tropem_misia1 11.12.10, 08:03 Kto jak spał to tak wstał. Ja: W nocy spałam rano wstałam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teletoobis Re: Sobota. 11.12.10, 08:41 Ja nie spalem, spala okowitka. Wstalem wiec zmeczony Odpowiedz Link
leziox Re: Sobota. 11.12.10, 12:08 Hahahaha!No co ty,Lipcowa nie moze zapasc w sen zimowy z uwagi na niedobór tluszczu w organizmie.Natomiast nad chronicznym stanem letargu to rzeczywiscie troche zastanawialbym sie.Budzi sie,stuknie pare slowek i znowu zapada w letarg. Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: Sobota. 12.12.10, 11:28 Lipiec w grudniu jest wyjątkowo potrzebny, jako przeciwwaga dla ponurych okoliczności przyrody Odpowiedz Link
tropem_misia1 NiEDZIELA OPISANA: 12.12.10, 07:39 Transcendentny brzuch pierzyny nakarmiony puchem drgnął. W sekundę później pierzyna lewitując odłoniła ciałko me i wylazłam spod niej. WSTAŁAM, BO MUSIAŁAM. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: NiEDZIELA OPISANA: 12.12.10, 07:46 Mimo, że musiałaś, niezmiennie bardzo cieszy mnie Twój widok. Ojej, nawet pewną sympatię poczułam do "musiałam" Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: NiEDZIELA OPISANA: 12.12.10, 07:49 Mam mus po Galerii Krakowskiej ( Dzięki Bogu mniejsza od Bonarki) z kimś tam,kims tam łazić.Prezenty. Mnie tylko przeraża, że nie wiem co kupić(: Za dwa tyg. święta , a nie lubie ostatniego dzwonka. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: NiEDZIELA OPISANA: 12.12.10, 07:53 Na pewno coś wpadnie Ci w oko. Przecież niekoniecznie musi być praktyczne ? Zwariowany drobiazg bywa nie mniej pożądany Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: NiEDZIELA OPISANA: 12.12.10, 08:00 no fakt dzięki za wsparcie i podniesienie morale ( jak sie to odmienia?) i znalazłam sobie w blogach przepis na tort cytrynowy..O! Mam kiedyś tam imieniny będzie jak znalazł nawet jak nie wyjdzie to kwaśne miny będą od cytryny a nie od zdegustowania ))))))))))) Odpowiedz Link
tropem_misia1 no to lezę 12.12.10, 08:41 a nie chce mi się okrutnie te wycieczki hipermarketowe napawają mnie zgroza Odpowiedz Link
marijola1 Re: no to lezę 12.12.10, 08:45 Jakie to szczescie ze ja juz jakis czas temu zawarlam umowe z bliskimi: ZADNYCH PREZENTOW!!!!!! A jesli mam ochote cos kupic,to kupuje"bez okazji" i unikam debilnego biegania w przedswiatecznej malignie po sklepach Odpowiedz Link
debi_bebi Re: no to lezę 12.12.10, 09:01 Bo za dużo ludzi. W rezultacie zawrotu głowy nie dostaje się wskutek bogactwa oferty sprzedawców, tylko od wirowania tłumu. Odpowiedz Link
z_oddali Re: no to lezę 12.12.10, 10:28 Nie przepadam za zakupami. Moją awersję do łażenia po sklepach mógłby złagodzić tylko dobry towarzysz zakupowy I całe to szaleństwo jeszcze przede mną. I nie mam pomysłu na prezenty. A jak sobie pomyślę, o tłumach w sklepie to mi się słabo robi Powinnam się z tym zmierzyć, ale czy dam radę? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: no to lezę 12.12.10, 11:09 Na pewno dasz sobie radę. Co roku jest to samo, i lepiej czy gorzej - da się to przeżyć Odpowiedz Link
nawrotka1 Re: no to lezę 12.12.10, 11:32 Ja też czuję już coroczną panikę prezentową, na szczęscie mam czas w tygodniu na te rzeczy. Wczoraj przez roztargnienie zajrzałam do pobliskiego centrum handlowego, ale uciekłam w popłochu Odpowiedz Link
leziox Re: no to lezę 12.12.10, 13:30 U mnie w zasadzie w domu i tak sklep to wystarczy wybrac i juz jest prezent. Najsmieszniejsze jest to ze nie mam komu tych prezentow robic. A gdybym musial to dawalbym po kopercie z kasa albo bonem towarowym i juz. Odpowiedz Link
marijola1 Re: no to lezę 12.12.10, 16:06 W tym roku daja kase bo bony sa za bardzo opodatkowane! Odpowiedz Link
debi_bebi Poniedziałek 13.12.10, 06:17 Różni się tym od dwóch poprzednich dni, że czekają na nas w pracy. Ktoś na nas czeka Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Poniedziałek 13.12.10, 07:23 Na mnie czeka w pracy na mur beton...robota. A na Cię?Jakaś osoba fizyczna mniemam... Odpowiedz Link
marijola1 Re: Poniedziałek 13.12.10, 08:40 Robota i owszem! Osoby fizyczne rowniez jak najbardziej,bo beze mnie tej roboty beda miec wiecej w przeliczeniu na glowe Odpowiedz Link
tropem_misia1 Wtorek. 14.12.10, 09:25 Tam na górze, za zimne tkwią nagie gwiazdy. Jak łatwo zamarznąć w samotności! Nawet w upał. Nigdy, gdy jest się we dwoje. — Erich Maria Remarque (Paul Remarque) Łuk triumfalny Odpowiedz Link
milky_way_1 Re: Wtorek. 14.12.10, 09:48 Tropciu, w Galerii Krakowskiej nieraz zgubiłam się, wyjść dużo. Nie przypadła mi do gustu w tym miejscu. Teraz przynajmniej dam rady wyjść jak jestem w Krakowie. U mnie mają sklarowane potrzeby na prezenty, to nie ma biegania. Cytat piękny. Bliskość drugiej osoby ogrzewa, choćby była nawet daleko, wtedy wiemy, że będzie przy nas blisko i już to samo rozgrzewa serce. Po przeczytanie tego cytatu aż cieplutko robi się na sercu. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: środa 15.12.10, 05:50 na taki portal jeden lukłam i wiem już , że z powodu spóźnień środa będzie tylko czekaniem(: przesunęli wsjo na jutro Odpowiedz Link
debi_bebi Re: środa 15.12.10, 05:53 Czyli środę na czwartek przesunęli? To jak oni chcą wykonać plan tygodnia? Nie wyrobią się! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: środa 16.12.10, 05:33 OJ, bo jeszcze utną nam sobotę i niedzielę i zostanie gołych pięć. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Czwartek. 16.12.10, 05:32 I spłynęła na mnie wiedza. Wprawdzie częściowa , ale prawie wszystko mi odjęła. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czwartek. 16.12.10, 06:33 Ryjek spoko i super. To zawirowania w miejscu gdzie podążam rumakiem.Bywa i tak. Własnie rumak podjeżdża ..pędzę. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Czwartek. 16.12.10, 07:08 Trzymaj się, Tropciu, i niech Ci wiruje wyłącznie pozytywnie Odpowiedz Link
leziox Re: Czwartek. 16.12.10, 11:47 Bierzeta sie w takim razie za odsniezanie w tej epokowej zimie? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Sobota. 18.12.10, 06:08 I najszła znowu . Tylko mami datą by udowodnić ,że będzie inna. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Sobota. 18.12.10, 07:56 I kółeczko się zamknęło, niczym w znanym tańcu Apacza naokoło Odpowiedz Link
z_oddali Re: Sobota. 18.12.10, 10:33 Żeby nam się tylko od tego kółeczka w głowach nie pokręciło Dzień dobry, kawy bym się napiła... A tu trzeba sobie zrobić, a potem wziąć się do listy zadań, tak sumiennie spisanej. Ale to za chwilę, teraz jeszcze gazetka i powolnie rozpoczynamy poranek Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Sobota. 19.12.10, 07:52 Też mam plan dnia na dziś, ale tymczasem siedzę tu sobie i wczuwam się w istnienie Odpowiedz Link
tropem_misia1 Niedziela 19.12.10, 08:53 jest jedynym dniem , kiedy to każą , broń Boże pracować, jeno się lenić. Lenistwo może byc słodkie lub bezmyślne, lub cos tam. Ja mam przesłodzone , bo wczoraj zrobiłam antydepresant :brownie z kajmakiem. No mniam i mniam i mniam, Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Niedziela 19.12.10, 09:40 Polegam na Twoim mniam mniam, bo zupełnie nie wiem, co wytworzyłaś Odpowiedz Link
leziox Re: Niedziela 19.12.10, 11:20 Ja tez nie wiem co to moze byc.Pierwsza mysl jaka mi wpadla do glowy to byl kajman zapijany browarem. Odpowiedz Link
z_oddali Re: Niedziela 19.12.10, 11:29 A mnie zastanawia jak połączyć Brownie z kajmakiem, bo z czekoladą to umiem i robię, i potwierdzam smakuje odlotowo. Odpowiedz Link