Dodaj do ulubionych

Allah akbar!

20.12.24, 22:43
I znowu mamy piękne święta.
Zamach na świąteczny jarmark w Magdeburgu.
Podobno całkowicie zintegrowany lekarz z Arabii Saudyjskiej, żyjący od 2006 roku u Niemca uznał za stosowne pojeździć sobie po ludziach.
Wierzący muzułmanin.
Czy jego Allah by to poparł, raczej wątpię, ale bydląt na całym świecie nie brakuje.
Obserwuj wątek
    • mala200333 Re: Allah akbar! 21.12.24, 06:09
      To Lekarz…psychiatra.
      • dunajec1 Re: Allah akbar! 22.12.24, 19:04
        "Dawno temu za gorami za lasami....."Przyjechala do znajomych rodzina ze Slowacji a wtedy to Czechoslowacji, no i ci poprosili mnie abym z nimi pojechaj (samochodem) do N.Targu bo by chcieli i widziec i cos kupic, No i poszlismy cos zjesc po poludniu, siedzimy i czekamy na zamowienie, a przy nastepnym stoliku jakis pan juz jadl, jezu, juz moje swinie wtedy ladniej jadly, , mlaska lprychal smarkal sie , nie widzialem takiego nigdy, a juz i mi wstyd bylo za "takiego" krajowego. Coz, nie mowili gosci nic to i ja bylem cicho.
        Ale teraz by bylo wrocic kilka lat wstecz, mialem wypadek motorowy , bylem tak polamany i potluczony ze mi bylo potrzeba lekarza neurologa. Ot, a zeby wieksze odszkodowanie dostac to trzeba bylo cos wymyslac, ale ten sie nie dal oszukac i skierowal mnie do psychiatry, cos, czemu nie, poszedlem w rejestracji zostalem przyjety i wszystkie pytania dotyczace rodziny wtedy i wczesniej czy ktos nie byl pierdolniety zapisane i teraz wchodze do pokoju lekarza,
        patrze , az kurwa mac to ten z restauracji co to byl gorszy jak moje swinie, malo co z nim gadalem bo obrzydzenie mnie bralo.
        A neurologowi powiedzialem ze wiecej do tego ...tu , zmielilem jezykiem do kogo.
        Ot .....psychiatra.
        • dunajec1 Re: Allah akbar! 22.12.24, 19:05
          Troche to dlugie ale krocej sie nie dalo.
          • leziox Re: Allah akbar! 22.12.24, 20:39
            Ale kto powiedział, że psychiatrzy, to niby nornalni są?
            • leziox Re: Allah akbar! 22.12.24, 20:50
              A tak a propos...
              Niemieckie media głównego ścieku podają, że masowy morderca z Arabii Saudyjskiej w Magdeburgu Taleb A. jest w jakiś sposób powiązany z AfD. Prawda jest taka, że ​​rzekomy konwertyta na islam był powiązany z Bractwem Muzułmańskim i grupą terrorystyczną IS. Widać to po jego publicznych wypowiedziach i przyjaźniach w mediach społecznościowych.

Uważni współcześni badają tożsamość zabójcy, odkąd stała się ona znana. Ujawnili niesamowite szczegóły. Podczas gdy niemieckie media zajęte były wysoce wątpliwymi doniesieniami, że był on konwertytą nienawidzącym islamu, arabskojęzyczni dziennikarze obywatelscy ujawnili jego powiązania z Islamistycznym Bractwem Muzułmańskim i grupą terrorystyczną „Państwo Islamskie”. Ale rzekoma przynależność do Afd potrzebna jest europejskim komunistom do zdyskredytowania Afd mającej wysokie szanse na wygranie wyborów w lutym następnego roku.
              • leziox Re: Allah akbar! 23.12.24, 23:43
                Tak czy siak - w Niemczech zrobią z niego zaraz wariata, chorego psychicznie i facet wyjdzie sobie po pięciu latach na wolność. Nie odstrzelili gada od razu, to już nikt go nie ukarze.
                Poprawna względem islamistów i czarnych mordujących, gwałcących i kaleczących na ulicach bezbronne kobiety i ludzi, sama się udławi przybyszami.
                Czas chyba spierdalać do Polski.
                • dunajec1 Re: Allah akbar! 24.12.24, 00:26
                  Nie bedzie tam podobnie?
                  • leziox Re: Allah akbar! 24.12.24, 05:12
                    A słyszałeś już, aby w Polsce imigranci rozjeżdżali ludzi na ulicach? Jeszcze nie? Ano bo do tej pory jakoś się nie zdarzyło. I oby tak pozostało nadal.
                    • leziox Re: Allah akbar! 22.01.25, 19:06
                      Kolejny sukces "fachowców" sprowadzonych do Niemiec.
                      Aschaffenburg - afgański chwast dźgał sobie nożem. Pewnie bardzo się nudził.
                      Ofiary bydlęcia to 41-letni mężczyzna i dwuletnie dziecko. Plus dwie osoby ciężko ranne.
                      Jakim skurwysynem trzeba być, aby kogoś zadźgać...Ale żeby zadźgać małe dziecko?
                      sad

• mala200333 Re: Allah akbar! 22.01.25, 21:07
                        Po przeczytaniu ksiazki “Underground in Berlin” jestem coraz bardziej przekonana, ze w kazdym narodzie sa Wspaniali ludzie, ludzie bierni i mondsters. Ten co zadzgal tego maluszka to z tej ostatniej grupy. Stany nie chronily granic, w Europie wpuszczano bez porzadnego sprawdzania i mamy co mamy..
                    • e-zybi Re: Allah akbar! 23.01.25, 07:54
                      leziox napisał:

> A słyszałeś już, aby w Polsce imigranci rozjeżdżali ludzi na ulicach? Jeszcze n
                      > ie? Ano bo do tej pory jakoś się nie zdarzyło. I oby tak pozostało nadal.

Niestety, nasz socjal nie pozwala na finansowe rozpasanie to i podejście imigrantów jest inne niż na zachodzie, ale zawsze jakiś myślący inaczej może się znaleźć, oby nie.
                      • leziox Re: Allah akbar! 04.02.25, 19:59
                        Tymczasem w Bawarii:

Kolejny przypadek znęcania się nad zwierzętami wstrząsnął spokojnym miasteczkiem Oberneufnach w Allgäu (Bawaria): W piątkowy wieczór 52-letni mężczyzna wszedł bez zezwolenia do stajni dla koni i znęcał się nad kilkoma zwierzętami. (Czytaj: wybzykał kilka koników po kolei).
                        Podejrzany sprawca, który przebywa w schronisku dla uchodźców w pobliskim Anhofen, został aresztowany przez policję. Jest obywatelem Turcji.

iiiiiihahahaahah!
                        • a74-7 Re: Allah akbar! 04.02.25, 21:10
                          A niech go w rewanzu kon bz..kopnie tam ,gdzie boli najbardziej .
                          • borsuczyca.klusek Re: Allah akbar! 04.02.25, 21:20
                            Koń to i interes potrafi odgryźć 🙄
                            • leziox Re: Allah akbar! 04.02.25, 21:47
                              Chyba nie ma kogoś tak chorego na umyśle, co to by chciał kunia zmusić do blowjoba?...
                              big_grin
                              • leziox Re: Allah akbar! 08.02.25, 11:23
                                Kolejna odsłona:

Po ataku nożem: ofiara ucieka z powrotem na Ukrainę | Sprawca: Afgańczyk, jakżeby inaczej - chory psychicznie, kjm.

„Ukrainka ucieka przed wojną i ubogaca się kulturowo w Niemczech za pomocą noża. Noża uderzającego w szyję i głowę. Ucieka z Niemiec z powrotem na Ukrainę. Nie czuje się już tutaj bezpiecznie. Straszliwa ironia losu”.

Tak, za Odrą coraz ciekawiej.

• a74-7 Re: Allah akbar! 08.02.25, 12:42
                                  heh , przypomina troche sytuacje, kiedy nielegalni emigranci jada do krajow z ktorych pochodza i z ktorych uciekli - jada na wakacje.
                                  • leziox Re: Allah akbar! 08.02.25, 13:38
                                    Przecież to odbywa się stale w Rzeszy.
                                    Nikt tego nawet nie chce kontrolować. Tu trzeba kogos takiego jak Trump, w dwa tygodnie sytuacja byłaby rozwiązana. Ale podobno na imigrantach dobrze się zarabia, zaś sumy idą w miliardy. Więc co tam...
                                    • leziox Re: Allah akbar! 08.02.25, 22:31
                                      Tymczasem...myślałem że coś przeoczyłem i w czasie mnie znowu w Boże Narodzenie z powrotem przerzuciło.
                                      Ale nieeeeeee...Myliłem się.

• a74-7 Re: Allah akbar! 09.02.25, 12:34
                                        To sie nazywa Panu Bogu swieczke i diablu ogarek wink
                                        Brawo Niemcy ....
                                        • leziox Re: Allah akbar! 09.02.25, 23:15
                                          Ja tam Niemcom nie przyklaskuję. Tu już za ustawienie choinki w ogródku przedszkolnym ludzi potrafili w zeszłym roku ukarać. Gdzie my, do kurwy nędzy, żyjemy? W chrześcijańskiej Europie jeszcze, czy już na przedprożu meczetu?

• leziox Re: Allah akbar! 13.02.25, 13:05
                                              Kolejny atak. 26-letni afgański bydlak pojeździł dzisiaj samochodem po Monachium. Wielu rannych, bo wjechał w demonstrację.
                                              Zaraz zrobią z niego chorego psychicznie, jak to zwykle robi się tu z imigrantami. Gniew społeczny w Niemczech niedługo zacznie się wymykkać spod kontroli.
                                              • borsuczyca.klusek Re: Allah akbar! 13.02.25, 13:49
                                                leziox napisał:

> Gniew społeczny w Niemczech niedługo zacznie się wymykkać spod kontroli.

I trudno się dziwić...
    • a74-7 Re: Allah akbar! 13.02.25, 15:51
      Scholz says attack suspect must be punished and deported .
      W kajdanach .
      • leziox Re: Allah akbar! 13.02.25, 16:00
        I kto to mówi? Ta łysa pała przez tyle lat nic nie zrobiła, aby temu zapobiec. To on powinien już dawno siedzieć za kratkami i cała ekspozycja rządu sygnalizacji świetlnej. A Makrela tak czy siak, to ona zapoczątkowała napływ "fachowców" do Rzeszy.
        • leziox Re: Allah akbar! 03.03.25, 13:46
          W Mannheim u Niemca znowu ktoś wjechał w ludzi.
          Scenariusz podobny, jak w ostatnich miesiącach.
          Karnawał, więc ludzi na ulicach dużo.
          sad
          • leziox Re: Allah akbar! 13.04.25, 22:18
            A w ogóle, karma, która jest, jak wiemy, suką, wygląda u islamistów tak:
            Kiedy islamista w drodze na miejsce zamachu zostaje przejechany przez ciężarówkę transportującą świnie.
            Pech, kuhwa.
            suspicious
      • leziox Re: Allah akbar! 07.05.25, 20:07
        Zagadka:
        W jakim mieście było zrobione te foto?

1.Istanbuł
        2.Ankara
        3.Damaszek
        4.Bejrut
        5.Teheran
        6.Bagdad

No, kto zgadnie?

• dunajec1 Re: Allah akbar! 07.05.25, 20:33
          W chrzescijanskim podejrzewam.
          • leziox Re: Allah akbar! 07.05.25, 20:37
            No to podejrzewaj dalej, Dunajec, podejrzewaj...
            smile
        • a74-7 Re: Allah akbar! 07.05.25, 21:03
          Widzialam to , Brukselka wito was
      • leziox Re: Allah akbar! 07.05.25, 21:05
        Musiałaś tak od razu zdradzać puentę, dobra kobieto?
        suspicious
        • a74-7 Re: Allah akbar! 07.05.25, 21:46
          upsss, juz mnie nie ma ... co zlego ,to nie ja
          • leziox Re: Allah akbar! 07.05.25, 22:22
            Ależ ja Cię nie wyganiam.
            smile
            Tylko chciałem wziąć Dunajca na przetrzymanie.
            • leziox Re: Allah akbar! 21.05.25, 13:24
              Najlepsze Niemcy wszechczasów...

96 godzin, 11 ataków nożem – wyciąg z rzeczywistości

Berlin-Neukölln: Mężczyzna dźgnął policjanta nożem w szyję – pilna operacja, sprawca na wolnej stopie

Berlin-Mitte (Alexanderplatz): Atak nożem po kłótni – jedna osoba ciężko ranna

Erfurt: Nóż w mieszkaniu – 37-latek ciężko ranny

Halle-Neustadt: Trzy ofiary, w tym jedenastoletnie dziecko – sprawcy uwolnieni
              ( kto kurwa tych bydlaków wypuszcza na wolność?)

Kirchheim/Teck: 23-latek dźgnął nożem znajomego – tymczasowo aresztowany

Arnsberg: 14-latek rani nożem dwóch innych nastolatków

Limburg: Kłótnia o papierosy – nastolatek rani mężczyznę nożem

Bielefeld: Syryjczycy atakują gości baru nożem i pałką z mieczem – pięć osób rannych

Berlin (Alexa): Ochroniarz pchnięty nożem w górną część ciała – zagrożenie życia

Krefeld: Nóż użyty w sporze o parkowanie – to już trzeci przypadek w maju

Kerpen: Rany kłute zagrażające życiu przed sądem – sprawca się ukrywa

Więcej pod linkiem:
              Brawo multikulti
              • kulawekolano Re: Allah akbar! 21.05.25, 13:38
                leziox napisa�:
                > Najlepsze Niemcy wszechczasów...
                >
                > 96 godzin, 11 ataków nożem – wyciąg z rzeczywistości

> Więcej pod linkiem:
                > Brawo multikulti

Ja bym spierniczał na pełnym gazie z takiego dzikiego kraju. Zanim by mi zdążyli przebić nożem opony w motorze.
                • leziox Re: Allah akbar! 21.05.25, 13:50
                  Co zrobić, człek chodzi sam już z czymś w kieszeni. Oglądając się na boki, kiedy się widzi jakąś opaloną mordę w pobliżu...
    • carte_blanche_2025 Re: Allah akbar! 21.05.25, 15:05
      leziox napisa�:

> Czy jego Allah by to poparł, raczej wątpię, ale bydląt na całym świecie nie bra
      > kuje.

To ja w kwestii formalnej.
      Allah to nikt inny jak żydowski Jahwe i Bóg Ojciec chrześcijan.
      Normalni muzułmanie jak tylko czytali Koran - to tam mają jawnie napisane, że judaiści i chrześcijanie to są ich bracia w wierze. No trochę pobłądzili, nie rozpoznali jedynie słusznego proroka Mahometa - ale należy im dać spokój, jeśli nikogo nie nawracają i płacą odpowiedni podatek na "prawdziwie" wierzących. Ba, widziałem reportaż z Jerozolimy, gdzie w części muzułmańskiej był kościół katolicki pod opieką muzułmańskiej rodziny. Oni o niego dbali i otwierali go na msze dla katolików.
      To ja jako ateista powinienem się bać.

• leziox Re: Allah akbar! 21.05.25, 15:22
        Dla Jezusa i muzułmanie mają miejsce, uważając go za proroka, chociaż nie nadają mu boskich właściwości.
        • carte_blanche_2025 Re: Allah akbar! 21.05.25, 15:32
          Dziwne nie jest, bo wszak często można spotkać opnie, że cały muzułmanizm wziął się z próby chrystianizacji wcześniejszych wierzeń Arabów. Dla nich Jezus raczej jest prorokiem, który przyszedł do innych - ale teraz liczy się tylko Mahomet.
          W Europie udało się wykorzenić wcześniejsze pogaństwo, międy innymi dzięki ustanowieniu świąt chrześcijańskich "przypadkiem" w terminach wcześniejszym.
          Z Arabami coś nie pykło...

• carte_blanche_2025 Re: Allah akbar! 21.05.25, 15:34
            *wcześniejszym = wcześniejszych, pogańskich świąt
      • carte_blanche_2025 Re: Allah akbar! 23.05.25, 11:20
        Fajny widok z London Hilton on Park Line big_grin
        • a74-7 Re: Allah akbar! 23.05.25, 17:04
          Ano!
          Maja bezwizowe pobyty na 6 miesiecy , nie musza placic za wynajmowanie hotelu czy mieszkania ,obsrywaja teren dookola namiotow i pracuja jako kieszonkowcy ,kradna w sklepach na Oxford street , czyli nie wydaja na transport do pracy .
          Romania to zdaje sie tez europejczycy ,czyz nie ?big_grin tak pytam .
          • kulawekolano Re: Allah akbar! 23.05.25, 17:21
            a74-7 napisa�:
            > Ano!
            > Maja bezwizowe pobyty na 6 miesiecy , nie musza placic za wynajmowanie hotelu c
            > zy mieszkania ,obsrywaja teren dookola namiotow i pracuja jako kieszonkowcy ,kr
            > adna w sklepach na Oxford street , czyli nie wydaja na transport do pracy .
            > Romania to zdaje sie tez europejczycy ,czyz nie ?big_grin tak pytam .

I Polacy mieszkają dobrowolnie w takim dzikim kraju?
            Dlaczego???
            • a74-7 Re: Allah akbar! 23.05.25, 19:45
              A ty kulawy nie boisz sie mieszkac w swoim 'bezpiecznym zapiecku ' gdzie juz Szok! Migranci w Polsce - mieszkańcy Zambrowa boją się wychodzić z domów. "Łapią za klamki"!
              Ajaj!
              • a74-7 Re: Allah akbar! 23.05.25, 19:56
                wymienmy zapiecek na grajdolek wink
              • kulawekolano Re: Allah akbar! 23.05.25, 23:20
                a74-7 napisa�:

> A ty kulawy nie boisz sie mieszkac w swoim 'bezpiecznym zapiecku ' gdzie juz
                > Szok! Migranci w Polsce - mieszkańcy Zambrowa boją się wychodzić z domów. "Łapi
                > ą za klamki"!
                > Ajaj!

A co mnie obchodzi jakiś Zambrów. Nawet nie wiem gdzie to jest.
          • leziox Re: Allah akbar! 23.05.25, 21:10
            a74-7 napisa�:

> Ano!
            > Maja bezwizowe pobyty na 6 miesiecy , nie musza placic za wynajmowanie hotelu c
            > zy mieszkania ,obsrywaja teren dookola namiotow i pracuja jako kieszonkowcy ,kr
            > adna w sklepach na Oxford street , czyli nie wydaja na transport do pracy .
            > Romania to zdaje sie tez europejczycy ,czyz nie ?big_grin tak pytam .

Z Rumunami to jest tak:
            W Rumunii są Rumuni i Cyganie. W zasadzie Cyganie czyli Roma mają też z reguły narodowość rumuńską, ale no właśnie...Rumuni mówią sami, że Cyganie to nie Rumuni. I że to Cyganie kradną oraz kombinują.
            Trochę ciężko się w tym połapać, ale w 90 % można poznać po strojach, zwłaszcza kobiety.

• a74-7 Re: Allah akbar! 23.05.25, 21:37
              To wiem . Tak samo wygladaja u nas rumunskie jak i polskie cyganki .Laza po sklepach w wielkich ,dlugich spodnicach - i co sie uda w nich wynosza .Spora czesc mlodszych zebrze na ulicach czesto na chore dziecko .
              Smutny to widok .Opiekuje sie nimi Rumun, ktory natychmiast odbiera uzebrany zold .Policja ich aresztuje, wypuszcza i tak sie to toczy.Przegonia z jednego miejsca - ida w nastepne.
              • leziox Re: Allah akbar! 29.06.25, 09:04
                Kolejne "ubogacanie" Europy:

Śmiertelny atak nożem w Hamburgu: Syryjczyk w areszcie

25-letni mężczyzna został tak poważnie ranny w ataku nożem w Phoenix Center w Hamburg-Harburg w czwartek wieczorem, że zmarł w szpitalu. Według policji atak miał miejsce około 17:30 w strefie gastronomicznej na dolnym poziomie centrum handlowego.

Dwie kobiety w wieku 64 i 69 lat zostały przez 66-letniego Syryjczyka zabite w Alzenau, Frankonia. Sprawca po przybyciu policji rzucił się na policjantów z nożem, ale został obezwładniony.

Skąd bierze się to bydło?
                • e-zybi Re: Allah akbar! 30.06.25, 15:07
                  >Skąd bierze się to bydło?

Wiadomo, że bydło domowe pochodzi od tura (Bos primigenius), dzikiego gatunku, który wyginął blisko 400 lat temu. Ten "gatunek", o który pytasz jest dość młody, socjal stworzył mu dogodne warunki do egzystencji i trafił na podatny grunt. Gonić towarzystwo do roboty to i głupoty by się głowy nie trzymały, a jak nie, to "inteligencja wypie*dalać" w rodzinne strony i po sprawie.
                  • leziox Re: Allah akbar! 30.06.25, 15:16
                    Ruskie potrafiłyby z pewnością przekuć Twój pomysł w czyny.
                    Ale bezjajeczny EUSSR nic takiego nie zrobi, wręcz przeciwnie. Niektórym komunistycznym komisarzom zależy na tego rodzaju rozwadnianiu społeczeństw.
                    Chodzi o to, aby nie było komu iść na protesty, bo nie ma się co łudzić - "fachowcy", póki otrzymują socjal, nie będą przeciwko czemukolwiek protestować.
                    A narody rodzime - rozmyją się. I tak ich coraz mniej.
                    • e-zybi Re: Allah akbar! 30.06.25, 15:42
                      Cwaniacy unijni lody kręcą, bo wszystko opiera się na kasie. Taki był zamiar od samego początku, Angeli wyrwało się to spod kontroli i jest, jak jest. Jeden wielki syf, wszędzie!
    • mala200333 Re: Allah akbar! 19.01.26, 00:46
      A teraz mamy Inkwizycje w muzułmańskim stylu w Iranie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka