Dodaj do ulubionych

Będę płakać .

12.06.12, 20:44
Nie jestem specjalną fanką piłki ale jakby tak czasem nasi dzisiaj przegrali to na bank będe płakać sad
A Wy jak to dzisiaj przeżywacie ?
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: Będę płakać . 12.06.12, 20:47
      Właśnie zatapiam się w TV, w oczekiwaniu na piękne widowisko. A wygrają lepsi- oby to byli nasi smile
      • black-sandra Re: Będę płakać . 12.06.12, 20:48
        też dopiero wróciłam i zaraz TV włączyłam , kurde przeżywam to jak mrówka okres smile
        • debi_bebi Re: Będę płakać . 12.06.12, 20:51
          Interesujące porównanie, do którego akurat dziś brakuje mi tylko bycia mrówką big_grin
          • black-sandra Re: Będę płakać . 12.06.12, 21:03
            Witaj w klubie Debi big_grin
            • debi_bebi Re: Będę płakać . 12.06.12, 22:57
              Czy mimo tego możemy ogłosić się mrówkami? wink
              • black-sandra Re: Będę płakać . 12.06.12, 22:58
                ja jestem bardzo wypasioną mrówką , a Ty ? smile
                • debi_bebi Re: Będę płakać . 12.06.12, 23:02
                  Na krawędzi nadwagi, ale co tam! Najważniejsze, to podobać się sobie samej.
                  Mrauuuu smile smile
                  • black-sandra Re: Będę płakać . 12.06.12, 23:04
                    kurcze muszę przyznać , że jak jeszcze do niedawna marudziłam nad nadmiarem kg. tak teraz zaczęły mi się one podobać , te krągłości big_grin
                    • debi_bebi Re: Będę płakać . 12.06.12, 23:07
                      Jest się do czego przytulić, i nie grzechocze smile
                      • black-sandra Re: Będę płakać . 12.06.12, 23:10
                        no dokładnie , takie milusie , mięciusie smile
                        -, -
                        B&S
                        • debi_bebi Re: Będę płakać . 12.06.12, 23:16
                          Jak świeże pączusie smile
                          Jednak jedzenie pączusia to zupełnie co innego, niż obgryzanie kości z resztek wink
                          • black-sandra Re: Będę płakać . 13.06.12, 21:27
                            w sumie jedni wolą pączki inni zaś kości , a tak w ogóle to całkiem smaczne to mięsko od kości jest smile

B&S
    • debi_bebi O, już wiem! 12.06.12, 20:56
      Najmocniej będę kibicować Tytoniowi smile
      • black-sandra Re: O, już wiem! 12.06.12, 21:04
        Przyłączam się smile
      • pyskata.1 Re: O, już wiem! 12.06.12, 21:05
        Noooo ostatnio bez rozgrzewki obronił bramkę jak się rozgrzeje to może nawet gola strzeli wink

https://www.kiepy.pl/uploads/2012_06/11/36249_3481_500_Mecz-Polska-Vs-Rosja-I-Niemiecki-Sedzia.jpg
        • leziox Re: O, już wiem! 12.06.12, 21:25
          No to juz zacznij z tym placzem.
          Ta banda durni wpuscila wolnego.
          • super.halusia Re: O, już wiem! 12.06.12, 21:30
            myślę że nie będzie tak żle
            • leziox Re: O, już wiem! 12.06.12, 21:32
              No a co ma byc zle.Polska opusci dzisiaj turniej bo dostana w dupe a Rosjanie zasluzenie przejda dalej.
              Ale co sie kurwa,denerwowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • leziox Re: O, już wiem! 12.06.12, 22:02
                No dobra,moze nie bedzie wpierdol jeszcze...
                • black-sandra Re: O, już wiem! 12.06.12, 22:04
                  kurde mało podłogi nie zarwałam z radości big_grin
                  to była piękna akcja smile
                  • pyskata.1 Re: O, już wiem! 12.06.12, 22:06
                    Akurat strzelili jak sobie pod nosem pobrzęczałam, że mam ich .... (właśnie tam) ... i nie będę oglądać big_grin
              • pyskata.1 Re: O, już wiem! 12.06.12, 22:05
                Lezio luzik big_grin Wyrównali, cuda ludzie, cuda big_grin
                • lounger Re: O, już wiem! 12.06.12, 22:16
                  prawie, prawie
                  ja chyba zawału dostanę
                  • leziox Re: O, już wiem! 12.06.12, 22:22
                    Siem normalnie nie denerwujem ale aktualnie siem denerwujem bardzo.
                    A jak siem denerwujem to przeklinam.
                    • lounger Re: O, już wiem! 12.06.12, 22:30
                      Też zauważyłam że z osoby która nie przeklina mało co zostało. Ale po meczu (mam nadzieję) to minie.
                      • pyskata.1 Re: O, już wiem! 12.06.12, 22:32
                        Niestety muszę przyznać, że jakieś niecenzuralne słowa wydobywają się również z moich ust.
                        • lounger Re: O, już wiem! 12.06.12, 22:35
                          Co to z człowieka wychodzi
                          • black-sandra Re: O, już wiem! 12.06.12, 22:40
                            aż sama się sobie dziwiłam ile ja tutaj k,,,ów rzuciłam dzisiaj big_grin
                            • lounger Re: O, już wiem! 12.06.12, 22:41
                              płaczesz ze szczęścia suspicious
                              • black-sandra Re: O, już wiem! 12.06.12, 22:44
                                depełnieniem byłaby wygrana , nie musiałabym się po raz drugi tak stresować , ale tak , prawie płaczę smile
                                • lounger Re: O, już wiem! 12.06.12, 22:45
                                  brakuje tej bramki - czy to z Rosjanami czy też z Grekami. Oby z Czechami duża różnica bramkowa, dla nas korzystna
                          • leziox Re: O, już wiem! 12.06.12, 22:42
                            UFFFFF!No to mozna teraz przestac przeklinac.
                            Kurwa mac!Jeszcze nie wszystko stracone.
                            A dzisiejszy zespol to byl inny zespol,gdyby tak grali z Grecja jak dzisiaj to spoko byloby 2:0.
                            Mam nadzieje ze w Warszawie bedzie w miare spokojnie i nikt sie z Rosjanami nie bedzie chcial bic.
                            • lounger Re: O, już wiem! 12.06.12, 22:44
                              prawda że fajnie gralibig_grin
                              • pyskata.1 Re: O, już wiem! 12.06.12, 22:57
                                Prawda smile
                            • black-sandra Re: O, już wiem! 12.06.12, 22:45
                              Ale te ruskie to zadziorne malciki som jakby smile
                              • lounger Re: O, już wiem! 12.06.12, 22:46
                                w dodatku pokopali nam chłopaków
                                • black-sandra Re: O, już wiem! 12.06.12, 22:49
                                  łobuzy !
                                  • pyskata.1 Re: O, już wiem! 12.06.12, 23:00
                                    Spotykam się po koleżeńsku czasem z Rosjankami i balujemy sobie. Muszę przyznać, że dziewczyny są za....jefane smile
                                    • black-sandra Re: O, już wiem! 12.06.12, 23:02
                                      ależ wcale w to nie wątpię , że dziewczyny są fajneeee ale chłopcy może już niekoniecznie smile
                                      • lounger Re: O, już wiem! 12.06.12, 23:03
                                        fajni są, ale niekoniecznie na boisku wink
                                        • black-sandra Re: O, już wiem! 12.06.12, 23:06
                                          a , no chyba , że tak smile
    • black-sandra Re: Będę płakać . 12.06.12, 22:41
      Reasumując , dzisiaj Polacy pokazali , że są godnymi przeciwnikami .
      I tak trzymać !!!
      • lounger Re: Będę płakać . 12.06.12, 22:42
        podobało mi się jak grali big_grin brawo
        • leziox Re: Będę płakać . 12.06.12, 22:46
          Dobra,to ja otwieram ostatniego browara zeby sie deczko uspokoic.
          Ze jeszcze cos ze mnie emocje wydobyc potrafi to sie sam sobie zdziwilem.
          No potrafi.
          Rosyjskie przepowiednie o 4:1 mozna schowac miedzy bajki.Na szczescie.
          • black-sandra Re: Będę płakać . 12.06.12, 22:51
            hahaha , ruskie zaraz w gatki narobia bo Putin ich wystrzela jak z grupy nie wyjdą big_grin
          • lounger Re: Będę płakać . 12.06.12, 22:52
            Bardzo pewni siebie byli kibice, ale wyszło inaczej smile A ja może jakimś winkiem się uraczę, na gardło wink
            • black-sandra Re: Będę płakać . 12.06.12, 22:54
              a ja wiedziałam , że Polacy mając przed sobą takich przeciwników zbiorą wszystkie siły w sobie i pokażą , żę z nami to nie przelewki som smile
              i piwko na tę cześć też już wypiłam smile
        • debi_bebi Re: Będę płakać . 12.06.12, 22:52
          Mnie też sie podobało. Dali z siebie, co mieli najlepszego, do końca na najwyższych obrotach i nie padli, jak muchy, słowem- zagrali bardzo dobry mecz, którego nikt się nie powstydzi smile
          • tropem_misia1 Re: Będę płakać . 13.06.12, 05:54
            też oglądałam
            przerwałam po bramce Rosjan, ale straszliwe wycie za oknem mnie zmobilizowało - lukłam ...i..big_grin
            cacy
            • leziox Re: Będę płakać . 13.06.12, 12:48
              Dzisiaj czytalem ze jakis facio w tych emocjach wywalil przez okno telewizor,jak Rosjanie strzelili nam gola.W ten sposob gola strzelonego przez Polske nie dal rady juz zobaczyc.
              Ot,ironia losu,ale jakbym siebie widzial,hihihi!Tyle ze nie chcialo mi sie niesc tele do okna...
              • hardy1 Re: Będę płakać . 13.06.12, 19:33
                ...przecież mogłeś przynieść okno do tele...
                • leziox Re: Będę płakać . 13.06.12, 20:32
                  No moglem,ale nie wpadlem wtedy na to. smile
                  • hardy1 Re: Będę płakać . 13.06.12, 20:55
                    Nie dziękuj. Pamiętaj na drugi raz wink
                    Jak już o wpadaniu, to pamiętaj kolejność - wpierw tivi w przyniesione okno, dopiero potem wpadaj Ty. Nie odwrotnie!
                    • black-sandra Re: Będę płakać . 13.06.12, 21:28
                      Hardy , skąd Ty bierzesz te dobre rady ?smile
                      • hardy1 Re: Będę płakać . 13.06.12, 21:37
                        Życie. Twarde życie. To najlepszy nauczyciel, Czarna wink

PS. Tyle że ludzie dzielą się na tych, co wyciągają wnioski z doświadczeń, oraz na pozostałych wink
                        • black-sandra Re: Będę płakać . 13.06.12, 21:44
                          Hardy kochasz życie ?
                          • leziox Re: Będę płakać . 13.06.12, 21:58
                            Dziwne pytanie,Czarna,a kto niby nie kocha?
                            • black-sandra Re: Będę płakać . 13.06.12, 22:12
                              Dziwne to jest to , że Ty się dziwisz , że ja zadaję dziwne pytania smile
                              • leziox Re: Będę płakać . 13.06.12, 22:15
                                Aha.No tak,widocznie sie zapomnialem.Sorry.Naprawde.Nic sie nie stalo.Moja wina.Juz bede pamietac big_grin
                                • black-sandra Re: Będę płakać . 13.06.12, 22:26
                                  no wez , nie musisz się aż tak obwiniać , każdemu zdarza się chwila zapomnienia smile
                                  • leziox Re: Będę płakać . 13.06.12, 22:32
                                    Ale musze to zrobic.Musze dla pokuty rozwalic sobie butelke od piwa na czaszce.Musze.
                                    • black-sandra Re: Będę płakać . 13.06.12, 22:34
                                      nic nie musisz , w każdym razie ja Tobie wybaczam i lecę sobie do podusi smile
                                      dobranoc
                                      • leziox Re: Będę płakać . 13.06.12, 22:38
                                        I tez dobranoc.
                                        Rozwalilem sobie ta butelke na glowie.

Plastykowa byla.
                                        • hardy1 Re: Będę płakać . 13.06.12, 23:19
                                          Biedna butelka...musiałeś ją rozwalić?!
                          • hardy1 Re: Będę płakać . 13.06.12, 23:18
                            black-sandra napisała:
                            > Hardy kochasz życie ?

Jeszcze jak big_grin Mam je tylko jedno...a wiesz jak kocha się jedynaki wink
                            • leziox Re: Będę płakać . 13.06.12, 23:20
                              Jestem jedynakiem,ale nie wiem co to znaczy byc kochanym przez rodziców.
                              Mysle ze to przez ich zapomnienie.
                              Widocznie mnie przeoczono.
                              Dlatego osobiscie nie wiem jak sie kocha jedynaki Hardy,ze tak sie tu wtrace.
                              • leziox Re: Będę płakać . 13.06.12, 23:22
                                Ale zycie to oczywiscie zupelnie inna historia.
                                • hardy1 Re: Będę płakać . 13.06.12, 23:38
                                  Trudno abyś wiedział. Jedynak nie wie...to trzeba mieć jedynaka żeby wiedzieć wink
                                  Z życiem jest trochę podobnie.
                                  • leziox Re: Będę płakać . 13.06.12, 23:40
                                    W zasadzie tez mam jedynaka.
                                    Jedynaczke.
                                    Ale jakbym jej nie mial wiec bilans wychodzi na zero.
                                    • hardy1 Re: Będę płakać . 14.06.12, 00:00
                                      Mam podobnie. Na szczęście dalej mam. Wychodzi mi na plus smile
                                      Dobranoc.
                                      • leziox Re: Będę płakać . 14.06.12, 00:03
                                        No i oby zawsze na ten plus wychodzilo.
                                        Dobrej nocki.
                            • black-sandra Re: Będę płakać . 14.06.12, 06:47
                              to , że mamy jedno życie to wiem ale nie wiem jak się kocha jedynaki smile
                              • leziox Re: Będę płakać . 14.06.12, 12:18
                                W twoim przypadku to ty sie musisz dzielic na trzy i patrzec aby sprawiedliwie obdzielac uczuciami smile
                                • black-sandra Re: Będę płakać . 14.06.12, 18:07
                                  Bardzo ciężka sztuka ten podział uczuć .
                              • hardy1 Re: Będę płakać . 14.06.12, 17:38
                                Kto dobrze przeżywa życie, kocha jedynaki tak samo jak trojaki wink

PS. Nie mówię o potrójnym naczyniu na wsi, tylko o trojgu do kochania wink
                                • black-sandra Re: Będę płakać . 14.06.12, 18:06
                                  hardy1 napisał:

> Kto dobrze przeżywa życie, kocha jedynaki tak samo jak trojaki wink

Bardzo mi się podoba ta dedukcja smile
                                  • leziox Re: Będę płakać . 14.06.12, 18:08
                                    I tu jeszcze nalezaloby napisac na podsumowanie wátku:nie rycz,mala,nie rycz...
                                    • black-sandra Re: Będę płakać . 14.06.12, 18:19
                                      Jeszcze nie ryczę ale dzisiaj oznajmiłam koleżankom z pracy , że w sobotę jak coś to sie poryczę ale póki co nie będę wyprzedzała faktów bo jednak myślę , że bedziemy tą stroną wygrana i co najwyżej będę świętować sukcesa smile
                                      • leziox Re: Będę płakać . 14.06.12, 20:15
                                        Wlasnie trzeba myslec ze sie zyczonka i marzonka spelnia.Wiesz,taka masowa pozytywna energia musi sie w ludziach przewalac,to moze sie i uda z Czechami.
                                        • black-sandra Re: Będę płakać . 14.06.12, 20:21
                                          Dokładnie tak , bo jeśli sie ma wsparcie czy to jednostka czy drużyna to wtedy można góry przenosić .
                                          • hardy1 Re: Będę płakać . 15.06.12, 07:40
                                            Dobra Lezio, teraz nie gdybaj jak Syzyf w połowie drogi do góry, tylko napisz do Czarnej, aby nie ryczała.
                                            Inaczej jutro nam się zaryczy, niezależnie od wyniku meczu wink
                                            • leziox Re: Będę płakać . 15.06.12, 13:24
                                              Wlasnie tego rodzaju pisanie moze byc syzyfowa pracá.Bo co sie czlek nagada,a ta jesli sie uprze to i tak bedzie ryczec,bez wzgledu na wynik.
                                              • black-sandra Re: Będę płakać . 15.06.12, 19:45
                                                jak nie mam potrzeby to nie ryczę smile
                                                • leziox Re: Będę płakać . 15.06.12, 19:48
                                                  Ale wlasnie ja mowie o tym kiedy bedziesz miec potrzebe ryczenia i wtedy najlepiej nie byc w twoim poblizu.
                                                  • black-sandra Re: Będę płakać . 15.06.12, 19:52
                                                    no własnie wtedy trza być aby mnie przytulić smile
                                                  • leziox Re: Będę płakać . 15.06.12, 19:57
                                                    O to mnie chodzi.Takie przytulanie róznie sie konczy i to napawa mnie pewnymi obawami.
                                                  • black-sandra Re: Będę płakać . 15.06.12, 20:05
                                                    nigdy nie uwierze , że Ty sie czegokolwiek obawiasz smile
                                                  • leziox Re: Będę płakać . 15.06.12, 20:11
                                                    Paranoicy maja zupelnie inne obawy niz wiekszosc spoleczenstwa.
                                                  • black-sandra Re: Będę płakać . 15.06.12, 20:34
                                                    o , to wolę nie pytać jakie , a nawet jesli bym zapytała pewnie i tak bys nie odpowiedział .
                                                  • leziox Re: Będę płakać . 15.06.12, 20:46
                                                    Wiesz,ja umiem unikac odpowiedzi na szczegolne pytania z wrodzonym wdziekiem,wymyslajac odpowiedzi nie dotyczace tego pytania ale brzmiace tak jakby jego dotyczyly.
                                                  • hardy1 Re: Będę płakać . 15.06.12, 23:08
                                                    No dobra, nie bądź Lezio taki jak Twego ojca jedyny syn wink
                                                    Pozwól, niech Czarna się przytuli do ściany. Zawsze to trwała opoka suspicious
                                                  • leziox Re: Będę płakać . 16.06.12, 17:39
                                                    No toz do mnie sie i tak nie przytuli,wiec niech sie przytula do sciany,byle nie zmarzla.
                                                  • hardy1 Re: Będę płakać . 16.06.12, 18:16
                                                    ...ściana?
                                                  • leziox Re: Będę płakać . 16.06.12, 22:28
                                                    A ty Sandrusia przygotuj sobie na dzisiaj cala mase chusteczek,albo najlepiej wiadro na lezki.
                                                  • black-sandra Re: Będę płakać . 16.06.12, 23:20
                                                    Ja dzisiaj naprawdę razem z Tytoniem płakałam sad
                                                  • super.halusia Re: Będę płakać . 16.06.12, 23:29
                                                    nie rycz mała nie rycz........
                                                  • girl_32 Re: Będę płakać . 16.06.12, 23:32
                                                    A wiesz,ze TYTOŃ juz nie jest używką (od kiedy zaczął nas skutecznie bronić ?wink
                                                  • black-sandra Re: Będę płakać . 16.06.12, 23:35
                                                    nie jest to żadna pociecha sad ryczę dalej sad
                                                  • girl_32 Re: Będę płakać . 16.06.12, 23:39
                                                    RYCZ !!!
                                                  • leziox Re: Będę płakać . 16.06.12, 23:42
                                                    A ty Girlaska sie tu nie wydzieraj,ona i bez tego ryczec bedzie smile
                                                  • girl_32 Re: Będę płakać . 16.06.12, 23:46
                                                    Dobra,już dobra....idę spać !
                                                  • black-sandra Re: Będę płakać . 16.06.12, 23:55
                                                    masz racje płacz zawsze ulgę przynosi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka