Dodaj do ulubionych

Św Mikołaj.

25.11.12, 23:13
Jak zwykle o tej porze mamy wysyp św Mikołajów. Starych młodych z siwymi brodami z białymi na grzechotanych i trzeźwych jak świnia. Mnie jedno ciekawi, gdy widzę jak taki skurwiel bierze dzieciaczka na kolana, to co robi jego łapa !!! Mikołaja znaczy. Wędruje po dzieciaczku jak piskorz !!! zastanawiam się nieraz, nad uśmiechniętą buzią karakana big_grin o tak właśnie. Uważajcie na Mikołajów kochane Mamy bo Mikołaj nie śpi tylko wsadza pazury gdzie nie trzeba. CDN smile
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Św Mikołaj. 25.11.12, 23:24
      No tak,najlepiej byc zlym Mikolajem palacym maryche i pijacym wóde i nie dotykajacym dzieciakow tylko co najwyzej panienki od lat 16tu wzwyz big_grin
      • czarek_sz Re: Św Mikołaj. 25.11.12, 23:31
        Nie Lezio przyjacielu miły i drogi smile wszystkie dzieci są nasze a to co napisałem to tylko takie ostrzeżenie. Żeby kuźwa twarz pilnować swoje dzieciaczki !!!! sam mam kilka wnuczek i bardzo pięknych więc rozumiesz, jestem przeczulony .Kurwa !! jakby tylko ktoś którą dotknął to zaciukam jak psa - żartowałem w mordę jeża smile
        • leziox Re: Św Mikołaj. 25.11.12, 23:41
          E tam.Jak sama bedzie chciala to nie upilnujesz i tyle,wazne zeby wiedziala co robi a z tym to nie zawsze jest takie oczywiste.
          Ale oczywiscie,sa granice,ja mowie o tym ze pedofile to wredna swolocz i trzeba ich tepic na kazdym kroku no bo inaczej sie nie da.
          • czarek_sz Re: Św Mikołaj. 25.11.12, 23:47
            Najstarsza ma dziesięć lat najmłodsza /Ania/ dwa i pół. Ogólnie w okolicy niedawno złapano pedofila więc rozumiesz. Strach jest którego ja nie mam bo nie znam strachu tylko boję się o dziewczynki gdy ich nie widzę. Gdy jestem przy nich wiem że są bezpieczne ale gdy nie to lękam się. Chyba jestem przeczulony tak Janeczka mi mówi smile
          • czarek_sz Re: Św Mikołaj. 25.11.12, 23:53
            Jasne Lezio. Na razie mnie nie banują więc zmieniłem nicka, sorki. Ale nie cierpię kretów smile wolę swoje imię. Więc powracam do nicka czarek ale we zmienionej formie bo stary nadal przyblokowany. Dobranoc bracie w krawacie bo czas do wyra smile trzym się Lezio.
    • tropem_misia1 Re: Św Mikołaj. 26.11.12, 06:21
      Prawdziwy Mikołaj głaszcze bo główce li tylko i pyta czy się było gzecnym.
      Potrza prawdziwego , a nie jakiegoś farbowanego.
      • czarek_sz Re: Św Mikołaj. 26.11.12, 08:33
        Prawdziwy Św Mikołaj w zanadrzu trzyma też rózgę .Ale nie dlatego by zbić nią niegrzecznego dzieciaczka ale by tylko postraszyć smile pamiętam mojego starego, jak się przebierał i stękał kwękał i garbił się pytając, czy są tu grzeczne dzieci, czy umiom paciorek - w białej poszwie od kołdry, jako worku miał prezenty big_grin miłego dnia Wy wszystkie dzieci Św Mikołaja wink
        • super.halusia Re: Św Mikołaj. 26.11.12, 19:27
          Przed świętami jest większe zapotrzebowanie na pracowników tymczasowych. Coraz częściej zatrudniamy Świętego Mikołaja, który przychodzi w wigilijny wieczór wręczać dzieciom prezenty.
          • dunajec1 Re: Św Mikołaj. 26.11.12, 19:39
            Hmmm, tez slyszalem ale o babnie co to miala mikolajka i pociagala go za jajka,
            raz za jedno raz za drugie a najczesciej za to dlugie.
            Raz sie budzi mikolajek, patrzy......a tu nie ma jajek
            ani jedno ani drugie, lecz zostalo mu....to dlugie.
            • czarek_sz Re: Św Mikołaj. 26.11.12, 19:56
              Taki jedno jajeczny Mikołajek smile Halusiu a w pracy będziecie mieli św Mikołaja ? gdy pracowałem to dostawaliśmy talony na zakupy i paczki dla dzieci. Wiesz, słodycze i owoce w puszkach. Ananasy pomarańcze. czekolady i tym podobne. Ciekawe jak jest teraz. Po mojej fabryce śladu nie ma - zaorali i apartamentowce postawili. Ale meliny są nadal, sprawdzałem smile tylko krzaki wycięte gdzie po kielichu było. Nostalgia.
              • leziox Re: Św Mikołaj. 26.11.12, 20:13
                Hahaha!No tak,szkoda krzaczorów i otoczenia.Poza tym jak czlek ma ochote to wszedzie sie moze napic smile
                • czarek_sz Re: Św Mikołaj. 26.11.12, 20:29
                  Napić wszędzie się można widać że Ty nie z gruchy ani z pietruchy smile były krzaki od Towarowej i były krzaki od Karolkowej. Guzik dzisiaj jest. Lolek chyba jest i Bolek też i Szczęśliwice gdzie na gorzałkę jeździliśmy też są. Ale już zupełnie inne. Wyciągi i inne pierdoły. W 75 chodziłem ze ślubną z dzieciaczkiem na samą górę /mam zdjęcia/ a na stawy chodziłem na noc na ryby. Bywało, że gościu obok miał butelkę i ja też miałem wink i jeszcze brakło i leciało się na metę po kolejną wink działo się. Lezio trzymaj się bo szafa gra wink
                  • czarek_sz Re: Św Mikołaj. 26.11.12, 22:49
                    No to dobranoc świńskie ryjki smile pa na dzisiaj starczy.
    • anus-hka Re: Św Mikołaj. 27.11.12, 08:00
      Nie wierze w tegoż Mikołaja coby był święty....
      • czarek_sz Re: Św Mikołaj. 27.11.12, 08:47
        Ale czekasz na Niego jak Zbawienia wiecznego big_grin tradycja Anusia, tradycja , do dziś pamiętam /i zawsze będę/ jak Ojciec robił za św Mikołaja smile
        • anus-hka Re: Św Mikołaj. 27.11.12, 09:48
          Jestem już duża i od zawsze wiem kto robi za świętego tylko ja trochę inaczej do tej tradycji podchodzę....jak by to powiedzieć.....reaguję więcej niż raz w rokuwink))
          • polaczek.3 Re: Św Mikołaj. 27.11.12, 17:01
            Wiem Anusia że jesteś duża a cycusia też masz dużego ? ach, tak possać ten guziczek to szok dla nas facetów smile przepraszam Anusiu nie gniewaj sięsmile
            • loczek62 Re: Św Mikołaj. 27.11.12, 17:09
              No i tak się kiwałem że aż się zakiwałem i zapomniałem przelogować....
              • pani.mikolajovva Re: Św Mikołaj. 27.11.12, 17:54
                Czarek...chyba za dużo Teleexpressu się naoglądałeś. Nie każdy Mikołaj to pedofil...
                przestań chlać tę berbeluchę, nie służy Ci tongue_out

big_grin
                • 1zorro-bis Re: Św Mikołaj. 27.11.12, 18:14
                  big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinsmirk
                  pani.mikolajovva napisała:

> Czarek...chyba za dużo Teleexpressu się naoglądałeś. Nie każdy Mikołaj to pedof
                  > il...
                  > przestań chlać tę berbeluchę, nie służy Ci tongue_out
                  >
                  > big_grin
                  • czarek_sz Re: Św Mikołaj. 27.11.12, 19:22
                    Spokojnie dziewczynko bo tym jęzorku Cię poznaje kim jesteś he he he smile i nie bój żaby bo póki co berbelucha mi nie grozi wink w mordę jeża. Chlam galanc trunki na razie smile
                    • czarek_sz Re: Św Mikołaj. 27.11.12, 19:25
                      Oglądam Fakty TVN. Jest jak za Gierka. Warchoły mącą a władza stara się jak może i ma sukcesy. Kuźwa a miałem tego gówna nie oglądać .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka