rybka.11 22.05.13, 07:32 do Lezia Na wieczór proszę przygotować jakiś chłodny trunek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black-sandra Re: A na wódkę 22.05.13, 09:36 Brzmi zachęcająco , ciekawe co się za tym kryje ? Dzien dobry Odpowiedz Link
leziox Re: A na wódkę 22.05.13, 11:20 Wystarczajaco zapasów mam,aby wszyscy spili sie do obucha nie tylko jeden raz,ale wielokrotnie. A i lodu w zamrazarce full. Prosze bardzo. Mozna chlac. Zwlaszcza,ze i pogoda parszywie butelkowa. Odpowiedz Link
anus-hka Re: A na wódkę 22.05.13, 12:26 Z powodu przymusowej abstynencji zadowolę się szklanką zimnego soku z granatu... Odpowiedz Link
black-sandra Re: A na wódkę 22.05.13, 19:50 Jakoś nie mogłam już wytrzymać i zrobiłam sobie pierwszego drinka , mam nadzieję , że ktoś się przyłączy Odpowiedz Link
anus-hka Re: A na wódkę 22.05.13, 20:03 Granat odbezpieczony Dziś wieczór musi mi to wystarczyc - zdrówko Odpowiedz Link
anus-hka Re: A na wódkę 22.05.13, 20:12 No tak - soczek sobie sączę bo ponoc zdrowy jest Odpowiedz Link
leziox Re: A na wódkę 22.05.13, 20:34 Anusia robi dzisiaj za /tfu!/-abstynenta.Pozostali nie musza sie dzis wiec z nia dzielic etanolem. Sandra-sprowokowany przez Ciebie nalewam sobie whisky i tez zaraz wychyle. Jak to sie mówi-jesli nie chce ci sie pic wódy-daj sie sprowokowac. Odpowiedz Link
black-sandra Re: A na wódkę 22.05.13, 20:38 Nooo , już myslałam , że sama będę sączyć te procenty więc zdrówko niepijących dzisiaj % Odpowiedz Link
black-sandra Re: A na wódkę 22.05.13, 20:58 No do picia to żeś może i chetny ale do czego innego to ciężko dowołac Odpowiedz Link
black-sandra Re: A na wódkę 22.05.13, 21:32 To fakt , jeśli ma to przynosic korzysci to slyszysz Odpowiedz Link
leziox Re: A na wódkę 22.05.13, 21:40 No przeciez kazdy wie,ze jestem szowinistyczna,wyrachowana meska swinia i jedyne co robie calymi dniami,to knucie w podejrzanym pomieszczeniu podejrzanych planów,jakby to uzyskac zyski z jakiejkolwiek czynnosci.Sama mysl,ze móglbym zrobic cos bezinteresownie,bez uzyskania z tego jakiegos porzadnego profitu,wprowadza mnie w stan przerazenia i nerwowego drzenia,które moze zostac wyleczone jedynie szelestem banknotów i brzekiem monet. Dziwie Ci sie ze jeszcze sie dziwisz. Odpowiedz Link
black-sandra Re: A na wódkę 22.05.13, 22:07 Bo wciąż się łudzę , że to tylko płaszczyk Odpowiedz Link
super.halusia Re: A na wódkę 22.05.13, 21:10 anus-hka napisała: > No tak - soczek sobie sączę bo ponoc zdrowy jest Owoc jeszcze lepszy jest,często zajadam się nim Odpowiedz Link
anus-hka Re: A na wódkę 22.05.13, 22:28 Zgadza sie - owoc lepszy od soczku byle był świeży Odpowiedz Link