Dodaj do ulubionych

ciekawość

04.10.10, 20:49
a co robicie o tej porze? 20.46.

ja:
- półleżę przed lapem
- próbuję się uczyć i odrobić pracę domową (ała)
- oglądam film o mutantach na polsacie (tzn. głównie reklamy)
- czytam wink
- ech, podjadam
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: ciekawość 04.10.10, 20:57
      Jednym okiem i dwoma uszami oglądam TV.
      Drugim okiem skupiam się na monitorze kompa.
      W ustach mam fajkę.
      • jootro2010 Re: ciekawość 04.10.10, 21:03
        A ja sobie ... łuszczę....słonecznik przed kompikiem
        i zabawiam się w ... plujkę big_grin
        • lidka_77 Re: ciekawość 04.10.10, 21:14
          kurcze, jak zdrowo smile
      • lidka_77 Re: ciekawość 04.10.10, 21:07
        fajkę? taką prawdziwa z dymkiem? smile
        a są tytonie smakowe chyba, no nie?
        • leziox Re: ciekawość 04.10.10, 21:18
          Zazeram czekolade bo odpoczywam od ankohla-przy okazji patrze na towarek jaki moglbym komu polecic.
          • jootro2010 Re: ciekawość 04.10.10, 21:21
            smile
            Lezio to co polecasz?
          • lidka_77 Re: ciekawość 04.10.10, 21:29
            kaffe sahne - weisse schocolade auf edel-kaffee-sahneschokolade ech... no i się przyznałam. wpadłam w ciąg, ale jutro mi się uda chyba wrócić do głodu big_grin

towarek? od razu mi się swintuszenie uruchamia, ale muszę być grzeczna, więc nic nie mówię smile
            • leziox Re: ciekawość 04.10.10, 21:33
              Hahaha-zajadam prawie taka sama tylko na bazie capucciono,hihihi...tez biala z dnem ciemnym
              Co moge polecic?Winko,dezodoranty,perfumki,kosmetyki,podpaski always big_grin
              Zalezy kto co lubi lub potrzebuje.
              • jootro2010 Re: ciekawość 04.10.10, 21:40
                smile
                Lezio a perfumiki lub woda toaletow Black Velvet to by się u Ciebie znalazła ?
                Aaaa jakie wina?
                • leziox Re: ciekawość 04.10.10, 21:51
                  Jedyne perfumy nazywajace sie Black Velvet jakie mialem,pochodzily od Ricarda M.
                  Nawet nie wiem co to za firma.Ale na razie nie mam.
                  Winka praktycznie wszystkie w zaleznosci od potrzeb,renskie,mozelskie,badenskie,francuskie,aktualnie na skladzie hicior-francuskie winko po 10 zeta,polwytrawne,czerwone,oraz rose.
                  Tylko brac trzeba po kartonie,dlatego taniej.
                  Inne wina w przedziale cenowym od 20 zeta wzwyz.
                  • jootro2010 Re: ciekawość 04.10.10, 22:02
                    Lezio nie mogę sobie przypomnieć nazwy,a było to lekkie
                    białe wino wytrawne w niebieskiej butelce,a na etykiecie był chyba witraż
                    i kobieta?,nie pamiętam z których winnic Niemieckich...hyyymmm ale
                    one były z 5 lat temu po 70zl za butelkę bez marż.
                    Przywoził mi znajomy,sprowadzali je do naszego Radissona,tylko wtedy
                    cena jego była odpowiednio wyyyższa.
                    Black Velvet to były typowe wody i perfumy Francuskie o specyficznej
                    dynamicznej nucie,chyba Astor-a jak się nie pomyliłam.
                    • leziox Re: ciekawość 04.10.10, 22:11
                      Z Astora to nie wiem,wiem ze byly to perfumy produkowane przez firme Ricarda M.Designer World w Monachium i nazywaly sie Black Velvet wlasnie.Ale powiem ci ze tych Black Velvetow sporo sie przewija wiec nie powiem tobie o jakie ci perfumy chodzi skoro ty je mialas smile
                      Winnic jest tez od cholery,win tyle ze 1o sztuk zycia nie starczy aby wszystko sprobowac.
                      Ot,czlek ulomny jest jakby smile
                      • jootro2010 Re: ciekawość 04.10.10, 22:14
                        Postaram się sobie przypomnieć z jakiej winnicy było to wino.
              • lidka_77 Re: ciekawość 04.10.10, 21:43
                dziś w robocie bolał mnie jeszcze żołądek, ale marzyłam o.. <rumieniec> czekoladowo-kremowym ciastku, a stanęło na czekoladzie, bo jednak to bezpieczniejsze, przyznaję się też, że jak weszłam do domu, to wzięłam łyka żołądkowej - i musze powiedziec, że to działa smile

perfumy brzmią interesująco, bo ja się nie znam i nie umiem sypać markami znanych perfum, no i nie umiem chyba wybrać, a zapach to fajna rzecz, tez trzeba się nauczyć nosić, tak mi się zdaje, ja się może kiedyś nauczę wink
    • kolczasty_nemo Re: ciekawość 04.10.10, 21:29
      O 20.46 pracowałem, 21.29 nadal pracuję..smile
      • jootro2010 Re: ciekawość 04.10.10, 21:33
        Ojjjj Nemo...ale Cię ta praca wciągnęła...(przeciągłe gwizdnięcie),
        a kiedy odpoczynek,że sobie pozwolę się tak zapytać big_grin
        • kolczasty_nemo Re: ciekawość 04.10.10, 21:37
          To właśnie jest "odpoczynek"...
          Mam w domu szpital, 3 Apsiki nakarmiłem i zamknąłem w sypialni.... mogę spokojnie popracować i cóś skrobnąć na forum..smilebig_grin
      • lidka_77 Re: ciekawość 04.10.10, 21:39
        ale fajnie, bo jak jak ja jutro będę po 6-tej wyłazić z domu, to Ty będziesz pewnie już w domu albo własnie w drodze do domu i odpoczywał smile
        • jootro2010 Re: ciekawość 04.10.10, 21:42
          smile
          Nemo to Twoim Apsikom życzę smile i by "te" apsiki odeszły z Apsików big_grin
          • kolczasty_nemo Re: ciekawość 04.10.10, 21:46
            Jutro kończą się pigułki i ogłaszam...koniec psikania.... smilebig_grin
            Dzięki.smile
        • kolczasty_nemo Re: ciekawość 04.10.10, 21:44
          Niezupełnie...smile
          Jutro ciut po 6 to będę w drodze do lub ze sklepu ze świeżymi bułkami na śniadanie dla głodomorów..smile
          A później normalka z jednym wyjątkiem... nie zawiozę Juniora do przedszkola ale pracowity dzień mnie nie ominie..smile
        • exman Re: ciekawość 04.10.10, 21:45
          Kieliszek czerwonego wina, spakowanie tornistra (jutro WF, gdzie są trampki ?) i kilka akordów na gitarze.
    • teletoobis Re: ciekawość 04.10.10, 21:47
      Koniaczka sacze i koncze Statek Łysiaka ( po raz trzeci)
      • 17lipiec1976 Re: ciekawość 04.10.10, 21:54
        aktualnie leżę w koszulce w łóżku, na kolanach mam laptoka, jednym okiem zerkam w tv.
        jem ligola nożem.
        • lidka_77 Re: ciekawość 04.10.10, 21:59
          ligol? w pierwszym momencie nie załapałam, a to jabłko przecież big_grin ale jak to.. takie surowe? żeby chociaz było w ryjku pieczonej świnki, ale tak.. surowe?! (u Prachetta jedna kucharka tak się szokowała, że można coś surowego jeśc, podobało mnie się to)

ale ten lapek się grzeje na kolanach bardziej chyba.
          a u mnie w tv mutanty dogorywają ech
          • 17lipiec1976 Re: ciekawość 04.10.10, 22:04
            jestem pod kołdrą, lapek leży na kołdrze a potem na moich kolanach.
            zerkam na Lisa, ale jakos mnie to chyba nie kręci.
            • lidka_77 Re: ciekawość 04.10.10, 22:10
              lisy mnie też nie kręcą, bardziej coś w stylu milki wink
              mutatnty się skończyły, al w sumie nie wiem o co chodziło i jak się skończyło, i tak zaraz trzeba iść spać smile
              ale jak na kołdrze, to wtedy lapek się zagrzewa za mocno chyba? no ja mam troche schize na punkcie lapa wink
      • lidka_77 Re: ciekawość 04.10.10, 22:02
        Łysiak, no ja mam braki, a ostatnio ktoś w antykwariacie kupowal az trzy łysiaki, ja niestety sprzedawałam książki.
        • leziox Re: ciekawość 04.10.10, 22:15
          Jak Lipcowa zacznie pisac z kafejki netowej,to bedzie to oznaczac iz mialas racje z tym przegrzewaniem sie kompa.
          • 17lipiec1976 Re: ciekawość 04.10.10, 22:17
            a tam, bez przesadywink
            a na czym niby mam go trzymać??
            • leziox Re: ciekawość 04.10.10, 22:18
              Postaw go na stoliku a stolik na lózku,leniuchu jeden big_grin
            • lidka_77 Re: ciekawość 04.10.10, 22:19
              ja trzymam na stole drewnianym nie bejcowanym, który to stół kocham...dotykać heh i w sumie zawala mi pokój, ale zawsze marzyłam o normalnym stole smile ale i tak zawsze go trzymam tak, że kawał dupki wystaję poza krawędź, bo mi się wydaje, że tak mu chłodniej.

są jakies takie podpórki pod lapa specjalnie, niektóre nawet chłodzące, widziałam w katalogu ikei i mnie kusi, bo czasami by się chciało zmienić pozycję i poklikac na kolanach smile
              • leziox Re: ciekawość 04.10.10, 22:26
                Przesadzac tez nie trza,wiadomo ze jak polozyc sobie laptopka na kolanach to nie wylecisz razem z nim w powietrze.A ja od lat preferuje peceta,przynajmniej zmuszam sie jeszcze do wstawania kiedy jestem w necie big_grin
                • lidka_77 Re: ciekawość 04.10.10, 22:31
                  stacjonarny też stoi, czasem przy nim siadam.

tam mam front page`a ech
              • 17lipiec1976 Re: ciekawość 04.10.10, 22:27
                kupię sobie blat, albo stolik do łóżkasmile
                zjadłam właśnie 4 kanapki z razowego, sojowego chleba i popiłam sprite.
                • lidka_77 Re: ciekawość 04.10.10, 22:30
                  ten razowiec ze smaluszkiem i skwarkami? big_grin i ogórek kiszony? big_grin
                  • 17lipiec1976 Re: ciekawość 04.10.10, 22:31
                    hehhe, nie, ze zwykłym pasztetembig_grinbig_grin
                    • 17lipiec1976 Re: ciekawość 04.10.10, 22:35
                      idę umyć zęby.
                  • nawrotka1 Re: ciekawość 04.10.10, 23:00
                    lidka_77 napisała:

> ten razowiec ze smaluszkiem i skwarkami? big_grin i ogórek kiszony? big_grin

Takie teksty powinny byc zakazane po 22giej suspicious
                    Nie wiem, po co wlazłam w ten wątek, teraz pojdę przeszukiwac lodówkę...smalcu tam na pewno nie ma, ale czyms trzeba uspokoic ten ślinotok uncertain
    • girl_32 22:28 04.10.10, 22:28
      Chciwie zagladam (podglądam raczej) forum melyniarskie ale nie posiedzę ,bo spać trzeba iść.
    • nawrotka1 najporządniejsza :D 04.10.10, 22:34
      ...to ja! big_grin
      O 20.46 byłam właśnie w 46tej minucie wściekłych ćwiczen na stepie (oczywiście w klubie, a nie w domusmile i pot lał się ze mnie strumieniami.smile
      O 21.05, czerwona na gębie jak upiór i z włosami w strąkach radośnie udałam się pod prysznic, potem do domu, a teraz piję wodę mineralną......
      żartowałam big_grin aż tak szurnięta nie jestem, piję whisky big_grinbig_grinbig_grin
      • 17lipiec1976 Re: najporządniejsza :D 04.10.10, 22:36
        Nawrotka, podziwiam Cię, ale Ty masz zacięciesmile
        efekty są?
        • nawrotka1 Re: najporządniejsza :D 04.10.10, 22:47
          A jakie byś chciała efekty? smile
          Ja nie chudnę dzięki tym zajęciom, jedynym efektem jest przyjemność płynąca z ćwiczeń i z tego, że ciotka w moim wieku jest w stanie wytrzymac kondycyjnie z młodymi laskami big_grin
          • 17lipiec1976 Re: najporządniejsza :D 04.10.10, 23:05
            po pierwsze: Ty nie masz z czego chudnąć.
            po drugie: właśnie o takie efekty jak piszesz mi chodzilosmile
            • nawrotka1 Re: najporządniejsza :D 04.10.10, 23:16
              Świetnie robi na psychikę, polecam smile to dobry patent dla kobiet, ktore lubią bawić się i tańczyć, a mają za mało okazji... jest tyle fajnych zajęć, na ktorych można się i wyskakać, i poprawić koordynację, i kondycję naturalnie też smile
              • lidka_77 Re: najporządniejsza :D 05.10.10, 10:26
                od samego czytania czuję się zmęczona echhhhh
                • leziox Re: najporządniejsza :D 05.10.10, 12:26
                  No tak a potem narzekata ze w wieku lat trzydziestu czujecie sie jak mlode babcie.
                  A taka Nawrocia,chociaz tez tylko troche starsza,w locie was przegania i obiega jeszcze kilka razy w kólko...smile
                  • nawrotka1 Re: najporządniejsza :D 05.10.10, 15:07
                    Przekonałam się, że czasem im mniej człowiek robi, tym bardziej czuję się zmęczony smile))
                    Leziu, rozkoszny jestes ze swoim "tylko trochę starsza", doceniam to i jeszcze bardziej Cię lubię big_grinbig_grinbig_grin
                  • lidka_77 Re: najporządniejsza :D 05.10.10, 16:16
                    buu i tu tez wypominają wagę... sad
                    ja jestem jak babcia, bo nie mam już nic przed sobą, nie mam woli życia, nie chce już i nie widzę sensu.
                    no ale.. poniewaz powstał tu praktycznie pod mym nosem jakiś fitness club to może pójde, tylko jest problem, bo sale są podobno malusie, a oni se nie pozwola na to, żeby jeden użytkownik zajmował pół przestrzeni wink
                    • nawrotka1 Re: najporządniejsza :D 05.10.10, 16:34
                      Pozwolę sobie wziąć w obronę Lezia.....Lidko, to jest klasyczna nadinterpretacja, tam nie było nic o wadze ani figurze smile
                      A do klubu zachęcam, jesli znajdziesz zajęcia, które polubisz, to poprawisz sobie samopoczucie fizyczne i psychiczne smile I pewnie, jak każda kobieta przesadzasz z surową oceną samej siebie i tego miejsca na pewno wystarczy big_grin
                      • lidka_77 Re: najporządniejsza :D 05.10.10, 16:43
                        myślę, że nie musisz go bronić, nie czuję, żebym zaatakowała...
                        nie oceniam siebie surowo, poza tym myślałam, że jest w miare ok, nawet ktoś mnie utwierdzał, dodawał pewności siebie, a potem usłyszałam co tak naprawdę myśli o takich jak ja, nie wiedział, że te słowa do mnie dotrą. no nic, nieważne w sumie, z faktami się nie dyskutuje.
                        i masz rację, zdecydowanie muszę więcej wychodzić. zaraz się zbieram na wieczorne zajęcia, nie będę przez chwilę tu smucić wink
                        • nawrotka1 Re: najporządniejsza :D 05.10.10, 17:16
                          a potem usłyszałam co tak naprawdę myśl
                          > i o takich jak ja, nie wiedział, że te słowa do mnie dotrą.

Nie tylko nie wiedział, ale pewnie nawet Ciebie nie miał na mysli, mówiąc coś tam niezbyt fortunnie.
                          Czasem wszyscy wypowiadamy się mało oględnie na jakiś temat, a do głowy nam nie przyjdzie, że równiez osoby, ktore znamy i lubimy, mogą brać to do siebie.
                          Miłego wieczoru smile
                          • leziox Re: najporządniejsza :D 05.10.10, 19:56
                            No akurat to nie chodzilo w tym wszystkim o mnie zdaje sie.
                            A jak kto ze tak powiem obrabia komus dupe za plecami i potem do czlowieka dojdzie/doniosá/to jest podwojnie nieprzyjemnie-bo utrata zaufania do takiej osoby i bezsilna zlosc na plotkarza.
                            • exman Re: najporządniejsza :D 05.10.10, 19:59
                              Leziox, a jak ty widzisz obrabianie dupy jak nie za czyimiś plecami ? Od przodu ?
                              • leziox Re: najporządniejsza :D 05.10.10, 20:05
                                Ja po prostu czynie to publicznie.W taki sposob rowniez mozna.Nie czyniac z tego jakiejs tajemnicy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka