pewno się znajdziesmile
                • debi_bebi Re: Dobry Dzień 20.06.10, 20:59

Jaki problem? Ja w sumie tez nie piję, mogę śmiało towarzyszyć Smefretce
                  przy...eeee...herbatce z cytrynka ;D
                  • poranna_smerfetka Re: Dobry Dzień 20.06.10, 21:03
                    Nie ma sprawy albo przy kawie ,albo coli,albo jakimś innym bezalkoholowym trunkusmile

• leziox Re: Dobry Dzień 20.06.10, 21:21
                      Zakrywam oczy i uszy i z krzykiem przerazenia spieprzam z tego wátku.
                      • poranna_smerfetka Re: Dobry Dzień 20.06.10, 21:24
                        dlaczego?
                        Ja wychodzę z zdania za nie trzeba pić żeby dobrze się bawićsmile
                        Zresztą mi nie przeszkadza jak inni piją ja nie pijęsmile
                        • lidka_77 ale jakies takie 20.06.10, 21:35
                          wisienki w czekoladzie z likierem czy jakies cukierem z alkoholem
                          może byc? wink
                          • poranna_smerfetka Re: ale jakies takie 20.06.10, 21:37
                            tak może byćsmile
                            Bardzo lubię słodycze naturalne tyżsmile
                            • lidka_77 czyli 20.06.10, 21:45
                              nie wszystko stracone wink

p.s. ja tez nie piję, tylko nic nie mów reszcie wink
                        • milky_way_1 Re: Dobry Dzień 20.06.10, 21:37
                          Bo to jest fantastyczne podejście. Też nie piję alkoholu prawie. W
                          ostateczności jak wymaga tego sytuacja. Do dobrej zabawy, nie potrzebny jest
                          alkohol wogóle.smile
                          • leziox Re: Dobry Dzień 20.06.10, 21:40
                            Dlatego nie mozna pic w towarzystwie nie pijacych,poniewaz nastepnego dnia
                            powtorza bez zajakniecia wszystkie to durnoty,jakie czlek zwyczajowo wygaduje
                            przy flaszce.A jak kto byl przy tym tez pijany,to moze sobie gadac ile tylko zechce.
                            • milky_way_1 Re: Dobry Dzień 20.06.10, 21:46
                              Leziu, to po co przyjaźnić się z osobami, na których nie można polegać.
                              Wybacz, idę na imieniny i mam pić bo inaczej nie moge być na tych imieninach.
                              Przecież to niepoważne. Dorośli ludzie zachowują się jak dorosłe osoby, a nie
                              jak fiubździu.
                            • poranna_smerfetka Re: Dobry Dzień 20.06.10, 21:48
                              Jeśli pije się w odpowiednim towarzystwie nie ma tego złego co by na dobre nie
                              wyszłotongue_out

• leziox Re: Dobry Dzień 20.06.10, 21:59
                                Sprawa jest prosta,na imieniny powinno sie zapraszac albo pijakow albo
                                abstynentow.Nie dochodzi wtedy do konfliktow jakichkolwiek.Zreszta mnie tez nie
                                piloby sie przyjemnie gdybym widzial ze ktos obserwuje mnie trzezwymi
                                oczami.Wiec sprawa jest prosta-ciebie na pewno na imieniny nie zapraszalbym.Nikt
                                by cie tam do picia wprawdzie nie zmuszal ale psulabys ogolny nastroj.
                                • leziox Re: Dobry Dzień 20.06.10, 22:00
                                  To bylo do milky.
                                  • milky_way_1 Re: Dobry Dzień 20.06.10, 22:05
                                    Jak widać mamy innych znajomych. Chodzę na takie imprezy gdzie są osoby pijące
                                    i abstynenci, znakomicie się bawimy.
                                    • leziox Re: Dobry Dzień 20.06.10, 22:23
                                      Naturalnie ze mamy innych znajomych.Ale to zaden zarzut czy problem.Tylko:zyj i
                                      pozwól zyc innym.W przeciwienstwie do innych zaklamanych gladkich paszczy mam
                                      ten zwyczaj ze jesli mnie sie cos nie podoba to o tym mowie i nawet jesli sie to
                                      nie podoba na poczatku,pozwala potem uniknac wielu rozczarowan.
                                      • milky_way_1 Re: Dobry Dzień 20.06.10, 23:32
                                        Też nie lubię zakłamania i nie lubię jak się unosisz. Niepotrzebnie szukasz
                                        dziury w całym. Pamiętasz.smile Coś jeszcze muszę skrobnąć( piszę też gdzie
                                        indziej). Mam prośbę, napisz jakiś wiersz.smile Dobranoc miłych snów.smile
                                        • leziox Re: Dobry Dzień 20.06.10, 23:38
                                          Nie moja sprawa w tym co i gdzie piszesz.
                                          Dziury w calym to nie moja specjalnosc.
                                          Skrob spokojnie,papier i ekran sa cierpliwe,w przeciwienstwie do ludzi logicznie
                                          myslacych.
    • leziox Re: Dobry Dzień 20.06.10, 23:09
      Ja natomiast w ostatecznosci wole wypic,bo nie wiadomo co w takim stanie
      ostatecznym zdarzyc sie jeszcze moze,wiec wole to przezyc znieczulony deczko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka