Dodaj do ulubionych

Tu kancelaria prezydenta

11.05.14, 11:00
-Dzien dobry.Pan Leszek?
-Tak.
-Tu kancelaria prezydenta.
-Jakiego prezydenta?
-Prezydenta Obamy
-Jakiego Obamy?
-A ile Obamów Pan zna?
-No jednego,tego amerykanskiego
-No wlasnie.Bedzie do Pana za jakis czas dzwonil w waznej sprawie
-Tak?A skad macie wlasciwie moj nr telefonu?
-Hehehe.Pan raczy zartowac.Prosze czekac na telefon.Do widzenia
-Do widzenia.

No i czekam na ten telefon.
Nie wiem tylko czego ten Obama moze ode mnie chciec.
Nawet nie wiem czy mi sie to snilo czy to bylo naprawde...
Obserwuj wątek
    • zegor Re: Tu kancelaria prezydenta 11.05.14, 13:47
      Przestań z tymi amerykaśkimi wynalazkami a przejdz na rodzimy,Lubuski z tonikiem big_grin
      • anus-hka A ja 11.05.14, 14:03
        A mnie sie tylko ostatnio śnią ciemne i ciasne korytarze
        • tropem_misia1 Re: A ja 11.05.14, 14:08
          eeeeee tam
          tabletka była za okrągła
          • anus-hka A ja 11.05.14, 14:42
            Po takich malych i niebieskich jak sie przedawkuje to sie slyszy rozne takie
            • mala200333 Re: A ja 11.05.14, 16:29
              Horrory mi się dziś śniły. Ze ufarbowalam włosy na czarno, a jak je rozsuwalam blond przy korzeniach było widać. No i szkolna miłość. Tez się snila. Co to ja jadłam na kolacje?
              • czarek_sz Re: A ja 11.05.14, 16:44
                Mnie to śnią się horrory jak za dużo wypiję. Albo niedźwiedź mnie goni a ja mam nogi jak z waty i nie mogę uciekać albo wojna mi się śni że gonią mnie i strzelają do mnie a ja nic nie mogę bo po wystrzeleniu z giwery kulka upada zaraz za lufą smile mimo to dali Bóg pić nie przestanę big_grin
                • mala200333 Re: A ja 11.05.14, 16:59
                  I jak tu czlekowi nie maja się śnić horrory? Batalion ukraińskiej Gwardii Narodowej zatrzymała ośmiu mężczyzn poruszających się nieoznakowanymi samochodami - pisze "Ukraińska Prawda". Zatrzymani przewozili kilkanaście sztuk broni palnej. Wydarzenie miało miejsce ok. 100 km od Kijowa. Jak się na zachodzie Ukrainy....
                  • leziox Re: A ja 11.05.14, 19:03
                    Mnie sie rzadko snia horrrory albo gole dupy.
                    Ale Obama to juz ktorys raz a i inni prezydenci w zaleznosci od aktualnej kadencji tak samo.
                    Aktorzy, inne znane osoby.
                    Nic na to nie poradze.
                    • m.maska Re: A ja 11.05.14, 22:13
                      No to zle Ci sie sni wink
                      • leziox Re: A ja 11.05.14, 22:26
                        A dlaczego zle?Jestem z reguly bardzo zadowolony ze swoich snow i czesto budze sie rechoczac pod nosem,kiedy przypomne sobie sytuacje i zdarzenia w krainie snów.
                        Nie mam nic przeciwko spotkaniom z roznymi ludzmi lub podrozowaniem po dziwnych miejscach.
                        Ufoludki tez u mnie bywaja i dobrze mnie z tym.
                        • m.maska Re: A ja 12.05.14, 13:46
                          Ale zeby od razu telefony od Obamy?... po co Ci z nim gadac? w ogole gadac z politykami wszelkiej masci to strata czasu.
                          • leziox Re: A ja 12.05.14, 14:13
                            A to niby ja to sobie wybrac moge co mnie sie sni, tak?
                            • m.maska Re: A ja 12.05.14, 22:52
                              No nie wybierac niekoniecznie... wink niekiedy guuupoty sie snia i przy nich telefon od Obamy to maly pikus jest wink
                              • leziox Re: A ja 12.05.14, 23:23
                                A ten naobiecywal, naobiecywal i nie dzwonil do dzisiaj.
                                I jak tu wierzyc politykom?
                                • m.maska Re: A ja 12.05.14, 23:50
                                  A co bys mu powiedzial, gdyby jednak zadzwonil? wink
                                  • debi_bebi Re: A ja 13.05.14, 06:11
                                    Wszystko zależy od tego, czy Obama gada po polsku lub po niemiecku. No chyba, że Lezio zna angielski smile
                                    • girl_42 Re: A ja 13.05.14, 08:24
                                      Może ten Obama ,OBAma języki w znajomości + polski wink

https://klopsztanga.eu/upload/20121204154919uid86.jpg
                                    • anus-hka Re: A ja 13.05.14, 09:08
                                      debi_bebi napisała:

> Wszystko zależy od tego, czy Obama gada po polsku lub po niemiecku. No chyba, ż
                                      > e Lezio zna angielski smile

Agenci przetłumaczą wink...ci co zadzwonili do Lezia
                                      • leziox Re: A ja 13.05.14, 10:30
                                        Agenci gadali czysto po polsku z akcentem warminsko-mazurskim.
                                        Moze pracowali swego czasu w Kiejkutach.
                                        big_grin
                                        • m.maska Re: A ja 13.05.14, 16:49
                                          leziox napisał:

> Agenci gadali czysto po polsku z akcentem warminsko-mazurskim.
                                          > Moze pracowali swego czasu w Kiejkutach.
                                          > big_grin

A wiesz, ze to bardzo prawdopodobne big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka