Dodaj do ulubionych

kłaniam się Fszystkim nisko

14.04.20, 14:45
f de dfa najnudniejsze dni f roku poczytałam sobie tu i ófdzie i eureka!
Natknęłam się na fzmiankę o fieszczu, który to opisałbył mnie f sposób szkaradny i dlatego nie mam szans fejść na salony, a czy f melinie uda mi się na szezlongu zasiąść to czas pokaże może.
Obserwuj wątek
    • leziox Re: kłaniam się Fszystkim nisko 14.04.20, 15:17
      Również na zdrowie.
      Diabeł jak zwykle, tkwi w szczegółach.
    • telimena.f.szlafroku Re: kłaniam się Fszystkim nisko 14.04.20, 15:27
      noto pierfsze koty za płoty a co do tego diabła, co to tkfi w szczółach to nie miał gdzie łachudra jeden utknąć ale może to i dobrze, że nie poszedł na całość wink
      • dunajec1 Re: kłaniam się Fszystkim nisko 14.04.20, 15:31
        Jak by ten Boruta poszedl na calosc to by musial nad zakupem pierscionka sie zastanowic.
        • leziox Re: kłaniam się Fszystkim nisko 14.04.20, 15:34
          Do tego jeszcze musiałby napędzić z koryto gorzały, bo bez litra nie da się rozgryźć, ani temat ani kobieta.
          • telimena.f.szlafroku Re: kłaniam się Fszystkim nisko 14.04.20, 15:48
            tematem panie starszy jest jak fe tenacie fątku, że kłaniam się nisko
            • telimena.f.szlafroku Re: kłaniam się Fszystkim nisko 14.04.20, 15:55
              ale można trzymać się tego, że bez wodki nie razbieriosz
            • cambria1.2 Re: kłaniam się Fszystkim nisko 14.04.20, 15:58
              Tak misie pani Te z czymś skojarzyła. Kilka pięter pod meliną jest zaniedbane nieco lokum Kozmo G. Tambylcy w podobnym narzeczu się porozumiewają, o ile.
              • telimena.f.szlafroku Re: kłaniam się Fszystkim nisko 14.04.20, 16:03
                Pani te girlsy ma na myśli? Nie pasuję tam, bom już kobietą dojrzałą jam
                • cambria1.2 Re: kłaniam się Fszystkim nisko 14.04.20, 16:09
                  Jam seszyn...
        • telimena.f.szlafroku Re: kłaniam się Fszystkim nisko 14.04.20, 15:38
          Panie Dunajec, nie bądźmy drobiazgowl, fszak nie obyczaj się tu liczy a sedno dna takofoż
          • cambria1.2 Re: kłaniam się Fszystkim nisko 14.04.20, 16:00
            A sedno w biurku pani, co bywała w Peterburku wink
    • cambria1.2 Re: kłaniam się Fszystkim nisko 14.04.20, 15:37
      Na szezlongu raczej nie, ale mamy własny kopiec mrówek. Tylko wcześniej zalecam zdjęcie. Nie, nie focię. Pończoch.
      • telimena.f.szlafroku Re: kłaniam się Fszystkim nisko 14.04.20, 15:44
        no cóż, realia były inne, jednak mistrza krotochfilne sytuacje bardziej odpowiadały
        • leziox Re: kłaniam się Fszystkim nisko 14.04.20, 16:10
          Co do mrówek, zgoda, można załatwić.
          W nowszych wersjach made in wieszcz Telimena posiadała twarz Swiatowida.
          Albo i parę.
          Oczywiście wszelkie podobieństwo P. Telimeny do kogokolwiek jest absolutnie wykluczone.
          Zakładam okulary spawacza i bedę udawać ciemność.
          • cambria1.2 Re: kłaniam się Fszystkim nisko 14.04.20, 16:22
            Nie udawać, tylko widzieć.
            • leziox Re: kłaniam się Fszystkim nisko 14.04.20, 16:23
              Udawać ciemność to oczywiście nie od widzenia a od bycia - może być w zamian ciemnota, a co.
              Uczyć mnie się nigdy nie kciało jakoź.
              • dunajec1 Re: kłaniam się Fszystkim nisko 14.04.20, 17:42
                Z tymi mrowkami to ostroznie, bo sie okaze ze gniazdo labedzi znajdziecie.
                • leziox Re: kłaniam się Fszystkim nisko 14.04.20, 17:59
                  Każdy łabędź był najpierw brzydkim kaczątkiem. Dogadamy się jakoś.
                  • leziox Re: kłaniam się Fszystkim nisko 14.04.20, 22:19
                    Nie wiem, dlaczego. Ale kiedy patrzę na Twój nick, Mrs Telimena, to widzę nie Telimenę w szlafroku, tylko Telimenę w szoku.
                    Za paranoję serdecznie przepraszam.
                    big_grin
                    • dunajec1 Re: kłaniam się Fszystkim nisko 15.04.20, 17:38
                      No bo jak sie dobierasz do niej jak to mrowki sie dobieraly to nie dziwota ze jest w szoku.
                      • leziox Re: kłaniam się Fszystkim nisko 15.04.20, 20:42
                        A ja się do nikogo nie dobieram, bo zapomniałem już nawet, po co to się robi.
                        • cambria1.2 Re: kłaniam się Fszystkim nisko 15.04.20, 21:08
                          🙄🙄🙄
                          Koniec świata!
                          • dunajec1 Re: kłaniam się Fszystkim nisko 15.04.20, 21:17
                            Koniec? Hmmm
                            Ksiadz do mlodej wdowy
                            -a powiedzciez gosposiu jaki wasz maz mial koniec?
                            -eeeee prosze ksiedza , kiedy sie wstydze
                            - alez nie wstydcie sie, powiedzcie
                            - a taki rozowiutki.
                          • leziox Re: kłaniam się Fszystkim nisko 15.04.20, 21:18
                            Pani Popiołkowa?
                            • dunajec1 Re: kłaniam się Fszystkim nisko 16.04.20, 00:19
                              Chyba nie.
                              • leziox Re: kłaniam się Fszystkim nisko 16.04.20, 12:05
                                To było do wypowiedzi Kambryzia w sensie tego końca świata. Tylko jak zawsze, drzewko coś popitoliło.
                                • cambria1.2 Re: kłaniam się Fszystkim nisko 16.04.20, 14:53
                                  Bo to wierzba z gruszkami .
                                  • leziox Re: kłaniam się Fszystkim nisko 16.04.20, 15:22
                                    Aaaa, to trzeba było tak od razu mówić, że chodzi Ci o te rządowe drzewo z obietnicami. Ale ono wielkie jest...
                                    • cambria1.2 Re: kłaniam się Fszystkim nisko 16.04.20, 15:43
                                      Ba! O bab.
                                      • leziox Re: kłaniam się Fszystkim nisko 16.04.20, 15:46
                                        Raczej sekwoja. Bab tu czy dziad tam.
                                    • telimena.f.szlafroku Re: kłaniam się Fszystkim nisko 16.04.20, 18:48
                                      Mr Leziox pisze (w domyśle niemożliwe) o gruszkach na wierzbie i że tak górnolotnie się wyrażę strzelił sobie piłkę do własnej bramki.
                                      Gruszki zaszczepił na wierzbie Tytus Działyński w arboretum w Kórniku - dla tych, co się nie orientują, jest to miejscowość w pobliżu Poznania z zamkiem otoczonym fosą, no i z pięknym arboretum, warto się tam wybrać w maju gdy wszystko kwitnie, no i zobaczyć tę wierzbę, która oczywiście gruszkami owocuje.
                                      • leziox Re: kłaniam się Fszystkim nisko 16.04.20, 20:57
                                        No ale co z tego wynika?
                                        Przysłowie obowiązuje nadal. A w piłkę nożną nie gram.
                                      • cambria1.2 Re: kłaniam się Fszystkim nisko 16.04.20, 21:19
                                        Czy Telimena oprowadza po Kórniku?
                                        • cambria1.2 Re: kłaniam się Fszystkim nisko 16.04.20, 21:20
                                          Może być nawet w szlafroku...
                                          • leziox Re: kłaniam się Fszystkim nisko 16.04.20, 21:40
                                            Może być i bez, byle oprowadzała.
                                            • cambria1.2 Re: kłaniam się Fszystkim nisko 16.04.20, 21:58
                                              Bez już niedługo.
                                              • leziox Re: kłaniam się Fszystkim nisko 16.04.20, 22:00
                                                Pyta facet kobietę:
                                                -Lubi pani bez?
                                                -Tak, ale się boję.
                                        • 1999_chyba Re: kłaniam się Fszystkim nisko 16.04.20, 22:02
                                          FFFtrącę się.smile smile smile
                                          Nie po Kórniku, lecz po zamku kórnickim. Ciekawostka: wśród wielu eksponatów jest tam biurko, na którym Władysław Zamoyski spał z grubą księgą pod głową i deklarował że nie zmieni mebla do spania, dopóki Polska nie uzyska niepodległości.
                                          Czemu nie? odwiedzałbym Kórnik po stokroć, gdyby, jak wyżej pisze kolega Leziox, oprowadzającą byłaby laska bez szlafroka.
                                          Też kła
                                          • 1999_chyba Re: kłaniam się Fszystkim nisko 16.04.20, 22:04
                                            zarobiony jestem po uszy, robię już pomyłki, a chciałem napisać, że też kłaniam się w pas
                                            • leziox Re: kłaniam się Fszystkim nisko 16.04.20, 22:08
                                              No to może zacznij mniej pracować? Mniej pracy, więcej odpoczynku to dobrodziejstwo dla organizmu.
                                            • cambria1.2 Re: kłaniam się Fszystkim nisko 16.04.20, 22:08
                                              Chciałam, pani Te.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka