11.11.12, 14:15
Czy ktoś z tu piszących świętował na ulicach 11.11 w Wawie przed 89 tym ? tak pytam bo ja tak. Bo dużo pyszczy /nikogo o nic nie oskarżam/ że ja i że tylko ja wywalczyłem to i śmo a w dupie byli i gówno widzieli smile jak Bolek kapucha m.in.
Obserwuj wątek
    • euroxia Re: Pytanko. 11.11.12, 18:39
      W Warszawie to nie, ale w mojej wiosce owszem. Tylko, proszę mnie nie kojarzyć ze "styropianowymi" smile
      • 777.czarek Re: Pytanko. 11.11.12, 18:57
        Też się z nimi nie utożsamiam smile więcej powiem, brzydzę się gośćmi. Skórwysyny że tak powiem smile miłego E smile i nie ważne gdzie, ważne że dałaś świadectwo to się liczy.
        Ps. Też jestem ze wsi smile
        • 777.czarek Re: Pytanko. 11.11.12, 19:08
          Oglądam TVN 24 o 19 ,dziennik bo przecież nie fakty smile kupa śmiechu .Zero pokazu z marszu niepodległości tylko wesoły debilowaty bronek łamistrajk Krzywonos i inne komusze ścierwa smile
          • euroxia Re: Pytanko. 11.11.12, 19:23
            Marsze pokazywali wcześniej. Mała zadyma.
            Zastanawiam się, jak długo Policja będzie cackać się z bandytami?
            Funkcjonariusze zostali obrzuceni brukiem, racami, butelkami...
            W odpowiedzi użyli TYLKO broni gładkolufowej. W USA inaczej by się rozprawiono w razie ataku na policjanta!
        • euroxia Re: Pytanko. 11.11.12, 19:11
          W sumie, w mojej "wsi" mieszka coś ponad 460 tys. ludzików big_grin

A, na poważnie: mieszkałam nieopodal stoczni. (I nieopodal stadionu Lechii big_grin )
          Jakoś tak wyszło smile
          Aaaaaaaaaa... i nieopodal Politechniki.... do dziś pamiętam ten gaz łzawiący na niepokornych studentów sad

Maturę miałam "wojenną", więc łatwo policzyć, ile mam lat. Wówczas młoda, pełna wiary.... ileż wtedy mieliśmy zapału!

• 777.czarek Re: Pytanko. 11.11.12, 19:23
            Ile wtedy mieliśmy zapału ? miałem tyle że rzuciłem 'na stos' swoje życie i mojej rodziny - ja żona i troje dzieci. Nie aresztowali mnie za opozycję nie zabili. Boże jestem przegrany nie będę kombatantem psia mać !!!!! big_grin byłem w Gdańsku w 82 u Chrzestnej. Była kustoszem muzeum w Gdańsku Wiesława Zalewska. Już nie żyje więc mogę podać. Skarbie tamte lata zamieniłbym na dzisiejsze badziewie. Bo rzygać mi się chce to co widzę i czego doświadczam. Łeeeeeeee
            • euroxia Re: Pytanko. 11.11.12, 19:31
              Nooooooo.... dodatek kombatancki do emerytury nie do pogardzenia big_grin
              Nie zamieniłabym.... tamte lata pełne ideałów, jakże słusznych...
              Cóż, miało być tak pięknie, a wyszło, jak zwykle sad
              • 777.czarek Re: Pytanko. 11.11.12, 19:37
                Jeśli się udzielałaś to żałujesz ? to co mają Powstańcy z kolejnych Powstań powiedzieć ? Ty i ja może jesteśmy takimi cegiełkami które kiedyś kogoś natchną ? jak mnie Ci z Powstania Warszawskiego bo Oni mnie natchnęli nikt inny. Wielki szacun mam dla Nich i zawsze będę miał. Amen.
                • euroxia Re: Pytanko. 11.11.12, 19:42
                  Nie żałuję.
                  Żałuję tego, co z tym politycy uczynili sad
                  Co do Powstania Warszawskiego..... widzę to inaczej. Wykorzystano ich. Zagrano nimi.
                  Byli skazani, zanim powstali sad
                  • 777.czarek Re: Pytanko. 11.11.12, 20:01
                    A ja nie żałuję i Ty też nie żałuj !! masz czyste sumienie bo coś zrobiłaś dla Polski, coś dobrego. Co do PW nie chcę wchodzić w spór. Różnie się mówi o tym zrywie bo to był zryw bez względu na rząd londyński i jego rozkaz. Urodziłem się i do ożenku mieszkałem na warszawskiej Woli. Na pobliski Plac Opolski co roku w rocznicę przychodzili Powstańcy z Zośki i Parasola. Pili wódkę a my 'kosiliśmy' szkło i sprzedawaliśmy w pobliskim skupie po złotówce za butelkę. Jak i co mówili o Powstaniu to do dziś pamiętam. To byli bardzo twardzi i zdeterminowani ludzie, patrioci tak myślę. Pozdr E smile
                    • euroxia Re: Pytanko. 11.11.12, 20:22
                      No zobacz.
                      Tyle ludzi pisze na forach. I tylko my dwoje w tym wątku rozmawiamy. Jakże znamienne sad
                      • leziox Re: Pytanko. 11.11.12, 20:28
                        Bo oprocz tematu niepodleglosci i patriotyzmu istnieje jeszcze tysiace innych tematow.
                        Nie wszyscy musza byc zainteresowani tym samym o czym wy rozmawiacie.Chyba to logiczne,prawda?
                        • euroxia Re: Pytanko. 11.11.12, 20:37
                          Logiczne? Nie smile
                          Ale wniosek jest taki, że manifestowanie świętowania 11.11 w okresie komuny nie było aż tak popularne, no smile
                        • 777.czarek Re: Pytanko. 11.11.12, 20:41
                          Najważniejsze to żeby się nie obrażać tylko szanować i chlać gorzałę po krzakach i w krzakach jakby podróba to rzucać pawiami po liściach smile
                          • leziox Re: Pytanko. 11.11.12, 21:00
                            Aha.Nielogicznym wiec wg ciebie jest to,ze tysiace innych forumowiczów nie gadaja na dokladnie te same tematy,co ty i Czarek.
                            Skoro nazywasz to logiká,wyglada na to ze powinno sie dla ciebie podreczniki logiki napisac od nowa.
                            • 777.czarek Re: Pytanko. 11.11.12, 21:05
                              Lezio nie wchodź w buty innych smile nie uważam się za alfę itd. jestem durniem a to co gadam to pierdoły trzy para piętnaście smile może być ? dzięki .Kurcze mogę mieć swoje zdanie o tym i owym ? jeśli nie to bardzo przepraszam. Zamilczę na wieki.
                              • leziox Re: Pytanko. 11.11.12, 21:11
                                Chyba czegos tu w mojej wypowiedzi Czarek,nie zrozumiales.Proponuje czytac do skutku az zaskoczysz.
                                • euroxia Re: Pytanko. 11.11.12, 21:12
                                  Lezio, masz zły dzień? To walnij whiskacza i będzie OK na spanie smile
                                  • 777.czarek Re: Pytanko. 11.11.12, 21:16
                                    Lezio przepraszam. Czarek smile
                                  • leziox Re: Pytanko. 11.11.12, 21:22
                                    Nie martw sie o mój dzien,Europa a takze o mój przebieg dnia.
                                    Takze cudze nalogi nie sa twoja sprawa,a tylko twoje wlasne.
                                    Wiec zadbaj prosze o siebie,ja o siebie tez zadbac umiem.
                                    • euroxia Re: Pytanko. 11.11.12, 21:25
                                      Bardzo wyraźnie powiedziane.
                                      Dziękuję za gościnę smile
                                    • 777.czarek Re: Pytanko. 11.11.12, 21:28
                                      Lezio przepraszam ale nie bądź taki dla Euro. Kobita to kobita sam mówiłeś. Po mnie Girl pojechała i trudno, miałem odpysknąć ? nie.bo nie wypada Ty też nie odpyskujesz E i wiesz czemusmile szanujesz Ją ale, chcesz się pokazać jako twarda sztuka a One i tak to czają smile pzdr Lezio oki gość jesteś smile Cz.
                                      • leziox Re: Pytanko. 11.11.12, 21:34
                                        A jaki mam byc?Stawiam sprawy jasno,mam swoje poglady,mozna sie z nimi zgadzac albo nie,to juz nie moje zmartwienie.Z tego co zauwazylem,nie tluklem Europy maczuga po glowie ani nie wyzywalem od ch,k i p.
                                        Zas tak prywatnie to ci powiem,ze nie naleze do mezczyzn,którzy po tym,jak kobieta ich walnie w policzek,zaraz nadstawiaja jej drugi oraz nie caluje kobiet w dupe jesli sa nieuprzejme tylko odplacam im sie tym samym.
                                        Zeby nie bylo-to ostatnie zdanie nie dotyczy bynajmniej Europy,bo nie zauwazylem abym sie z nia w jakis sposob wulgarnie wyklócal.
                                        • 777.czarek Re: Pytanko. 11.11.12, 21:44
                                          Ale nadepnąłeś na odcisk Europci Lezio niestety. Nie wtrącam się ale wiem że kobiety szanujesz więc wiem że z Europcią dacie sobie po razie i będzie git smile jedna sztaba dla Europci pół sztaby dla Lezia smile
                                          • leziox Re: Pytanko. 11.11.12, 21:46
                                            Gdybys dluzej znal Euroxie,wiedzialbys ze ona ma bardzo wrazliwe odciski i przeszedl nad tym po prostu do porzadku dziennego,biorac to tak,jak to jest.Zreszta przez nia tez zostalem zle zrozumiany,ale ona widocznie nie przeczytala dwa razy tego co jej napisalem.
                                            Mówi sie trudno,jedzie sie dalej.
                                            • 777.czarek Re: Pytanko. 11.11.12, 21:53
                                              Pewnie masz rację Lezio ale ja już tak mam że kobietom odpuszczam. Może to głupota może i może Ty masz rację że babę za pysk itd smile sory ale ja tak nie potrafię. Jakoś wymiękam gdy zaczyna płakać albo naciskać. Jestem mięczakiem ? może ale takim się nie czuję się kurwa.
                                              • leziox Re: Pytanko. 11.11.12, 22:24
                                                Oj tam,kazdy podchodzi do tych spraw inaczej i w taki sposob w jaki mu to pasuje.
                                                • 777.czarek Re: Pytanko. 11.11.12, 22:45
                                                  Jasne, jak komu pasuje .Mi pasuje jak napisałem. Trudno, moja krzywda.
                                                  • leziox Re: Pytanko. 11.11.12, 22:51
                                                    Jesli sie czujesz pokrzywdzony to trzeba cos z tym zrobic smile
                                                    Chyba ze tak tylko sobie gadasz-w zartach.
                                                  • 777.czarek Re: Pytanko. 11.11.12, 22:55
                                                    Nie czuję się pokrzywdzony smile swoje przeszedłem i nikt mi tego itd. nikt Lezio :-: wiesz o co mi chodzi. Ja tu zostałem i swoje zrobiłem. Nie mówię że zwiałeś itd nie mówię tego. Ale ja tu zostałem i swoje robiłem. Kuźwa jego......dobranoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka