Dodaj do ulubionych

szukam hurtowni

23.06.10, 18:21
Witam. W najbliższym czasie mam zamiar otworzyć nieduży sklepik z odzieżą
używaną. Jednak nie mam pojęcia gdzie mogę znaleźć niedrogą i ładną odzież.
Może ktoś mi podpowie?
Obserwuj wątek
    • martusiaguss Re: szukam hurtowni 01.07.10, 13:13
      ana0211 napisała:

> Witam. W najbliższym czasie mam zamiar otworzyć nieduży sklepik z
      odzieżą
      > używaną. Jednak nie mam pojęcia gdzie mogę znaleźć niedrogą i
      ładną odzież.
      > Może ktoś mi podpowie?
      witam ,prosze o kontakt :marta.guss@dmsysgroup.co.uk
      • weldoro_textile Re: szukam hurtowni 06.07.15, 15:52
        Zachęcamy do zapoznania się z ofertą naszej firmy na stronie: www.weldoro-textile.pl
        Posiadamy duży wybór odzieży dziecięcej, damskiej, bielizny, butów, torebek i akcesoriów. Odzież sortowana typu CREAM lub OUTLET (nowa, metki). Jesteśmy także dystrybutorem firmy ASOS (outlet).
    • europatrade Re: szukam hurtowni 12.07.10, 12:30
      ana0211 napisała:

> Witam. W najbliższym czasie mam zamiar otworzyć nieduży sklepik z odzieżą
      > używaną. Jednak nie mam pojęcia gdzie mogę znaleźć niedrogą i ładną odzież.
      > Może ktoś mi podpowie?
    • vogahurt Re: szukam hurtowni 20.07.10, 19:25
      Witam
      Hurtownia odzieży damskiej - VOGA
      Mamy przyjemność zaprezentować Państwu nasza ofertę.

OSTATNI DZWONEK NA LETNIĄ KOLEKCJE LETNIEJ W NAJNIŻSZYCH CENACH.
      Ostatnie sukienki, tuniki i spódnice.

Zapraszamy do współpracy sklepy, butiki oraz sprzedawców
      internetowych . vogahurt.pl

Hurtownia: Oświęcim Zaborze, ul. Grojecka 11c
      tel: 660 250 903, 606 165 171
      • odziezimport Re: szukam hurtowni 08.10.10, 15:30
        Zapraszam do hurtowni, w której mozna zaopatrzyć sięw towar zimowy: swetry, bluzy, kurtki, płaszcze, spodnie, mixy zimowe w kategorii dziecięce lub damsko- męskie. Atrakcyjne ceny, częste dostawy, co tydzień inne promocje na sorty. Dla stałych klientów rabaty!
        Hurtownia Odzieży Używanej
        Łegajny ul. Wiązowa 4 pod Olsztynem, tel. 89 514 43 42
    • odziezimport Re: szukam hurtowni 10.03.11, 10:44
      Witam, zapraszam do Hurtowni w Łęgajnach k/Olsztyna. Mamy w sprzedaży niesort, sort, crm i outlet. Posiadany towar jest z Anglii i Irlandii. tel. 89-514-43-42
    • milahurt Re: szukam hurtowni 14.03.11, 12:26
      MILA Hurtownia Odzieży Używanej JANKI / k. WARSZAWY
      AL.Krakowska 22 A JANKI
      TEL. 501 793 886
      www.milahurt.pl

Zapraszamy do HURTOWNI ODZIEŻY UŻYWANEJ - MILA.
      Jesteśmy bezpośrednim importerem odzieży nowej i używanej z Anglii. Kierujemy swoją ofertę do wlaścicieli sklepów,którzy poszukują dla swoich klientów odzieży sortowanej ,jak i niesortowanej wysokiej jakości.
      Dajemy Państwu gwarancję , iż nasza odzież pochodzi wyłącznie z pewnych źródeł. Nasi zaprzyjaźnieni dostawcy dostarczają nam odzież najlepszej jakości, dzięki czemu możemy sprostać oczekiwaniom naszych klientów .
      Posiadamy w sprzedaży odzież nową - CREAM mix w atrakcyjnych cenach ( koncówki kolekcji w cenach odzieży używanej ) oraz odzież używaną niesortowaną typu d2d.
      Naszym największym atutem jest najwyższa jakość towaru i niskie ceny.

Odwiedź nas i sprawdź jak niskie są ceny.

- Zapraszamy -

• odziezimport Re: szukam hurtowni 29.04.11, 10:11
      Witam, mam do zaoferowania odzież z Anglii typu CRM, LUX i sort. Odzież pakowana w workach od 5 do 15 kg.Jest możliwość przejrzenia worka na miejscu w Hurtowni. Hurtownia mieści się w Łęgajnach pod Olsztynem tel. 89-514-43-42, Zapraszam do odwiedzin Hurtowni
    • odziezimport Re: szukam hurtowni 29.04.11, 10:30
      Witam, zapraszam do odwiedzin Hurtowni pod Olsztynem w m. Łęgajny. Posiadamy towar prosto z Anglii bez pośredników, w sprzedaży ponad 80 asortymentów np. crm mix, crm lato, lato lux, dzieci lato, dzieci 4 pory roku, swetry, bluzy+ spodnie, jeans mix, buty w-l oraz wiele innych. Wszystko pakowane oddzielnie w przezroczystych workach od 5 do 15 kg. Systematyczne dostawy towaru, najbliższa 5 maj. Dowóz towaru do domu klienta.
      Hurtownia Odzieży Używanej
      Łęgajny ul. Wiązowa 4
      11-010 Barczewo
      tel. 89-514-43-42
    • nie-sort Re: szukam hurtowni 03.09.12, 09:16
      Witam,

Oferuję Państwu niesort ze Szwecji.

Towar w 100% oryginalny,bardzo dobrej jakości-pochodzi ze zbiórek domowych oraz kontenerów. Pakowany w worki i reklamówki różnej wielkości. Minimalny zakup-100kg.

Przy pierwszej transakcji w celu zapoznania się z jakością towaru mogą Państwo sprawdzić zawartość kilku wybranych przez siebie worków. Cena 5.60zł/kg.

Kontakt 606688167

DOLNOŚLĄSKIE / WROCŁAW
    • st3fan71 Re: szukam hurtowni 16.06.13, 10:29
      Witam, mam do zaoferowania odzież używaną ze Szwecji. Odzież jest posortowana- odzież damska, męska, dziecięca. Ubrania pochodzą ze Szweckiej hurtowni odzieży, wysoka jakość towaru, dużo znanych firm, są także ubrania z metkami.

Cena za 1kg- 14zł.

Mój mail to rafal.mos@interia.pl. Mogę wysłać zdjęcia odzieży na maila.
    • niesort-irlandia2014 Re: szukam hurtowni 04.06.14, 17:57
      witam

niesort z własnych skupów w Irlandii

cena 1.70 euro/kg.
    • missmola Re: szukam hurtowni 16.06.14, 21:31
      Hurtownia Odzieży Używanej Olsztyn zaprasza na ul. Składową 3. Tel . 509-487-554
      W swojej ofercie posiadamy szeroki asortyment odzieży sortowanej w różnych kategoriach oraz niesort.
      Dla stałych odbiorców oferujemy atrakcyjne rabaty.
      Przed dokonaniem zakupu jest możliwość obejrzenia jakości towaru.
      Istnieje również możliwość zakupu towaru poprzez sprzedaż wysyłkową – za pobraniem.
      odzieżużywana.olsztyn.pl/
    • emporitextile Re: szukam hurtowni 22.07.14, 09:43
      Zapraszamy na nowa dostawe creamu w promocyjnej cenie , ostatnia dostawa lata w tym sezonie .tel.787-963-474 , www.empori-textile.pl
    • mlhurtownia Re: szukam hurtowni 09.02.15, 14:43
      Witam,
      zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszej hurtowni, specjalizującej się w handlu WYŁĄCZNIE odzieżą używaną typu "sort". Po informacje o asortymencie, promocjach i nowościach zapraszamy na nasze konto na FB : facebook.com/MLHURTOWNIA lub do odwiedzenia naszej strony internetowe:j ml-hurtownia.pl
    • a.latajka Re: szukam hurtowni 05.05.15, 16:12
      mam do sprzedazy 300 szt odziezy NOWEJ Z METKAMI firm VILA.Mexx,B Young,ZAra .z outletu, rozne rozmairy i rzeczy LATO kolekcje 2012-2013 sa to rzeczy ktore spokojnei nadaja sie do sprzedazy pochodza z likwidacji sklepu z outletem. cena 8 zł za sztuke. w pace sa sposnie,spodnice,tuniki sukienki,bluzki topy pare swetrow przejsciowych. 95% rzeczy ma metki ,rozmairy od s do xxl zapraszam 607965229
      • barlen1 Re: szukam hurtowni 05.08.15, 13:18
        Witam
        Mam do sprzedania towar outletowy.Nowy z metkami firmy Metersbonwe , bardzo dobrej jakości i cenie.
        Posiadamy odzież męską , damską , młodzieżową, tenisówki , trampki i dodatki.
        okazje@martel-bytom.pl
    • hurtownia-supercream Re: szukam hurtowni 06.10.15, 10:17
      Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą , oferujemy ubrania z Anglii najlepszej jakości typu Cream dużo oryginalnych ubrań , Atmosphere,adidas,nike,next,george, H&m ,zara itd. dłuby wy mieniać, czesto trafiaja się ubrania z metkami. Pomagamy również uzyskać pieniążki na dotacje z UE na otwarcie sklepu. Więcej szczegółów na www.supercream.pl Polecam zajrzeć w zakładkę PROMOCJE
    • sortowniacream Re: szukam hurtowni 13.10.18, 20:29
      WITAM. OD POŁOWY LISTOPADA ZACZYNAM SORTOWANIE ODZIEŻY NA SORTOWNI W ANGLII, SZUKAM KILKU KLIENTÓW DO WSPÓŁPRACY. TOWAR NAPRAWDĘ CREAM. WIĘCEJ INF NA MAILA sortowniacream@gmail.com. proszę zostawić nr tel zadzwonię z ofertą
    • biniu500 Re: szukam hurtowni 28.02.20, 15:56
      uważaj aniu na hurtownię odzieży du-et olsztyn ul jarocka 51 znajoma zamówiła tam odzież ten najlepszy sort a dostała odzież posklepową. wysłała mnie żebym ją zwrocił ale pod tym adresem jest tylko zwykły blok nie ma żadnej hurtowni. oszuści przestali odbierać telefon. jeżeli możesz to podaj tą wiadomość dalej.
      • biniu500 Re: szukam hurtowni 28.02.20, 16:05
        UWAGA OSZUŚĆI HURTOWNIA ODZIEŻY UŻYWANEJ DU-ET OLSZTYN UL JAROCKA 51 Pod tym adresem stoi blok mieszkalny nie ma tam żadnej hurtowni W cenie najlepszego sortu wysyłają towar posklepowy póżniej nie odbierają telefonów nie ma możliwości zwrotu
    • bbhurt Re: szukam hurtowni 29.02.20, 18:08

Zapraszamy do Szczecina, gdzie od 1996 r prowadzimy sprzedaż stacjonarna odzieży. Wprowadziliśmy również sprzedaż wysyłkową oraz transmisje online codziennie w godz. 10:00, 12:00 oraz 14:00.
      W ofercie: odzież używana jakości cream, odzież nowa z podziałem na płeć i sezon, odzież sportowa, MARKI PREMIUM, dodatki, buty.
      Hurtownia czynna od pon - pt w godz. 8:00 - 17:00 ( pracujemy również w każdą ostatnią sobotę miesiąca).
      Kontakt - 601702552
      www.facebook.com/BBHurtowniaOdziezyUzywanejSzczecin/
      www.facebook.com/bbHurtownia/
    • krzys10 Re: szukam hurtowni 03.06.20, 12:57
      Zanim podejmiesz decyzję przeczytaj opinie w internecie o danej hurtowni. Wiele osób tak robi przed podjęciem decyzji.
      Jeśli będziesz miała sklepik warto postarać się o opinie o sklepie. W tym temacie polecam firmę kup-opinie.pl, zajmuje się sprzedażą opinii. Im więcej pozytywnych opinii tym prawdopodobnie więcej Klientów. Swój sklepik możesz rozreklamowac w internecie.
    • odziezwloskaimport Re: szukam hurtowni 14.04.23, 14:04
      Na potrzeby indywidualnych klientów oferujemy usługi pośrednictwa w zakupach we Włoszech tzn. przejazd , zakwaterowanie oraz profesjonalne tłumaczenie w języku Włoskim na miejscu . Dla zdecydowanych klientów biznesowych , ceniących swój czas , istnieje również możliwość kontraktacji w showroom online . W ofercie odzież bezpośrednio od włoskich producentów , między innymi takich marek jak : Babylon, Roberta Biagi, Rinascimento, Rossodisera, Paquito, Kontatto, Islo , Gil Santucci, Elisabetta Franchi, Please. Istnieje również możliwość importu odzieży produkowanej we Włoszech , w niższych półkach cenowych .
      Zapraszamy do współpracy butiki i sklepy internetowe .
      Proszę kontaktować się bezpośrednio na maila hurtwlochy@interia.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka