Gość: Krzys Re: ALE BZDURY !!!!! IP: *.toya.net.pl 25.12.02, 21:49 Ludzie! Czy Wy nie macie co robić i o czym myśleć ( podkreslam myśleć przy tych Waszych klawiaturach ) niz o pierogach i randkach. Może byśmy tak zmienili Świat albo rozpętali jakąś wojnę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruda Re: ALE BZDURY !!!!! IP: *.widzew.net / *.tvsat364.lodz.pl 25.12.02, 21:52 Krzysiu weż kropelki na uspokojenie, bo Ci jad kapie po brodzie, pax, pax, choćby teraz, kiedy się wszyscy świątecznie relaksujemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Kotlet Mielony Re: ALE BZDURY !!!!! IP: *.fenix.katowice.pl 25.12.02, 21:52 Wojne na pierogi i kotlety !!! URRRRRRRRRRRRRA!!! URRRRRRRRRRRRRRA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: ALE BZDURY !!!!! IP: *.toya.net.pl 25.12.02, 21:53 Gość portalu: de Kotlet Mielony napisał(a): > Wojne na pierogi i kotlety !!! > > URRRRRRRRRRRRRA!!! URRRRRRRRRRRRRRA!! Ale deb.... relaks. Ale mnie uspokajacie bez kropelek !!!!! Buuuuuuuuuuuuu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Kotlet Mielony Re: ALE BZDURY !!!!! IP: *.fenix.katowice.pl 25.12.02, 21:56 Bez kropelek...bo plujesz, dlatego Ci wstrzykuja dożylnie... Proszę poluźnić pasy pacjentowi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: ALE BZDURY !!!!! IP: *.toya.net.pl 25.12.02, 21:58 Gość portalu: de Kotlet Mielony napisał(a): > Bez kropelek...bo plujesz, dlatego Ci wstrzykuja dożylnie... > > Proszę poluźnić pasy pacjentowi!!! Nie pluje tylko roztrząsam. Bawmy si e dobrze ale i pożytecznie. Szkoda kalwiatury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Kotlet Mielony Re: ALE BZDURY !!!!! IP: *.fenix.katowice.pl 25.12.02, 22:00 Klawiaturę, to chyba juz za 20 złotych mozna kupic...gorzej z czasem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: ALE BZDURY !!!!! IP: *.toya.net.pl 25.12.02, 21:56 Gość portalu: de Kotlet Mielony napisał(a): > Wojne na pierogi i kotlety !!! > > URRRRRRRRRRRRRA!!! URRRRRRRRRRRRRRA!! Nie wojan z pogotowiem, z bakteriami, z pijanymi doktorami. Wojma ze wszystkimi ale nie na kotlety !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aard Ten wątek miał szansę przejąć pałeczkę(salmonelli) 30.12.02, 09:37 Czemu upadł? Ja tam jestem za IV Wojną Surrealstyczną. Głuchoniemym tchórzofretkom mówimy "hopsasa!" Bądź wole oko twoje. Odpowiedz Link Zgłoś