Dodaj do ulubionych

oj nie zabraknie :D

25.07.14, 13:42
nie każdy post czytam big_grin
wyszukuję wg użycia fraz np
idiota
debil
kanalia
bandzior
złodziej
głupek

czyli czytam jak się nie ubliża big_grin big_grin big_grin

Kalejdoskop ❁♫♫

założyciel: n.nutella
Re: Nie wiem kim jest Kogucik? My tak.
Autor: m.maska ☺ 25.07.14, 13:23

Jedno jest pewne, z braku innego zajecia, archiwizuje nasze forum, czytajac kazdy post jaki ukazal sie na nim od 26.01.2011 roku... ma co robic, w koncu niedlugo bedzie to juz 80tys. postow smile tak wiec zajecia mu raczej nie zabraknie...
Obserwuj wątek
    • kogucik.2872 Re: oj nie zabraknie :D 25.07.14, 13:43

Re: Kim jest Kicho_nor?
      Autor: m.maska ☺ 16.07.11, 17:40
      A moze sam umyslowo uposledzony?

Jedno jest w tej sytuacji pewne - skoro Kichonor nie rozumie sam wlasnych postow - nie ma sensu zajmowac sie "inteligentnymi" inaczej...

Majeczko, obawiam sie ze w tym przypadku wszystkie Twoje dotychczasowe doswiadczenia z trollami na nic sie nie zdadza - one jednak byly mimo wszystko swiadome tego co robily....
      • kogucik.2872 Re: oj nie zabraknie :D 25.07.14, 13:48

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Tyle są warte te "dowody"
        Autor: m.maska ☺ 25.07.11, 01:05
        Dodaj do ulubionych
        Odpowiedz cytując Odpowiedz
        za malo wiesz Lopez o IP.... a jutro znowu bedzie Krakow a moze tylko Wieliczka...

Zeby dyskutowac - trzeba wiedziec.... tylko SZTYWNE IP (o rany !!! tego jeszcze nie widziałem !!! big_grin big_grin big_grin sztywny to może być chuj nie IP big_grin big_grin big_grin ) jest stale w tym samym miejscu...
        Neostrada ma IP DY-NA-MICZ-NE.... dzisiaj jest tutaj, jutro jest w innym miejscu....w tym samym regionie.... dlatego IP sprawdza sie wtedy kiedy ono przychodzi.... IP sprzed trzech lat moglam sprawdzic tylko na okolicznosc operatora, nie miejsca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP przed dwoma laty bylo sprawdzone przez Hardego w dniu w ktorym ukazalo sie na blogu..... a IP ktore zostalo wyswietlone na czacie zostalo sprawdzone dwie godziny potem... przykro mi - sie nie udalo....
        • kogucik.2872 Re: oj nie zabraknie :D 25.07.14, 13:50

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Mam pytanie:
          Autor: m.maska ☺ 10.11.11, 10:55
          Dodaj do ulubionych
          Hej Zorro, nie o to chodzi...
          Kogucik mial tutaj dwa "duze wejscia"...w charakterze wychowawcy... jesli zalozy sobie swoj wlasny portal - bedzie mogl wtedy wychowywac, upominac, uczyc "kultury" wymiany liter w slowach wulgarnych... a na razie, niech pilnuje wlasnego kurnika i nie wypozycza swoich nickow okolicznym trollom, ktore jesli zostana rozpoznane, przylatuje ich bronic...
          • kogucik.2872 Re: oj nie zabraknie :D 25.07.14, 13:51
            Re: Odnalazlam... te zyczenia...
            m.maska 06.05.13, 20:45 Odpowiedz
            al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
            >
            > > al-szamanka napisała:
            > >
            > >
            > > >
            > > > No tak, i nie wie, że tanie protezy potrafią jeszcze bardziej wykrz
            > ywić w
            > > rodzon
            > > > e skrzywienie ust

> >
            > > Jeszcze bardziej? shock horror....
            >
            > Jeszcze jaki, taki "uśmiech" wydaje się być zawsze uśmieszkiem pogardy.
            > I najczęściej jest.

No ja tam nie wiem, ja mialam wrazenie jakby takiemu komus cos nieustannie pod nosem niezbyt ladnie pachnialo i stad takie skrzywienie.... bo niby czym mialby/mialaby pogardzac, niedobrym zgryzem...? ma taki na jaki ja/jego stac... a tu wsciekly pisze o szczerym usmiechu... hahahaha... i kosmita go poprawia - widac, ze pojecia nie maja jaki temat ruszyli..
            • kogucik.2872 Re: oj nie zabraknie :D 25.07.14, 13:53

Kalejdoskop ❁♫♫

Mam pytanie:
              Autor: m.maska ☺ 09.11.11, 23:23
              Dodaj do ulubionych
              Kto zaprosil tutaj Kogucika-2972

biega biedak po wszystkich forach i skarzy sie, ze zostal podobno zle potraktowany...
              Fakt, ze rozmawialismy z nim do upadu na 300 prawie postow(juz wkrotce ten watek zostanie ponownie otworzony, ale jakos trzeba bylo ten obled powstrzymac), to jeszcze chyba za malo naszej wyrozumialosci... fakt, ze znosilismy tutaj jego chamskie, wulgarne odzywki, to tez za malo. Ja wiem, ze w Polsce wiekszosc niestety na co dzien takich slow uzywa...ale mnie to np. razi i nie gra dla mnie zadnej roli, czy ktos zmieni w tym wulgarnym slowie jedna litera, czy tez nie - pozostanie tym samym....
              • kogucik.2872 Re: oj nie zabraknie :D 25.07.14, 13:53

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Mam pytanie:
                Autor: m.maska ☺ 10.11.11, 11:23
                Dodaj do ulubionych
                Nie, taki glupi to on nie jest - nie ten styl.... a styl to czlowiek....
                • kogucik.2872 Re: oj nie zabraknie :D 25.07.14, 13:54

Kalejdoskop ❁♫♫

SUPERTROLL - czyli rozmnozenie nickow
                  Autor: m.maska ☺ 24.02.11, 19:31
                  Dodaj do ulubionych
                  A tak w ogole to bardzo mnie to smieszy - to rozdwajanie sie, usuwanie i wpisywanie na listy uczestnikow przeroznych nickow, tylko po to zeby zatrzec slady wlasnych wpadek... bo niby jak to inaczej mozna tlumaczyc? ktos X sie przelogowal na swoj drugi nick Y, wlazl na swoje forum usunal kogos - na liscie wisi jak BYK, ze to Y a tego schowac sie nie da - no wisi taki dowod i swiadczy o rozszczepieniu jazni X na Y - wtedy robi sie wlasnie taki trick, na potege dodaje sie i usuwa, dodaje i usuwa kolejne nicki - bo lista ma pozycji n i jesli spusci sie dowod ponizej tego n - wtedy zniknie, przepadnie i juz sie ma alibi, grzecznie dodaje sie danego nicka znowu i prosi sie kogos innego o usuniecie... no przeciez a jakze, ani X ani Y nie ma z tym nic wspolnego to przeciez L - nic to, ze jest odstep 2 tygodni - ale wyczyscilo sie kartoteke no i to przekonanie, ze jest sie aaaaach takim przebieglym rozszczepionym umyslem a jest sie tylko wyrafinowanym trollem.
                  • kogucik.2872 Re: oj nie zabraknie :D 25.07.14, 13:57

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Można zlikwidować to forum
                    Autor: m.maska ☺ 27.07.11, 19:02
                    Dodaj do ulubionych
                    Juz pewnie biedna zapomniala, jak chodzila za kazdym z nas po roznych forach i probowala wmawiac, ze jest trollem, wielonikowcem, ze zyje tylko w necie, poczawszy na Hardym a skonczywszy na Majeczce, bo ona to nieeeeeeeeee..... doszlo przeciez do tego, ze wmowila Tobie AL, ze wiedzialas o jakiejs jej rozmowie telefonicznej, przy czym bluzgala, jak oblakana... na wiekszosci for na ktorych byla, goniono ja... wiec akurat, ona na pewno tutaj wyrocznia nie bedzie....
                    • kogucik.2872 Re: oj nie zabraknie :D 25.07.14, 13:58

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 27.07.11, 15:11
                      Dodaj do ulubionych
                      Mala, milky_way, droga_mleczna, Dorotka, guerilla i kupe innych nickow przyszla tu w obronie trolla, wulgarnego, ordynarnego, ktory probowal pchnac do samobojstwa kaleka osobe... sama trollowala a teraz wchodzi tutaj jako swieta niewinnosc...
                      Milky_way...
                      Pisalam wyraznie, bylo Was tam cztery etatowe trolle - Ty bylas jednym z nich... i tego nie cofnelam - udowodnilam Ci co robilas - o Twoich ordynarnch wulgarnych wpisach tutaj, kiedy sie zagalopowalas, nawet nie warto wspominac - widac takim slownictwem operujesz na co dzien....
                      Wiec zrob rzad i idz stad - bo Twoja sprawa juz przeschla, idz naprzykrzaj sie facetom..
                      • kogucik.2872 Re: oj nie zabraknie :D 25.07.14, 13:59
                        m.maska 11.05.13, 20:15 Odpowiedz
                        trzeba bylo tylko troche poczekac i juz wiadomo kto zacz.... nie zwyklam komunikowac z marginesem spolecznym - tak jakos zostalam wychowana, zeby od marginesu trzymac sie z daleka - nawet jesli margines zdobyl wyksztalcenie, bo mu to komuna umozliwila a donosicielstwem zasluzyl sobie nawet na uzyskanie dyplomu, to marginesem pozostanie niestety.... kloaka po prostu...
                        • kogucik.2872 Re: oj nie zabraknie :D 25.07.14, 13:59

m.maska 11.05.13, 20:22 Odpowiedz
                          i zeby nie wiem jak sie pozostali nadymali i machali "kultura", to niestety siedza w tej kloace, od dawna wscieklica uwazal to za Podwyrko - na cos podobnego nie pozwolilby sobie nigdzie indziej, poza wlasnie Podwyrkiem... gratuluje tym spod wyrka...
                          • kogucik.2872 same perełki 25.07.14, 14:00
                            Do Soreliny...
                            m.maska 12.05.13, 01:27 Odpowiedz
                            To czy Twoja corka ma dom w Sopocie czy na Riwierze, nie zmienia faktu, ze Twoj maz jest wyjatkowo wulgarnym chamem... i nim pozostanie... kazdy wybiera sobie to co mu pasuje...
                            • kogucik.2872 Re: same perełki 25.07.14, 14:01
                              Re: Do Soreliny...
                              m.maska 12.05.13, 14:17 Odpowiedz

No nie wiem... Sorelcia wychodzi z zalozenia, ze "lepiej za byle jakim krzakiem, anizeli w szczerym polu"... ciekawe czy on ja bije? bo tak jak sie zachowuje na forum to mozna sie spodziewac, ze jesli nie ma kompa pod reka, na ktory moze wylac cale ekrany wscieklicy to moze sie i zamachnac na tego kogo ma pod reka...
                              • kogucik.2872 Re: same perełki 25.07.14, 14:04

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 27.07.11, 15:53
                                Dodaj do ulubionych
                                Mnie tylko jedno zastanawia, dlaczego od poczatku kiedy pokazala sie "droga_mleczna" u nas po raz pierwszy, pisze juz pod setnym nickiem, pierwszym jej nickiem byl "obcy"... dlaczego nicki takie jak Maja, AL, Zuza(oficjalnie zmienila), Czarek(tez oficjalnie zmienil), Hardego, Ulissesa, Twoj Zorro chyba tez, moj takze - sa wciaz te same i nikt nie potrzebuje udawac "bez podpisu", "Dorotka", "diana" "dobry duszek" itd.... a wlasnie ktos taki nieustannie przychodzi z pouczeniami...

Droga_mleczna...nalogowy trollu nr 4 - bo najmniejsze tam mialas znaczenie - jesli wejdziesz tutaj raz jeszcze, zbanuje Cie a Twoj post skasuje... zajmij sie soba i nie probuj robic porzadkow tam, gdzie nie Twoj interes.
                                • kogucik.2872 Re: same perełki 25.07.14, 14:05
                                  Re: Do Soreliny...
                                  m.maska 13.05.13, 20:04 Odpowiedz
                                  m.maska napisała:
                                  Jakbys miala normalnego inteligentnego przystojnego meza, to moze byloby Ci czego zazdroscic a tak mozna Ci tylko wspolczuc..
                                  • kogucik.2872 Re: same perełki 25.07.14, 14:08
                                    m.maska 13.05.13, 22:40 Odpowiedz
                                    A tak wracajac do tego z DYPLOMEM.... to ciekawa sprawa jest... co on ma z tego DYPLOMU?....
                                    Wscieklica widocznie uwaza, ze DYPLOM daje przepustke do lepszego zycia - no w jego wypadku, jesli sie wychodzi z takich nizin to na pewno... ale ciekawa jestem, czy Partita vel Uli cus z tego ma - bo to jemu tak zalezalo zeby wszystkim oglosic, ze rzucilam studia... niechby sie zajal brakiem matury dozorczyni - myslisz AL, ze dopytywal o moj dyplom, kiedy chcial kasy?
                                    • kogucik.2872 Re: same perełki 25.07.14, 14:22

Kalejdoskop ❁♫♫

Wczoraj przeczytalam na forum tvn-u
                                      Autor: m.maska ☺ 22.05.11, 16:03
                                      Dodaj do ulubionych
                                      Wyjasnienie dla Zorro... to miejsce w ktorym kiedys zesmy urzedowali, teraz to juz tam tylko od czasu do czasu ktos wchodzi, kto tam mogl bezkarnie, nielogowany trollowac ... albo tacy, ktorzy tesknia za dawna "swietnoscia"...bo poza tym tylko zwaly kurzu tam fruwaja
                                      Zobacz Zorro z kim Ty sie zadajesz... moze przemysl sprawe
                                      • kogucik.2872 Re: same perełki 25.07.14, 14:24

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Wczoraj przeczytalam na forum tvn-u
                                        Autor: m.maska ☺ 22.05.11, 18:36
                                        Dodaj do ulubionych
                                        Nooooooooooo... chyba tak.... Ziuta tylko miala tendencje do ciaglej zmieny nickow, jakos zapominala od postu do postu jak sie nazywa - lubila bardzo nas wszystkich pouczac - a kilka tygodni temu weszla tutaj jako Ziuta i na pewno juz nigdy pod tym nickiem nie przyjdzie - ale przynajmniej wiadomo o kim mowa... smilesmilesmile....oh Ziuta.... a wczoraj Ziuta na tvn-ie pisala, jako wszystkowiedzaca erudytka pod nickiem "tak było" - bo Ziuta ma dobra pamiec, szczegolnie wtedy kiedy chce kogos kopnac w kostke.... i to na pewno nie byla K... bo jej pewnie nie robi szczegolnej roznicy, czy ja czytalam Kafke czy tez nie.
                                        • kogucik.2872 Re: same perełki 25.07.14, 14:25

Kalejdoskop ❁♫♫

Do Ziuty smile
                                          Autor: m.maska ☺ 22.05.11, 20:28
                                          Dodaj do ulubionych
                                          Właśnie zadałam sobie trochę trudu i odnalazłam miejsce w którym pisałam o jakże nagannym fakcie, nieznajomości przeze mnie Kafki... wiem gdzie i kiedy... pomyliłam się co do roku...to było dokładnie 31.10.2008 roku na Skypie. Ziuta!! i ja to znalazłam i ja to wiem... od lat nie jest dla mnie tajemnicą kto trollował na tvn-ie, kim jest kot Bonifacy, który sam sobie klaszcze, sam sobie ubliża i sam siebie broni... tak jak nie było dla mnie(nas) tajemnicą kim były różne przygodne nicki... Ziuta, debilny nick, ale bardzo odpowiedni.
                                          • kogucik.2872 Re: same perełki 25.07.14, 14:26

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Do Ziuty smile
                                            Autor: m.maska ☺ 22.05.11, 20:51
                                            Dodaj do ulubionych
                                            Zgadnijcie jak dlugo musialam czekac na oddzwiek tego co tutaj napisalam...????? 10 minut, w ciagu 10 minut Ziuta znalazla inny moj wpis na ten temat, na tvn-ie... sprzed dwoch lat - kto potrafi rownie szybko znalezc odpowiedni cytat na forum? 10 minut... przeczytac moj wpis, pojsc na tvn, odnalezc, skopiowac i przyslac do mnie... no KTO?... ja nie podejmuje sie brac udzialu w takim wyscigu, bo jakkolwiek jestem w kompie oblatana to jednak takimi rzeczami nigdy sie nie zajmowalam i nie interesowalam...nooooooooo chyba, ze ta wypowiedz byla tak wazna i istotna, ze zbieralo sie haki, zeby je miec na zawolanie po prostu big_grin-big_grinbig_grin
                                            Ziuta - gleboki uklon... Ty to potrafisz...
                                            p.s. wybacz, ze tym razem bez znakow, ale mi sie nie chce
                                            • kogucik.2872 Re: same perełki 25.07.14, 14:28

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Do Ziuty smile
                                              Autor: m.maska ☺ 22.05.11, 20:58
                                              Dodaj do ulubionych
                                              sorry, to byl blad... moj post ukazal sie o 20:28, odzew byl o 20:36 - 8 minut, w ciagu 8 minut Ziuta znalazla moj inny post... mistrzostwo w szpiegowaniu... przeczytac, zalapac, przemyslec i odnalezc - to sie nazywa wysoka specjalizacja.
                                              • sorel.lina Re: same perełki 25.07.14, 16:39
                                                Litości, Koguciku! Taka ilość "nikomu nieubliżających postów"!
                                                Przytłaczająca lektura...
                                                Ale dzięki niej staje się oczywiste, jaka jest racja istnienia forum "Kalejdoskop".

Żal mi tych nautek. Pisać na portalu, gdzie wkoło sami idioci, niedouki, nieobyci w świecie prostacy, hipokryci, obłudnicy, oszuści, zaściankowe chamy, złodzieje, bandyci,zdrajcy, przestępcy...
                                                Straszne to!
                                                • kogucik.2872 Re: same perełki 25.07.14, 18:24
                                                  zauważ, że to tylko praktycznie jeden rok i parę urywków na chybił trafił - tam nie ma nic innego tylko same "nie obelgi" w kierunku każdego kto się tylko nawinął. Kiedy mi ukradły tekst z Rzęchów - ukradły - bo dwa dni musiałem się chandryczyć żeby łaskawie go skasowały na moje wyraźne - nie życzę sobie - gdzieś to tu było - dopiero wtedy tam polazłem. A potem zaglądałem, kiedy mi ludzie pisali, że znowu pół forum naszego wisi tam skopiowane i komentowane - choć 90 % ludzi z Rzęchów a potem Dworca nie miało pojęcia o istnieniu tych ciot. A te dalej z uporem maniaka wpierają naiwniakom, że to ja bidulki zaczepiam, ja kali otworzyłem żeby im uprzykrzać życie i to ja jestem be one cacy.
                                                  a dupa.

sorel.lina napisała:

> Litości, Koguciku! Taka ilość "nikomu nieubliżających postów"!
                                                  > Przytłaczająca lektura...
                                                  > Ale dzięki niej staje się oczywiste, jaka jest racja istnienia forum "Kalejdosk
                                                  > op".
                                                  >
                                                  > Żal mi tych nautek. Pisać na portalu, gdzie wkoło sami idioci, niedouki, nieob
                                                  > yci w świecie prostacy, hipokryci, obłudnicy, oszuści, zaściankowe chamy, złodz
                                                  > ieje, bandyci,zdrajcy, przestępcy...
                                                  > Straszne to!
                                                • wscieklyuklad Re: same perełki 25.07.14, 18:33
                                                  "Żal mi tych nautek. Pisać na portalu, gdzie wkoło sami idioci, niedouki, nieobyci w świecie prostacy, hipokryci, obłudnicy, oszuści, zaściankowe chamy, złodzieje, bandyci,zdrajcy, przestępcy...
                                                  Straszne to! "

Faktycznie - zwłaszcza to niedookreślenie (jak mawia chichorycus) po wielokropku...
                                                  Może kiedyś to dookreślą?
                                                  • kogucik.2872 Re: same perełki 25.07.14, 18:40
                                                    światek przestępczy jak się okazało - tu kwitnie - co druga osoba obsrana przez mlaskę to przestępca - między innymi oczywiście ja - a nawet bandzior, złodziej, haker i cała masa podobnych - niedawno tu wklejałem - to Ty właśnie na FOF poprosiłeś administratorów, żeby mnie powiadomili, że mlaska na publicznym forum wali mi od bandziorów i złodziei.
                                                    I tą drogą się wtedy dowiedziałem, że te cioty znowu na mnie wlazły.

wscieklyuklad napisał:

> "Żal mi tych nautek. Pisać na portalu, gdzie wkoło sami idioci, niedouki, nieob
                                                    > yci w świecie prostacy, hipokryci, obłudnicy, oszuści, zaściankowe chamy, złodz
                                                    > ieje, bandyci,zdrajcy, przestępcy...
                                                    > Straszne to! "
                                                    >
                                                    > Faktycznie - zwłaszcza to niedookreślenie (jak mawia chichorycus) po wielokropk
                                                    > u...
                                                    > Może kiedyś to dookreślą?
                                                  • kogucik.2872 i nadal 25.07.14, 18:44
                                                    bezczelnie licząc na naiwność oraz ślepotki - wciska jedna z drugą te swoje bzdetki.
                                                    No cóż - niech wciska, skoro się tacy trafiają - mi to absolutnie nie przeszkadza.
                                                    Żałosne tylko jest to, jak się druga menda dopomina uwagi - bo od dwóch dni zajmuję się mlaską a nią nie. Spokojnie - przyjdzie i czas na ciebie. Nie zapomnę. Mam zajebistą pamięć.....

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: al-szamanka ☺ 25.07.14, 18:38
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    m.maska napisała:

> Jedno jest pewne, z braku innego zajecia, archiwizuje nasze forum, czytajac kaz
                                                    > dy post jaki ukazal sie na nim od 26.01.2011 roku... ma co robic, w koncu niedl
                                                    > ugo bedzie to juz 80tys. postow smile tak wiec zajecia mu raczej nie zabraknie...

Hihihi, z całą pewnością jest to nasz największy fan! Czyta wszystko i skrzętnie, co napiszemy.
                                                    Wie nawet lepiej od nas co, gdzie i kiedy, i na jaki temat rozmawiałyśmy.
                                                    Właściwie cały czas zajmuje się tylko nami. No, zafiksowany
                                                  • kogucik.2872 Re: i nadal 25.07.14, 18:52
                                                    no proszę - lelije co to nie czytają, nie żyją plotami, nie ubliżają, nie zaczepiają i takie tam big_grin big_grin big_grin

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 25.07.14, 18:42
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    I tak od rana do wieczora smile a kto pracuje? no chyba, ze rencista, bo na emeryture za wczesnie

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: al-szamanka ☺ 25.07.14, 18:43
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    m.maska napisała:

> I tak od rana do wieczora smile a kto pracuje? no chyba, ze rencista, bo na emeryt
                                                    > ure za wczesnie uncertain

No i od takiego ciągłego siedzenia kuper jeszcze bardziej rośnie.
                                                  • kogucik.2872 Re: i nadal 25.07.14, 18:56

znalazłem bogatą dupę i jestem utrzymankiem. Dokładnie tak jak ty, wiec przesz to zrozumiesz big_grin big_grin big_grin

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 25.07.14, 18:42
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    I tak od rana do wieczora smile a kto pracuje? no chyba, ze rencista, bo na emeryture za wczesnie
                                                  • kogucik.2872 i jeszcze jedno 25.07.14, 19:15
                                                    nie przypominam sobie, żebym rozdawał tym cipom swoje fotki - a tym bardziej nazwiska, adresy czy miejsce pracy - więc wyszło na to że skądś je ukradły - tak jak jokker kiedyś ich ?
                                                    nooooooooooo to mlaska i sramanka są bandziorami, złodziejami, przestępcami, hakerami iiii tak dalej big_grin big_grin big_grin big_grin
                                                  • kogucik.2872 Re: i jeszcze jedno 25.07.14, 19:22
                                                    a najzabawniejsze jest to, że dzięki tym informacjom wiem dokładnie kto to zrobił big_grin big_grin big_grin

kogucik.2872 napisał:

> nie przypominam sobie, żebym rozdawał tym cipom swoje fotki - a tym bardziej na
                                                    > zwiska, adresy czy miejsce pracy - więc wyszło na to że skądś je ukradły - t
                                                    > ak jak jokker kiedyś ich ?

> nooooooooooo to mlaska i sramanka są bandziorami, złodziejami, przestępcami,
                                                    > hakerami iiii tak dalej
                                                    big_grin big_grin big_grin big_grin
                                                  • wscieklyuklad Re: i jeszcze jedno 25.07.14, 19:31
                                                    Ojejku!
                                                    Czy ta "sramanka" to jakaś mutacja SRELCII?
                                                    No popacz,popacz, co za zbieżność.
                                                    Pewnie stąd ta nasza Koguciku fiksacja - przez podobieństwo niby (niestety tylko nicku w tej formie)

Obleśny chichorycus próbuje grać w kulki - sądzi (bo przecież nie "myśli"), że jak wspomni o swoim rzekomym seks-apelu, to się skonfudujesz i odpuścisz!
                                                    A tu psie kupki już na horyzoncie!
                                                    Już ci one tusz, tusz (ale nie do roztrzepotanych rzęs chichorycusa).
                                                  • kogucik.2872 Re: i jeszcze jedno 25.07.14, 19:35
                                                    ja też umiem zbierać informacje big_grin
                                                    co do tego no seksa coś - to z całym szacunkiem - z mojego punktu widzenia to raczej jest babcia sztucznie stylizowana na siksę. I to bardzo sztucznie. Trzeba mieć odrobinę szacunku do siebie a nie w takim wieku robić z siebie podlotka. To jest zwyczajnie niesmaczne.

wscieklyuklad napisał:

> Ojejku!
                                                    > Czy ta "sramanka" to jakaś mutacja SRELCII?
                                                    > No popacz,popacz, co za zbieżność.
                                                    > Pewnie stąd ta nasza Koguciku fiksacja - przez podobieństwo niby (niestety tylk
                                                    > o nicku w tej formie)
                                                    >
                                                    > Obleśny chichorycus próbuje grać w kulki - sądzi (bo przecież nie "myśli"), że
                                                    > jak wspomni o swoim rzekomym seks-apelu, to się skonfudujesz i odpuścisz!
                                                    > A tu psie kupki już na horyzoncie!
                                                    > Już ci one tusz, tusz (ale nie do roztrzepotanych rzęs chichorycusa).
                                                  • wscieklyuklad Re: i jeszcze jedno 25.07.14, 19:41
                                                    Czyli coś na kształt "chichorycus i starc-z-y???"
                                                  • kogucik.2872 Re: i jeszcze jedno 25.07.14, 19:50
                                                    z naciskiem na - starczy big_grin big_grin big_grin

wscieklyuklad napisał:

> Czyli coś na kształt "chichorycus i starc-z-y???"
                                                  • sorel.lina Re: i nadal 25.07.14, 19:52
                                                    kogucik.2872 napisał:

> no proszę - lelije co to nie czytają, nie żyją plotami, nie ubliżają, nie zacze
                                                    > piają i takie tam big_grin big_grin big_grin

Na pewno funkcja "ignor" uległa awarii.
                                                  • kogucik.2872 Re: i nadal 25.07.14, 19:54
                                                    o noooooooo !! big_grin big_grin big_grin

faktycznie big_grin

sorel.lina napisała:
                                                    >
                                                    > Na pewno funkcja "ignor" uległa awarii.
                                                  • kogucik.2872 mylisz się 25.07.14, 20:14
                                                    zrobiły to wielokrotnie.

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: zegor ☺ 25.07.14, 20:06
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    al-szamanka napisała
                                                    >
                                                    > Nie boj się, jeszcze nigdy nie opublikowałyśmy danych, żadnego zdjęcia, chociaż
                                                    > zrobiono to z naszymi, podstępnie wykradzionymi z prywatnej galerii.

Nawet przez myśl mi nie przeszło,że mogłybyście opublikować prywatne dane !
                                                  • wscieklyuklad Re: same perełki 25.07.14, 18:46
                                                    A to już taka moja żyłka denincjatora!
                                                    Ochroniłem dzięki temu pewną pisarkę drukowaną, przed przedwczesnym lizaniem dooooopy chichorycusa.
                                    • wscieklyuklad Re: same perełki 25.07.14, 18:30
                                      "ale ciekawa jestem, czy Partita vel Uli cus z tego ma - bo to jemu tak zalezalo zeby wszystkim oglosic, ze rzucilam studia"

No to już przegięcie. A od kiedy to niby relegowanie ze studiów jest tożsame z rezygnacją z tychże studiów ?
                                      Oblanie egzaminów jest dowodem nieuctwa a nie wolnej woli!
                                      • kogucik.2872 Re: same perełki 25.07.14, 18:36
                                        szczerze mówiąc, to po prostu nie znam takich szczegółów. Nigdy nie interesowało mnie niczyje prywatne życie, nie wypytywałem nigdy o nic - a przesiedziałem na gg z tą babą tysiące godzin - nigdy nie chciałem nawet słuchać plot na jej czy innych tematy - zwykle po kolejnej plocie - informowałem obgadanego - np Achaja - o fakcie - nie były to tylko ploty dotyczące chociażby partnerki Ulego - też trochę takich tekstów mam na starym gg, ale dane typu adresy, nazwiska, zdjęcia, koligacje, miejsca pracy itp.

wscieklyuklad napisał:

> "ale ciekawa jestem, czy Partita vel Uli cus z tego ma - bo to jemu tak zalezal
                                        > o zeby wszystkim oglosic, ze rzucilam studia"
                                        >
                                        > No to już przegięcie. A od kiedy to niby relegowanie ze studiów jest tożsame z
                                        > rezygnacją z tychże studiów ?
                                        > Oblanie egzaminów jest dowodem nieuctwa a nie wolnej woli!
                                  • wscieklyuklad Re: same perełki 25.07.14, 18:28
                                    "Jakbys miala normalnego inteligentnego przystojnego meza, to moze byloby Ci czego zazdroscic a tak mozna Ci tylko wspolczuc.."

Oczywiście, że można. Dlatego nie robią tego co można, tylko zazdroszczą.
                                    BO TO CAŁY JA - ICH BÓG -IDEAŁ
                                    • kogucik.2872 Re: same perełki 25.07.14, 18:32
                                      no właśnie
                                      prawda że prawdziwe perełki ?
                                      oczywiście mlaska nigdy nikomu na forum nie ubliżała smile

wscieklyuklad napisał:

> "Jakbys miala normalnego inteligentnego przystojnego meza, to moze byloby Ci cz
                                      > ego zazdroscic a tak mozna Ci tylko wspolczuc.."
                                      >
                                      > Oczywiście, że można. Dlatego nie robią tego co można, tylko zazdroszczą.
                                      > BO TO CAŁY JA - ICH BÓG -IDEAŁ
                              • wscieklyuklad Re: same perełki 25.07.14, 18:26
                                "ciekawe czy on ja bije?"

Pewnie, że tak. Ale teraz akurat mam do dyspozycji komputer, więc chwilowo nie biję!

(swoja drogą to chyba sugestia zaczerpnięta od "niezmiernie spostrzegawczego" motylka polskojęzycznego?)
                                • kogucik.2872 Re: same perełki 25.07.14, 18:31
                                  tego nie wiem, ale teksty, że bijesz Sorell pojawiały się już nie raz - tu też były cytowane.
                                  Oczywiście niektórzy nie widzą nic złego w takich tekstach na publicznym forum. Być może mlaskę mąż leje i stąd takie insynuacje pod Twoim adresem.

wscieklyuklad napisał:

> "ciekawe czy on ja bije?"
                                  >
                                  > Pewnie, że tak. Ale teraz akurat mam do dyspozycji komputer, więc chwilowo nie
                                  > biję!
                                  >
                                  > (swoja drogą to chyba sugestia zaczerpnięta od "niezmiernie spostrzegawczego" m
                                  > otylka polskojęzycznego?)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka