black-sandra 28.01.13, 14:58 Właśnie odebrałam wynik z rezonansu , z tego co zrozumiałam jestem kompletnym wapniakiem Czy to się da jakoś leczyc? Zna sie kto na tym ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Rozpoznanie 28.01.13, 16:08 Pewnie trzeba zaczac bazowac troche na jakichs mineralach.Bez konkretów faktycznie trudno cos powiedziec a z kolei nie chce sie na forum pewnie o wszystkim pisac. Tak czy inaczej zrruffka zyczymy Sanderek. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Rozpoznanie 28.01.13, 17:48 dokladnie to wapniejace zapalenie sciagna barku oraz zapalenie sciagna glowy dlugiej miesnia dwuglowego ramienia Bede zyla ? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Rozpoznanie 28.01.13, 18:10 Będziesz długo żyła również miałem zwapnienie na prawym ścięgnie barkowym /od specyfiki pracy/. Wpierw ortopeda zrobił mi blokadę /głęboki zastrzyk w bark długą igłą/ ponieważ nie mogłem ruszać gałęzią a później rozbijanie badziewia ultra dźwiękami. Coś koło sześciu wizyt. Będzie git Black Jack Odpowiedz Link
black-sandra Re: Rozpoznanie 28.01.13, 18:28 loo jeju , a dluga ta igla byla ? bardzo to bolalo? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Rozpoznanie 28.01.13, 18:36 Dłuższa niż tradycyjna ale spoko prócz pierwszego ukłucia żadnych doznań. Najwyżej mega orgazm ale to już po wyjęciu iglaka Odpowiedz Link
leziox Re: Rozpoznanie 28.01.13, 18:43 Jak widac,tak czy inaczej,czekaja Czarná jakies ci tam przyjemnosci. Ale rzecz jest do wyleczenia. I bardzo dobrze. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Rozpoznanie 28.01.13, 19:25 Dostanie blokadę od razu poczuje się lepiej. Jak ja po blokadzie od moderatora GW, Aż piałem z radości Odpowiedz Link
black-sandra Re: Rozpoznanie 28.01.13, 19:29 no to mam nadzieje ze jakos przezyje ta igle a najbardziej mi sie podoba ten orgazm po wyjeciu Odpowiedz Link
leziox Re: Rozpoznanie 28.01.13, 19:53 Hahaha!Podswiadomie wiedzialem ze ci sie to spodoba,a ty Czarek juz nie dodawaj dalszych szczególów zabiegu to nam Czarnej nie wystrasza. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Rozpoznanie 28.01.13, 20:04 Jasne poczekamy, jak wróci to opowie jak było. Jak Ją trząchało przy wyjmowaniu szydełka Odpowiedz Link
black-sandra Re: Rozpoznanie 28.01.13, 20:17 matko jedenasta co mna bedzie ? - trzachalo? obym tylko zawalu nie dostala przy tym trzachaniu Odpowiedz Link
m.maska Re: Rozpoznanie 28.01.13, 20:15 black-sandra napisała: > no to mam nadzieje ze jakos przezyje ta igle a najbardziej mi sie podoba ten or > gazm po wyjeciu Czarek Cie straszy... trzymam kciuki - bedzie dobrze Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Rozpoznanie 28.01.13, 20:41 Nie straszę Masko będzie dobrze przecież mówiłem. Że igła cienka to i wkłucia nie poczuje Odpowiedz Link
leziox Re: Rozpoznanie 28.01.13, 21:11 Ale i tak nie popuscisz,wredniaku,hahaha,coby troche jeszcze dziewczyny nie postraszyc. Sandraaaaaaaaaaaaaaaaa!!!On tak specjalnie tylko!! Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Rozpoznanie 28.01.13, 21:26 Sandra to dziewczyna z Wybrzeża więc przed sztormem portkami nie trzęsie to co dopiero przed jakąś tam tępą igłą Odpowiedz Link
black-sandra Re: Rozpoznanie 28.01.13, 21:46 Czarek coś Ci sie pomylilo ja ślązaczka jezdem ale masz racje dam rade w piątek mi Pan doktor juz powie co ma ze mną zamiar zrobić bo do tej pory sie ze mną bardzo delikatnie obchodzil i szczerze mówiąc już jestem zniecierpliwiona Dzieki za mile słowa wszystkim Odpowiedz Link
leziox Re: Rozpoznanie 28.01.13, 22:08 Niedelikatnie-zle,delikatnie-tez zle.I wez tu czlowieku odgadnij,co kobiecie robi dobrze. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Rozpoznanie 28.01.13, 22:11 Sorki bo to chyba Girl jest z Wybrzeża ale Ślązaczki też silne i dzielne kobitki będzie dobrze bo w gruncie rzeczy to nic takiego, przecież tylko jeden zastrzyk Odpowiedz Link
m.maska Re: Rozpoznanie 28.01.13, 22:28 Czarek, masz w sobie cus z sadysty?.... jeszcze jeden? toscie sie tutaj dobrali z Leziem.... tyle, ze on troche inaczej sie znecac lubi Odpowiedz Link
leziox Re: Rozpoznanie 28.01.13, 22:38 Odezwala sie oredowniczka pokoju i najmilszy potwór swiata Odpowiedz Link
rudka-a Re: Rozpoznanie 28.01.13, 22:49 Blokada, to sterydy....poszukałabym innego rozwiązania... zawsze jest jakieś wyjście... Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Rozpoznanie 28.01.13, 23:03 Wyjściem jest ograniczyć leczenie do atakowania ultradźwiękami miejsce zwapnienia. Tylko że to trochę trwa natomiast blokada zastrzykiem na ból i ograniczoność ruchową działa natychmiast. I znów powiedziałem zastrzyk, Maska mnie zabije no to dobranoc Odpowiedz Link
m.maska Re: Rozpoznanie 05.02.13, 16:08 czarek_sz napisał(a): > Wyjściem jest ograniczyć leczenie do atakowania ultradźwiękami miejsce zwapnien > ia. Tylko że to trochę trwa natomiast blokada zastrzykiem na ból i ograniczonoś > ć ruchową działa natychmiast. I znów powiedziałem zastrzyk, Maska mnie zabije : > -) no to dobranoc Zastrzykow to ja wczoraj zainkasowalam 3 sztuki - z tego dwa w buzi... no mile to nie bylo - bo nie lubiem dentysty, mimo, ze sympatyczny facet. Odpowiedz Link
urko70 Re: Rozpoznanie 05.02.13, 15:33 black-sandra napisała: > Właśnie odebrałam wynik z rezonansu , z tego co zrozumiałam jestem kompletnym w > apniakiem Czy to się da jakoś leczyc? Krótkimi seriami, tak po dwa trzy razy dziennie, seksu i po pół roku jak nówka nieśmigana. No dobra... troszkę prześmigana. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Rozpoznanie 05.02.13, 19:24 urko70 napisał: > Krótkimi seriami, tak po dwa trzy razy dziennie, seksu i po pół roku jak nówka > nieśmigana. > No dobra... troszkę prześmigana. Ja jednak wolę dłuższe serie Idąc tym tokiem to już za miesiąc będę jak nowa Patrzymy na ludzi przez pryzmat naszych wyobrażeń i nawet nie zdajemy sobie sprawy jak często mylimy te wyobrażenia z rzeczywistością . Odpowiedz Link
leziox Re: Rozpoznanie 05.02.13, 22:24 Tak,tak,wy zawsze lubicie dluzsze serie-tylko zapierdalac nie ma komu. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Rozpoznanie 06.02.13, 09:24 leziox napisał: > Tak,tak,wy zawsze lubicie dluzsze serie-tylko zapierdalac nie ma komu. Ja się zawsze staram Odpowiedz Link
urko70 Re: Rozpoznanie 06.02.13, 08:40 black-sandra napisała: > > Krótkimi seriami, tak po dwa trzy razy dziennie, seksu i po pół roku jak > > nówka nieśmigana. > > No dobra... troszkę prześmigana. > > Ja jednak wolę dłuższe serie Może być po pięć do ośmiu razy dziennie ale po przekroczeniu ośmiu narażasz się nadmierne umięśnienie pewnych partii ciała. > Idąc tym tokiem to już za miesiąc będę jak nowa Już się tak nie przechwalaj. > Patrzymy na ludzi przez pryzmat naszych wyobrażeń i nawet nie zdajemy sobie spr > awy jak często mylimy te wyobrażenia z rzeczywistością . Zawsze możemy to zmienić, czego wszystkim życzę. A!... dzień dobry. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Rozpoznanie 06.02.13, 09:23 urko70 napisał: > Może być po pięć do ośmiu razy dziennie ale po przekroczeniu ośmiu > narażasz się nadmierne umięśnienie pewnych partii ciała. Umięśnioenie tylko na plus wpływa już się tak nie przechwalaj. Nie muszę , wszak to oczywiste , porządna rehabilitacja czyni cuda > A!... dzień dobry. Witam serdecznie Odpowiedz Link
urko70 Re: Rozpoznanie 06.02.13, 10:11 black-sandra napisała: > Umięśnioenie tylko na plus wpływa Mamy chyba inne wyobrażenie tego Tylko na plus Odpowiedz Link
black-sandra Re: Rozpoznanie 06.02.13, 10:25 urko70 napisał: > Mamy chyba inne wyobrażenie tego Tylko na plus Myślimy chyba o innych ćwiczeniach Odpowiedz Link
urko70 Re: Rozpoznanie 06.02.13, 11:29 black-sandra napisała: > urko70 napisał: > > > Mamy chyba inne wyobrażenie tego Tylko na plus > > Myślimy chyba o innych ćwiczeniach Raczej o innej intensywności. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Rozpoznanie 06.02.13, 12:56 urko70 napisał: > Raczej o innej intensywności. Niestety mam inne zdanie n/t , nie sądzę aby sex choćby nie wiem jak intensywny był zrobiłby ze mnie takie monstrum Odpowiedz Link
urko70 Re: Rozpoznanie 06.02.13, 13:25 black-sandra napisała: > Niestety mam inne zdanie n/t , nie sądzę aby sex choćby nie wiem jak intensywny > był zrobiłby ze mnie takie monstrum To właśnie kwestia tej intensywności... 24/7/365 potrafi naprawdę zmienić człowieka Odpowiedz Link
black-sandra Re: Rozpoznanie 06.02.13, 13:41 urko70 napisał: > To właśnie kwestia tej intensywności... > 24/7/365 potrafi naprawdę zmienić człowieka Owszem potrafi zmienić człowieka , na bardziej radosnego Odpowiedz Link
urko70 Re: Rozpoznanie 06.02.13, 14:24 black-sandra napisała: > > 24/7/365 potrafi naprawdę zmienić człowieka > > Owszem potrafi zmienić człowieka , na bardziej radosnego Czy ja wiem, czy taka sylwetka jak podlinkowałem to powód do radości... Odpowiedz Link
leziox Re: Rozpoznanie 06.02.13, 17:18 O tak,taki seks potrafi czlowieka zmienic.24/7/365 W trupa. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Rozpoznanie 07.02.13, 09:40 A tak poza tym , kto by taki maraton wytrzymał przez cały rok ? Odpowiedz Link
urko70 Re: Rozpoznanie 07.02.13, 21:35 black-sandra napisała: > A tak poza tym , kto by taki maraton wytrzymał przez cały rok ? Tak coś czułem, że to Twoje "wolę dłuższe serie" to tylko przechwałki. Odpowiedz Link
black-sandra Re: Rozpoznanie 07.02.13, 22:45 urko70 napisał: > Tak coś czułem, że to Twoje "wolę dłuższe serie" to tylko przechwałki. Mowiac o dluzszych seriach mialam na mysli cos innego i widac sie nie zrozumielismy Odpowiedz Link
urko70 Re: Rozpoznanie 07.02.13, 22:54 black-sandra napisała: > urko70 napisał: > > > Tak coś czułem, że to Twoje "wolę dłuższe serie" to tylko przechwałki. > > Mowiac o dluzszych seriach mialam na mysli cos innego i widac sie nie zrozumiel > ismy 24/7/365 to jest prawdziwie długa seria... ;D Odpowiedz Link
black-sandra Re: Rozpoznanie 07.02.13, 23:23 urko70 napisał: > 24/7/365 to jest prawdziwie długa seria... ;D mnie jednak dluga seria kojarzy sie inaczej .... Odpowiedz Link
urko70 Re: Rozpoznanie 08.02.13, 08:41 black-sandra napisała: > > 24/7/365 to jest prawdziwie długa seria... ;D > > mnie jednak dluga seria kojarzy sie inaczej .... Jak? Odpowiedz Link
black-sandra Re: Rozpoznanie 08.02.13, 09:51 urko70 napisał: > Jak? A Ty byś chciał wszystko wiedzieć Odpowiedz Link
urko70 Re: Rozpoznanie 11.02.13, 14:55 black-sandra napisała: > urko70 napisał: > > > Jak? > > A Ty byś chciał wszystko wiedzieć Ja i tak wszystko wiem, sprawdzam tylko co i jak umiesz opowiedzieć. Odpowiedz Link