Dodaj do ulubionych

Dzwonek gestapowski

22.04.13, 22:56
Ja sie nie dziwie ze ta nacja wywolala wojne.Jesli oni produkuja takie dzwonki,które samym dzwonieniem wdzieraja sie pod kore mózgowa,wedruja po trzewiach,hamuja serce,gniotá zoládek,przebijaja sie przez jelito grube i cienkie,wychodzac przez tylek,to cos w tym musi byc.
W calych Niemczech ten typ dzwonka jest montowany seryjnie w drzwiach.I nie ma sily aby na niego nie zareagowac.
I gdyby kiedys mial nastapic koniec swiata,to aniolowie ze swoimi trumbami anielskimi moga dac sobie spokoj.Wystarczy,jesli Bóg i spólka wlácza taki galaktyczny dzwonek o dzwieku TEGO dzwonka TEJ niemieckiej firmy.
Od razu bedzie wiadomo o co chodzi.
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: Dzwonek gestapowski 23.04.13, 05:27
      dobry dzwonek nie jest zły
      jeśli dociera to super
      • debi_bebi Re: Dzwonek gestapowski 23.04.13, 05:45
        Zdaje się, że dzwonek przywołany przez Lezia jest nie do wytrzymania i w dodatku budzi agresję.
        Ciekawe, ja też czasem mam ochotę pierdzielnąć czymś w źródło dźwięku świdrującego mi mózg. Najczęściej jest to telewizor, ale zdarza się też samochód przejeżdżający gdzieś pod oknem na niskich obrotach. Makabra.
        • tropem_misia1 Re: Dzwonek gestapowski 23.04.13, 05:52
          telewizor nie jest super
          zasypiam przy włączonym i jak się nie wyłączy na czas to wbija mi się w mózg jakąś wrzeszczącą reklamą- czasem reklamy maja inny dźwięk
          • debi_bebi Re: Dzwonek gestapowski 23.04.13, 06:01
            Oni chyba specjalnie coś do nich dodają, żeby wierciły w mózgu.Ostatnio dali nawet reklamę wrzeszczącą. Jedna pani drze się na całe gardo na widok czegoś tam. Ja w ogóle nie wiem, jak można się zgodzić na takie wrzeszczenie w reklamie, która zresztą juz bez tego jest beznadziejna.
            • tropem_misia1 Re: Dzwonek gestapowski 23.04.13, 06:21
              tu są trzy wrzaski w różnym wydaniu....każdy wrzeszczy ....z różnych powodów....

zapodałam pod ukryciem nie na wideo , bo to reklama
              • black-sandra Re: Dzwonek gestapowski 23.04.13, 08:31
                W sumie jakby się zastanowić , to ten dzwonek nie jest zły , ja dzisiaj przy moim lagodnym zaspałam , a ten gestapowski na bank by mnie postawił na równe nogi o odpowiedniej porze smile
                Z dzwięków za oknem jakie mnie przerażają to pędzące z szybkością błyskawicy motorki ścigacze , słychać tylko przeszywający pogwizd , mówię Wam nie raz mi serce stanęło w gardle .
                • leziox Re: Dzwonek gestapowski 23.04.13, 12:25
                  No ja nie wiem,byc moze wielu osobom ten dzwonek by sie przydal,ale ja osobiscie dretwieje na jego dzwiek i dopiero po otrzasnieciu sie z miniszoku,lece otworzyc.
                  O kotach nie mówie,te spieprzaja od razu do sypialni,bo wiedza ze zaraz jakas obca paszcza pojawi sie w drzwiach.
                  A nawet-bo koty madre sá-jak slysza na zewnatrz dzwiek skanera ktore posiada pan z DHL-u,to profilaktycznie sie kryja po kátach,bo wiedza ze zaraz moze zabrzmiec dzwonek big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka