leziox 11.11.13, 22:09 Wiec niech sie rozbojnicy az tak nie ciesza,bo wolna hamerykanka wlasnie sie skonczyla. Przy okazji pozdrawiam zainteresowanych z radoscia w oku,bo urlopik sie udal. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Juz jezdem 11.11.13, 23:55 I kurwa co?Zadnych pozdrowien?Zadnego czerwonego dywanu?Zadnego trzepanka? No co to jest=?Naprawde nikt sie nie cieszy ze wrocilem na stare smieci? Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Juz jezdem 12.11.13, 00:21 A pewnie ze sie cieszymy , a jakze, witaj w domu , zn. melynie. "Hej ciese jo sie ciese hej ze mi cycki rosnom hej cipka mi piorkuje hej bedem dawac wiosnom" Odpowiedz Link
leziox Re: Juz jezdem 12.11.13, 01:15 Ani cycków u mnie ni mo Ani cipka sie nie grzeje Tylko niech mnie kto tu strzyma Jak mi ch.j szaleje! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: to chyba dobrze......? 12.11.13, 06:32 "Ani cycków u mnie ni mo..." u mnie są , ale to norma Odpowiedz Link
czarek_sz Re: to chyba dobrze......? 12.11.13, 09:19 Witaj w domu /we Melynie/ bracie w krawacie Odpowiedz Link
czarek_sz Re: to chyba dobrze......? 12.11.13, 12:27 Powiedz Lezio, powiedz bracie, czy urlopując wytrzepałeś parę flaszek z kurzu że tak powiem ? Odpowiedz Link
leziox Re: to chyba dobrze......? 12.11.13, 12:47 Alez oczywiscie,chyba nie sadzisz ze jedzie sie na urlop aby sie abstynencic? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: to chyba dobrze......? 12.11.13, 15:12 Przepraszam Lezio, wybacz. Zalatany jestem po wątkach. Wiesz, mam chwilę to rozumiesz. Ja gdy mam wolne też bez kropli nie wyruszam i nigdy nie wyruszałem. Jeżdżąc na ryby, bo o to biega, musowo połówka w plecaku plus dobre żarełko do upieczenia bo jak wiesz ja zawsze na noc nad wodę, kiedyś oczywista. Teraz ślubna nie daje oddychać musimy razem kuźwa pilnuje mnie jak psa ale i tak nieraz się wyrwę. Pilnuje wnuczki a ja wtenczas wypad nad wodę z kijami kiełbasą i flaszką Odpowiedz Link