31.10.12, 18:39
Opadlo mnie dzisiaj takie deja vu,jakby ta sama sytuacja juz raz sie zdarzyla.
Tak mnie sie przypomnialy pierwsze dni dzialania tego forum,jak to cicho bylo,pusto bylo,nikt nic nie pisal i mówilem ze to i tak nie szkodzi,bo najwyzej bede pisac dla siebie.
Teraz wlasnie jest tak samo,fora padaja jedno po drugim,powstaja nowe ale i tak moge sobie spoko powiedziec:Nic nie szkodzi.Najwyzej bede tu pisac dla siebie.
Obserwuj wątek
    • euroxia Re: Deja vu 31.10.12, 18:46
      Mnie czasami nachodzi chęć pisania bloga. Ale, na szczęście, tylko czasami smile

• leziox Re: Deja vu 31.10.12, 19:00
        W niczym nie nalezy przesadzac.
        • euroxia Re: Deja vu 31.10.12, 19:06
          Z forami tak jest, że żyją wtedy, kiedy forumowicze piszą. A piszą, kiedy życie (czas) pozwala. I to jest w sumie dobre.
          • super.halusia Re: Deja vu 31.10.12, 19:18
            jestem zawsze kiedy mi czas na to pozwoli
            • leziox Re: Deja vu 31.10.12, 19:26
              Co by nie gadal i nie kwekal-czasy kiedy fora byly oblezone juz chyba nie wróca.
              Ale dobrze czasami zagaic slowo z kims kto gdzies sie zawieruszyl i znowu powrócil na foruma lono.
              • euroxia Re: Deja vu 31.10.12, 19:34
                Rozlazło się towarzystwo; portale społecznościowe, Skype, GG, SMS-y...
                Potworzyły się grupy i grupki wzajemnej adoracji.
                Nie mnie oceniać, czy to dobrze, czy źle. Jedynie stwierdzam fakt.
                • super.halusia Re: Deja vu 31.10.12, 19:38
                  a ja tam jestem przy swoich forach i więcej mi nie trzebabig_grin
                  • 777.czarek Re: Deja vu 31.10.12, 21:09
                    Prawdę powiedziawszy to dla mnie liczy się tylko real - bo namacalny jest ,pomacalny big_grin tutaj to tylko taka 'fata mrugana' smile no bo tu to mogę się narąbać ile zechce a i tak trzeźwy jak świnia big_grin tylko real. Ale popisać ,pogadać nie jest źle - nabluzgać od czasu do czasu komuś też można i samemu zostać skopanym także się zdarza - bez konsekwencji cielesnej wink choć duchowej to już tak. Słowo potrafi fizycznie zaboleć.
                    • super.halusia Re: Deja vu 31.10.12, 21:12
                      oj,tam oj tam jest dobrze,a na bluzgi to chyba trzeba sobie zasłużyć choć nie trawię takich zachowań
                      • leziox Re: Deja vu 31.10.12, 21:36
                        Trawic sie nie musi ale sa rozne sytuacje,zwlaszcza kobiety to wiedza jak sie jakis mencizna przykrochmali i nie chce sie odczepic.Inaczej niz rzucenia miechem taki nie rozumie wiec trzeba jakos sie bronic i tyle.
                        • super.halusia Re: Deja vu 31.10.12, 21:56
                          nie miałam jeszcze takiego zdarzenia,a jeżeli kiedyś było to omijam szerokim łukiembig_grin
                        • 777.czarek Re: Deja vu 31.10.12, 21:57
                          Nadskakiwanie i obojętnie kto komu, bo to działa w obydwie strony dla mnie jest żenujące. I nie chodzi o to że komuś powie się jakiś komplement bo nie musi to być zaraz nadskakiwanie tylko zwyczajna uprzejmość ale jak ktoś komuś daje cynk ,że nie jest zainteresowany zakumplowaniem się /a nawet obecnością tej osoby na wątku/ no to trzeba dać se siana i tyle. Tak myślę a że myślę znaczy że jestem smile
                          • euroxia Re: Deja vu 31.10.12, 22:10
                            Ja wiem, że mnie tu się toleruje jedynie. Cóż, dobre i to.
                            Dzięki Naszemu Wodzowi, Wielkiemu Leziowi big_grin
                            • leziox Re: Deja vu 31.10.12, 22:13
                              Toz juz powyzej pisalem aby nie przesadzac.Znasz mnie juz czas jakis i wiesz ze gdybym cie w ogole nie trawil,to powiedzialbym ci to prosto w oczy nie robiac sobie z tego jakiegos wiekszego problemu.I nie jestem niczyim wodzem,bo inaczej mówiloby sie do mnie-mein führer big_grin
                              • super.halusia Re: Deja vu 31.10.12, 22:17
                                big_grin no niech Ci będzie
                              • euroxia Re: Deja vu 31.10.12, 22:32
                                Ty dobrze wiesz, że nie znam słowa po niemiecku. tongue_out
                                • super.halusia Re: Deja vu 31.10.12, 23:28
                                  zobacz jaka cisza nastałabig_grin
                                  • leziox Re: Deja vu 31.10.12, 23:36
                                    Chyba sie wszyscy przerazili ze nie znaja slowa po niemiecku,a tu jakis führer sie paleta po okolicy big_grin
                                    • super.halusia Re: Deja vu 31.10.12, 23:50
                                      a czy ja muszę znać słowa po niemiecku? ????????????????????????ja nie jestem przerażona,zawsze się dogadambig_grin
                                      • super.halusia Re: Deja vu 31.10.12, 23:55
                                        myślisz że znając język to wszystko?oj nie powiedziałabym,nie myśl że jestem w kanie na zachód przywiezionabig_grin
                                        • 1zorro-bis Re: Deja vu 01.11.12, 07:56
                                          sam z soba?Tto nudne.
                                          Chociaz znam takiego jednego paranoika, ktory potrafi sam do siebie na raz 100 postow napisac.....big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                          • rudka-a Re: Deja vu 01.11.12, 20:54
                                            1zorro-bis napisał:

> sam z soba?Tto nudne.
                                            > Chociaz znam takiego jednego paranoika, ktory potrafi sam do siebie na raz 100
                                            > postow napisac.....big_grinbig_grinbig_grinsmirk

nie słyszałes nigdy o monologu???, który wyraża myśli i uczucia mówiącego. ?
                                        • leziox Re: Deja vu 01.11.12, 11:26
                                          Alez nikt nie musi znac obcego jezyka,zwlaszcza niemieckiego.Przeciez przymusu nie ma.
                                          Co najwyzej przeszkadza to czasami w poszukiwaniu pracy.
                                          • super.halusia Re: Deja vu 01.11.12, 11:58
                                            z pewnością tak
                                            • 1zorro-bis Re: Deja vu 01.11.12, 12:14
                                              bez jezyka to mozna najwyzej......na zmywaku!big_grinbig_grinbig_grinsmirk
                                              • super.halusia Re: Deja vu 01.11.12, 12:19
                                                a mi wystarczy jak w swoim domku pozmywambig_grin
                                              • euroxia Re: Deja vu 01.11.12, 19:27
                                                1zorro-bis napisał:

> bez jezyka to mozna najwyzej......na zmywaku!big_grinbig_grinbig_grin

Eeeeeeeeee tam.... w Polsce mają już zmywarki..... big_grin
    • black-sandra Re: Deja vu 01.11.12, 12:24
      Bardzo często mam również takie deja vu , zastanawiam sie wtedy czy coś z wiedzmy we mnie nie ma smile
      • leziox Re: Deja vu 01.11.12, 12:26
        Sandra,skoro interesuje cie odpowiedz na twoje pytania,to ja ci odpowiem:tak,zdecydowanie jest w tobie cos z wiedzmy big_grin
        • black-sandra Re: Deja vu 01.11.12, 15:01
          Po czym tak sądzisz Leziorku kochany smile ?
          • leziox Re: Deja vu 01.11.12, 17:50
            To wszystko dlatego ze bywasz ze tak powiem,uprzedzajaco sympatyczna big_grin
            • black-sandra Re: Deja vu 01.11.12, 21:35
              Nie rozumie Leziu tego stwierdzenia " uprzedzajaco sympatyczna "
              Jesli mozesz rozwin to jakossmile
              • leziox Re: Deja vu 01.11.12, 21:59
                Z wlasnych doswiaczen wiem ,ze jesli cos ci nie pasuje to twoja uprzedzajaca grzecznosc potrafi sie zamienic w delikatna grzecznosc milej kobiety trzymajacej palec na jezyku spustowym kalasznikowa.
                • black-sandra Re: Deja vu 01.11.12, 22:38
                  Kurcze ale mi się to podoba big_grin tylko Ty potrafisz interpretowac rozne rzeczy jak nikt innysmile
                  • leziox Re: Deja vu 01.11.12, 23:20
                    No bo jakos cie lubie i tyle.
                    smile
                    • black-sandra Re: Deja vu 01.11.12, 23:47
                      i vice versa smile
                      • leziox Re: Deja vu 05.11.12, 18:45
                        Ogólnie nieciekawie,nudy na pudy,na innych forach tez nikogo nie ma.
                        Zaraza was wydusila czy jaka inna cholera?
                        • 777.czarek Re: Deja vu 05.11.12, 20:09
                          Nie wydusiła, siedzą w norach i czekają sygnal smile
    • teletoobis Re: Deja vu 05.11.12, 21:05
      pisz Lezio, zawsze w czasie wolnym chętnie czytam co piszesz smile
      • leziox Re: Deja vu 05.11.12, 21:56
        Taaa,tylko sie sam jakos rzadko udzielasz.Palikot przeszkadza czy co?
        • teletoobis Re: Deja vu 07.11.12, 08:07
          Nie przeszkadza, tylko poważnie absorbuje mój czas
          • debi_bebi Re: Deja vu 07.11.12, 20:30
            Toobiś, ja Cię chyba już kiedyś widziałam smile
            • teletoobis Re: Deja vu 07.11.12, 20:47
              Byłas bez okularów, więc Ci sie przywidziało
              • debi_bebi Re: Deja vu 07.11.12, 20:53
                A Ty skąd wiesz, że nie miałam wtedy okularów? Nikomu o tym nie mówiłam! big_grin
                • leziox Re: Deja vu 07.11.12, 21:28
                  No ciekawe co z tych dyskusji ciekawego wyniknie,hehe
                  • teletoobis Re: Deja vu 07.11.12, 22:51
                    a co byś chciał? Pewnie jakąś napi...ę smile
    • tropem_misia1 Re: Deja vu 06.11.12, 06:14
      też mam
      znowu przedranek
    • anus-hka Re: Deja vu 06.11.12, 06:39
      Leziu - ani sie waż zwijać intereswink))
    • debi_bebi Re: Deja vu 06.11.12, 19:35
      Też mam deja vu, że o tym już było.
      A tam! Leziu! Jeszcze daleko do chwili, kiedy okażesz się być jedynym człowiekiem na tym świecie. Wtedy rzeczywiście sam będziesz do wszystkiego, ale nie dziś smile
      • leziox Re: Deja vu 06.11.12, 19:45
        Sam to ja byc nie chce,jesli nie bedzie nawet z kim wypic to po co zyc?
        • debi_bebi Re: Deja vu 06.11.12, 19:48
          Cichaj! Nie ma sobie co zawracać tym teraz głowy, wieeesz? Cmok.
          • 777.czarek Re: Deja vu 06.11.12, 20:15
            A ja mam przekonanie że deja vu to lipa. Bo nic nigdy nie będzie takie samo co kiedyś, nic, nul. Każda kolejna wypita flaszka, wypalony szlug czy zaliczona panienka bądź facet to nie żadna powtórka tylko nowe doświadczenie smile deja vu. Śpiewała kiedyś Marylka, 'ale to już było i nie wróci więcej' wink
            • bettina75 Re: Deja vu 06.11.12, 23:08
              777.czarek napisał(a):

> A ja mam przekonanie że deja vu to lipa. Bo nic nigdy nie będzie takie samo co
              > kiedyś, nic, nul. Każda kolejna wypita flaszka, wypalony szlug czy zaliczona pa
              > nienka bądź facet to nie żadna powtórka tylko nowe doświadczenie smile deja vu. Ś
              > piewała kiedyś Marylka, 'ale to już było i nie wróci więcej' wink

Niby masz racje, ze juz nigdy nic sie nie powtorzy, ale zdarza sie, ze ma sie takie wrazenie/odczucie jak gdyby juz cos razu pewnego sie wydarzylo...

P.s.
              Tak przy okazji witam Towarzystwo w Leziowej Melyniesmile

Leziu, jak tylko mi czas pozwoli, to i ja dorzuce tutaj swoje trzy groszesmile)

• leziox Re: Deja vu 06.11.12, 23:24
                Dorzucaj dorzucaj,spoksio.Mile towarzystwo zawsze bylo tu mile widziane smile
                • m.maska Re: Deja vu 07.11.12, 22:00
                  To ja podrzuce cos z niewielka iloscia procentow... a co? Cidre - to nie łaska wypic? niby alkohol i wszyscy beda mieli trzezwe glowy... kiedys mi sie zdarzylo we Francji kupic szampana bezalkoholowego... bylo zabawnie smile
                  • leziox Re: Deja vu 07.11.12, 22:59
                    No dobra.Ale ja mam pytanie techniczne:po co niby to pic jesli nie mozna sie tym najebac?
                    • teletoobis Re: Deja vu 09.11.12, 09:32
                      to nie ma sensu! W takim przypadku lepiej nie pić!
                    • euroxia Re: Deja vu 09.11.12, 20:40
                      Dla towarzystwa? Czasem warto smile
                      • leziox Re: Deja vu 09.11.12, 21:00
                        Ale nie chla sie tylko dla samego towarzystwa ale i dla tego zeby bylo weselej.A im trunek mocniejszy tym szybciej weselej jest.
                        • lidka449 Re: Deja vu 09.11.12, 22:49
                          przeczytałam trochę,coś mi ten temat daje do myślenia - dzięki smile
    • pyskata.1 Re: Deja vu 10.11.12, 22:55
      Co Ci Leziu opadło? suspicious

Jutro obiecuję zostawić tu więcej śladów o ile spontanicznie się mi plany nie zmienią, co ostatnio często miało miejsce i potrafi doprowadzić człowieka do nerwicy.
      • leziox Re: Deja vu 11.11.12, 00:16
        Jedno jest pewne:nie byl to kutas.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka