migdalek.niebieski 08.03.06, 22:40 chciałam oficjalnie Wam ogłosić, że dnia 02.09. bieżącego roku w Kościele Matki Boskiej Ostrobramskiej odbędzie się skromna uroczystość mych zaślubin) i chciałam dodać że się boję... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:42 no nie wiedziałam jak to napisać)) Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:42 myślami na 100% będziemy z Tobą )) i wybrańcem ))) Odpowiedz Link
lena_zet Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:42 a gdzie to?może przyjedziemy PPP no i wszystkiego naj, kochana)) Nie bój się i dbajcie o siebie, proszę Odpowiedz Link
lena_zet Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:44 sama uroczystość to dopiero początek.Uwierz mi, że po wielu latch czasem jest tak trudno (( znam to z autopsji.Jeszcze nie tak dawno wielka miłość a dzisiaj smutek, żal i nieporozumienie Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:46 Ja już znam tego smroda troszkę)) nie wiadomo co będzie kiedyś... zawsze jest ryzyko..( Odpowiedz Link
lena_zet Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:49 włąśnie dlatego, że znasz pamiętaj, żebyście szli tą samą ścieżką Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:53 Pewnie będzie bywało tak że nie zawsze będzie to możliwe( Odpowiedz Link
lena_zet Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:56 ścieżką uczuć, zrozumienia i akceptacji.O to mi chodzi Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:58 Wiesz, jak się patrzy na ten sam pyszczek przez dłuższy czas to różnie z tym bywa, ale rada jak najbardziej bardzo mądra) p.s. nie mam Twojego zdjęcia a bardzo bym chciała) Odpowiedz Link
lena_zet Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:01 nie masz mojego zdjęcia???to grzech!już wysyłam Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:03 Spoko)) i tak mnie spowiedź czeka)) Odpowiedz Link
lena_zet Re: No a rady jakieś????;))) 08.03.06, 22:45 ja już dałam, przypomnij sobie za kilka lat Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: No a rady jakieś????;))) 08.03.06, 22:46 Ale Ty Lenka poważnie???? Odpowiedz Link
pierozek_monika Re: No a rady jakieś????;))) 08.03.06, 22:47 tu nie trzeba rad. Poradzisz sobie sama, bo recepty na udany związek nie są uniwersalne, i trzeba sobie taką receptę samemu wypracować Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: No a rady jakieś????;))) 08.03.06, 22:48 No tyle to ja wiem) ale trzeba kieckę wybrać... i takie tam pierdoły...(( i tego się boję( Odpowiedz Link
vandikia Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:44 phi ja 9 miesiecy temu mialam slub ))) i rozumiem, ze sie boisz ))))) dzien przed slubem rozwaliłam auto na latarni a w dniu slubu nie spalam od bladego switu, puls mialam taki, ze moglam zejsc na serducho, jechalam na srodkach uspokajających i absolutnie nic nie pamietam z kosciola ))))))) Odpowiedz Link
vandikia Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:48 hehehe migdalku 2 tygodnie przed slubem to ja juz chodzilam na podwyzszonej adrenalinie ))) w dniu slubu pomogl mi spacer z samego rana z kolezanką, ze srodkami uspokajajacymi nie mozna przegiac, bo bedzie sie sennym )) strach i cale napiecie odpuscilo dopiero po wyjsciu z kosciola, jesli to moze byc jakies pocieszenie ))) rady? zaplanuj sobie tak ten dzien, zebys nie miala nawet chwili wolnej )) masz jeszcze duzo czasu gratuluje Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:50 Dziękuję) a jak to od strony technicznej wygląda?? Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:54 No sukienka, włosy, makjaż... skąd wiedziałaś jakie to ma być, kiedy zrobić, itp?? Odpowiedz Link
vandikia Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:59 czytalam forum ślub i wesele ))) podlinkowane pod kobiete i z opowiesci kolezanek sukienka - duzo wczesniej, tzn wiedzialam ze trzeba, a jakas zaćmę mialam. Najpozniej 3 miesiące przed ślubem musisz zamówic, ale uwierz mi,z e to termin ostateczny, jesli chcesz miec wszystko w porzadku. Bo tak, w sklepach sa tylko modele, idziesz, wybierasz, biorą miarę i szyją, potem przymiarki, poprawki i sie schodzi, a wbrew pozorom jest booom na sluby. Wlosy - poszlam 2 tyg. przed na próbę i potem dogadalam juz z fryzjerką o ktorej sie umawiamy, zeby zdazyc. Z makijazu bylam srednio zadowolona, bo chcialam se sama zrobic, ale wszyscy mi kazali u profesjonalistki, a profesjonalistka mnie jak na moj gust zbyt wypaćkała. Aha i najważniejsze co mnie zszokowało, na hasło ślub ceny idą w górę o 300 %, jesli chodzi o fryzury, kwiaty, dodatki wszystko. )))) ubieralam sie w suknie przy pomocy mamy, siostry i swiadkowej Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:00 A jaka miałaś sukienkę??? masz jakiegoś linka??? Odpowiedz Link
vandikia Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:04 kochana nie pamietam nazwy, kupowalam na pradze jest tam duzo salonow slubnych. Przesle Ci zdjecie slubne zaraz bedzie latwiej Polecam targi ślubne, w zeszłym roku były na Torwarze w Wawie i chyba w halach expo. Ja bylam na torwarze, mialam robioną darmową fryzurkę ślubną, byly stoiska producentow sukni, butów i naprawde wszystko co w tym biznesie potrzebne. wklep w google suknie slubne i bedziesz miala mnostwo stron ostrzegam, ze inaczej suknie prezentuja sie na zywo i musisz poprzymierzac. Bo suknia moze byc ladna, ale ciezka na przyklad Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:07 Do Warszawy to pewnie w tym roku nie dotrę)) ale dzięki) już próbowałam szukać sukienki, ale wszystkie jakieś takie...(( a ile zapłaciłaś za fryzurę i makijaż, jeśli można?? bo kompletnie się w tych cenach nie orientuję Odpowiedz Link
vandikia Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:09 180zł fryzura 100 makijaz ale musisz wziac poprawke na to, ze w roznych wojewodztwach jest roznie, a ja mieszkam niestety w najdrozszym spróbuj sobie wpisac suknie ślubne Agnes, cos mi sie tak kojarzy, ze mieli niezle Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:15 Dzięki) jakby Ci się przypomniało coś wartego polecenia to pamiętaj o mnie) Odpowiedz Link
vandikia Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:19 na pewno )) a to link do sukien, o ktorych Ci mowilam, mają chyba najbardziej różnorodne z tych co ja oglądałam i ceny przystępne w granicach 2000-2500 [bo to sa niestety te przystepne] www.suknieagnes.pl/ Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:21 Dziękuję, naprawdę)))) zaraz będę w tym wszystkim grzebać)) i wszelkie takie linki przyjmuję z otwartymi rękami)) Odpowiedz Link
margie Re: Moi Drodzy;))) 09.03.06, 11:44 jezu, dziewuchy toz to nie operacja na otwratym sercu!! Zwykla obowiazkowa ceremonia... Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:44 jeszcze sporo czasu zdążę se fraka załatwić z tv i odpicować brykę.... a tak między nami Migdał tego się po tobie nie spodziewałem...hm... Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:47 A co, migdały to jakieś gorsze??? Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:49 A skąd wiesz który to ten mój obecny??) Odpowiedz Link
aguszak Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:51 GRATULACJE! Nie bój nic! Będzie dobrze ))))))))))))))) Odpowiedz Link
lena_zet Re: aguszaku, szukałam cię! 08.03.06, 22:53 robiłaś brownies, tak?dobre?wyszło? Odpowiedz Link
morfeusz_1 Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:53 A kieckę już masz? Bo jak nie to masz.... www.suknie-slubne.pl/kolekcje.php?m=1&kol=4&gr=5&poz=0 Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:56 Nie mam jeszcze) i właśnie szukam) rozumiem że to jest Twój typ???)) nie na moją figurę, niestety(( a jakieś inne propozycje?? Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:53 )) dzięki no niby musi być dobrze)) Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:57 Witam)) i proszę mi się tu nie śmiać tylko radzić.... bo sprawy dość daleko już zaszły... Odpowiedz Link
tina122 Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:58 A w czym ja mogę Ci doradzic?fajnie,ze jestes...Byłam wczoraj,ale niestety nie miałam czasu Odpowiedz Link
tina122 Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:00 wiem dokładnie o co chodzi,ale nie mam pojecia w czym konkretnie miałabym doradzać? Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:04 Na dzień dzisiejszy nic nie mam i nie wiem co mam mieć. Tragedia Odpowiedz Link
tina122 Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:07 Nie zadna tragedia...jeszcze sporo czasu...Niestety musze już uciekać bo mam jeszcze troszkę pracy...Kończe jutro o 18ej więc napiszę maila Nie denerwuj się...cieszę się,ze to wreszcie oficjalna informacja Gratuluję... Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:08 Dzięki Tinko) kurde, boję się, dlatego tak marudzę( Odpowiedz Link
tina122 Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:10 Pamietam jak ja się bałami doskonale Cię rozumiem Dobranoc...Odezwę się jeszcze napewno Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 22:59 gratuluję, mam nadzieję że opiszesz nam jak było w noc poślubna i czy realizujecie w małżeństwie założenia forumowe) Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:01 Czekałam aż napiszesz żem głupia)) a jakie to są konkretnie założenia forumowe??? Odpowiedz Link
widokzmarsa Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:12 dlaczego masz być głupia?? Małżeństwo piękna rzecz, szczególnie jak jest udane) Założenia są zazwyczaj analityczno-umoralniające)) Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:17 Z tych założeń to podoba mi się tylko jedno))) Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:02 Pewne to będzie po fakcie))) i Dodusię ładnie ubiorę w kokardki...)) Odpowiedz Link
gres81 Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:04 no ja raczej nic Ci nie doradze.z przyczyn oczywistych) Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:04 )) może tak jak Widokzmarsa jakieś sugestie co do nocy poślubnej??)) Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:07 ))))) oki)) przemyślę))) a pończochy???))) Odpowiedz Link
gres81 Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:10 no dla mnie to oczywiste jak jedno to i drugie) no i butki na nózki) Odpowiedz Link
tina122 Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:18 Hejtestu nie było,bo nie było czasu.Od razu praca,ale jest bardzo dobrze,poza tym,ze na nic nie mam teraz czasu... Wiesz,gorset nie nalezy do standardowego wyposazenia zony w łózku,wiec jesli dodoatkowo wymagane sa szpilki, to grzeczne to to nie jest Swoją droga,dla mnie bomba wybacz,ale muszę już uciekać...Dobranoc Odpowiedz Link
gres81 Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:21 no to spoko że jest oki aaa bo ja nie mam zony tylko dziewczyne i dlatego to standart) dobranoc ps.dla mnie też bomba Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:16 Łoł!!!) Gresik))) to hardcore normalnie))) Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:18 Wiesz, ja troszkę wstydliwa jestem....)) ale przemyślę ten wariant)) Odpowiedz Link
gres81 Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:22 no ale to przecierz na całe życie sie łoczyć bedziecie.wiec to bedzie miłe urozmaicenie Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:28 No jakby nie patrzeć przysięga się że aż do śmierci..)) ale sam gorset to za mało chyba, nie????)) przecież to tyle czasu...)) Odpowiedz Link
gres81 Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:32 no na poczatek wystarczy) a pozatym jest jeszcze wyobraznia)a to już może zdziałać...) Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:37 Gresik, jaki Ty doświadczony)) Twoja panna to szczęściara) Odpowiedz Link
gres81 Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:45 ee trzeba pzróbować w róznych pozyciach,miejscach i...żeby było miło anie monotonie Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:48 ))) ja tam mało wymagająca jestem...)) mi wystarczy tylko troszkę przemocy)) Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:54 A co Tobie tak szybko się wszystko nudzi??)) Odpowiedz Link
gres81 Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:56 no nie szybko ale całe życie to kawał czasu.wiec sie moze znudzić mi sie nie nudzi ino miło próbować czegos nowego) Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 09.03.06, 00:00 To musisz mieć dużo pomysłów))) mi ich chyba brakuje((( Odpowiedz Link
baba_krk Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:17 gratuluję i informuj na bieżąco jak przygotowania ))) poza tym nie bój żaby - da się przeżyć PP Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:19 A ta jaka doinformowana)) Ty to byś na pewno nie bała żaby, nie??))))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:28 oczywiście, że nie - wszak ja jestem bardzo odważna PP Odpowiedz Link
baba_krk Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:42 a to już nie mogę sobie pożartować skoro jestem taka szczęśliwa? PP Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:47 Oki) już nic nie mówię)) może on to i faktycznie ideał??)) mówiłam że ideały nie pozwalają uciekać)) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Moi Drodzy;))) 08.03.06, 23:56 nie wiem... okaże się... ale pamiętam, że nie wierzyłam w Twoje słowa PP Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 09.03.06, 00:01 )) a myślisz że ja wierzyłam jak ktoś mi tak mówił???)) ale już kumasz o co mi chodziło, no nie???)) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Moi Drodzy;))) 09.03.06, 00:04 no kumam kumam, co nie oznacza, że przestałam wątpić i bać się... przed chwilą mój najlepszy przyjaciel mi napisał "nie przejmuj sie i idz za glosem serca,uwierz w szczescie. Tego Ci trzeba troche wiecej wiary w to ze moze sie cos milego zdazyc w Twoim zyciu" cholera chyba muszę wziąć sobie do serca jego słowa bo jak nie to wszystko znowu spieprzę... Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 09.03.06, 00:12 Bardzo mądrze Ci napisał. Mi wtedy koleżanka napisała podobnie: żebym w końcu uwierzyła że moja druga połowa też chodzi po tym świecie i też marzy o tymżeby mnie poznać, i żebym nie kwiczała że się boję iść i takie tam Odpowiedz Link
baba_krk Re: Moi Drodzy;))) 09.03.06, 00:14 sam mnie zaskoczył swoimi przemysleniami ))) może faktycznie coś w tym jest... jeśli w ostatniej chwili nie stchórzę i nie odwołam randki to dam później znać co i jak... a najgorsze jest to, że godzinę przed spotkaniem mam wizytę u dentysty i wszystko się może zdarzyć PP Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 09.03.06, 00:16 )) no ja myślę że dasz znać)))) a jak on wygląda????)) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Moi Drodzy;))) 09.03.06, 00:23 jak młody bóg DDDDDDDD wysoki brunet, ciemna karnacja, ładne oczy, zgrabny tyłek, śliczny uśmiech a jak tańczy... mmmmmmm nie znam nikogo kto by miał takie poczucie rytmu jak on ))) Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 09.03.06, 00:29 No i tak właśnie ma wyglądać))) a gdzie idziecie?? Odpowiedz Link
baba_krk Re: Moi Drodzy;))) 09.03.06, 00:32 teoretycznie do kina... ale chyba mu wybiję ten pomysł z głowy bo ani z nim nie porozmawiam, ani sobie na niego nie popatrzę PP zatem obstawiam spacer + bar lub restauracja Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Moi Drodzy;))) 09.03.06, 00:36 No wydaje mi się że dobrze obstawiasz)) a czy on się zajmuje??? Odpowiedz Link
baba_krk aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.03.06, 23:29 zapomniałam Ci o najważniejszym napisać... zgadnij z kim mam jutro randkę???????????????? tiruriru )))))))) Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 08.03.06, 23:38 A niby jak to możliwe??????!?!?!?!?!!!???)))))) Odpowiedz Link
baba_krk życie jest piękne :)))) 08.03.06, 23:41 dzisiaj rano dostałam od niego smsa... przetrzymałam go ponad 5 godzin z odpowiedzią, żeby nie było, że się cieszę P nastąpiła później ożywiona wymiana smsów i jutro o 17 randkuję aaaaaaaaaaaaaaaaale się cholera jasna cieszę ))))))))))) Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: życie jest piękne :)))) 08.03.06, 23:45 aaaaaaaaa to super)) widać gościu ma jaja a nie jakieś ćieć maliny)) skubany....)) no do głowy mi nie przyszło że zdobędzie Twój numer))i że napisze po tej Twojej ewakuacji)) Odpowiedz Link
baba_krk Re: życie jest piękne :)))) 08.03.06, 23:50 już w pierwszym smsie zapytał mnie czy się obraziłam na niego hehe a to on powinien być obrażony po mojej akcji kurde boję się, że jutro znowu coś spieprzę... poza tym ja już chyba odwykłam od randkowania ech... tyle samo nerwów co radości Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: życie jest piękne :)))) 08.03.06, 23:59 No widzisz, to tak jak u mnie))) będzie dobrze)) zobaczysz)) ja ze swoim P. na pierwszą randkę to poszliśmy na spacer, i jak już pisałam naprawdę się bałam.... więc wymyśliłam że żeby nie złapał mnie za rękę to nie mogę iść tak z boku po prostu... i wpadłam na genialny pomysł wzięcia go "pod rękę"))) nie dość że to przedpotopowe to po roku czasu przyznał mi się że tak fajnie wtedy zahaczał łokciem o mojego cycka))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: życie jest piękne :)))) 09.03.06, 00:02 ale romantyk z Twojego PP od chodzenia za rękę to już w ogóle się odzwyczaiłam ((((( z ostatnim to właśnie pod rękę albo obok siebie... kurde mol!!! masz jeszcze jakieś dobre rady??? Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: życie jest piękne :)))) 09.03.06, 00:09 Romantyk że ho ho)) dokładnie tak samo byłam odzwyczajona od chodzenia za rękę)) i od całowania...) czego też pewnie nie unikniesz)) nie mam żadnych rad, bo jak to ideał to nie będą Ci potrzebne)) zobaczysz) włoż jakiś dekolcik, cobyś się dobrze czuła) łyp oczkami i machaj rzęskami (to zawsze działa) wtedy facet nie myśli racjonalnie i większość rzeczy jest łatwiejsza) ale Ty przecież o tym wiesz)) Odpowiedz Link
baba_krk Re: życie jest piękne :)))) 09.03.06, 00:19 toś mi doradziła ((( na cycki nie mam zamiaru go łapać tylko na intelekt PPPPPPP a poza tym na dekolty za zimno i co w sytuacji kiedy ja się "wyletnię" a on będzie chciał ze mną spacerować? ;DDDDDDDD Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: życie jest piękne :)))) 09.03.06, 00:27 Ty już go nie musisz łapać)) teraz masz zrobić żeby to on łapał))) a tak poważnie to powtarzaj sobie że jesteś super fajną laską i że on ma cholerne szczęście że idziesz z nim na randkę)) i bądź sobą)) będzie dobrze)) po powrocie będziesz się śmiała ze swoich obaw, a kolejne spotkania będą coraz fajniejsze) Odpowiedz Link
baba_krk Re: życie jest piękne :)))) 09.03.06, 00:35 znając moje szczęście dentysta mi zrobi krzywdę i do dupy pójdę PP a powtarzać sobie tak nie mogę, wszak nie potrafię zbyt dobrze kłamać ))) poza tym autentycznie jestem przerażona i czuję się jak szara myszka Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: życie jest piękne :)))) 09.03.06, 00:41 Nie możesz tak)) każdy przez to przechodzi)) poradzisz sobie i na pewno będzie to przyjemne spotkanie... no uwierzysz mi w końcu czy nie???) przecież wiem co mówię a teraz już nie myśl o tym (co najwyżej o tym jakiego cieniu do powiek użyć) i mykaj spać, a jutro wymyśl sobie jak najwięcej zajęć) tak żebyś naprawdę nie miała czasu na takie rozmyślania, to jedyny sposób Odpowiedz Link
baba_krk Re: życie jest piękne :)))) 09.03.06, 00:45 czyżbyś mnie już wyganiała? P a jutro mam o robić... spory tekst do przetłumaczenia na mnie czeka btw. wiesz co jest najśmieszniejsze??? w tym wątku to ja powinnam Tobie doradzać PP w końcu prosiłaś o rady ))) Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: życie jest piękne :)))) 09.03.06, 01:03 Spoko) już Ci odpisałam, a jutro wstaję do pracy (wyjątkowo dlatego tak niepostrzeżenie i niechętnie muszę się stąd zbierać( pamiętaj-nic dwa razy się nie zdarza, dlatego CIESZ SIĘ))) Odpowiedz Link
baba_krk Re: życie jest piękne :)))) 09.03.06, 01:06 zatem leć adam leeeeć wysłałam Ci jeszcze małe sprostowanie na maila dzięki za rady i od 17:00 poproszę o kciuki DD ps: cieszę się )))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: życie jest piękne :)))) 09.03.06, 01:08 Oczywiście że będą kciuki)) już idę sprostowanie czytać) Odpowiedz Link
baba_krk Re: życie jest piękne :)))) 09.03.06, 01:09 to odnośnie czytania między wierszami i innych utrudnień PP Odpowiedz Link
asiulka81 Re: Moi Drodzy;))) 09.03.06, 06:07 Wszystkiego najlepszego Migdale na nowej drodze zycia, duzo radosci i szczescia w pozyciu malzenskim ))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Moi Drodzy;))) 09.03.06, 11:11 że się boisz to norma...a poza tym gratuluje))) Odpowiedz Link
mmagi zyczenie beda pózniej:-) a co do samej uroczystosc 09.03.06, 11:18 i to pamietaj ze ona jest dla Ciebie i dla narzeczonego,nie dla ciot,przyszłych tesciów,babc i innych tam obserwatorów,staraj sie zadowolic sama siebie.............bo i tak całosci nie zdołasz) 3mam kciuki migdał bedzie dobrze)))))))))))) Odpowiedz Link
gosianew duuuuużo szczęśćia :) 09.03.06, 11:28 wszystko będzie ok, już od dzisiaj trzymam kciuki ) Odpowiedz Link
margie Re: Moi Drodzy;))) 09.03.06, 11:41 juz sie boisz?! toz do wzresnia pol roku.... Wszystko sie moze zdarzyc) Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Dziękuję wszystkim;))) jak najbardziej zgadzam się 09.03.06, 15:34 z Mmagii, ale nie tak łatwo to wszystko pogodzić((( Odpowiedz Link
juleczka4 Re: Moi Drodzy;))) 09.03.06, 19:58 Jeju to super DDDDD Gratuluje Nie bój się niczego , będzie zaje.... )) P.S Koniecznie chcę oglądnąć później zdjęcia Odpowiedz Link
veeto1 Re: Moi Drodzy;))) 09.03.06, 20:02 Fantastycznie! Gratuluję i trzymam kciuki. Nie bój nic! Będzie super. Ojejku, jak fajnie! Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: I miej ją w swojej opiece :) 09.03.06, 21:47 O jejku, to aż tak ze mną źle???((( Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Juz widze u ciebie objawy paniki przedslubnej 09.03.06, 21:53 Teraz jesteś cwany, bo już dawno masz to za sobą)) a ja biedna muszę się z tym zmierzyć Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: Mozesz zalozyc foto-bloga pt. "100 dni do..." 09.03.06, 21:58 Dzięki za radę. Odpowiedz Link