Dodaj do ulubionych

Ilość for

16.04.16, 13:08
Na Gazecie systematycznie zmiejsza się ilość for.
Admini Gazety uparcie twierdzą, że ilość zamienia się w jakość.
Może to i prawda.
Wziąłem przykład z Gazety i zmiejszyłem również ilość for, na które zaglądam.
Na pierwszy rzut poszły fora nudziarskie oraz wyjątkowo zdebilałe, na których zaglądanie grozi systematycznym zmiejszaniem się IQ.
Jakoś od razu mi lepiej. Zupełnie jak w momencie, kiedy mając sraczkę, zdążę dobiec do kibla i uwolnię się od cisnącego naporu na mózg i zwieracze.
Obserwuj wątek
    • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 18:36
      Wiesz....może i zmienia się w jakość gdzieś na publicznych, bo jak temat jest o zdradzie Staszka, to wałkują do upadłego. Na prywatnych zaczyna się o pogodzie, a kończy na kotkach, pieskach, żarciu, dupie Maryśki. Bardziej nagina się na towarzyskie rozmowy, niż przestrzega głównego tematu. Są fora, gdzie wkleja się obrazki, bo stawia na ilość, a rozmowa, to jedno słówko...tak, zapewne, oczywiście. Poza tym prywatne ciągną już na oparach, część zdechła, reszta jeszcze jakoś zipie, a świeżej krwi nie ma. Złoty czas forów minął i nie wiem, czy się odrodzi.
      • zegor Re: Ilość for 16.04.16, 19:14
        Młodym się nie chce.......
        A starzy........ Nie mając juź perspektyw
        siedzą w necie jak w prawdziwym życiu.....
        Tak trochę wziąłem to do siebie.....
        • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 19:21
          Młodzi siedzą na fejsie i innych, jakich, to nawet nie wiem...
          ale nie na forach...moda sie zmienia...
          chcesz powiedzieć, Grześ, że starzy okupują internet, bo juz nic im nie pozostało? smile eee, to nie tak...
          młode też ślęczą, tylko innymi drogami wirtualnymi chodzą. smile
          • anus-hka Re: Ilość for 16.04.16, 19:27
            Znaczy co to gadamy o doopie Maryśki czy nie bo nie kumam.
            Ps. Nie znam Staszka....kto to kurfa jest???
            • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 19:30
              Staszek, to...brat Czesia naszego suspicious
              big_grinbig_grin
              • anus-hka Re: Ilość for 16.04.16, 19:33
                Aaa ....znaczy nie miałam jeszcze przyjemnościbig_grinbig_grin
                • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 19:37
                  To jeszcze długo mieć nie będziesz suspicious
                  bo on zdradził..mafię i siedzi suspicious big_grin
                  czy jakos tak suspicious
                  • anus-hka Re: Ilość for 16.04.16, 19:39
                    Nie mam tv nie oglądam wiadomościsuspicious
                  • girl_42 Re: Ilość for 16.04.16, 19:41
                    A ja jestem wierna jednemu -Leziowemu forumowi. I nawet tu czasu mało mam aby zajrzeć.
                    Tak mnie jakoś życie realne zajęło,że nawet nie wiedziałam ,że takie fajne jest smile
                    • anus-hka Re: Ilość for 16.04.16, 19:45
                      Nie ma jak u Leziasmile
                      • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 19:49
                        U mnie z wiernością różnie bywa big_grin wink))
                      • girl_42 Re: Ilość for 16.04.16, 19:50
                        Musimy Leziowi wymyśleć prezencik jaki.....kiss
                        • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 20:10
                          W postaci jakiej? że tak skromniutko zapytam? suspicious
                          • girl_42 Re: Ilość for 16.04.16, 20:13
                            A jak Lezio by sobie życzył?
                            wink
                            • anus-hka Re: Ilość for 16.04.16, 20:20
                              Trza Szefa pytaćsmile
                              • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 20:21
                                Czek? gotówka? suspicious big_grin
                                • girl_42 Szefie,pytamy ;) 16.04.16, 20:22
                                  j/w
                                  • rudka-a Re: Szefie,pytamy ;) 16.04.16, 20:24
                                    Przygotuje tackę na zrzutę suspicious
                                • anus-hka Re: Ilość for 16.04.16, 20:25
                                  Dobrze zaopatrzona piwnica w twierdzy z seksownym personelembig_grinsuspicious?
                                  • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 20:31
                                    Noooooooo, hmmmmm.....to nie jest taki zły pomysł...wink
                                    tylko jest jedno ALE.....wtedy nie wylezie z tej piwnicy z pół roku suspicious
                                    • anus-hka Re: Ilość for 16.04.16, 20:33
                                      big_grin....to my przyjedziemy do niego...suspicious
                                      • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 20:35
                                        Rozpłynie się ze szczęścia big_grin
                                        • girl_42 Re: Ilość for 16.04.16, 20:39
                                          Żeby nas tylko nie "powycinał"wink
                                          • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 20:41
                                            ..że skróci nas o łeb? suspicious
                                            hyhy, to będzie nowe doznanie suspicious wink)))
                                            • girl_42 Re: Ilość for 16.04.16, 20:46
                                              Mnie to rybka....,ja jestem wysoka ,ale Ty Rudzia....smile
                                              • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 22:10
                                                ooooooo, ooo to mi chodziło smile)
                                                ja też wysoka...inaczej tongue_out wink)))
                                      • girl_42 Re: Ilość for 16.04.16, 20:35
                                        https://telewizjarepublika.pl/imgcache/860x400/c/uploads/news/alko_2.jpg

Tylko tyle nazbierałam. Starczy?wink
                                        • anus-hka Re: Ilość for 16.04.16, 20:39
                                          Niezły arsenał
                                          ....od kiedy to gromadziszsuspicious?
                                          • girl_42 Re: Ilość for 16.04.16, 20:40
                                            Od dwóch miesięcy wink
                                            • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 20:45
                                              To wszystko z ...łapówek??? suspicious
                                              • girl_42 Re: Ilość for 16.04.16, 20:46
                                                Owszem wink
                                                • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 20:49
                                                  Jednak my, Polacy potrafimy być...wdzięczni big_grin
                                                  • anus-hka Re: Ilość for 16.04.16, 20:51
                                                    A ja jestem niewdzięcznąbig_grin...
                                                  • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 20:56
                                                    Kto tak skłamał? suspicious smile)))
                                                  • girl_42 Re: Ilość for 16.04.16, 20:56
                                                    A ja jestem dźwięczna wink
                                                  • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 21:01
                                                    Jaka ładna różnorodność nam wychodzi big_grin
                                                • zegor Re: Ilość for 16.04.16, 21:01
                                                  girl_42 napisała:

> Owszem wink
                                                  >

O,cholera......
                                                  nigdy nie miałem tylu....łapówek wink
                                                  • girl_42 Re: Ilość for 16.04.16, 21:10
                                                    Pokazać Ci czekoladki....? wink
                                                  • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 21:12
                                                    lepiej puste koperty suspicious big_grin
                                                  • zegor Re: Ilość for 16.04.16, 21:13
                                                    Wolałbym łapówki w szynce,baleronie i innych słodyczach wink
                                                  • anus-hka Re: Ilość for 16.04.16, 21:14
                                                    Ja wolę w twardej walucie : Śledziebig_grin
                                                  • leziox Re: Ilość for 16.04.16, 21:19
                                                    Ludziska, mnie w zasadzie nic nie trzeba, ani kasy ani prezentów.
                                                    Najlepszym prezentem dla mnie to Wy jesteście, to że Was znam i ogólnie że jeszcze ciągle tu piszecie i odzywacie się od czasu do czasu.
                                                    To przecież głównie Wasza zasługa że tak pogardzana swego czasu przez rozmaitego grona wzajemnego lizania sobie dupy, melyna osiągnęła taki poziom wpisów.
                                                    Tak co macie ode mnie buziola, znaczy samiczki, z nielicznym samcami to mogę wypić nalewkie na myszach podczas przypadkowego spotkania jakiego.
                                                  • zegor Re: Ilość for 16.04.16, 21:21
                                                    Tak Nam,że tak powiem,dopomóż ........
                                                  • girl_42 Re: Ilość for 16.04.16, 21:24
                                                    Masz buziola kiss
                                                  • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 21:27
                                                    Własciwie, to miło takie cuś przeczytać smile
                                                  • anus-hka Re: Ilość for 16.04.16, 21:34
                                                    A pewnie ze miło...kiss
                                                  • leziox Re: Ilość for 16.04.16, 21:36
                                                    Oj no, bo ja szczery dosyć osobnik jestem i umiem nawet czasem coś miłego powiedzieć, co nie oznacza że nie umiem zjechać od góry do dołu.
                                                    Ale nie oczekujcie dalszego włazidupstwa, czas ochronny dla forumowej zwierzyny właśnie się skończył.
                                                    big_grin
                                                  • girl_42 Re: Ilość for 16.04.16, 21:37
                                                    Pewnie,że miło się całować wink
                                                  • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 21:53
                                                    Koniec litości dla zwierzątek? big_grin
                                                    i tak długo trwało suspicious big_grin
                                                  • girl_42 Re: Ilość for 16.04.16, 21:59
                                                    suspicious
                                                  • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 22:01
                                                    big_grinbig_grin a co myslałaś big_grin
                                                  • girl_42 Re: Ilość for 16.04.16, 22:03
                                                    Raczej już n ie myślę wink
                                                  • anus-hka Re: Ilość for 16.04.16, 22:03
                                                    Trza refleks pocwiczyc sad
                                                  • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 22:07
                                                    Szachisty o tej porze suspicious smile)
                                                  • girl_42 Re: Ilość for 16.04.16, 22:09
                                                    Z takim procentowym "naładowaniem"wink
                                                  • anus-hka Re: Ilość for 16.04.16, 22:10
                                                    Króliczka big_grinsuspicious
                                                  • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 22:12
                                                    Kurna...przecież Wielkanoc już była suspicious
                                                  • girl_42 Re: Ilość for 16.04.16, 22:14
                                                    Za chwilę będzie następna wink
                                                  • girl_42 Re: Ilość for 16.04.16, 22:13
                                                    czy ja wyglądam na klulicka?wink
                                                  • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 22:15
                                                    No, jakby Ci powiedzieć suspicious
                                                    tak przyglądając się tym Twoim jedynkom, to.............suspicious
                                                  • zegor Re: Ilość for 16.04.16, 22:24
                                                    Ja zaznaczam : Nie widziałem ! ! !
                                                    Dziewczyna ,jak dziewczyna ! Trochę wysoka,
                                                    ale mówią,że w łóżku te różnice zanikają !
                                                  • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 22:25
                                                    ,,bo w nocy wszystkie kociaki czarne suspicious wink)
                                                  • zegor Re: Ilość for 16.04.16, 22:27
                                                    Wiesz E.wink Jednak nosek w nosek big_grin
                                                  • rudka-a Re: Ilość for 16.04.16, 22:28
                                                    Wiem G. wink
                                                    i brzuszek w brzuszek big_grin
                                                  • girl_42 Re: Ilość for 16.04.16, 22:28
                                                    ....albo łyse tongue_out
                                                  • zegor Re: Ilość for 16.04.16, 22:30
                                                    girl_42 napisała:

> ....albo łyse tongue_out
                                                    >

Dlaczego z językiem?????
                                                    Pytanie retoryczne big_grin
                                                  • girl_42 Re: Ilość for 16.04.16, 22:47
                                                    bo tak smile
                                                  • zegor Re: Ilość for 16.04.16, 22:51
                                                    Ja się zgadzam wink
                                                  • anus-hka Re: Ilość for 16.04.16, 22:53
                                                    łyse to większa powierzchnia do całowania tongue_out
                                                  • czarek_sz Re: Ilość for 16.04.16, 22:58
                                                    Anusia ma rację słuchajcie Anuni. Łyse jest piękne i seksi jest wink
                                                  • zegor Re: Ilość for 16.04.16, 23:05
                                                    anus-hka napisała:

> łyse to większa powierzchnia do całowania tongue_out

Anusia,najważniejsze,że włosy w zęby nie wchodzą !
                                                    To dla tych najmądrzejszych z całej wsi ....!
                                                    A tak naprawdę,to taka goła cipka jest wspaniała wink
                                                  • czarek_sz Re: Ilość for 16.04.16, 23:09
                                                    Uważasz że trawniczek wokół jest nie teges ? nie zgadzam się. Bo zawsze np w golfa można pograć albo poleżeć na trawniczku wink
                                                  • zegor Re: Ilość for 16.04.16, 23:16
                                                    Masz prawo się nie zgadzać....
                                                    Wąchaj aromaty
                                                    a ja potrzymam nos "na misia"
                                                  • leziox Re: Ilość for 16.04.16, 23:16
                                                    No ja tam nie wiem, jako się nie znam, ale spocony trawniczek zasrany przez psy jakoś dla mnie ma mniejsze znaczenie niz np. czyste molo smagane wiatrem świeżości...
                                                  • zegor Re: Ilość for 16.04.16, 23:22
                                                    leziox napisał:

> No ja tam nie wiem, jako się nie znam, ale spocony trawniczek zasrany przez psy
                                                    > jakoś dla mnie ma mniejsze znaczenie niz np. czyste molo smagane wiatrem śwież
                                                    > ości...

Bo taka goła cipka ma w sobie tyle słodyczy .....big_grin
                                                  • anus-hka Re: Ilość for 16.04.16, 23:17
                                                    No ja miałam na uwadzę głowę łysa...ale widac głodnemu chleb na myśli big_grin
                                                  • zegor Re: Ilość for 16.04.16, 23:21
                                                    anus-hka napisała:

> No ja miałam na uwadzę głowę łysa...ale widac głodnemu chleb na myśli big_grin

Kolacji nie jadłem......
                                                    Jak to mówił górnik :Raz se dupnę i pójdę spać wink
                                                  • leziox Re: Ilość for 16.04.16, 23:23
                                                    Jakiemu glodnemu? wiadomo że najpierw trza się bzyknąć a potem iść co zeżreć, nigdy odwrotnie.
                                                  • czarek_sz Re: Ilość for 16.04.16, 23:27
                                                    Popieram Lezia. Z tym że żeby bzykać trzeba coś zeżreć bo na głodniaka to najwyżej gały na wierzch. Na ogoloną bądź nie ogoloną wink
                                                  • leziox Re: Ilość for 16.04.16, 23:36
                                                    Człek nażarty ma ochotę na spanie a nie na dymanie.
                                                  • zegor Re: Ilość for 16.04.16, 23:40
                                                    leziox napisał:

> Człek nażarty ma ochotę na spanie a nie na dymanie.

Chciało by się powiedzieć :
                                                    Żarcie,lub dupcenie,masz wybór !
                                                    I żeby zrozumieć poleciał po flaszkę.....
                                                  • anus-hka Re: Ilość for 16.04.16, 23:43
                                                    Wóda wzmaga pragnienie odbiera działanietongue_out
                                                  • zegor Re: Ilość for 16.04.16, 23:50
                                                    Powiedzenie o miarze jest tak banalne.......
                                                    Ale z dwojga złego wolę po.....działać wink
                                                  • anus-hka Re: Ilość for 16.04.16, 23:29
                                                    Górnikowi na szychcie tongue_out
                                                  • czarek_sz Re: Ilość for 16.04.16, 23:37
                                                    Górnikowi na szychcie nie tylko. W fabryce na suwnicowe /na górce/ też gały wyłaziły. Ubierały się na krótko majteczki w kropki i się rozkraczały /specjalnie/ i nie jednemu gdy ryj do góry zadarł maszyna pazurę poszarpała smile
                                                  • anus-hka Re: Ilość for 16.04.16, 23:44
                                                    Dlatego dziewczyny chodzą bez majtek
                                                  • zegor Re: Ilość for 16.04.16, 23:47
                                                    Żeby chłop pazury obcinał,albo wręcz opiłowywał wink
                                                  • czarek_sz Re: Ilość for 16.04.16, 23:51
                                                    Kiedyś na karuzeli na Woli podglądaliśmy dziewczyny pod dechami łańcuchowej. Więcej niż co druga nie miała majtek smile była radocha ? mieliśmy po dziesięć dwanaście lat. Raczej jaja wtedy były. Dzisiaj było co inszego wink
                                                  • zegor Re: Ilość for 16.04.16, 23:53
                                                    Wzrok już nie ten ?????
                                                  • czarek_sz Re: Ilość for 16.04.16, 23:56
                                                    Jesteś wzrokowcem ? ja jestem wzrokowcem dotykowcem i węchowcem. Nie tknę póki nie popatrzę nie dotknę i nie powącham. Jestem zwierzęciem ?
                                                  • zegor Re: Ilość for 17.04.16, 00:02
                                                    Może masz tylko o sobie takie mniemanie wink)
                                                  • leziox Re: Ilość for 17.04.16, 00:03
                                                    Oj tam, po co uogólniać.
                                                    Wszak wszyscy ludzie to są zwierzęta, tylko jakoś bardzo się tego wstydzą...
                                                  • czarek_sz Re: Ilość for 17.04.16, 00:06
                                                    Zegorowi chodzi tylko o to żeby pociupciać ? ja mam wyższe cele. I nie mówię o tych w Mokotowie ani w Cytadeli wink
                                                  • zegor Re: Ilość for 17.04.16, 00:08
                                                    czarek_sz napisał:

> Zegorowi chodzi tylko o to żeby pociupciać ? ja mam wyższe cele. I nie mówię o
                                                    > tych w Mokotowie ani w Cytadeli wink

Jedz w Tatry.......wink
                                                  • zegor Re: Ilość for 17.04.16, 00:07
                                                    Nie ma się czego wstydzić !
                                                    Do cipki podchodzę ze zwierzęcym uwielbieniem wink
                                                  • czarek_sz Re: Ilość for 17.04.16, 00:09
                                                    Dobrze i dobrze ale mam nadzieję że nie żresz jej jak pies tylko jak kotek mleczko. Z tą cipką, rozumiesz wink
                                                  • leziox Re: Ilość for 17.04.16, 00:11
                                                    No a slyszałeś niby o takim przypadku coby facet wygryzł babie cipkę?
                                                    Nawet anatomicznie to by było trudne.
                                                  • czarek_sz Re: Ilość for 17.04.16, 00:15
                                                    Czytałem o zwyrodnialcu co wycinał broszki i zjadał je smażąc wcześniej. To jeszcze było za PRL. Dziwaków nie brakuje ale nie znam kobiety która obcinałaby wacki piekłaby je w ognisku i spożywała popijając siwuchą i zakąszając kwaszonym wink
                                                  • leziox Re: Ilość for 17.04.16, 00:16
                                                    Wszystko już było a obcinanie kutasów to wcale nie taki nowy wynalazek jakby co...
                                                  • zegor Re: Ilość for 17.04.16, 00:18
                                                    czarek_sz napisał:

> Czytałem o zwyrodnialcu co wycinał broszki i zjadał je smażąc wcześniej. To jes
                                                    > zcze było za PRL. Dziwaków nie brakuje ale nie znam kobiety która obcinałaby w
                                                    > acki piekłaby je w ognisku i spożywała popijając siwuchą i zakąszając kwaszonym
                                                    > wink

Ten PRL to był faktycznie straszny !!!!!!!Dobrze,że jest zmiana.......
                                                  • zegor Re: Ilość for 17.04.16, 00:16
                                                    Och,rozumiem,nie jestem ze wsi,gdzie się żre......wink
                                                  • leziox Re: Ilość for 17.04.16, 00:17
                                                    Hahahahaha!!!!
                                                    Ja pierdzielę, Zegor ma dzisiaj chyba wenę twórczą.
                                                    Albo jeszcze spory zapas ginu lubuskiego.
                                                    Albo jedno i drugie.
                                                  • rudka-a Re: Ilość for 17.04.16, 00:17
                                                    Męskie rozmowy big_grinbig_grin
                                                    nie podsłuchuje...aaa, skąd!...doniosłam tylko kolejną flaszeczkę i wytrzepałam popielniczkę suspicious smile))))))
                                                  • zegor Re: Ilość for 17.04.16, 00:19
                                                    Trzep ....co innego,bo .....a nie ważne,wróg czuwa big_grin
                                                  • zegor Re: Ilość for 17.04.16, 00:21
                                                    Ewuś,z tą popielniczką...ja nie palę....
                                                    ale z przyjemnością co innego do buzi big_grin
                                                  • zegor Re: Ilość for 17.04.16, 00:22
                                                    A drugiego w rękę wink)
                                                  • anus-hka Re: Ilość for 17.04.16, 00:23
                                                    Dywanytongue_out
                                                  • zegor Re: Ilość for 17.04.16, 00:24
                                                    Poduchy,tak miło leżeć w chłodnej pościeli
                                                  • anus-hka Re: Ilość for 17.04.16, 00:24
                                                    no ale faktycznie słuchamy słuchamy big_grin
                                                  • zegor Re: Ilość for 17.04.16, 00:30
                                                    anus-hka napisała:

> no ale faktycznie słuchamy słuchamy big_grin

Nie słuchaj,tylko też się bierz za wietrzenie pościeli wink
                                                    Pamiętam ....za młodych czasów chłodną,wykrochmaloną pościel w góralskich domach wink
                                                  • czarek_sz Re: Ilość for 17.04.16, 00:23
                                                    Zegor co z Tobą, obcięły Ci jakie Rusałki koguta ? big_grin
                                                  • zegor Re: Ilość for 17.04.16, 00:26
                                                    Rusałki ????????
                                                    A pamiętam....miastowi tak mawiali na dziewczyny,
                                                    bo ten ją ....rusał,
                                                    tamten ją rusał....
                                                  • czarek_sz Re: Ilość for 17.04.16, 00:32
                                                    Powiem tak. W swoim podłym życiu nie jedno słoneczko wąchałem i niejedno słoneczko całowałem ale tylko jednemu słoneczku złożyłem przysięgę. Amen. I kaplica zarazem big_grin
                                                  • rudka-a Re: Ilość for 17.04.16, 00:24
                                                    Maniacy tak mają big_grin
                                                    gdybyś od switu do nocy za babę miał tylko klawiaturę, to też trzepałbys popielniczki z kiepów smile
                                                  • zegor Re: Ilość for 17.04.16, 00:31
                                                    Klawiatury palą ????
                                                  • rudka-a Re: Ilość for 17.04.16, 00:34
                                                    się smile
                                                    od stukania...
                                                    najpierw lekko zaczyna dymić, a potem lecą iskry.....smile
                                                    akord, rozumiesz wink)
                                                  • zegor Re: Ilość for 17.04.16, 00:41
                                                    Sprawdzę,czy moja nie śmiedzi ....dymem !
                                                  • rudka-a Re: Ilość for 17.04.16, 00:44
                                                    zegor napisał:

> Sprawdzę,czy moja nie śmiedzi ....dymem !

i jak? wink))
                                                  • czarek_sz Re: Ilość for 17.04.16, 00:42
                                                    Nigdy nie pukałem na akord Rudka. Zawsze kochałem dziewczyny z którymi teges ale nigdy na sport czy żeby zaliczyć. Miałem takich kolegów z podwórka którzy zaliczali laski ale mnie to mierziło i wkurzało. Nigdy. Większość z mojego podwórka szanowała dziewczyny i bywały oczywiście mezalianse i na odwrytkę ale dziadostwa nie było. Szanowało się dziewczyny bardzo i na ogół związki były tutejsze poza pewnymi wyjątkami. M.in moim bo ja ożeniłem się z Dziewczyną z Ochoty chociaż mogłem z Dziewczyną z Woli. Trudno bywa.
                                                  • leziox Re: Ilość for 17.04.16, 00:44
                                                    Piękne zestawienie.
                                                    Każdy mówi o czym innym a wychodzi że wszyscy mówią o tym samym.
                                                    Uwielbiam takie sytuacje.
                                                    smile
                                                  • rudka-a Re: Ilość for 17.04.16, 00:45
                                                    To jakaś ujma dla chłopaka z Woli, że poślubił dziewczynę z innej dzielnicy? smile
                                                  • anus-hka Re: Ilość for 17.04.16, 00:49
                                                    Zegorku...teraz Góralki korę trzepią...big_grin
                                                  • zegor Re: Ilość for 17.04.16, 00:53
                                                    W korze.......też się chętnie położę wink
                                                  • czarek_sz Re: Ilość for 17.04.16, 00:55
                                                    Jak by co to ja kocham Dulkę ale jakby co. Z filmu ' Nie ma róży bez ognia' smile Jasiu jak ja nie lubię tych myszy : D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka