super.halusia 23.11.12, 14:44 KMN - Kabaret Moralnego Niepokoju - Drzwi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krecik.17 Re: zarąbiaste 23.11.12, 15:01 A ja od dawna nie oglądam kabaretów. W ogóle mnie nie śmieszą, przeciwnie, żenua. Dlatego że są zbyt poprawne politycznie. Znaczy się dokopują tylko jednej opcji i to bez względu czy aktualnie rządzi czy w opozycji jest. Nie to co kiedyś Pod Egida albo Laskowik albo 60 minut na godzinę w trójce i wiele wiele innych. To były kabarety. W komunie !!!!1!!! a nie pękali jak teraz Odpowiedz Link
super.halusia Re: zarąbiaste 23.11.12, 15:24 ja oglądam,każdy ma wybór co oglądać,ja lubię ten, Ty lubisz inny Odpowiedz Link
krecik.17 Re: zarąbiaste 23.11.12, 15:32 Ależ oczywiście Halusiu każdy ma prawo oglądać co lubi i mnie absolutnie nic do tego. Ja tylko wypowiedziałem się co mnie odpowiada a co nie pzdr. Odpowiedz Link
leziox Re: zarąbiaste 23.11.12, 15:42 Teraz to w sumie nie bardzo wiadomo z km walczyc. Za komuny wróg byl bardzo wyrazny-komuna. A teraz?Nie wiadomo komu dac w morde za ten burdel który roztacza sie dookola. Odpowiedz Link
krecik.17 Re: zarąbiaste 23.11.12, 15:55 Władza to odbicie społeczeństwa. Więc komu wpie....ć ? Odpowiedz Link